, 2022/8/3

A szolgáltatással kapcsolatos vállalkozások az összes iparágot átfogják, mivel a szolgáltatás jellegétől függően felkínált vállalkozások jellegét meghatározza.

Szolgáltatás alapú üzleti ötlet

Igazából egy vállalkozást indítani kívánó, vállalkozó vállalkozó könnyebben mehet tovább, és szolgáltatással kapcsolatos vállalkozást indíthat; vagyis ha tudják, hogy nem rendelkeznek induló tőkével egy termék alapú üzleti vállalkozás indításához. A szolgáltatásalapú üzleti vállalkozás elindításához csak egy üzleti készség, elszántság és a gazdagság megteremtésének vágya lenne szüksége.

Szabadúszó kutatómunkák

Vállalkozások közötti szolgáltatással kapcsolatos üzlet, amelyet egy vállalkozónak fontolóra kell vennie, egy szabadúszó kutató vállalkozás. Számos szervezet létezik hajlandó fizetni a hivatásos kutatóknak, hogy segítsék őket kutatási projektjeik kezelésében.

Valójában a multinacionális vállalkozások, akiknek érdeklődése van egy vállalkozás megkezdésében vagy irodájuk fióktelepének megnyitásában egy másik országban, általában bevonják a kutató szervezeteket a fogadó országba, hogy segítsék őket kutatás, megvalósíthatósági tanulmányok és piaci felmérés elvégzésében et al. Tehát, ha jártas a kutatás és a felmérés elvégzése terén, akkor fontolóra kell vennie egy szabadúszó kutató cég indítását.

Indíts el egy Reklám- és Márkaügynökséget

Normális, ha a szervezetek termékeik és szolgáltatásaik márkanevét és reklámozását szerződéssel bírják szakértőkkel, akik tudják, hogyan kell csinálni. Ha van képzésed e tekintetben, akkor fontolóra kell venni egy reklám- és márkaügynökség létrehozását.

Számos üzleti lehetőség áll rendelkezésre a reklám- és márkanevű vállalatok számára egyszerűen azért, mert szerepet játszanak a vállalkozások növekedésében és bővülésében. Tehát, ha ilyen típusú vállalkozást indítasz, győződj meg arról, hogy jó helyzetben vagy, és nem fogsz sokat küzdeni az ügyfelek vonzása érdekében. Az igazság az, hogy amint a vállalkozások látják a szolgáltatásainak eredményeit, biztosan pártfogolni fogják szolgáltatásaid.

Tinta utántöltő vállalkozás

A tintafeltöltő vállalkozás egy újabb rendkívül jövedelmező és virágzó üzlet, amelyet egy vállalkozónak, aki egy kisebb méretű vállalkozást kíván felindítani az üzleti szolgáltatásokkal kapcsolatos üzletre, meg kellene fontolnia az indítást. Az a tény, hogy a legtöbb szervezet naponta nyomtat, elkerülhetetlenné teszi számukra a tinták kifogyását, ezért szükség van a tinta újratöltésére. A tinta utántöltő üzlet olyan üzleti tevékenységet kínál, amely értékes szolgáltatásokat kínál, ezért ha a vállalkozás jó helyzetben van, az időről időre sok ügyfelet vonz.

Indítsd el a futárszolgálat üzleti vállalkozásod

Egy másik virágzó és jövedelmező üzleti vállalkozások közötti szolgáltatás, amelyet a pénzszerzést komolyan vállalkozó vállalkozónak fontolóra kell vennie a futárszolgálatot. A vállalati szervezeteknél a szokásos gyakorlat az, hogy nyomtatott másolatú dokumentumokat küldenek meg, például részvény-igazolást, biztosítási kötvényt, foglalkoztatási leveleket, leveleket és egyéb kapcsolódó dokumentumokat az emberek és szervezetek számára.

A futárszolgálat feladata az iratok kérésre történő kiszállítása. Valóban rengeteg üzleti lehetőség van a futárszolgálat számára, különösen azokban a városokban, ahol az üzleti tevékenység virágzik. Tehát, ha olyan helyet keres, ahol telepítheti ezt a típusú vállalkozást, győződjön meg arról, hogy az erőteljes üzleti tevékenységekkel rendelkező hely; olyan helyek, mint New York City, Lagos, Tokió, London, Párizs és Milánó ideálisak az ilyen típusú vállalkozások számára.

Irodai támogatási vállalkozás

Egy másik, könnyen elindítható vállalkozásközi szolgáltatás, amelyet az üzleti vállalkozás megkezdéséről érdeklődő vállalkozónak fontolóra kell vennie, az irodai támogató üzlet. Az irodai támogató üzleti szolgáltatások széles skáláját kínálják, például adatbeviteli, webfrissítési szolgáltatások, megbízások futtatása, szórólapok terjesztése és kutatási feladatok et al.

Tehát, ha üzleti vállalkozás indítására törekszel, akkor az egyik lehetősége az irodai támogató vállalkozás indítása. Ez a típusú vállalkozás virágzó és jövedelmező, különösen akkor, ha számos irodai támogatási szolgáltatást kínálsz, és ha vállalkozásod az országodnak vagy városodnak üzleti központja közelében található. Csak győződj meg arról, hogy szolgáltatásaid mind az induló vállalkozásoknak, mind a már megalapozott vállalkozásoknak egyaránt forgalmazza, és biztosan többet fog biztosítani, mint egy maroknyi üzleti üzlet.

Indíts kiszervező vállalkozást (Call Center)

A 20. század vége felé az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban működő vállalatok kiszervezték vállalkozásaik egy részét más országokba, például a Világba, Kínába és Fülöp-szigetekre stb. A telefonos ügyfélszolgálat azon üzleti szolgáltatások között szerepel, amelyeket kiszerveznek, egyszerűen azért, mert gazdaságos.

Tehát, ha a világban, Kínában, Fülöp-szigeteken, Nigériában és más országokban él, és üzleti vállalkozások közötti szolgáltatásokat keresel az indításhoz, akkor az egyik lehetősége az, hogy kiszervezz egy call center-szolgáltatást. Bár ez a típusú vállalkozás tőkeigényes, ugyanakkor rendkívül jövedelmező, különösen, ha tudod, hogyan kell külföldi vállalkozásokat beszerezni.