, 2021/12/17

Akár biryani-t keresel, hogy kielégítsd desi vágyaidat, akár lélekmelegítő pizzákat és hamburgereket, vagy akár salátát egy csésze chai vagy kávé mellé, a Zomato az egyetlen alkalmazás, amire szükséged van, hogy a leggyorsabban házhoz szállítsd kedvenceidet.

order online apps

Nagyon szeretem az alkalmazást és a szolgáltatását, olyan jó módja annak, hogy ételt rendeljek anélkül, hogy a kiszállítással járó telefonálással járó vesződségen keresztülmenjek. Ajánlanám Zomato2021

Itt az ideje, hogy online rendelésre térjünk át. Fontos, hogy a visszatérő és potenciális vásárlók számára a való életben - például az éttermedben vagy üzletedben - is elérhető legyen. De képzeld el, ha ezt a különleges kapcsolatot a következő szintre emelhetnéd.

Azt kérdezed, hogyan? Azzal, hogy még kényelmesebbé és egyszerűbbé teszed a nálad lévő való vásárlást. A megoldás neve EasyOrder. Saját márkás, közvetlen online rendelési weboldala jól szerepel a Google-on, és a legjobb felhasználói élményt nyújtja, hogy több vásárlót vonz és növeld eladásaid. Arra is ösztönzi a vásárlókat, hogy töltsék le az alkalmazásodat, hogy jutalmakat kapjanak, ami miatt visszatérnek még többször. A saját márkás online rendelési alkalmazás tökéletes csatorna arra, hogy promóciókkal, új termékekkel vagy bármilyen más hírrel elérd ügyfeleid. Közvetlen kommunikáció a nagy karbantartást igénylő marketingkampányok helyett. Az EasyOrderrel pedig mindezt jutalékmentesen és rendelésre készen kapja meg.

Az online rendelési alkalmazások másik előnye, hogy gyakran közvetlenül az alkalmazásokba integrálhatja hűségprogramjait. Ez növeli a vendéglátósok részvételét, és új vendéglátósokat ösztönöz az alkalmazás letöltésére. Most pedig nézzük az online rendelési alkalmazásokat, amelyeket az ügyfeleid imádni fognak.

Az online rendelési alkalmazások térhódítása

Mielőtt belemerülnénk az online rendelési alkalmazásokkal való együttműködés előnyeibe, először is fontos megvizsgálni, hogy miért váltak ilyen népszerűvé, és milyen valószínűséggel folytatódik ez a trend. Az online ételt rendelő ausztrálok száma 2017-hez képest elképesztő mértékben, 49%-kal ugrott meg. Bár a technológia fejlődése és a kényelmi kultúra térhódítása mindenképpen szerepet játszott ebben a növekedésben, de a 2020-as koronavírus-járvány is.

A legjobb online rendelési alkalmazások

Nem számít, hogy milyen típusú online rendelési szolgáltatást szeretnél nyújtani, legyen az kiszállítás, átvétel vagy asztali kiszolgálás, a többféle rendelési lehetőség biztosítása az ügyfelek számára nagyszerű módja annak, hogy diverzifikáld vállalkozásod, és az eladásokat folyamatosan növeld. A kérdés már csak az, hogy melyik online rendelési alkalmazás a legalkalmasabb a helyszínedre?

me&u

Loke

Order Up!

MrYum

Lightspeed Ordering

online rendelési alkalmazások

me&u

A me&u érintésmentes asztali rendelési megoldást kínál vendéglátóhelyek számára. Egy egyszerű érintéssel vagy QR-kód beolvasásával a vendégek a saját telefonjuk kényelméből megtekinthetik digitális étlapját, rendelhetnek és fizethetnek közvetlenül az értékesítési pontrendszeredben, anélkül, hogy el kellene hagyniuk az asztalukat. A me&u lehetővé teszi, hogy digitális étlapod teljesen testre szabd a helyszínről készült fotókkal, hozzáadod logódat, és a márkádat képviselő színeket használj. Emellett könnyedén bemutathatod a népszerű ételeket, és márkás nyugtát küldhetsz a vendégeknek, miután fizettek.

me&u kiemelkedő jellemzői:

A vendégek az asztalukról rendelhetnek és fizethetnek, csökkentve ezzel a kapcsolatfelvételt az Ön helyszínén.

Saját digitális étlap létrehozása és testreszabása

A vendégek könnyedén megoszthatják a számlát, és fizethetnek Apple Pay, Google Pay vagy Paypal segítségével.

Könnyen integrálható a POS-rendszerébe

Loke

A Loke egy hibrid rendelési és hűségprogram-megoldást kínál, amely lehetővé teszi a vendéglátóipari vállalkozások számára, hogy számos online rendelési lehetőséget, valamint testre szabott hűségprogramokat kínáljanak. A Loke rendelési platformja lehetőséget biztosít a vendégek számára, hogy a pultnál, az asztaluknál vagy az átvétel és kiszállítás során rendeljenek és fizessenek.

A platform emellett számos hűség-, marketing- és jelentéstételi eszközzel is rendelkezik a bevételek növeléséhez és a vásárlói adatbázis bővítéséhez. Az étteremtulajdonosok hozzáférhetnek az olyan marketingfunkciókhoz, mint az utalványkódok, az e-mail kampányok és a push értesítések, amelyek segítik a marketing- és hűségprogramok megvalósítását.

A Loke kiemeli:

Lehetőségek az átvételre, a kiszállításra és az asztalrendelésre.

Testreszabott digitális étlapok készítése

Integrálható a POS rendszerrel vagy önállóan

Az online rendelés beállítása és elindítása 24 órán belül.

Teljesen testreszabható marketing és hűségfunkciók kifejezetten a vendéglátás számára.

Order Up!

Az Order Up! olyan technológiát biztosít az éttermek számára, amellyel online rendelési szolgáltatásokat nyújthatnak az átvétel, a kiszállítás, az asztali rendelés és a szobaszerviz számára. A QR-kódoktól kezdve a rugalmas fizetésen át a digitális étlapokig az Order Up! minden olyan eszközzel rendelkezik, amely az online rendelés elindításához szükséges az éttermedben. A platform ráadásul webalapú, így a vásárlóknak nem kell alkalmazást letölteniük.

Az Order Up!

Több oldal kezelése egy platformról

Érintésmentes rendelési és asztalnál fizetős megoldások

Rugalmas és testreszabható rendelési és szállítási szolgáltatások választéka

Integrálható az Ön POS-rendszerével

MrYum

A MrYum egyszerű, mégis hatékony megoldást kínál digitális étlapok létrehozására asztali rendeléshez, kiszállításhoz és átvételhez. Könnyedén létrehozhatja digitális étlapját, testre szabhatja a tételeket a feláras értékesítéshez, és kiválaszthatja, hogy mely ételeket szeretné elsőként bemutatni a vásárlóknak. Ráadásul a valós idejű betekintés azonnali hozzáférést biztosít az online rendelések értékesítési adataihoz, így ha egy tétel elfogy, azonnal elvégezheti a szükséges változtatásokat az étlapon.

MrYum kiemeli:

Digitális étlapok készítése asztali rendeléshez, kiszállításhoz és átvételhez.

Zökkenőmentesen integrálódik a POS rendszerébe

Testreszabható lehetőségek a menüpontok keresztértékesítéséhez

Hozzáférés az átfogó ügyféltámogatáshoz

Lightspeed rendelés

A Lightspeed Ordering a Lightspeed POS-termékek széles választékának legújabb funkciója. A Lightspeed Ordering az asztali rendeléstől kezdve az átvételen és a kiszállításon át a digitális étlapokig, sőt, még a vendégek bejelentkezési funkcióját is kínálja, és nagyszerű megoldást jelent azon vendéglátóhelyek számára, amelyek kényelmes rendelési lehetőségeket szeretnének kínálni egy platformról.

A digitális étlapok közvetlenül a POS-ból szinkronizálódnak, testre szabhatók, hogy illeszkedjenek étterme márkájához, és saját, egyedi weboldalon találhatók. Digitális étlapja könnyen megosztható a közösségi médiában, vagy összekapcsolható a weboldalával, így a vendégek rendelhetnek kiszállításra vagy átvételre. Egy egyszerű QR-kód-generátor segítségével letölthet és kinyomtathat QR-kódokat az asztali rendeléshez, a vendégeket pedig átirányíthatja a digitális étlapra, miután bejelentkeztek a helyszínre.

A Lightspeed Ordering páratlan kényelmet kínál ügyfelei számára, és leveszi a több rendelési csatorna kezelésével járó gondot, így az étteremtulajdonosoknak és a személyzetnek több ideje marad arra, hogy az ügyfelekre koncentráljanak.

Lightspeed rendelés kiemeli:

Új ügyfelek elérése a kiszállítás, átvétel és asztali rendelés biztosításával.

Digitális étlapok létrehozása és testreszabása a márkájának megfelelően

Mindent kényelmesen kezelhet ugyanarról a platformról.

QR-kódok és weboldal linkek gyors generálása

Érintésmentes és rugalmas fizetési lehetőségek - a vásárlók közvetlenül a telefonjukról fizethetnek Apple Pay, Google Pay és hitelkártyával.

Mutasd meg a vendégeknek a digitális menüt, amint bejelentkeznek a helyszínre.

Alacsony tranzakciós díj, 2,8%-tól kezdődően

Mielőtt eldöntenéd, hogy melyik online rendelési alkalmazással kívánsz együttműködni, meg kell győződni arról, hogy az kompatibilis a jelenlegi munkafolyamatokkal, hogy minimálisra csökkentse a BOH-ban jelentkező zavarokat. A Lightspeed Ordering például lehetővé teszi, hogy az online rendeléseket közvetlenül a POS-rendszerrel és a konyhai nyomtatóval szinkronizálja - akárcsak az éttermi rendeléseket. A digitális étlap frissítése, promóciók hozzáadása és testreszabások elvégzése is rendkívül egyszerű ugyanarról a platformról - ami minimális fennakadást jelent a működésében.

Chow Now

A Chow Now segítségével a megrendeléseket egy márkás mobilalkalmazáson keresztül, valamint weboldalán, Facebook üzleti oldalán, Google Search Listing, Yelp, Bing, Zagat és más oldalakon keresztül is feldolgozhatod. A Chow Now segítségével a rendelések felvétele gyerekjáték az étkezők számára. A Chow Now-t azért fogják szeretni az ügyfelei, mert az alkalmazás ott találkozik velük, ahol éppen vannak.

Ha például az ügyfeleid a közösségi médiát használják, akkor anélkül rendelhetnek, hogy el kellene hagyniuk az éttermet. Ez számodra is egyszerű. Te értesítést kapsz, amint új rendelések érkeznek. Ez általában egy, az értékesítési pontrendszer közelében lévő táblagép segítségével történik, így Te azonnal el tudod látni a megrendeléseket. A Chow Now segítségével szállítási zónákat állíthatsz be, specialitásokat adhatsz hozzá, és gyorsan módosíthatod étlapodat. Ezenkívül egyedi iPhone és Android alkalmazásokat is készítenek neked. Számíts beállítási és folyamatos havidíjakra.

Zuppler

Ha a Zupplert szeretnéd használni, már rendelkezni kell egy weboldallal vagy mobilalkalmazással. Rendszerük lehetővé teszi, hogy mindkettőhöz hozzáadj online rendelési funkciókat. Ez szuper egyszerű a te és az ügyfeleid számára. Mindössze annyit kell tenni, hogy feltöltöd menüpontjaid a Zupplerbe, és ők személyre szabható menüket biztosítanak neked, amelyeket hozzáadhatsz weboldaladhoz, alkalmazásához és közösségi médiaoldalaidhoz.

Ismét ott találkozhatsz a vásárlókkal, ahol éppen vannak, a vendéglősök ezekre az étlapokra kattintva könnyedén leadhatják rendeléseiket. Ezeket faxon, e-mailben vagy az értékesítési pontrendszerén keresztül kapod meg. Ügyfeleid értékelni fogják, hogy a kuponkódokat és promóciókat közvetlenül a menüpontok mellett találják. Számíts havi díjakra a rendszer használatáért.

GrubHub

A GrubHub bónusza, hogy ők végzik a marketinget helyetted. Nemcsak egy online rendelési eszköz, hanem az ügyfelek azért keresik fel a GrubHubot, hogy olyan étkezési helyet találjanak, amelyik szállít. A GrubHub "megtanulja", hogy az ügyfeleid mit szeretnek enni, és még javaslatokat is tesz, hogy segítsen nekik ételt találni. Ügyfelei kereshetnek terület, étteremnév, menüpont és konyha alapján.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ügyfeleid ingyenesen adjanak le online rendeléseket. Értékeléseket, kuponokat és ajánlatokat is bemutatnak, amellett, hogy ügyfélszolgálatot kínálnak az étkezőknek. A GrubHub weboldalán keresztül fogadhat mobilrendeléseket, de saját weboldaladon és alkalmazásodon keresztül is fogadhatsz.