, 2021/12/9

A Rebate Key Chrome App segít a visszatérítések és promóciós kódok alkalmazásában egyetlen kattintással. Akár 100% kedvezmény. A Rebate Key partneri kapcsolatban áll kedvenc márkáival az Amazonon, a Walmarton és máshol, hogy hozzáférést biztosítson exkluzív ajánlatokhoz és 5%-tól 100%-ig terjedő kedvezményekhez! A bővítmény automatikusan igényli a visszatérítéseket, és a legjobbat alkalmazza.

rebate key

Mi az a RebateKey?

A RebateKey és a több ezer hagyományos visszatérítési szolgáltatás között az egyik legnagyobb különbség az, hogy a RebateKey nem igényel fizikai kuponokat vagy egy univerzális termékkód postázását. Lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy online regisztrálják igényüket, majd egyszerűen várják a visszatérítési csekket, összességében sokkal jobb élményt nyújtva a kedvezményes ajánlatával.

A RebateKey-t 2018-ban több mint 30 e-kereskedelmi eladó indította el, akik megragadták a lehetőséget, hogy egyesítsék erőiket, hogy egy jobb módszert dolgozzanak ki legjobb és legújabb termékeik népszerűsítésére a vásárlókkal. Azóta gyors ütemben növekszik, főként a szájhagyománynak köszönhetően.

Mi az a kedvezmény?

Aki nem ismeri a kiskereskedelmi árengedményt, az egy olyan típusú kedvezmény, amelyet utólag, a vásárlás után nyújtanak, nem pedig előre, mint egy normál kedvezményt. Tehát egy kedvezményes akcióval kínált termék esetében a vásárló kezdetben teljes áron vásárolja meg a terméket, de azzal az ígérettel, hogy később igényelheti a kedvezményt, és részleges visszatérítést kap. Végső soron ez egy ösztönző marketingfogás arra, hogy felkeltse az érdeklődést egy termék iránt, és rávegye az embereket, hogy eredetileg teljes áron vásárolják meg a terméket, ami aztán jobban javítja az üzlet és a termék rangsorát, mint egy normál kedvezményes értékesítés.

Hogyan működik a RebateKey az eladók számára?

A Rebate Key kezeli az egész folyamatot mind a vevők, mind az eladók számára. Mindketten regisztrálnak a Rebate Key platformra, az eladók tájékoztatják a Rebate Key-t arról, hogy milyen termékeket kínálnak akciókkal, a Rebate Key pedig minden mást kezel.

Az eladó Rebate Key folyamata a következőképpen néz ki:

1. Regisztráljon a Rebate Key-re az e-mail címével és az üzlet adataival.

2. Elküldik a kedvezményeket kínáló termékek URL-jét.

3. A Rebate Key népszerűsíti a termékeket a regisztrált vásárlóknak.

4. A vásárlók vásárolnak, és megadják a rendelési számukat a Rebate Key-en.

5. A Rebate Key folytatja a visszatérítést, és e-mailben visszaigazolást küld.

A visszatérítési folyamat azután kezdődik, hogy a vevő megadja a nevét, az e-mail címét és a rendelési azonosító számát. A Rebate Key pénzét ezután 30 napig tartják meg, ezután az eladónak jóvá kell hagynia vagy el kell utasítania a visszatérítést. A jóváhagyás után a Rebate Key csekken küldi el a pénzt a vevőnek.

Miért kell a vállalkozásodnak a RebateKey-t használnia

A Rebate Key számos fantasztikus funkciót kínál az eladók számára, amelyek jobb felhasználói élményt és nagyszerű ár-érték arányt biztosítanak. Egyedi céloldalakat hozhat létre, kommunikálhat a vevőkkel és integrálhatja a Chrome bővítményt. Íme egy gyors áttekintés az összes okról, amiért érdemes megfontolnia a Rebate Key használatát.

Jobb élményt nyújtó felhasználóbarát platform. A Rebate Key platform nagyon intuitív és könnyen navigálható. Gyorsan beállíthatja a kedvezményes ajánlatokat, és a RebateKey innen kezeli az egész folyamatot.

Érték a pénzért Az ügyfelek értékelni fognak. Azzal, hogy ilyen egyszerű kedvezményes ajánlatokat tudsz ajánlani, a vásárlóid értékelni fogják a nagyszerű ár-érték arányt, amit a termékeidhez kínálsz. Bár a RebateKey önmagában nem generál értékeléseket, a jó ajánlatok által nyújtott jóindulat és nagyvonalú kedvezmények csak segíthetnek a pozitív visszajelzések növelésében.

Hasznos Chrome-bővítmény a kedvezmények és kuponok hozzáadásához

A RebateKey-vel elérhető Chrome-bővítmény még egyszerűbbé teszi a kedvezmények hozzáadását, hogy vásárlói a jövőben igénybe vehessék a kedvezményeket.

Landing Pages a felhasználói konverziókért. A felhasználói konverziók növelésének elősegítése érdekében a RebateKey rendelkezik egy céloldalkészítési funkcióval, amellyel céloldalakat hozhat létre termékeihez. Ez nagyobb láthatóságot biztosít a kedvezményes ajánlatnak és magának a terméknek, és megkönnyíti az ügyfél számára az igénylést.

Több online piactér. A RebateKey több online piactérrel működik együtt, köztük a két legnagyobbal, a Walmarttal és az Amazonnal.

Lehetőség a vevőkkel való kapcsolatfelvételre belső üzenetküldésen keresztül

A RebateKey másik ragyogó tulajdonsága, hogy az eladók a speciális belső üzenetküldő szolgáltatáson keresztül kapcsolatba léphetnek a vevőkkel, akár az Amazonon keresztül vásárolnak Orlandóból, akár a Walmarton keresztül San Diegóból. Előzetes jóváhagyása minden egyes Rebate Check on Auto

Bár a RebateKey kezeli a teljes visszatérítési igénylési és pénzkifizetési folyamatot, az egyes eladók továbbra is megtartják a hatáskört minden egyes vásárlási visszatérítés felett.

Támogatás Facebook Messengeren keresztül

A Rebate Key támogatást is nyújt a Facebook Messengeren keresztül elérhető kapcsolattartással a gyors és egyszerű kommunikáció érdekében.

Hozzáférés az ajánlatokhoz és kedvezményekhez ügyfeleid számára. Minden eladó a RebateKey-t egyablakos rendszerként használhatja az összes különleges ajánlatához, ami időt és energiát takarít meg, és mindent rendszerezve tart. Ez magában foglalja a kedvezményeket a kisvállalkozók számára, akik a mindennapi cikkeken szeretnének spórolni.

RebateKey árképzés az eladóknak - még teljes áron is olcsó

Az eladók csak 2,95 $-t fizetnek a RebateKey-nek eladásonként vagy a vevők által igényelt visszatérítésenként. Ez azt jelenti, hogy ha egyetlen visszatérítési kampány tíz igényelt visszatérítést eredményez, akkor az eladó által a RebateKey-nek fizetett teljes összeg mindössze 29,50 $. Ha ezt egy sokkal sikeresebb kampányra vetítjük, amely száz visszatérítést eredményez, amelyek mindegyike teljes árat fizető értékesítés, amely segít javítani az üzlet rangsorát a termék tekintetében, akkor a teljes összeg még mindig csak 295 $.

A RebateKey használata az Amazon számára

Manapság nagyon nagy az e-kereskedelmi weboldalak versenye az interneten, és ez kétszeresen igaz az olyan nagyobb online piacokra, mint az Amazon és a Walmart. De míg a versenyszámok magasak, a vásárlói számok sokkal, de sokkal magasabbak. Csak az Amazon Prime-nak közel 100 millió előfizetője van, így abszolút érdemes vállalkozásának láthatósági lökést adni egy olyan szolgáltatással, mint a RebateKey.

A RebateKey-fiók beállítása egy Amazon-szállítmányhoz egyszerű, és a böngészőjéből is megteheti. A legelső lépés egy eladói fiók létrehozása néhány adat megadásával, mint például a cég neve, címe és weboldala, valamint a kapcsolattartó e-mail címe. Arra is megkérik, hogy adja meg az átlagos termékeladási volumenét, valamint azt, hogy milyen termékeket szeretne árengedményt adni.

A RebateKey műszerfala ezután a visszatérítési kampány benyújtásának összes lehetőségét tartalmazza. A kampány beállításához a következő információkat kell megadnia:

A kedvezményes termék neve

A termék és a termékkategória rövid leírása

A termékek képei

Egyedi termékazonosító szám

A kampányban szereplő kedvezmények száma és a kampány hossza

Az árengedményben kínált kedvezmény százalékos aránya

Megéri? A RebateKey rövid áttekintése

Érdemes mérlegelni az előnyöket és hátrányokat, ezért itt megnézzük az elsődleges előnyöket, és összehasonlítjuk őket az Amazon áruház számára ezzel a kedvezményrendszerrel való munka kevésbé előnyös elemeivel. Talán a RebateKey legmegnyugtatóbb aspektusa az, hogy tudja, hogy minden kifizetése fedezve és biztosítva van. A termékkedvezmény-azonosító rendszer azt is biztosítja, hogy az ügyfelek nem tudják ugyanazt a vásárlást többször is elvégezni.

Egy másik pro az, hogy a termékkedvezmények által generált összes külső forgalom az Amazon áruházadba irányul. A Facebook Messenger kapcsolattartási pont is jó, bár erről bővebben alább, amikor néhány hátrányt veszünk sorra.

Még egy profi a RebateKey felülvizsgálatához az automatizált levél minden kedvezményes ellenőrzés után, így pontosan tudja, hogy melyik kedvezményes jegyet mikor és milyen kedvezményes jegyet igényeltek.

És így a hátrányok. Míg a Messenger kapcsolattartási pont jó, a telefonos segítségnyújtás hiánya korlátozónak tűnik. Egy telefonszám a személyes kapcsolatfelvételhez nagyban javítaná az ügyfélszolgálatot.

Ott van még az a sokszor kimondatlan negatívum, hogy a kedvezmények többségét az online igénylés egyszerűsége miatt nagyobb valószínűséggel igénylik. A régi, postai úton történő visszatérítések esetében sokan megfeledkeztek volna róluk, vagy elveszett volna, de most már mind az ügyfél, mind az eladó számára könnyebb a dolog.

A RebateKey alternatívái az eladók számára

A RebateKey nem az egyetlen olyan szolgáltatás, amelyet az Amazon igénybe vehet. Itt végigveszünk néhány alternatív céget, amelyek hasonló funkciókat biztosítanak.

Snagshout

A Snagshout készpénz-visszatérítést és árcsökkentő kódokat kínál az online vásárolt termékekhez, a visszatérítéseket pedig közvetlenül a vásárló PayPal-számlájára utalják. Ez egy még áramvonalasabb szolgáltatás, mint a RebateKey csekkküldési módszere, de természetesen a PayPal-fiókkal rendelkező ügyfelekre korlátozódik.

Vipon

A Vipon rengeteg készpénzmegtakarítást kínál az Amazon vagy a Walmart webhelyén megrendelt termékekre. Emellett pontrendszerrel és utasításokkal is rendelkeznek a törzsvásárlók számára, hogy többszöri vásárlásért jutalmazzák őket az oldalukon keresztül.

Cashbackbase

A Cashbackbase lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 100%-os készpénzvisszatérítésű termékeket találjanak, amelyeket megvásárolhatnak, és teljes mértékben visszatérítik a pénzüket, ha nem elégedettek. Az oldal az Amazon és a Walmart üzletek kuponjait is kínálja, hogy segítsen gyorsan felépíteni az eladásokat.

Ki a RebateKey tulajdonosa? Mint korábban említettük, az oldalt körülbelül három évvel ezelőtt több mint 30 sikeres e-kereskedő indította el, akik jobb módot kerestek arra, hogy termékeiket több célfelhasználónak népszerűsítsék a visszatérítési kampányok segítségével.

Az egyik társalapító a csodálatos nevű Ian Sells, a másik Leo Limin, és ez a két karakter együtt több vállalkozást toborzott, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy könnyen használható kedvezmény- és kuponélmény létrehozásában mind a vásárlók, mind az online boltok számára. A Wyoming állambeli Sheridanben található központjukból működtetik a platform oldalát.

Hogyan működik az Amazon visszatérítés?

Ahhoz, hogy egy termékre vonatkozó Amazon visszatérítési megrendelési igényt nyújtson be, gondosan követnie kell az alábbi utasításokat. Először is, vásároljon egy olyan terméket, amelyhez rendelkezésre áll egy kedvezményes ajánlat, és biztosítja, hogy a kedvezményes ajánlat határideje még nem járt le. A termék adatain és információin szerepel a vásárlás határideje. A postai bélyegző határideje is szerepel rajta, amely az a határidő, ameddig a visszatérítési igényt be kell nyújtania.

Másodszor, miután megkapta a csomagot, lépjen a RebateKey weboldalára, és kattintson az Amazon visszatérítési akciók opciójára (először létre kell hoznia a fiókját). Töltse ki a visszatérítési űrlapot a postai bélyegzési határidő előtt vásárolt termékek rendelési számának vagy rendelési azonosítójának megadásával. És mindenképpen olvassa el az összes apró betűs részt, hogy lássa, vannak-e egyéb feltételek vagy változások a visszatérítési folyamatban.

Ne feledje, hogy amint a termékek rendelési azonosítójának megadása után rákattint a visszatérítési kérelem benyújtására, a termékeket semmilyen okból nem küldheti vissza. Végül egyszerűen megvárja a 30 napos időszak leteltét, az eladó jóváhagyja a visszatérítést, és a RebateKey postán elküldi a csekket.

A RebateKey ellenkezik az Amazon TOS-ával?

Nem, nem ütközik az Amazon és az Amazon Prime ToS tartalomjegyzékével, mivel nem egy értékelést generáló szolgáltatásról van szó. Az Amazon platform feltételei abszolút megengedik a termékek árcsökkentését. Azonban kifejezetten kimondja, hogy nem csökkentheti az árakat egy értékelésért cserébe. Mivel nem ajánlanak fel értékelést, ez teljesen rendben van.

Természetesen az eladók remélik, hogy az árengedmények által generált megnövekedett eladások szervesen egy-két értékeléshez vezetnek, de az értékelés nem része a szolgáltatásnak, és az árengedmény-kampányból eredő értékelés valódi vásárlóktól származó valódi értékelés lesz.

A RebateKey engedélyezett?

Ismétlem, 100%-ban jogszerű, mert semmi köze a felülvizsgálat létrehozásához. Az Amazon és az Amazon Prime platform ilyen szolgáltatásokra vonatkozó összes korlátozása a vélemények létrehozására vonatkozik, nem pedig a kedvezményes árak felajánlására.

Hogyan adhatok el a RebateKey-n?

Összefoglalva, íme egy lépésről lépésre történő útmutató arról, hogyan lehet a RebateKey-n értékesíteni:

Hozzon létre egy RebateKey-fiókot, és állítsa be a kedvezményes kampányt, beleértve az árakat is.

Tegye közzé és népszerűsítse a kedvezménykampányt a vásárlások növelése érdekében.

Hagyja jóvá a RebateKey által generált összes jogszerű visszatérítést.

A RebateKey most már minden munkát elvégez, és postázza a csekkeket.