, 2021/12/13

Néhány gyerek limonádét árul, ő pedig egy láncot indít: Jack Bonneau mindössze nyolcévesen limonádéüzletet indított. Apja segítségével Jack ambiciózusan limonádéval házalt a helyi termelői piacon.

businesses for kids to make money

Elkészítendő és eladandó tárgyak

Zsinórkarkötők - Rengeteg online oktatóanyag létezik a karkötők készítéséhez - egyszerűen vegyen egy kis cérnát, és máris útra kelhet. A gyerekek eladhatják őket online, barátoknak vagy kézműves vásárokon. Zseniális tipp: Adj el kézműves termékeket online feliratkozással.

Limonádé stand eladó

Egyszerűen nem lehet listánk minden idők legjobban bevált kisvállalkozása, a limonádéárusítás nélkül. A forró időjárás és az iskolai szünetek közeledtével a limonádé árusító stand zseniális nyári kisvállalkozási ötletnek tűnik, nem gondolod? Ehhez a szórakoztató projekthez mindössze egy limonádéstand-kötegelő gyerekeknek szükséges.

Ez alapvetően egy limonádé-üzletindítási útmutató. Minden szükséges részletet tartalmaz a limonádéstand megtervezéséhez és sikeres működtetéséhez.

Ez a legjobb módja annak, hogy megtanuljátok, hogyan lehet sok pénzt keresni egy limonádé standdal. Elsősorban a limonádé árképzésének, termékének, promóciójának és helyének megfelelő beállításával.

Kalligrafikus művészeti nyomatok

Ehhez az ötlethez mindössze néhány szép tollra, némi kartonpapírra és kreativitásra van szükség. Egyszerűen keress a Pinterest-en néhány művészi ötletet, nézz meg néhány YouTube-videót, és máris kezdheted az árusítást! Gyermeke a művészi ihletésű idézeteket vagy egyedi nyomatokat főiskolai kollégiumi vagy iskolai szekrénydekorációként értékesítheti.

Színész

Az igazság az: a gyerekszínészeknek hatalmas piaca van. Csak a Disney Channel évente több mint 1200 színészt vesz fel, néhányukat korábbi szakmai tapasztalat nélkül. Manapság már minden "kinézetre" van szerep: a színészeknek nem kell szőke és kék szeműnek lenniük, és a szemüveg vagy a fogszabályzó is gyakran megfelel" WikiHow. Ezért, ha gyermeked szereti a színészetet, hagyd, hogy ápolja színészi tehetségét. Lehet, hogy a végén filmsztár lesz belőle! Sosem tudhatod... hacsak nem próbálod meg.

Kíváncsi vagy, hol kezdhetik el a színészkedést?

Az osztályban

A színpadon

Rövidfilmekben

Helyi produkciókban

Reklámokban

Online videókban

Idővel lehet, hogy végül egy fantasztikus színészi szerepet kapnak, és jó pénzt keresnek.

Játékértékelések írása az Amazon számára

Az Amazon játékértékelések írása magában foglalja mindezeket a nagyszerű szempontokat. A véleményírás nem csak a készségeiket és az önbizalmukat csiszolná, hanem lehetőséget adna arra is, hogy pénzt keressenek és ingyen játékokat kapjanak! Kicsiben kezdhetnének, és végül az Amazon Vine Viewerré válhatnának a gyakori véleményezés és azáltal, hogy a többi Amazon-vásárló "hasznosnak" minősíti a véleményüket.

Vannak olyan cégek is, amelyek megkönnyítik, hogy az őszinte véleményekért cserébe olcsón vagy ingyen kapjanak tárgyakat. Mindössze annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot számukra, kap néhány elemet a felkínált kuponok felhasználásával, és hagyja, hogy az őszinteségük ingyenes legyen.

Ma lehet, hogy véleményeket írnak és élvezik az ingyenes játékokat, holnap pedig szenvedélyesen írhatnak egész nap a CopySmiths számára.

Szerző

Hát nem egy imádnivaló, tehetséges kislány Ariana, aki történetesen író is? Nem lehet nem csodálni az önbizalmát és a látásmódját, igaz? Nos, a jó hír az, hogy van elég hely a gyerekszerzőknek, beleértve a te írni vágyó gyermekedet is. De honnan tudod megmondani, hogy potenciális író-e? Nézd meg itt az író árulkodó jeleit. Mindeközben támogatnod kell a gyerekedet, és segítened kell neki, hogy ápolja írói tehetségét. Íme néhány hasznos tipp egy gyerekírótól.

Bébiszitter

A kisgyerekes szülőknek gyakran szükségük van bébiszitterre, hogy el tudjanak intézni néhány gyors ügyet. Ezért ez az egyik legjobb tinédzser üzleti ötlet nagyobb gyerekeid számára: a díjköteles bébiszitterkedés. A kisebb gyerekekre vigyázni a szülő vagy a gyám nevében szórakoztató lehet, különösen, ha a gyerek szereti a kisgyerekekkel tölteni az időt. A babára való vigyázás mellett a bébiszitterkedéssel jár néhány extra feladat is.

Ezért bébiszitterként szükség lehet rád:

Könnyű háztartási feladatok elvégzése. Ne feledje, hogy a gyerekek rendetlenek lehetnek

Pelenkát cserélni. A csecsemők naponta akár 10 alkalommal is bemocskolják a pelenkát.

Főzzön/ etesse a babát

Készítse elő a cumisüvegeket

Segítsen a gyerekeknek a házi feladatban

Készítsen rágcsálnivalót a gyerekeknek

Léggömb művész

A hétköznapi léggömbök olyan tegnapiak. Manapság a normál léggömböket is lehet csavarni és csodálatos alkotásokká alakítani. A végtelen lehetőségek között szerepel egy kutya, egy virág, egy kard és még sok más. Gyermekednek csak egy művészi elme kell ahhoz, hogy belevágjon ebbe a szórakoztató és jövedelmező szakmába. És hogy hagyja, hogy a fantáziája elragadja.

A legjobb helyek, ahol elkezdheti kínálni lufi művészi szolgáltatásait, a következők:

Éttermek

Esküvői fogadások

Bevásárlóközpontok

Múzeumok

Gyermekparkok

Gyerekfesztiválok

Születésnapi partik

És képzeld, ha a fiatalod nagyon szereti ezt a művészeti üzleti ötletet, felnőttkorában is folytathatja.

Biciklis hirdető

A gyerekednek biciklije van? Segíts neki, hogy a bicikliből reklámgépet csináljon. Tudod, ahogy a gyermeked biciklivel járja a várost, a legtöbb ember valóban észreveszi és megnézi. Ezért a gyermeked szórakoztató üzletet építhet azzal, hogy reklámfelületet kínál a kerékpárján. A helyi fogyasztók látni fogják a reklámüzenetet, miközben délvezi a biciklizést a városban. Manapság egyes vállalkozások így érik el célközönségüket.

Könyv eladó

A könyvek eladása az egyik legjobb üzleti ötlet. Gyermeked eladhatja a használt könyveket (ha nagy gyűjteményed van belőlük), vagy megtalálhatja a beszerzésük módját. És mivel a technológia mindenki életét megkönnyítette, miért ne használhatná ki ezt egy online könyvesbolt tulajdonlásával. Ez egy egyszerű kisvállalkozás, amelyet a fiatalabb gyermeked is el tud intézni, szemben valami olyasmivel, mint a gyepmesterség.

Még jobb, ha a gyereked eladhatja a könyveket az online piactereken, mint például:

Amazon

Bookscouter

Powells könyvek

Féláras könyvek

Weboldal-építő

Nem titok, hogy egyre több vállalkozás használja ki a digitális tér előnyeit az online megjelenéssel. De ez csak ott működik, ahol az embernek van egy weboldala. A legnagyobb kihívás azonban sok olyan vállalkozó és csoport számára, akik weboldalra vágynak, az idő. Ezért, ha a gyermeked rendelkezik webdesign-ismeretekkel, segíthet a helyieknek abban, hogy az e-kereskedelmi webhelyek megtervezésével online vigyék vállalkozásukat.

Tortadíszítő

Biztosan láttál már életedben olyan tortát, amely annyira szépen díszített, hogy szinte elviselhetetlen volt felvágni. (De mégis a pocakvárosban kötött ki).

A gyönyörű torták a tortadíszítők munkái, akik a cukorművészet segítségével teszik a tortákat vizuálisan vonzóvá. Gyermeked felajánlhatja tortadíszítési szolgáltatásait olyan cukrászoknak, barátoknak és családtagoknak, akik különleges eseményeket tartanak.

Mi lenne, ha ezekkel a gyerekeknek szóló tortadíszítési ötletekkel kezdenéd?

Cukorkakészítő

A cukorkák sokak kedvencei, kicsik és nagyok egyaránt. Így a gyereked kihasználhatja a cukorkák iránti egyre növekvő keresletet azzal, hogy cukorkákat árul.

Készíthet és értékesíthet cukorkákat online vagy helyben - az üzleti tervétől függően.

Íme néhány édességfajta, amely sokak kedvence:

Nyalókák és savanyúságok: Ezek kemény cukorkák pálcikára szerelve, hogy könnyebben nyalogathatók vagy szopogathatók legyenek.

Vattacukor: 100%-ban cukorból áll. Népszerű a vidámparkokban.

Édesgyökér: Félpuha édesgyökér ízű cukorka.

Kemény cukorkák: Más néven főzött édességek. Lassan oldódnak fel a szájban.

Rágógumi: Ez egy rágós cukorka. Más néven rágógumi vagy rágógumi.

Gumicukor: Ezek zselatin alapú rágócukorkák, amelyek sokféle színben, formában és ízben kaphatók.

Csokoládé: A csokoládé pörkölt őrölt kakaóbabból készül. Ebből készülnek a csokoládés cukorkák.

Karamell: Puha karamellás cukorkák, általában barna színűek.

De ne korlátozd a választási lehetőségeit a fenti listára. Kitalálhatod a saját édességreceptedet. Akárcsak Alina Morse, aki olyan édességeket készít, amelyek tisztítják a fogaidat.

Videojáték-útmutatók

A gyereke egy videojáték-ász? Írjon tippeket a népszerű video- és mobiljátékok meghódításához, és adja el füzetként vagy online előfizetéses szolgáltatásként.

Cake Pops

A különleges eseményekre vagy születésnapi partikra szánt cake pops készítése és értékesítése remek módja annak, hogy a gyerekek megtanulják a sütés és az üzleti ismeretek elsajátítását. Indíthatnak süteményvásárt egy nonprofit szervezet számára, vagy felállíthatnak egy standot a szomszédságban.

Üdvözlőlapok

Az ünnepekre és eseményekre szánt üdvözlőlapok készítése és értékesítése gyors és egyszerű módja a pénzkeresésnek. Írja őket kézzel, fesse őket vízfestékkel, vagy akár tervezőprogrammal készítsen grafikákat - csak legyen kreatív!

Virágos stand

Ültessetek virágokat az udvaron a gyerekekkel, majd adjátok el őket csokrokban vagy egyes virágok formájában. Csak arra ügyeljetek, hogy ne szedjetek virágot mások kertjéből!

Slime Guru

Ez egy népszerű - de piszkos - kézműves foglalkozás. Mentsd meg a többi szülőt a rendetlenségtől, ha elkészíted a kész terméket, és eladod, hogy a gyerekeik játszhassanak vele.

Horgolt edénytartók

A horgolás megtanulása praktikus készség. A gyerekek YouTube-videókból vagy helyi tanfolyamokról tanulhatnak, és eladhatják alkotásaikat.

Párnahuzatos ruhák

Ha vannak otthon amatőr ruhatervezők, tanítsa meg őket párnahuzatos ruhák készítésére. Ezeket eladhatják az interneten vagy kisgyermekes barátaiknak.

Sálak és sapkák kötése

Egy pár tűvel és fonallal a gyerekek órákig lefoglalhatják magukat sálak készítésével. Adják el őket haszonnal egy kézműves vásáron.

Születésnapi parti ajándéktáskák

A gyerekek felajánlhatnak néhány "csomag" születésnapi parti ajándéktáskát (pl. "A tenger alatt", "Varázslatos egyszarvúak" stb.), és eladhatják azokat a szülőknek, akik partit szerveznek, így eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódniuk. Zseniális tipp: Használja ezt a 35 party-kedvezmény ötletet inspirációként.

Madár- vagy mókusetetők

A gyerekek elkészíthetik és eladhatják ezeket az etetőket a környéken a törekvő vadon élő állatok megfigyelőinek.

Autómosó adománygyűjtő önkéntes jelentkezési lap Foci vagy futball uzsonna és önkéntes ütemezés bejelentkezése.