, 2022/4/5

Nem kell, hogy saját YouTube-csatornád legyen ahhoz, hogy a számítógépén folytatott videócsevegések és Zoom-értekezletek világítását korszerűsítsd. A laptopra csíptethető lámpák olcsó és könnyen használható megoldást jelentenek, amelyekkel professzionálisabb megvilágítási környezetet teremthet, amikor csak kamera elé kell állnia.

computer lights for zoom

Melyek a legjobb felcsatolható laptopfények?

Nem kell feltétlenül egy 18 hüvelykes gyűrűs lámpával és állvánnyal felszerelkeznie - csak arra kell figyelnie, hogy a fényerő és a hőmérséklet beállítható-e, hogy a laptopfény szögét tudja-e állítani, és döntsön a gyűrűs vagy más formájú lámpa között. Fényerő és hőmérséklet: Egy kis lámpa, amelyet az eszközére csíptet, természetesen nem lesz képes megfelelni egy nagyon nagy lámpa fényerejének. Azonban elégségesnek kell lennie ahhoz, hogy teljesen megvilágítsa az arcát, két vagy három fényerő-beállítással, valamint azzal a képességgel, hogy a fény melegségét a világos fehértől a lágy aranyig váltogatni tudja.

Távirányító: A külső távirányító operációs rendszer vagy kapcsoló a "nice-to-have" kategóriába tartozik, de még mindig szeretjük a lehetőséget, hogy a fényerő és a meleg beállítások között váltogatni lehessen onnan, ahol ülsz, ahelyett, hogy a lámpa arcán lévő gombhoz nyúlnál.

Hordozhatóság: Mindegyik felcsatolható opció extra hordozható a kis méretüknek köszönhetően, így könnyen bepakolhatod őket a laptop táskádba vagy egy hátizsák zsebébe, amikor ingázol vagy utazol.

1. Auxiwa Clip-on szelfi gyűrűs lámpa

Ez egy sokoldalú LED-es gyűrűsfény, amely közvetlenül annak az eszköznek az elejére csíptethető, amelyet éppen használsz - laptop, telefon vagy tablet. A felhasználók szeretik, hogy könnyen használható és bárhová magaddal viheted (sosem tudhatod, mikor támad a késztetés egy szelfi készítésére), három fényerőbeállítással. Egyszerű és funkcionális, tökéletes mindenkinek, aki szeretné, ha a munkaterülete egy kicsit világosabb lenne.

2. Cyezcor videokonferencia világító készlet

Ahelyett, hogy közvetlenül a képernyő arcára csíptetnénk, a gyűrűs fényt egy állítható kar támasztja alá, amely a képernyőhöz rögzül, így könnyen beállítható, forgatható és mozgatható a fény, ahol a legjobban megfelel a helyzetnek. Öt fényerő- és három hőmérséklet-beállítással rendelkezik (meleg, semleges és fehér), amelyeket a mellékelt kapcsolóval változtathat. Néhány véleményező szerint tetszik nekik, hogy ez a modell 10 W-os teljesítménnyel milyen fényerőre képes, valamint a testreszabási lehetőségek köre.

3. Lume Cube videokonferencia világító készlet

Nem korlátozódik a gyűrűs lámpákra, amikor a laptopra csíptethető lámpákról van szó, és a Lume Cube videokonferencia-világítás egy népszerű alternatív stílus. Ez a téglalap alakú lámpa laptopokkal és asztali monitorokkal egyaránt kompatibilis, és 1 és 100 százalékos fényerő között állítható. Emellett a meleg vagy hideg fényhőmérsékletre vonatkozó beállításokat is tartalmaz, beépített diffúzorral, ha lágyítani szeretnéd a fényt.

4. Radiance Selfie gyűrűs fény

A felhasználók szerint ez a dimmelhető gyűrűsfény, amely közvetlenül a készülék képernyőjére csíptethető, tökéletes méretű otthoni és útközbeni használatra egyaránt. A bilincs szélessége állítható, így különböző képernyőméretekhez illeszkedik, a telefontól a laptopig, és a képernyőn mozgatható az esetleges tükröződés elkerülése érdekében. A világítási módok között is mozoghat, a nappali üzemmódtól a meleg üzemmódig. A gyártó külön kiemeli a hosszú, kétórás akkumulátor-üzemidőt. Ha pedig mégis lemerülne, egy 3 láb hosszú töltőzsinór is jár hozzá.

Zumy Laptop Video Light

Ha nem érdeklel annyira a kör alakú kialakítás, nézd meg a Zumy Laptop Video Light-ot. A 8,39" x 6,06" méretű, párnázott fényklip közvetlenül a laptophoz csatlakoztatható, anélkül, hogy teljes világítási készletre lenne szükség. A Zumy Laptop Video Light USB tápellátású, négy világítási móddal és egy extra USB-porttal rendelkezik.

Whellen Clip-On gyűrűs lámpa

Több felhasználói vélemény szerint ez a 6,3"-os LED-es gyűrűs lámpa kivételesen jól működik az árához képest. Bár inkább laptophoz, mint monitorhoz alkalmas, a videokonferencia-fény 3200k-6800k állítható színhőmérséklettel, 48 LED-lámpagyönggyel, 10 W fényerővel, öt fényerő-beállítási szinttel és három színhőmérséklettel rendelkezik: fehér fény, természetes fény és meleg fény.

Bower Clip-On LED gyűrűs lámpa

Abban az esetben, ha videohívást kezdeményezel a telefonodról (vagy esetleg csak jobb szelfiket szeretnél készíteni?), ez a Bower csíptethető LED-es gyűrűslámpa kényelmes utazást és beállításokat biztosít, míg a 36 LED és az ultra széles hatótávolság tökéletes felvételeket tesz lehetővé - akár éjszaka, vagy sötét szobában is. A LED-es gyűrűsfény három fényszintbeállítással rendelkezik, így ideális fotózáshoz, fényképezéshez, sminkeléshez vagy vlogoláshoz.

Evershop asztali gyűrűs lámpa

Ha nem szeretnéd a fényt közvetlenül a számítógépedhez rögzíteni, egy asztali gyűrűs lámpa is ugyanolyan jól működik. Ez a 8 hüvelykes asztali gyűrűsfény 360 fokban forgatható, és tökéletes élő közvetítéshez, tartalom rögzítéséhez és videochateléshez. 10 állítható fényerővel és 64 kék fényt csökkentő LED-izzóval rendelkezik.

Selfila videokonferencia világítás

A Selfila videokonferencia-világítás 4,6" átmérőjű, 3200k-6500k színhőmérsékletű, öt világítási és fényerősségi szinttel rendelkezik, hogy tökéletes megvilágítást biztosítson a videohívásokhoz, tanuláshoz vagy pihenéshez. Csatlakoztassa ezt a többcélú világítást laptopjához vagy asztali számítógépéhez, és máris készen áll.