, 2022/8/17

Van személyes mantrád? A személyes mantra egy pozitív mondat vagy megerősítő kijelentés, amelyet motiváció vagy bátorítás céljából mondogatsz magadnak. Ez lehet a kedvenc idézeted, közmondásod, spirituális igazságod vagy vallásos mondásod, amely motivál és arra ösztönöz, hogy a legjobb önmagad légy.

Személyes mantra a jobb emberré váláshoz

Ma szerettem volna megosztani néhány mantrát, amelyek felemelnek és támogatnak a személyes fejlődésedben. Íme néhány a kedvenceim közül, amelyek segítettek abban, hogy napról napra jobb emberré váljak. Személyes mantra, ami segít a legjobb önmagadnak lenni.

1. "Soha nem késő azzá válni, aki lehetnél." - George Eliot

Ez az idézet mindig megnyugtat, hogy nem számít, hány éves vagy, vagy hány hibát követtél el az utad során, mindig megteheted a szükséges lépéseket, hogy újra felfedezd az életed igazi célját.

2. "Az ösvény úgy bontakozik ki, ahogyan jársz rajta. Tehát egyszerűen csak járd végig." - Natasha Allrich

Személyes mantrák a fejlődésről

Ez a személyes mantra arra bátorít, hogy ne tegyek mindent olyan bonyolulttá, hanem egyszerűen tegyem meg az első lépést.

Ha az előttünk álló ösvényt járjuk, elkerülhetjük a túlterheltséget, és sokkal gyorsabban elérhetjük céljainkat.

3. "Az emberek életük bármely szakaszában képesek arra, hogy azt tegyék, amiről álmodnak." - Paulo Coelho

Személyes mantrák az álmokról

Ez egy gyönyörű emlékeztető arra, hogy megvan a képességed arra, hogy azt csinálj az életeddel, amit csak akarsz. Tulajdonképpen most rögtön. Nem kell megvárni a "megfelelő időt".

4. "Nem baj, ha visszatérsz ahhoz, amit elfelejtettél." - Nyugat-afrikai közmondás.

erőteljes személyes mantrák

Vannak, akik úgy érzik, ha egyszer egy bizonyos utat választottak, már nem tudnak visszafordulni. Ez nem igaz!

Ha egyszer rájössz, hogy nem ott vagy, ahol lenned kellene, akkor visszatérhetsz arra az otthonra, arra a kiindulópontra, amit helyesnek érzel.

5. "A cselekvés a kétségbeesés ellenszere." - Joan Baez

Személyes mantrák a cselekvésről

Ahhoz, hogy jobb emberré válj, következetes cselekvésre van szükséged a céljaid érdekében, amíg el nem éred azokat. Nem számít, hogy az életed mely területén dolgozol, a siker kulcsa az, hogy ne hagyd magad túlterhelni, hanem döntsd el, hogy bármilyen nehéz is legyen, haladsz előre.

Fejlődjön tovább ezekkel a személyes mantrákkal

6. "Az első lépés ahhoz, hogy eljuss valahová, az, hogy elhatározod, nem maradsz ott, ahol vagy." - John Pierpont Morgan

Személyes mantrák a továbblépésről

Nem kell a bátorság e nagy, grandiózus fitogtatása ahhoz, hogy változtass az életeden. Néha csak annyi kell, hogy meghozd a döntést, hogy egy új út felfedezésébe kezdesz.

7. "Kérd, amit akarsz, és készülj fel rá, hogy meg is kapod." - Maya Angelou

Személyes mantrák és idézetek

Ez a személyes mantra dióhéjban összefoglalja, miről szól a manifesztáció. Arra emlékeztet minket, hogy ha egyszer kifejezzük a vágyainkat, fontos, hogy higgyünk abban, hogy azok megadatnak nekünk.

Mindenki követ el hibákat, és néha újra kell kezdenünk mindent.

8. "A múltnak nincs hatalma a jelen pillanat felett" - Eckhart Tolle

Személyes mantrák az időről

Ez a személyes mantra arra emlékeztet, hogy a jelen pillanat eszköz a célhoz és ugródeszka a jövő felé. Ezért bármit tapasztalok, érzek, gondolok és teszek, az hatással van a jövőre. Más szóval, ha nem tetszik, ami most történik, vagy megpróbálok elmenekülni előle, akkor lemaradok az élet lényegéről, és megrekedek a képek, fogalmak és ítéletek álomvilágában.

9. "Bátorság kell ahhoz, hogy felnőj és azzá válj, aki valójában vagy." - E.E. Cummings

Személyes mantrák a bátorságról

A személyes mantra megerősíti, hogy a személyes fejlődés zűrösnek tűnhet, és ezért bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy legyőzzük a negatív hatásokat. Jellemzően a bátorság, hogy továbbra is gyakoroljuk a helyes dolgokat, szabadsághoz, a meggyökerezés érzéséhez és nyugalomhoz vezet. Ebben a tekintetben, valahányszor kritikus döntéssel találjuk magunkat szemben, szembe kell néznünk a kihívással. Ez azt jelenti, hogy fel kell fedeznünk személyes erőnket, bátorságunkat és rugalmasságunkat, hogy továbbra is azzá váljunk.

10. "Az élet célja a céltudatos élet." -Robert Byrne

Személyes mantrák a célról

Amíg komoly szándék nélkül haladsz, vagy olyan szándék nélkül, amely nem gyűjti össze és nem használja fel azokat az energiákat, amelyekkel fel vagy ruházva, addig a vonzalmaid és a tehetségeid kárba vesznek. Ideális esetben a tehetségeid és a vonzalmaid mind konfliktusba kerülnek, és egymáson prédálnak, ami bajhoz vezet. Ha azonban egyszer megvan a cél és az elhatározás, nem lesz tétovázás vagy kétely.

A személyes mantráknak tettekre van szükségük, hogy alátámasszák őket.

11. "Szabadságot akkor érünk el, ha elengedjük mindazt, ami nem tükrözi a nagyszerűségünket. Egy madár nem tud magasra vagy messzire repülni egy kővel a hátára kötve. De engedjük el az akadályt, és máris szabadon szárnyalhatunk soha nem látott magasságokba." - Alan Cohen

Ez az idézet egy megerősítés arra, hogy semmi sem tarthat vissza, hacsak TE nem hagyod. A határ a csillagos ég, ha elengeded azt, ami megakadályozza, hogy előre haladj.

12. "Hajlandónak kell lennünk megszabadulni az általunk tervezett élettől, hogy megkaphassuk azt az életet, ami ránk vár. A régi bőrt le kell vetkőzni, mielőtt az új jöhet." - Joseph Campbell

Az egyik legnagyobb kihívás, ha valami új dologgal akarunk előrehaladni, az, hogy nem vagyunk képesek ELENGEDNI a régit. Ez az idézet remek emlékeztető arra, hogy amikor megpróbálod fél lábbal a megszokottban tartani magad B tervként, soha nem adsz esélyt magadnak arra, hogy az A tervben valóban sikerrel járj.

13. "Lehetőséggel születtél, Jósággal és bizalommal születtél, Ideálokkal és álmokkal születtél, Nagyszerűséggel születtél, Szárnyakkal születtél, Nem arra születtél, hogy kússz, hát ne tedd, Szárnyaid vannak, Tanuld meg használni őket és repülj." - Rumi

Mindenkinek van célja az életben, mégis néha elfelejtjük ezt az alapvető igazságot, amikor az élet megtörténik. Ez az idézet erőteljes megerősítés az értékedről és arról, hogy mire vagy képes az életben.

14. "A haladás mindig kockázatokat rejt magában. Nem lophatod el a második bázist, és nem tarthatod a lábad az első bázison." - Frederick B. Wilcox

Ez az idézet arra emlékeztet minket, hogy a változás megköveteli, hogy kilépjünk a komfortzónánkból. Nem lehet egyszerre ragaszkodni a régi életedhez ÉS építeni egy jobbat.

15. "Bármit megtehetsz az életeddel, amit csak akarsz, és senki sem állíthat meg... csak te magad." - Rosetta Thurman

Ez az ÉN személyes mantrám, amely képessé tesz arra, hogy bátran éljek, tudva, hogy nincsenek határok annak, amit megtehetek. Mindannyiunknak megvan az ereje, hogy elérjük a nagy céljainkat, és az egyetlen módja a kudarcnak, ha halogatjuk vagy kételkedünk önmagunkban.

Kapcsolódó Do The Right Thing Idézetek az 1989-es drámából

Személyes mantrák, amelyek megváltoztatják az életedet

16. "Ha hibáztál, még ha súlyos hibákat is, mindig van még egy esély számodra. Amit mi kudarcnak nevezünk, az nem a leesés, hanem a lent maradás." - Mary Pickford

Néha az élet ad nekünk egy második esélyt, de mi túlságosan szégyelljük, hogy éljünk vele. Ahelyett, hogy ragaszkodsz a múltbeli hibáidhoz, fogadd el az igazságot, hogy valami jobb vár rád, ha elengeded.

17. "Mindannyiunkat arra hívnak, valószínűleg sokszor, hogy új életet kezdjünk. Egy ijesztő diagnózis, egy házasság, egy költözés, egy munkahely elvesztése. És teljes gőzzel megyünk előre, döcögve, roncsoltan és abszurd elszántsággal, mindennek ellenére hajtva, hogy egy új partra lépjünk. Reménykedni, egyik lehetőséget a másik után elfogadni - ez bizonyára az alapvető ösztön. . . Kiáltás: A dagály! Ideje kimozdulni a dicsőséges törmelékbe. Ideje, hogy ezt az életet olyannak fogjuk fel, amilyen." - Barbara Kingslover

Egy bizonyos ponton mindannyiunknak szüksége van arra, hogy egy pillanatra hátralépjünk, és átgondoljuk, hogy az autópálya, amelyen évek óta haladunk, még mindig a végső célhoz vezet-e, amit az életünknek szánunk. Ha nem, akkor lehet, hogy ideje leszállni a következő kijáratnál, és valami mással kezdeni!

18. "Tökéletes befejezést akartam. Most megtanultam, a nehezebb úton, hogy néhány vers nem rímel, és néhány történetnek nincs egyértelmű eleje, közepe és vége. Az élet arról szól, hogy nem tudod, hogy változnod kell, hogy megragadod a pillanatot és a legjobbat hozod ki belőle, anélkül, hogy tudnád, mi fog történni legközelebb." - Gilda Radner

Ez az idézet arra emlékeztet minket, hogy az élet nem tökéletes, és soha nem is lesz az. Ehelyett megtanulhatunk hálával élni mindazért a jóért, amit útközben megtapasztalhatunk.

19. "A létezés legmélyebb szintjén egy vagy mindennel, ami van." - Eckhart Tolle

Ez a személyes mantra arra emlékeztet, hogy hatalmamban áll befolyásolni azt, amit megtapasztalok. Ezért azáltal, hogy hiszek magamban, békére lelhetek önmagamban, és képes vagyok értelmesen és a lehető legnagyobb elégedettséggel élni az életemet.

20. "Mi írjuk a saját sorsunkat; azzá válunk, amit teszünk". - Madame Chiang Kai-Shek

Ez a személyes mantra azt jelenti, hogy szilárdan meg kell tartanunk a saját jövőnket azáltal, hogy folyamatosan tanulunk és azzá válunk, akivé mindig is szerettünk volna válni. Függetlenül az élet kihívásaitól, mi írjuk a saját sorsunkat azáltal, hogy biztosítjuk a helyes döntéseket és ragaszkodunk ahhoz, ami helyes.