, 2021/12/1

A kereskedelmi ingatlanok, raktárak vagy irodahelyiségek bérlése hatalmas pénzügyi terhet róhat egy új vállalkozásra. Ezzel szemben sok otthoni üzleti lehetőség gyorsan és könnyen elindítható. De olyan sok otthoni üzleti ötlet létezik - melyiket érdemes megfontolnia?

business ideas from home

Néhány otthonról végezhető üzleti ötlethez előzetes befektetésre van szükség, hogy a labda elinduljon - és néhányhoz csak 29 dollárra van szükség. Továbbá, néhány otthonról végezhető vállalkozás könnyebben elindítható, ha egy szabad hálószobát irodává vagy műhellyé tud alakítani - mások könnyen működtethetők az étkezőasztalról.

Az otthonról indított vállalkozás olyan vállalkozás - akár teljes munkaidőben, akár mellékállásban -, amelyet a saját otthonodban, mint működési bázist használva indíthatod és működtetheted. Néhány otthonról indított vállalkozás, különösen azok, amelyek online értékesítenek, és nem vásárolnak és tartanak nagy mennyiségű készletet, akár útközben is működtethetők, anélkül, hogy otthonodhoz kellene kötődni.

Természetesen vannak előnyök és hátrányok, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor jó ötleteket választasz, hogy otthonról indíts vállalkozást.

Előnyök:

Az alacsony beruházási költségű vállalkozás kevesebb általános költséggel jár (például raktározási díjak), valamint potenciális adókedvezményekre is igényt tarthatsz.

Lehetőség van a termékek vagy szolgáltatások helyi vagy nemzetközi értékesítésére.

Rugalmas munka-magánélet egyensúly, ami ideális, ha például otthonülő szülő vagy, vagy nyugdíjas vagy.

Létrehozhatsz egy családi vállalkozást, ahol a rokonaid vagy a házastársa szükség szerint beszállhatsz.

Hátrányok:

Előfordulhat, hogy át kell alakítania az otthonodban lévő helyet, hogy támogasd a vállalkozás igényeit (pl. leltárkészlet tárolása, otthoni iroda kialakítása vagy berendezések tárolása). Kihívást jelenthet, hogy ezt úgy tedd, hogy ne zavarja meg az otthoni életed.

Továbbra is meg kell felelnie az indítandó vállalkozásra vonatkozó előírásoknak (pl. szükség lehet kereskedelmi konyha bérlésére, ha élelmiszereket kíván értékesíteni, vagy engedélyre/engedélyre a készlet tárolásához).

Előfordulhat, hogy vállalkozásod kinövi otthonodat, és további helyiségeket kell bérelni, és alkalmazottakat kell felvenni.

Az otthonról végzett munka nagy szabadságot kínál, de magányos is lehetsz. Ez nehéz lehet, ha szeretsz más emberek között lenni.

Indíts Print-on-Demand üzletet otthonról

Hasonlóképpen, ha szeretsz művészeti alkotásokat és figyelemfelkeltő terveket készíteni, de nem szeretnél magadnak termékeket készíteni, akkor indíts otthonról nyomtatással kapcsolatos üzletet. A Print-on-demand a dropshipping egy olyan típusa, amelyben olyan termékeket értékesíthetsz, amelyeket a te terveiddel testre szabottan készíthetsz el, mint például:

Ruházat: Pólók, kapucnis pólók, leggingsek, jóganadrágok stb.

Lábbelik: Cipők, csizmák, szandálok stb.

Kiegészítők: Ékszerek, órák, telefontokok, táskák, palackok, arcmaszkok, jegyzetfüzetek, írószerek stb.

Lakástextíliák: Bögrék, törülközők, ágyneműk, párnák, takarók, takarók stb.

Művészet: poszterek, falikárpitok, matricák, mágnesek stb.

Elektronika: Fejhallgatók, hangszórók stb.

Tömeges termékvásárlás és online értékesítés

A termékek online értékesítésének másik módja a termékek nagy tételben történő megvásárlása - más néven "nagykereskedelem" - és egyenként történő értékesítése.

Ha a termékeket nagy tételben vásárolod meg, alacsonyabb egységenkénti költséget érhetsz el, mintha egyenként vásárolnád meg őket. Ezután, amikor a termékeket egyenként értékesíted, növelni tudod az árakat, hogy haszonkulcsot teremts.

Ezután létrehozhatsz egy online áruházat a Shopify segítségével, hogy eladd termékeidet a fogyasztóknak. Ráadásul ahelyett, hogy a termékeket egyenként értékesítenéd a fogyasztóknak, a termékeket ömlesztve is megvásárolhatod, és kisebb mennyiségben eladhatod a kiskereskedőknek - ezt nevezzük nagykereskedelemnek.

Szabadúszó fejlesztő

A minőségi webfejlesztés jelenleg nagy keresletnek örvend, kezdve a más kisvállalkozásoknak szánt weboldalak építésétől a bizonyos projektekhez nyújtott technikai támogatásig. Webfejlesztőként természetesen műszaki készségekkel rendelkezel. Tüntesd fel tudásod és szakértelmed, hogy azok az ügyfelek, akik nem rendelkeznek a te tapasztalatoddal, képesek legyenek megérteni, hogy mi az, amiben segíteni fogsz nekik.

Ennek érdekében teszteld üzeneteid olyan barátokon és családtagokon, akik nem ismerik a munkádat. Ha ők képesek összefoglalni, hogy mit csinálsz, akkor az üzeneteid valószínűleg hatásosak az iparágadon kívüli emberek körében.

Facebook oldal tervező

A tervezési szakértelmedet arra is felhasználhatod, hogy az ügyfelekkel együtt dolgozva javítsd a Facebook-oldalaikat. Ez egy újabb lehetőség egy grafikus számára, hogy részese legyen egy növekvő iparágnak. Ez egyben egy módja annak is, hogy otthonról dolgozva jövedelemre tegyél szert.

Otthoni napközis vállalkozás

Szeretsz gyerekekkel foglalkozni? Indíts olyan napközis vállalkozást, ahol saját otthonodban vigyázol a gyerekekre. Ügyelj arra, hogy otthonodat biztonságossá tedd. A gyermekek gondozása nagy felelősség. A bölcsődei szolgáltatás olyan vállalkozás, amely jó kommunikációt igényel a szülőkkel. Az esetleges engedélyezési követelményeknek való megfeleléshez hitelesítő bizonyítványokra is szükséged van.

Online fosztogató

Van egy egyedi szemed és az eladói hangvételed is a tudományodra van írva? Ha igen, akkor érdemes megfontolnod, hogy saját online takarékboltot üzemeltess. Akár kifejezetten a divatra, akár egy másik termékkategóriára összpontosítasz, vagy inkább az internet minden tájáról (de különösen az eBayről) gyűjtesz össze érdekes tárgyakból álló gyűjteményeket, a történettel rendelkező tárgyak iránt mindig nagy a kereslet. Adj az áruházadnak egy meggyőző, emlékezetes identitást, és sokkal többnek fogják tekinteni, mint egy egyszerű bizományi boltot.

Fuvarmegosztó soför

A szabadidődben való vezetésért kapott fizetés remek módja a plusz pénzkeresésnek. Valószínűleg nem fogja helyettesíteni a teljes munkaidős fizetést, de jövedelmező extra bevételi forrás lehet.

Gyógynövényes tanyasi stand

El kell döntened, hogy a gyógynövényeid élő növényként, szedve vagy csokorba vágva és csomagolva, vagy szárítva értékesíted. Ha nem kertészeknek, hanem szakácsoknak akarod értékesíteni a fűszernövényeid, akkor vagy frissen vágva és lezárt zacskókba csomagolva, vagy szárítva, zacskókban áruld. Megfontolhatod a "szedd magad" elintézést is; azonban vedd figyelembe, hogy a fűszernövények érzékenyebbek, mint a legtöbb P.Y.O. termék. Sok vesződségtől kímélheted meg a kerted, és a növényedt is megkímélheted az elhasználódástól, ha te szeded a fűszernövényeket.

Online tanítás

Az online oktatás iránti kereslet széles lehetőséget nyitott a vállalkozók számára, hogy saját vállalkozást indítsanak. Mivel ez egy online üzleti ötlet, bármilyen témát választhatsz, amiben jártas vagy, és tanfolyamot tarthatsz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Ha nem rendelkezel fejlett ismeretekkel egy adott tantárgyból, bármikor megfontolhatod, hogy online taníts idegen nyelvet a tengerentúli diákoknak.

Orvosi futárszolgálat

Ha megbízható járművel és jó időgazdálkodási képességekkel rendelkezel, érdemes megfontolni saját futárszolgálat - pontosabban orvosi futárszolgálat - létrehozását. Sofőrként olyan orvosi cikkek, mint a laboratóriumi minták, vényköteles gyógyszerek és felszerelések szállítása lenne a feladat. Az egészségügyi ágazat bővül, ami nagyszerű az orvosi futárszolgálat munkahelyének stabilitása szempontjából. Elindíthatod saját futárvállalkozásodat, vagy felvehetsz más járművezetőket, hogy dolgozzanak neked.

Digitális marketing

Az internet jelentősége napról napra növekszik, ami egyre nehezebbé teszi a vállalkozások számára, hogy átvágják magukat a zűrzavaron és megfelelően marketingeljék magukat. A digitális marketingszolgáltatásokra mindig van kereslet, és sok kis- és középvállalat inkább kiszervezi, minthogy költséges belső csapatot hozz létre. Ha van érzéked a SEO, a tartalommarketing, a pay-per-click, a webfejlesztés vagy a közösségi média menedzselése terén, akkor olyan üzleti lehetőséged lehet, amely lehetővé teszi számodra, hogy otthonról dolgozhass.

A digitális marketing fontos része a márkának, ezért kulcsfontosságú, hogy reagálj az ügyfeleid marketingstratégiáinak fejlődésére. A közösségi média menedzsment magában foglalja a kommentek és üzenetek éjjel-nappal történő figyelését, nem pedig a posztok ütemezését "állítsd be és felejtsd el" gondolkodásmóddal. Ha szeretsz stratégiát készíteni és a terveket aprólékosan végrehajtani, a digitális marketing lehet a megfelelő üzlet számodra. Megfontolhatod azt is, hogy affiliate marketinges legyél, ami a digitális marketing egy másik formája.

Élelmiszer-kamion

Mivel a beltéri étkezési lehetőségek jelenleg sok helyen korlátozottak, a feltörekvő vendéglősök talán nagyobb sikert érhetnek el egy ételkocsival. A food truckok mindenféle formában és méretben léteznek, és a snackek és konyhák széles skáláját kínálják. Vigye kedvenc ételstílusát az útra, és értékesítse kulináris szenvedélyeit közvetlenül az éhes vásárlóknak. Persze, dolgozni fogsz, de egy olyan helyen leszel, amiért szenvedélyesen rajongsz, és lehetőséged nyílik arra, hogy olyan emberekkel kerülj kapcsolatba, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek.

A food truckok talán vad ötletnek tűnnek, de az iparág egyre növekszik. Egy teherautó rezsiköltsége és fenntartása lényegesen kevesebbe kerül, mint egy étterem tulajdonlása, ráadásul a mobilitás előnye is megvan.

Gyepmesteri szolgáltatás

Ha pázsit mellett nőttél fel, akkor nagy valószínűséggel a szüleid kényszerítettek, hogy gondozd a gyepet. Sokunk számára a gyepápolás zavaró, de néhányunk számára a gyepápolás a béke és a nyugalom érzését nyújtja. A szabadban a kezeiddel dolgozni, hogy megszelídítd és megszépítd a természetes tájat, kifizetődő élmény lehet, és mivel sokan fárasztónak találják a munkát, jövedelmező is lehet.

A gyepgondozási szolgáltatásokhoz alig kell több, mint néhány alapfelszerelés, egy utánfutó és esetleg némi személyzet, attól függően, hogy hány ügyfeled van és mekkora munkákról van szó. Egy kis gyepgondozási szolgáltatásból gyorsan teljes körű kertépítő céggé nőheted ki magad, ha prémium minőségű szolgáltatásokat kínálsz, és olyan márkaként szerezel hírnevet, amely alapos munkát végez mosolyogva. Ha szeretsz a szabadban dolgozni és elegáns tájakat létrehozni, ez lehet a te vállalkozásod.

Ingatlanügynök

Sok ember számára a lakáspiacon való eligazodás nyomasztó. Ingatlanügynökként segíthetsz az embereknek megtalálni álmaik otthonát olyan áron, amely megfelel a költségvetésüknek. Sok államban egyszerűen csak néhány hónapos tanfolyamot kell elvégeznie, és vizsgát kell tennie ahhoz, hogy ingatlanügynök lehess. Még a képesítéssel sem juthatsz semmire alapvető emberi készségek nélkül, így ha nem vagy egy emberbarát, akkor nem biztos, hogy ez az út a megfelelő számodra.

Kezd el a Dropshipping Business otthonról

Ha tetszik az ötlet, hogy online áruházat üzemeltess, de nem tudod, mit adj el, fontold meg, hogy otthonról indíts dropshipping üzletet. Ráadásul ez egy alacsony induló költségekkel rendelkező otthoni üzleti ötlet. A dropshipping az e-kereskedelem egy olyan típusa, amelyben az eladóknak nem kell megvásárolniuk vagy tárolniuk az általuk értékesített termékeket. Ehelyett az eladók partnerek a dropshipping-beszállítókkal, akik kezelik a készletet, és az eladó nevében közvetlenül szállítják a termékeket a vásárlóknak.

Kutató és tényellenőrző

A régi tudományos esszék vagy ügyiratok átnézésétől kezdve a bibliográfiák elemzésén át a piackutatás elvégzéséig profi kutatóként és tényellenőrzőként is megállja a helyét. A különböző iparágak különböző típusú vállalkozásai kutatót és tényellenőrzőt keresnek. Egy piaci rés kialakítása segíthet abban, hogy jobban tudd értékesíteni szolgáltatásaid. Szervezettnek, aprólékosnak és a kommunikációban jártasnak kell lenni. Ha ez úgy hangzik, mintha te lennél, akkor vegd fel ezt az otthoni üzleti ötletek személyes listájára.