, 2021/11/16

A lottónyeremény az örök gazdagsághoz és boldogsághoz vezető útnak tűnhet, de a korábbi lottónyertesek gyakran cáfolják ezt az elméletet. A jótékonysági szervezetek, barátok és családtagok adományokért való zaklatásától kezdve a meggondolatlan költekezésig és az egész elvesztéséig számos dilemmával kell szembenéznie.

lottónyertes

A különböző lottójátékok különböző összegű aktuális főnyereményt kínálnak, de szinte bármelyik játékkal jelentős mennyiségű pénzt nyerhetünk. Miután rendezte személyes adósságait, és a nyereménye egy részét stabil befektetésekbe fektette, ahelyett, hogy valaki másnak dolgozna, itt az ideje, hogy saját vállalkozásba fektessen be - egy olyanba, amelyik csiklandozza a fantáziáját és erőt ad a szenvedélyének.

Nightclub

A nagy jackpot megnyerése után ünnepi hangulatba kerülhetsz. Ahelyett, hogy minden pénzedet mások létesítményeiben szórod el, nyiss saját bárt vagy éjszakai klubot, és hozd el a bulit minden este hozzád. Mindeközben gyarapíthatod a tőkédet, és legalább a pénzforgalmadat fenntarthatod. Pontosan abban a helyzetben vagy, hogy legyőzd az esélyeket, és hat hónapon vagy egy éven belül bevételt termelj, írja az Entrepreneur, amely szerint a fő ok, amiért az új bárok megbuknak, az az, hogy nincs elég induló tőkéjük. Ezt már megoldottad; most már felteheted a kreatív kalapodat, és úgy építheted ki a közösségi együttlétet, ahogyan neked tetszik. Hozd be a neked tetsző zenekarokat, fogadj fel egy kiváló menedzsert, és gyere és menj, ahogyan csak akarsz.

Utazási iroda

Lehet, hogy az utazás szerepel a kívánságlistádon, ha egyszer milliomos leszel. Bár szívesen hajókáznál a Csendes-óceán déli részén, lustálkodnál a tengerparton a Riviérán vagy meglátogatnád az USA minden nagyvárosát, mégis aggódhatsz, hogy az összes nyereményedet elhasználod. Egy utazási iroda lehet a belépőjegy, amely kedvezményes utazásokat biztosíthat Önnek, miközben jövedelmező üzletet épít, és más utazási irodáknak munkát ad. Az Entrepreneur szerint az utazási iparág évente mintegy 1,3 billió dollár bevételt termel. Nincs okod arra, hogy ne csapolj le erre a pénzáramlásra, és ne élvezd az utazást "házon belül". A legegyszerűbb és leggyorsabb módja az indulásnak, ha olyan franchise-t vásárol, amely már be van kötve az iparágba. Azonnal belevághat, amint megvásárol egy csomagot a számos online utazási cég egyikétől.

Ingatlanbefektetési társaság

Ha egyszer összeállt a legtehetségesebb csapat, az ingatlanbefektetés az egyik legjövedelmezőbb üzletág lehet, amibe beléphet, a Realty Times szerint. Már túl vagy az első nagy akadályon, amellyel a legtöbb befektető találkozik - a finanszírozás megtalálásán. Egy megbízható ingatlanügynökkel az oldaladon, egy szorgalmas projektmenedzserrel, egy jogtulajdonosi céggel és egy záró ügyvéddel az oldaladon körülnézhetsz, hogy szilárd lakásajánlatokat keress, szíved vágya szerint rendbe hozd őket, és nyereséget termelve eladhasd őket. Mielőtt azonban belevágna, hozzon létre egy korlátolt felelősségű társaságot, hogy megvédje mindazokat a személyes vagyontárgyakat, amelyek még mindig a birtokában vannak.

Hobbiüzlet

Fogd a kedvenc időtöltésedet, és csinálj belőle üzletet. Itt az ideje, hogy kihasználja az érdeklődési körét, és a maximumot kihozza belőle. Egy, a kedvenc hobbijának szentelt üzlet tulajdonlásával hozzáférhet a nagykereskedelmi árképzéshez, képes lesz hasonlóan gondolkodó rajongóknak munkát kínálni a közösségében, és rendszeresen kapcsolatba kerülhet másokkal, akik osztoznak az érdeklődésében. Akár a horgászat, a főzés, a famegmunkálás, a steppelés, a rajzolás vagy a modellvasútépítés a szenvedélye, találhat egy kis üzletet, amelyben üzletet építhet. Annyit kell tartalékolnia, hogy az első körülbelül hét évben fedezze a költségek egy részét, körülbelül ennyi idő alatt egy átlagos hobbibolt profitot termel, a National Retail Hobby Stores Association szerint. De ha kitart, akkor követheti a boldogságát, és végül körülbelül 10 százalékos éves nyereséget realizálhat a befektetéséből.

Pénzügyek

Miután eldöntötte, hogy melyik franchise-terv felel meg leginkább az Ön sikerrel kapcsolatos elképzeléseinek, rendbe kell tennie a finanszírozást. Sok franchise-ügynökség kínál valamilyen szintű finanszírozást, de a legtöbb esetben jelentős előleget kell előteremtenie, és akár külső banki finanszírozást is igénybe kell vennie. A Franchise Direct szerint például egy Gold's Gym franchise-hoz 897 000 és 1,9 millió dollár közötti összegre lesz szükséged. A díjak a kezdeti indulási költségektől és a feliratoktól kezdve a bérleti díjakig, a felszerelésig és a képzésig mindent fedeznek.

Konditerem

A legtöbb franchise-cég azt ajánlja, hogy a tulajdonos legalább a megnyitó idején és egy ideig, amíg az új edzőterem beindul, üzemeltesse a létesítményt. Az olyan franchise cégek, mint a népszerű Gold's Gym, megkövetelik, hogy minden franchise-üzemeltetője elvégezze a vállalati képzést, és teljes munkaidőben a munkahelyén maradjon. Amíg Ön edz, új ügyfeleket szerződtet, és megtanulja az új vállalkozásának csínját-bínját, fel kell vennie egy menedzsert, ha nem tervezi, hogy maga vezeti a helyet, majd ezt a menedzsert el kell küldenie a központba képzésre. A folyamatos támogatás, amelyet egy olyan országos cégtől kap, mint a Gold's vagy az Anytime Fitness, az egyik ok, amiért a franchise-t választja, ezért minden képzési lehetőséget ki kell használnia. A testépítésről bővebben itt olvashatsz: https://360gym.hu/