, 2021/12/9

A QRCode Monkey az egyik legnépszerűbb ingyenes online qr kód generátor több millió már létrehozott QR kóddal. A QR-kódok nagy felbontása és a hatékony tervezési lehetőségek teszik az egyik legjobb ingyenes QR-kód generátorrá az interneten, amely kereskedelmi és nyomtatási célokra is használható.

generate qr code

QR tartalom beállítása

Válaszd ki a QR-kód tartalmi típusát a tetején (URL, szöveg, e-mail...). A típus kiválasztása után megjelenik az összes rendelkezésre álló lehetőség. Adja meg az összes mezőt, amelyeknek meg kell jelenniük a QR-kód beolvasásakor. Győződjön meg róla, hogy minden, amit megad, helyes, mert a QR-kód kinyomtatása után már nem tudja megváltoztatni a tartalmat.

Design testreszabása

Szeretné, ha QR-kódja egyedi megjelenésű lenne? Állítson be egyéni színt, és cserélje le a QR-kód szabványos formáit. A sarokelemek és a test egyedileg testre szabhatók. Adjon hozzá logót a QR-kódjához. Válassza ki a galériából, vagy töltse fel saját logóképét. A sablongalériában található sablonok egyikével is kezdheti.

QR-kód generálása

Állítsd be a QR-kód pixelfelbontását a csúszkával. Kattints a "QR-kód létrehozása"-gombra a qr-kód előnézetének megtekintéséhez. Kérjük, győződj meg arról, hogy a QR-kódja megfelelően működik, az előnézet QR-kód-olvasóval történő beolvasásával. Használj nagy felbontású beállítást, ha nyomtatási minőségű png kódot szeretnél kapni.

Kép letöltése

Most letölthetöd a QR-kódjának képfájljait .png vagy .svg, .pdf, .eps vektorgrafikaként. Ha vektoros formátumot szeretnél a teljes dizájnnal, válaszd az .svg formátumot. Az SVG olyan szoftverekben működik, mint az Adobe Illustrator vagy az Inkscape. A logó és a tervezési beállítások jelenleg csak .png és .svg fájlok esetén működnek.

Nagy felbontású QR-kódok nyomtatáshoz

A QRCode Monkey nagy felbontású, nyomtatási minőségű QR-kódokat kínál. QR-kódja létrehozásakor állítsa a pixelméretet a legnagyobb felbontásra, hogy .png fájlokat hozzon létre nyomtatási minőségben. A lehető legjobb minőség érdekében olyan vektoros formátumokat is letölthet, mint az .svg, .eps, .pdf. Az .svg formátumot ajánljuk, mert ez tartalmazza az összes tervezési beállítást, és tökéletes nyomtatási formátumot biztosít, amely a legtöbb vektorgrafikus szoftverrel használható.

QR-kód vektorformátumok

A legtöbb ingyenes QR-kódkészítő csak alacsony felbontásban teszi lehetővé a QR-kódok létrehozását, és nem kínál vektoros formátumokat. A felkínált vektorformátumok segítségével hatalmas felbontásban nyomtathat QR-kódokat minőségromlás nélkül. A további szerkesztéshez az .svg formátumot ajánljuk. A felkínált .pdf és .eps formátumok csak a klasszikus QR-kódokat támogatják a tervezési és logóopciók nélkül.

Kereskedelmi felhasználásra ingyenes

Minden generált QR-kód 100%-ban ingyenes, és bármilyen célra felhasználható. Ez minden kereskedelmi célt is magában foglal.

Ez az alkalmazás holt egyszerű módon QR-kódokat generál URL-ekből, SMS-ekből, telefonszámokból, szabadszövegekből vagy kapcsolatokból (vCard). Lehetővé teszi a QR-kódok beolvasását/olvasását is, ha van webkamera. A QR-kód generátor mostantól dinamikus QR-kódokat is képes generálni. Ezek egy statikus URL-re hivatkoznak, amely a tényleges tartalomnak ad otthont. Így a tartalom a QR-kód kinyomtatása után is megváltoztatható. Egyszerű megtekintési statisztikát is biztosítanak. A dinamikus QR-kódok a Google-fiókkal történő bejelentkezéssel hozhatók létre (Bejelentkezés->Kódjaim).

A QR-kód egy kétdimenziós vonalkód, amely okostelefonokkal olvasható. Több mint 4000 karakter kódolását teszi lehetővé egy kétdimenziós vonalkódban. A QR-kódok felhasználhatók szöveg megjelenítésére a felhasználó számára, URL megnyitásához, egy kapcsolat elmentéséhez a címjegyzékbe vagy szöveges üzenetek írásához.