, 2021/12/8

Jól bánsz a kezeiddel? Inkább készítesz valamit ahelyett, hogy megvennéd? Egy gyártási üzleti ötlet lehet a te számodra a lehetőség. Számos olyan kisléptékű gyártási üzleti ötlet létezik, amelyet fenntartható és nyereséges vállalkozássá alakíthatsz. Van piac számodra, akár cipőt, parókát vagy kozmetikumokat gyártó feldolgozóipari vállalkozást indítasz.

production businesses

Gyártás üzleti ötletek

Játékgyártó

A játékok viszonylag kis méretűek, és bármilyen anyagból elkészíthetők. Így nagyszerű termékek lehetnek a kis gyártó vállalkozások számára, amelyekre összpontosíthatnak.

Okostelefon-kiegészítők gyártója

Hasonlóképpen népszerűek az okostelefon-kiegészítők, mint például a tokok és töltők, és néhány alapanyagból is elkészíthetők.

Műanyagtartály-gyártó

A műanyag anyagok feldolgozásához és formázásához szükséges néhány alapvető berendezéssel palackokat és egyéb tartályokat gyárthat, amelyeket eladhat a fogyasztóknak vagy akár más vállalkozásoknak.

Textilgyártó

A nyers szövet vagy más textiltermékek előállítására is összpontosíthat, amelyeket magánszemélyeknek vagy vállalkozásoknak adhat el további késztermékek gyártásához való felhasználásra.

Bútorgyártó

Ha nagyobb méretű termékeket szeretne készíteni, akkor összpontosíthat egyedi bútortermékek értékesítésre történő előállítására. Ezután hozzon létre egy olyan folyamatot, amellyel több bútort tud nagyobb mennyiségben gyártani.

Woodworker

Ha ügyes fafaragó vagy, akkor az anyagból számos különböző terméket is készíthetsz, az asztaloktól kezdve az apró csecsebecsékig. Ismét egy egyszerű eljárás létrehozása e termékek másolásához lehetővé tenné a termelés fellendítését és a költségek csökkentését.

Résszel rendelkező snack ételek készítője

Ha van egy ötlete egy egészséges snack eladására, akkor a Stacy's Pita Chips alapítóinak nyomdokaiba léphet, és bérelhet egy pékségi helyet az áru gyártásához.

Édességkészítő

Vagy ha kevésbé egészséges élelmiszerek előállítása érdekli, akkor készíthet saját édességeket, és csomagolhatja azokat eladásra.

Konzervgyártó

Vagy összpontosíthat konzervipari termékek, például lekvárok és zselék készítésére, amelyeket eladhat a fogyasztóknak.

Cipőkészítő

Ha eladható, viselhető termékeket szeretne készíteni, akkor cipőket készíthet különböző anyagokból. Koncentrálj néhány cipőstílusra, és valószínűleg létrehozhatsz egy futószalagos folyamatot a termelés fellendítése érdekében.

Övkészítő

Hasonlóképpen, egyszerű öveket is gyárthat, amelyeket eladhat a fogyasztóknak vagy nagykereskedőknek, ruházati kiskereskedőknek.

Alumínium ajtó- és ablakgyártás

Az alumínium felhasználása az üzleti komplexumokban, épületekben, előadótermekben, színházakban stb. könnyű súlya és funkcionalitása miatt igen széleskörű. A különböző ajtók és ablakok gyártása az egyik leginnovatívabb és legjövedelmezőbb üzleti ötlet.

Kerámia mázas csempék gyártása

A csempe a konyhában, a fürdőszobákban, a kórházakban stb. nélkülözhetetlen elem. A kerámia csempék porózus testből készülnek, fehér vagy színes mázas bevonattal. Nagy keresletnek örvendenek az időjárással és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállóképességük, nagy szilárdságuk és könnyű tisztíthatóságuk miatt. Rengeteg formatervezési minta és változatosság vezethető be az innováció révén. Az indiai nagyvárosokban lévő nehéz építkezések miatt a kerámia csempék gyártása az egyik legjobb jövedelmező közepes méretű gyártási üzleti ötlet Indiában.

Papírtasakok készítése

A papírzacskó vagy papírzsák egy papírból készült, előre kialakított tartály, amelynek egyik vége nyitott. Ez lehet egy réteg papír vagy több rétegű, belül vékony műanyag bevonattal. Kiterjedten használják olyan anyagok csomagolására, mint a gyümölcslé, író stb. Ez az üzlet mérsékelt befektetéssel indítható. A papírzacskó tartalmazza a termékre vonatkozó szükséges információkat is. Sok újítást lehet bevezetni, hogy a design kiemelkedjen a többi közül.

LED-fény gyártása

Mivel jobb élettartammal és elektromos hatékonysággal rendelkezik, mint az izzólámpák, a LED-es lámpák nagy keresletnek örvendenek. Az iparági szakértők több mint tízszeres növekedést várnak az elkövetkező évtizedben. Bár a LED-es lámpák kevéssé magas költséggel járnak, figyelembe véve, hogy csökkentené a havi áramszámlákat, ez az egyik Top & új gyártási üzleti ötlet közepes befektetéssel Indiában.

Bőrtermékek gyártása

Ez az iparág kiemelkedő helyet foglal el az indiai gazdaságban, tekintettel a hatalmas növekedési és foglalkoztatási potenciáljára. Bőrből rengeteg termék hozható létre, ami új varázst ad ennek az iparágnak.

Talkumpor gyártása

A talkumport alapvető piperecikkként használják. A nedvesség felszívására szolgál, és ideális a zsíros bőr számára. Sok illatanyagot lehet hozzáadni, mint például szantálfa, liliom, rózsa stb. Tökéletes gyártási képletet és agresszív marketingstratégiákat kell alkalmazni ahhoz, hogy az ilyen termékek sikeres üzleti ötletként működjenek.

Energiaital gyártása

Az energiaital egy olyan italfajta, amely stimuláns hatóanyagokat, főként koffeint tartalmaz. Alapvetően szellemi és fizikai stimulálásra szolgál. Az energiaitalok jellemzően a 13 és 45 év közötti fiatalok számára vonzóak, a fogyasztás 65%-át a férfiak teszik ki.

Ruhagyártó egység

A ruházati cikkek mindig is keresettek voltak, és ez az elmúlt 10 évben 4-szeresére nőtt. Ehhez az üzlethez nincs becsült tőke, mivel már 5 rúpiával vagy akár milliós nagyságrenddel is el lehet kezdeni.

Műtrágyák gyártása

India alapvetően mezőgazdasági alapú ország. A gazdáknak nagy mennyiségben van szükségük műtrágyákra, hogy növeljék a termelésüket, és hogy megvédjék a termést a rovaroktól. Ha jó ismeretekkel rendelkezik a vegyi anyagok és a műtrágyák terén, akkor belevághat a műtrágyagyártó egységbe. Ez az üzletág hatalmas terjeszkedési potenciállal rendelkezik.

Vízszűrők gyártása

Az ivóvíz manapság nagy problémát jelent a városi területeken. Így lehet kezdeni a kis vízszűrők és kis otthoni RO üzemek gyártását.

Ásványvíz üzem

Az ásványvíz iránti kereslet soha nem csökkenhet az esküvőkön, pártokban, szállodákban, éttermekben, kereskedelmi és lakóhelyeken egyaránt kiterjedt használata miatt. Az ásványvizes palackok különböző méreteit az igényeknek megfelelően lehet kiválasztani. Az ásványvíz terv kis méretben is elindítható, és rövid időn belül közepes méretű vállalkozássá alakítható. Tekintettel arra, hogy az indiaiak egyre egészségtudatosabbak, az ásványvíz terv lehet az egyik legjobb jövedelmező közepes méretű gyártási üzleti ötletek Indiában, hogy indítsa el a közepes méretű.

Szőnyegek gyártása

A szőnyeggyártás mindig is a gazdagsághoz és a királyi jogdíjhoz kapcsolódott. Nagy keresletnek örvendenek a szállodákban, éttermekben, otthonokban stb. Lehetnek gépi és kézzel készítettek is. Ez az üzletág kreativitással és innovációval hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik.

Bioüzemanyag-gyártás

A bioüzemanyag kifejezéssel olyan üzemanyagokat jelölünk, amelyeket növények vagy állatok hulladékából nyernek. Ezek megújuló energiaforrások. Ez az üzletág ma világszerte egyre nagyobb figyelmet kap, szem előtt tartva a benzin és a gázolaj szűkösségét. A bioüzemanyag-gyártás egy új gyártási üzleti ötlet közepes befektetéssel Indiában.

Konyhai eszközök és evőeszközök gyártása

A konyhai eszközök és evőeszközök iránti kereslet állandó, mivel ezek a rendszeresen használt tárgyak. A tartós, formatervezett és divatos evőeszközök iránt mindig is megnövekedett a kereslet. Ez egy jó üzleti ötlet lehet.