, 2021/12/17

Az üzleti életben nincs fontosabb, mint erős kapcsolatokat kiépíteni az ügyfelekkel és a beszállítókkal, és az ünnepi időszak az év legcsodálatosabb időszaka e fontos kapcsolatok elismerésére. Egy egyszerű cselekedet egy életre szóló hűséges ügyfelet teremthet, így az ünnepek tökéletes alkalom arra, hogy háláját és meleg jókívánságait megossza azokkal az emberekkel, akik egész évben üzletet kötnek veled.

holiday greetings for business

Akár egy kis cég tulajdonosa vagy, akár egy nagyvállalatot vezetsz, az üzleti ünnepi kártyák az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezd megbecsülésed az ügyfelek és kollégák felé a folyamatos támogatásukért. Keményen dolgozó szakemberként nem biztos, hogy van ideje a tökéletes ünnepi üdvözlőlap üzenetének elkészítésére. Ezért összeállítottunk egy 50 mintás ünnepi üdvözlőlap-üzenetet tartalmazó listát, amelyet felhasználhat az idei vállalati ünnepi üdvözlőlapokban.

Ha egyéb nagyszerű lehetőségeket keresel arra, hogy az ünnepi időszakot különlegessé tedd vállalkozásod számára, fontold meg egy ünnepi fotóautomata keret hozzáadását, amely garantáltan remekül mutat majd a céges karácsonyi partin, vagy tekintsd át a nagyszerű dolgozóid ajándékötleteket, köztük bögréket, vizes palackokat, alátéteket, egérpadokat, táskákat, toll- és ceruzatartókat, íróasztaltartókat, csomagcímkéket, papírnehezékeket, asztali naptárakat és még sok mást. Adj személyre szabott, egyedi ajándékokat ügyfeleidnek, munkatársaidnak és alkalmazottaidnak, és küld el nekik a legjobb üzleti ünnepi kártyákat.

Rövid és édes üzleti ünnepi kártya üzenetek

Az üzleti életben az ügyfelekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatokra való összpontosítás csak az egyik módja annak, hogy kifejezzük elismerésünket elkötelezettségükért és munkájukért. Ha háláját szeretné kifejezni ebben az adakozó időszakban, küldjön személyre szabott ünnepi kártyákat mindenkinek, aki egész évben támogatta vállalkozását! Természetesen kihívást jelenthet kitalálni, hogy mit írjon az üzleti ünnepi kártyák belsejébe, különösen akkor, ha a szezonális teendők hosszú listája követeli a figyelmét. Hogy megkönnyítsük ezt a folyamatot, megosztunk egy listát azokról a rövid üzenetekről, amelyeket az üzleti ünnepi kártyák belsejébe írhat.

Karácsonyi üdvözlőlapok vállalkozásoknak, amelyek közül különböző fajták és méretek közül választhatsz

Nagyon boldog ünnepeket és békés, sikeres új évet kívánunk.

Boldog ünnepeket és örömteli új évet kívánunk. A legjobb kívánságokat a [cégnév] barátainktól.

Boldog ünnepeket és meleg kívánságokat az új évre!

Csodálatos ünnepi időszakot kívánunk.

Boldog ünnepeket kíván a [cégnév] minden munkatársa. Reméljük, hogy az ünnepek örömben és nevetésben telnek majd az új évben.

A [vállalat neve] teljes legénységének üdvözletét küldi.

Örömteli ünnepeket kívánunk, békével és vidámsággal az új évben!

Minden jót kívánunk az új évben.

Sok sikert kívánunk az elkövetkező évre.

Egészségünkre az új évben! Boldog ünnepeket kíván a [cég neve] csapata.

Ünnepi üdvözletet kíván a [cégnév] nagyon vidám csapata.

Örömöt és békét kívánunk a következő évre.

Az évszak minden örömét és boldogságot kívánunk a következő évre.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy olyan ügyfelek vannak az életünkben, mint önök. Boldog új évet kíván a [vállalat neve].

Legyen látványos új évük!

Örömteli évszakot kívánunk, és további sikereket várunk az idei évben.

Ragyogó új évet kívánnak barátaik a [cég neve].

Boldog új évet kívánunk! Reméljük, hogy ez lesz az eddigi legjobb éved.

Kívánjuk, hogy ez a jókedv egész évben kitartson.

Nagyra értékeljük az Ön üzletét, és a legjobbakat kívánjuk a következő évre.

Az ünnepi hangulat legyen Önnel és családjával ma és az új évben is.

Nagyon örülünk, hogy Ön az ügyfelünk, és örömmel várjuk, hogy a jövőben is kiszolgálhassuk Önt.

Tedd személyessé

Vagy próbálj meg hosszabb üzeneteket írni, amelyek személyes hangvételűek. Ez arra ösztönzi a címzetteket, hogy szánjanak néhány percet a kártya elolvasására. Íme néhány példa:

Az Önnel való együttműködés ebben az évben öröm és kiváltság volt. A legboldogabb ünnepeket és sok boldogságot kívánok Önnek és az Önök családjának az új évben.

A [cégnév] családtól az Önök családjának, melegséget, örömöt és nyugalmat kívánva az ünnepi időszakban. / Köszönjük, hogy kitartottak mellettünk ebben a nehéz évben. Nélkületek nem tudtuk volna végigcsinálni.

Ez az év legcsodálatosabb időszaka / És ti vagytok a vállalkozásunk legcsodálatosabb része. Köszönjük, hogy ezt és az év minden időszakát szebbé tettétek számunkra. A legboldogabb ünnepeket kívánjuk nektek. / [cég neve]

Boldog ünnepeket / Egy kihívásokkal teli évben hálásak vagyunk az Önök támogatásáért. / Boldogságot és egészséget kívánunk 2022-ben.

Ünnepi kártyaüzenetek a munkavállalóknak

Az alkalmazottak a kisvállalkozásodnak éltető elemei. És az elmúlt két évben nem ismert időkben is melletted álltak - új biztonsági irányelvek, hosszabb munkaidő, és továbbra is melletted és vállalkozásod mellett állnak. Egy kis ajándék mellett egy személyes, tartalmas kártya is lehetőséget ad arra, hogy megmutasd a kollégáknak, hogy elismered kemény munkájukat. Az alkalmazottaknak szóló vállalati ünnepi kártya megfogalmazásával törekedj az őszinte és elismerő hangnemre.

Íme néhány ünnepi üzenet, amelyet az alkalmazottak nagyra fognak értékelni:

Boldog ünnepeket és sok köszönet / Nélküled nem tudnánk megcsinálni. / Ebben az évben és mindig is értékes tagja vagy a csapatunknak.

Ünnepi köszönetnyilvánítás / Ismeretlen időkben is kitartottál mellettünk. Nélküled nem tudnánk megcsinálni. / Hálából, a [cég neve] csapatának tagjai

Boldog ünnepeket / Ti tartotok minket a felszínen. És mi hálásak vagyunk. / Köszönjük mindazt, amit értünk tesznek, az évnek ebben az időszakában és azon túl is. / Barátaitok és kollégáitok a [cégnév]-nél

A legjobb ünnepi üdvözlet ügyfeleknek

Egy köszönetnyilvánítás és jókívánságok hosszú utat tehetnek meg, hogy ügyfelei és vásárlói felismerjék, hogy értékeli az üzletüket.

1. Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok, és köszönöm az egész éves támogatását. Minden jót kívánunk.

2. Szeretnénk megragadni ezt az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy üzletet kötött velünk, és nagyon boldog karácsonyt és boldog új évet kívánunk Önnek

3. Fantasztikus volt Önökkel együtt dolgozni 2021-ben, és reméljük, hogy a következő évben is folytathatjuk a közös üzletelést. Addig is, legyen csodálatos karácsonya és boldog ünnepeket kívánunk.

4. A karácsony az adakozás ideje, és mi szeretnénk hatalmas köszönetet mondani Önnek, amiért nagyra becsült ügyfelünk. Kellemes, boldog ünnepeket kívánunk, és várjuk a közös munkát az új évben.

5. Reméljük, hogy idén karácsonykor valóra válnak az álmai, ahogyan a mi álmainkat is valóra váltotta idén, egyszerűen azzal, hogy a mi ügyfelünk volt. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk.

6. Legyen az ünnepetek megáldva a család és a barátok szeretetével és melegségével. Egy ügyfelünket barátunknak tekintjük. Köszönjük és boldog karácsonyt kívánunk.

7. A [vállalkozás neve] minden munkatársa nevében szeretnénk köszönetet mondani a folyamatos hűségükért és a belénk vetett bizalmukért. Tegye fel a lábát és pihenje ki jól megérdemelt karácsonyi pihenését, és az ünnepi időszak minden napja legyen tele örömmel.

8. Köszönjük a nagyszerű üzletet, amit idén együtt csináltunk. Most itt az ideje, hogy mindketten pihenjünk és ünnepeljünk. Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok.

9. Minden egyes ügyfelünket nagyra értékeljük, és nem tudjuk eléggé kifejezni hálánkat a folyamatos támogatásukért. Reméljük, hogy szép karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk.

10. A [vállalkozás neve] teljes csapata nevében kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres új évet kívánunk.

11. Az elmúlt 12 hónap során nagy öröm volt Önökkel együtt dolgozni, tegyük még jobbá a 2022-es évet. Minden jót kívánunk az ünnepi szezonra.

12. Kívánok Önnek és családjának biztonságos és boldog karácsonyt, amely tele van boldog emlékekkel. Köszönjük, hogy megbecsült ügyfelünk volt.

13. Köszönjük, hogy üzletünkben vásárolt. Szeretnénk boldog karácsonyt kívánni, amely tele van örömmel és boldogsággal.

14. Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk az egész éves üzletért. Reméljük, hogy 2022-ben is értékes vásárlóink közé tartozik majd. Minden jót kívánunk az ünnepi szezonra.

15. Nagyra becsült ügyfelünknek. Köszönjük folyamatos támogatását. Reméljük, hogy az ünnepi szezonban kellemesen tölti a pihenést barátaival és családjával. Kellemes karácsonyi ünnepeket és minden jót.