, 2021/12/17

Sok mindent megtehetsz: Bérelj sofőrt, tedd fel az Ola/Uberre (tudom, hogy elavult ötletnek tűnik, de köss Win/Win megállapodást a sofőrrel). Tegyél egy GPS rendszert az autóra(minden mozgást nyomon követni). Átlátható fizetési lehetőségek

business with car

Valószínűleg már tudod, hogy Uber-sofőrként vagy élelmiszer- vagy ételkiszállító szolgáltatással is lehet némi pluszpénzt keresni. De ezen túlmenően is rengeteg módja van annak, hogy az autóddal extra pénzt keress. Keress pénzt az autóddal, Ha egy mellékes tevékenységet keresel, vagy egy egész vállalkozást szeretnél felépíteni, amely a járművedből indul, itt vannak a legjobb ötletek.

Vállalati autószerviz

Az Uber vagy a Lyft vezetése nélkül is kínálhatsz igény szerinti szállítási szolgáltatást. Indítsd el saját szolgáltatásod, és dolgozz olyan vállalati ügyfelekkel, akiknek rendezvényekre való szállításra vagy ügyfélfelvételi szolgáltatásra van szükségük.

Repülőtéri transzfer szolgáltatás

Szintén specializálódhatsz a reptérre és a reptérről való szállításra. Ehhez nagyobb járműre lehet szükséged, hogy a csomagokat és a nagy csoportokat is el tudd szállítani.

Autókölcsönzés

Ha nem akarod ténylegesen vezetni a járművedet, hogy pénzt keress, használj egy olyan alkalmazást, mint a Turo, hogy bérbe add azt másoknak. Ők fizetnek egy kis díjat, majd visszaadják a járművet, amikor végeztek.

Orvosi szállítási szolgáltatás

Az időseknek és az olyan egészségügyi problémákkal küzdő embereknek, akik nem tudnak vezetni, gyakran jól jönne a megbízható szállítás az orvosi találkozókra és vissza. Specializálódj erre a területre, különösen, ha rendelkezel rámpával vagy könnyen megközelíthető járművel.

Gyermekfelvételi szolgáltatás

A gyermekgondozási háttérrel rendelkezők számára a járműved használhatod arra, hogy fel- és leszállási szolgáltatást nyújts olyan elfoglalt szülők számára, akik nem tudják elhozni gyermekeiket az iskolából vagy különböző iskolán kívüli tevékenységekből.

Berendezés-szállítási szolgáltatás

Ha fizikailag képes vagy nehéz felszereléseket felvenni és mozgatni, akkor ezt speciális szolgáltatásként felajánlhatod olyan ügyfeleknek vagy vállalkozásoknak, amelyeknek ellátmányt kell eljuttatniuk egyik helyről a másikra. Ügyfeleid közé tartozhatnának a nagy erőgépekkel dolgozó kereskedők vagy a professzionális felszereléssel videótartalom forgatását tervező vállalatok.

Mobil reklámszolgáltatás

Hirdess más vállalkozások számára a járműveddel. Csak csomagold be járműved reklámüzenetekkel, vagy adj hozzá néhány feliratot a tetejére, és add bérbe ezt a helyet a környék különböző vállalatainak.

Munka az ételkiszállítási és -felvételi szolgáltatások számára.

Uber Eats kiszállítás. Bár nem feltétlenül van szükséged járműre ahhoz, hogy az egyik ilyen alkalmazás partnerévé válj, egy autó megléte mindenképpen megkönnyíti a dolgodat - és bővíti a kiszállítási kört, amelyet ki tudsz szolgálni.

Regisztrálj, hogy élelmiszervásárló legyél.

Számos olyan on-demand élelmiszerszállítási szolgáltatás létezik, amely részmunkaidős munkalehetőséget kínál az engedéllyel rendelkező sofőröknek.

A Shipt például országszerte szállít, és egy adott helyen aznapi (és gyakran már 1 órán belüli) kiszállítást ígér. Ha Shipt-beszállítóvá válsz, órabért kapsz azért, hogy a Shipt-tagok számára vásárolj.

Hasonlóképpen lehetsz Instacart személyes vásárló, amely ugyanezen az alapelven működik. Az Instacartnál lehetsz teljes körű szolgáltatást nyújtó vásárló vagy üzleten belüli vásárló. Csak az előbbihez kell autóval rendelkezni. Mindkét alkalmazás azzal büszkélkedhet, hogy a sofőrök "szabadidejükben", rugalmas időbeosztásban dolgozhatnak, és az önnek megfelelő munkaidőt választhatják meg.

Futárszolgálat

Általános futárszolgálatként különböző feladatokat végezhetsz, például élelmiszer- vagy tisztítószer-felvételt. Vannak olyan alkalmazások, mint a TaskRabbit, amelyek segíthetnek a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatfelvételben, vagy elindíthatod a sajátodat, és hirdetheted azt a környékeden.

Mobil állatszállítás

Egy másik lehetőség az állatbarátok számára, nyújts olyan szolgáltatást a kedvtelésből tartott állatok vásárlóinak, ahol felveszed a kutyájukat vagy macskájukat a menhelyekről vagy tenyésztőktől, és elszállítod őket. Ezek a létesítmények gyakran messze vannak a vásárlóktól, ezért egyesek jelentős összeget fizethetnek azért, hogy elkerüljék a vezetést.

Újrahasznosítási szolgáltatás

Környezetbarát üzleti ötletként utazhatsz az emberek otthonába, hogy felvedd az újrahasznosítható árukat, például kartont, műanyagot vagy akár elektronikai cikkeket. Ezután kiválogathatod és elszállíthatod az egyes tételeket átvevő létesítményekbe.

Prop járműbérlési szolgáltatás

Ha olyan területen élsz, ahol sok filmes és televíziós tevékenység folyik, bérbe adhatod autódat, hogy azt film- vagy tévésorozatokban kellékként használhassák. Ez különösen akkor jöhet szóba, ha ritka vagy érdekes kinézetű járművel rendelkezel.

Lakóautó bérleti szolgáltatás

Ha van egy lakóautód, bérbe adhatod azt azoknak, akik nyaralni szeretnének vele. Még ha nem is mobil, vagy nem szeretnéd, hogy mások vezessék, akkor is bérbe adhatod a helyet az Airbnb-n vagy egy hasonló platformon.

Vontatási szolgáltatás

Ha van egy nagy teherautód, vontatási szolgáltatást kínálhatsz azoknak a sofőröknek, akik elakadtak, vagy akiknek segítségre van szükségük ahhoz, hogy hazajussanak a járművükkel, vagy eljussanak egy javítóműhelybe.

Költöztető szolgáltatás

Egy másik lehetőség a nagy járművekkel rendelkezők számára, hogy teljes körű költöztetési szolgáltatást kínáljon azoknak a környékbeli embereknek, akiknek segítségre van szükségük bútoraik és egyéb holmijaik új helyükre való szállításában.

Használt autók értékesítése

Van egy-két autód, amit már nem szeretnél? Mindig eladhatod őket. Sőt, ha képes vagy jó ajánlatokat találni az autókra, és egy kicsit megjavítani őket, akkor akár üzletet is építhetsz a haszonszerzésükből.