, 2021/12/1

Az NFC technológia segítségével a V1CE névjegykártya képes megosztani minden információt, ha egy okostelefonhoz érve megérinti. Nincs többé a régi papír névjegykártyákkal való vacakolás, helyezz el minden információt ott, ahol az emberek a legtöbb időt töltik - a telefonjukon!

digital business card

Mi az a digitális névjegykártya?

A digitális névjegykártyák áthidalják azt a szakadékot, amikor két üzleti kapcsolatban álló ember nem tud szemtől szembe találkozni. A papír névjegykártyát elektronikus névjegykártyával helyettesítik. A papír névjegykártya helyett lehetővé teszik a kapcsolattartási információk gyors küldését, fogadását és cseréjét. Ezek az online és alkalmazásalapú névjegykártyák a távoli és hibrid munkastílusok közepette újradefiniálódtak.

A digitális névjegykártya mára a szóbeli bemutatkozáson és az SMS-üzeneteken túl személyes és szakmai kapcsolattartási móddá vált. Ezen az alapvető funkción túl a küldési módok és formátumok a legizgalmasabb újdonságok, amelyeket látunk. Kezdjük azzal, hogy mik is ezek, majd rátérünk a felhasználásuk klassz és meglepő módjaira (mint például a következő Zoom megbeszélésen való dominanciájuk).

A meghatározás.

(régi): A névjegykártya adatait (név, cég stb.) tartalmazó szöveges elektronikus fájl.

(új): Egy továbbfejlesztett, akár interaktív elektronikus névjegykártya olyan funkciókkal, mint például képek, linkek és QR-kódok. Általánosan elterjedt vagy szabadalmaztatott fájlformátumban készül.

Ez a "kártya" megosztható közös formátumokon, például vCard fájlokon keresztül, vagy az ezeket továbbfejlesztő alkalmazásalapú formátumokon keresztül. Az utóbbiak, a szabadalmaztatottak néha közös formátumba is konvertálhatók. Ezeket elektronikus névjegykártyáknak (e-kártyák) és virtuális névjegykártyáknak (v-kártyák) is nevezik.

Rengeteg innováció zajlik ezen a területen. Ezek az előrelépések a sötét világjárványból született ezüstös fényt jelentenek.

Ezek a fejlesztések némelyike sok csengővel és sípszóval ellátott alkalmazás, mások pragmatikusabbak és hagyományosabbak. A Sansan-nál mi is készítettünk egy kreatív megoldást, kifejezetten B2B felhasználásra, amelyet egyszerűen Virtuális kártyáknak neveztek el. A digitális névjegykártyák az elérhetőségi adatok megosztásának modern módja. A virtuális és elektronikus névjegykártyaként is ismert digitális névjegykártyák interaktívabbak, költséghatékonyabbak és fenntarthatóbbak, mint fizikai társaik.

A digitális névjegykártyák egyik fő előnye, hogy bárkivel és bárhol megoszthatók. A HiHello digitális névjegykártyái iOS-en, Androidon vagy számítógépen is elkészíthetők, és teljesen testre szabhatók, hogy megfeleljenek a te stílusodnak.

Mi van egy digitális névjegykártyán?

A nyomtatott névjegykártyához hasonlóan az elektronikus névjegykártya is tartalmazza az alapvető elérhetőségi adatokat. A digitális névjegykártya tartalmazza az Ön elérhetőségi adatait, vagy egy olyan fájlra hivatkozik, amely tartalmazza azokat. Manapság ezek a következők lehetnek:

A vállalat/munkáltató és a pozíciójára vagy szerepére vonatkozó címadatok.

Elérhetőségi adatok és címek

Az Ön elsődleges működési helye

Egy kép vagy beágyazott videó

Az Ön cégének vagy csapatának logója

A közösségi média elérhetőségei

Köveső linkek és vizuális kódok, például QR-kódok (amelyek más információkhoz vezetnek).

A fejlettebb e-business kártyák tartalmazhatják elérhetőségi adatait, valamint az Ön képét, logóját, sőt olyan dolgokat is, mint a legutóbbi közösségi média bejegyzések, bloglinkek, termékbemutató videók és a LinkedIn profilja.

Hogyan cserélhet digitális névjegykártyákat?

E-vizitkártyát cserélhet, küldhet vagy kaphat személyesen vagy online, egy alkalmazás, URL-cím vagy a kártyára mutató valamilyen link segítségével.

Multimédiafájl küldése

A digitális névjegykártyák nagypapája, a vCard fájl vagy Virtual Contact File (VCF) egyszerűen egy szabványosított fájl, amelyet e-mail mellékletként stb. lehet elküldeni. Csakúgy, mint egy dokumentumot vagy egy táblázatot. És ugyanígy bizonyos szoftverek, például az Outlook és a Mac Address Book is képes beolvasni, megnyitni és hozzáadni.

A vCards a szöveg mellett potenciálisan tartalmazhat képeket és egyéb multimédiát is, bár jellemzően csak szöveget.

Küldjön képet egy papírkártyáról, és szkennelje be.

Ez meglehetősen egyszerű és félig analóg, de mégis elég gyakori.

Néhányan ahelyett, hogy egy halom kártyát tartanának a kezükben, egyszerűen lefényképezik azokat. Ezek egyfajta digitális névjegykártyaként szolgálhatnak. Ez azért van, mert egy olyan eszköz, mint az Evernote, OCR segítségével be tudja szkennelni őket, és adatokká tudja alakítani.

Hogyan működnek a HiHello digitális névjegykártyái?

A HiHello digitális névjegykártyái ingyenesek, teljesen testreszabhatók, és bárkivel megoszthatók - a kártya átvételéhez nincs szükség applikációra. Miután regisztráltál iOS-en, Androidon vagy az interneten, létrehozhatod és személyre szabhatod első virtuális névjegykártyádat. Több kártyát is létrehozhatsz, mindegyik kártyán más-más információkkal. Készíts egy kártyát a munkahelyi kapcsolataidnak, egyet az ügyfeleidnek vagy vásárlóidnak, egyet pedig a barátaidnak.

A legjobb érintésmentes névjegykártya.

A HiHello digitális névjegykártyái teljesen baktériummentesek - a virtuális névjegykártya küldéséhez vagy fogadásához nincs szükség fizikai érintkezésre. Az elektronikus névjegykártyák bárkivel és bárhol megoszthatók - egyszerűen mutasd meg a QR-kódot, vagy küld el a linket e-mailben, szöveges üzenetben vagy a közösségi médiában. A HiHello még NFC-kompatibilis eszközökkel is használható.

A HiHello túlmutat a más névjegykártya-alkalmazásokon látható alapvető elérhetőségi adatokon. Tüntesd fel digitális névjegykártyáján a kívánt nevét, névmásokat és bármilyen akkreditációt. Adj hozzá egy képet magadról, hogy az emberek emlékezzenek arra, hogy ki vagy, vagy adj hozzá élő fotót vagy videót, hogy életre keltsd a kártyáját. Tartalmazza a közösségi média fiókjait, a cég logóját, a Venmo, a Yelp oldalát és még sok mást - a HiHello a legszemélyre szabhatóbb névjegykártya alkalmazás az App Store-ban és a Google Play-en.

Miért érdemes a HiHello-t választani?

A HiHello az App Store és a Google Play legnépszerűbb digitális névjegykártya-alkalmazása, amelyet magánszemélyek és vállalatok - a kis- és középvállalkozásoktól a nagyvállalatokig - világszerte használnak. A HiHello ingyenes és prémium csomagokat is kínál, azok számára, akik egyéni élményeiket szeretnék fokozni, vagy az egész csapatukat vagy vállalatukat a virtuális névjegykártyák használatára szeretnék rávenni.

Digitális kártyák az egész csapat számára.

A HiHello digitális névjegykártya-előfizetési csomagokat kínál minden méretű csapat és vállalat számára, megfizethető áron. Nemcsak mindent élvezhet, ami az ingyenes csomagban is benne van, hanem olyan prémium funkciókhoz is hozzáférhet, mint a vállalati márkaépítés, az adminisztrációs ellenőrzés és még sok más.

Kártya opciók

Minden kártya és tartozék teljes mértékben testre szabható. Mivel házon belül gyártunk, a legjobb minőséget és átfutási időt kínáljuk. Együttműködünk a tervező, márkaépítő vagy marketing csapatoddal, hogy digitális nyomtatási próbadarabokat készítsünk, és a te stílusának megfelelő megjelenést és hangulatot biztosítsunk.

Klasszikus

Tartós, 8-szorosan újrahasznosítható műanyagból készült. Hosszú élettartamra tervezve és precízen gyártva: tökéletes választás minden alkalomra.

Fa

A hálózatépítésnek ez a környezetbarát megközelítése biztosan nagy benyomást kelt. És minden egyes eladott kártya után egy fát ültetünk.

Nyírfa (világos) és Sapele (sötét) színben kapható, gondosan beszerzett fából.

Fém

Ez a rozsdamentes acélból készült és lézergravírozott kártya figyelmet követel.

Fekete, arany és ezüst színben kapható.

Egy névjegykártya, végtelen lehetőségek

Fejezd ki magad olyan módon, ahogyan eddig még soha nem volt lehetséges egy névjegykártyával. Munkádat gazdag tartalom, például fényképek, videók és egyéni linkek feltöltésével mutathatod be.

Mobilitás a javából. Ügyfeleihez a legrövidebb út a mobiltelefonjukon keresztül vezet. Használd ki a megosztási lehetőségeidet, és vidd vírusszerűvé márkádat azáltal, hogy megosztod DIBIZ-ját ügyfeleiddel és barátaiddal.