, 2021/11/29

Úgy gondolod, hogy a közvetlen levelezés, mint az üzleti marketing és kommunikáció egyik formája halott és eltemetve? Nos, gondold újra. A kutatások szerint a direkt postai kampányok ötször több vásárlást generálnak, mint az e-mail kampányok.

mailing services

Ennek eredményeképpen a kisvállalkozások, akik közvetlen leveleket küldenek az ügyfeleknek és a potenciális ügyfeleknek, eredményeket érnek el. Például a katalógusokba küldött képeslapok költséghatékony módon biztosítják, hogy üzeneted kiemelkedjen.

Közvetlen levelezési szolgáltatások

Szeretnéd kihasználni a fogyasztók 54 százalékát, akik azt mondták, hogy szeretnének közvetlen leveleket kapni a márkáktól? Akkor tekintsd meg az alábbi 12 direkt levelezési szolgáltatást, amelyet kisvállalkozásod igénybe vehet.

PsPrint

A PsPrint kényelmes, gyors és megfizethető megközelítést kínál. A kisvállalkozások professzionális megjelenésű leveleket terveznek és nyomtatnak az ügyfeleknek és a potenciális ügyfeleknek. A PsPrint segítségével egyszerűen csak leadja a megrendelést. Ezután csatoljon bármilyen grafikát és a levelezési listáját. Aztán várhatja, hogy megrendelése eljusson a célpiacára. Hamarosan érkezni fognak a termékével, szolgáltatásával, promóciójával vagy bármi mással kapcsolatos megkeresések.

Vistaprint

A Vistaprint egy másik választási lehetőséget jelent. Ez a szolgáltatás a képeslapok postai úton történő küldésére összpontosít. Az all-in-one képeslapküldő szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megtervezze a képeslapját. Ezután hozzáadhatja a címlistáját. Ezzel elindul a közvetlen levelezési kampánya. A Vistaprint lehetővé teszi, hogy különböző demográfiai adatok alapján válassza ki a célközönséget. Ezek közé tartozik az életkor, a nem és a jövedelem. Ennek eredményeképpen hatékony szolgáltatássá válik a kisvállalkozások számára, amelyek igyekeznek elkerülni, hogy rossz ügyfeleket érjenek el.

Minden házhoz szóló közvetlen küldemény (EDDM)

Az amerikai posta EDDM megfizethető, célzott reklámot biztosít, amely lehetővé teszi, hogy kisvállalkozását közvetlen levélmarketinggel népszerűsítse. Akár kiárusítást tart, akár akciókat kínál, akár szórólapokat, étlapokat vagy képeslapokat szeretne kiküldeni a megfelelő ügyfeleknek, az EDDM online eszközzel feltérképezheti az irányítószámokat és a környékeket, valamint szűrhet életkor, jövedelem vagy háztartásméret szerint, hogy biztosítsa, hogy a megfelelő embereket célozza meg a professzionális megjelenésű levelek küldésével.

Cactus Mail

A Cactus Mail ingyenes, kötelezettség nélküli marketingtervet kínál vállalkozása számára, amely költségvetésbarát. A Cactus Mail segítségével kihasználhatja a nyomon követési lehetőségeket is, így nyomon követheti a direkt postai kampány hatékonyságát, ami végső soron segít a kampány finomításában és javításában, hogy még több ügyfelet érjen el.

Click2Mail

A Click2Mail lehetővé teszi, hogy képeslapokat, leveleket, noteszkártyákat, füzeteket, szórólapokat, rackkártyákat és egyebeket küldjön a fontos címzetteknek. A vállalat lehetővé teszi, hogy szemet gyönyörködtető és személyre szabott direkt postai promóciókat és kampányokat küldjön. A Clcik2Mail egyszerűen használható szolgáltatásával PDF-eket is küldhet postai küldeményként automatikusan és kódolás nélkül.

Mail Shark

A Mail Shark olyan célzott közvetlen levelezési szolgáltatást nyújt, amely kiválóan alkalmas olyan kisvállalkozások számára, amelyek konkrét demográfiai csoportokat és címeket szeretnének megcélozni, ahelyett, hogy feleslegesen telítenének egy egész környéket. A Mail Shark szolgáltatással az egyéni tervezés és a korlátlan foglalások, a közvetlen levélnyomtatás, a rugalmas fizetési lehetőségek, a házon belüli USPS levélellenőrzés, valamint a postaköltség és a kézbesítési visszaigazolás előnyeit is igénybe veheti.

Képeslap mánia

A Postcard Mania büszke arra, hogy nyomon követi az ügyfelek iparágspecifikus kampányeredményeit, ami segít az Ön iparágának és vállalkozásának legmegfelelőbb e-mail marketingstratégia kialakításában. A vállalat számos testreszabási lehetőséget kínál, és gyors gyártási és szállítási idővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy közvetlen marketingje gyorsan és hatékonyan jut el a megfelelő emberekhez.

Másnapi szórólapok

Ha fontos üzleti információkat szeretne gyorsan kiküldeni, a Next Day Flyers jó választás lehet a direkt postai kampány követelményeihez.

Akár szórólapokat, akár képeslapokat szeretne kiküldeni, a Next Day Flyers még aznap nyomtatást kínál, ami azt jelenti, hogy üzenete késedelem nélkül eljut a fontos emberekhez.

Printingforless.com (PFL)

A PFL egyablakos megoldást kínál kisvállalkozásai közvetlen levelezési igényeihez. A vállalat megtervezheti, kinyomtathatja és postázhatja az Ön által igényelt postai termékeket, hogy márkája eljusson a megfelelő emberekhez.

Modern képeslap

A Modern Postcard személyre szabott direkt postai marketingkampányok segítségével segíti a kisvállalkozások növekedését. A vállalat házon belüli direkt levelezési tervezési és nyomtatási szakemberekből álló csapata együttműködik Önnel, hogy segítsen az Ön által keresett direkt levelezési termékek kifejlesztésében.

US Mailing House

Ha időhiányban szenved, és valljuk be, a legtöbb kisvállalkozásban ez a helyzet, a US Mailing House vállalja Ön helyett a teljes direkt postázási folyamatot. A vállalat direkt levelezési szakértőkből álló csapata segít Önnek professzionális direkt levelezési termékek létrehozásában, amelyeket úgy terveztek meg, hogy a célzott levelezési listájával rezonáljanak.

Címke nyomtatása és postázás

A US Mailing House-hoz hasonlóan a Print Label and Mail is biztosít mindent, amire szüksége lehet. Hozzon létre hatékony direkt postai marketingkampányt egy helyről. Egyszerűen mondja meg a Print Label and Mailingnek a céljait. Ők pedig létrehoznak egy egyedi programot, amelyet úgy terveztek, hogy eredményeket hozzon. Az Ön költségvetéséhez is illeszkedni fog.

A vállalat teljes körű direkt postai szolgáltatást, heti "csepegtető kampány" küldeményeket, csináld magad postázást, valamint címke- és postai szolgáltatást kínál, ha már nyomtatott képeslapokat.

Személyre szabott közvetlen levelek

Értesítse a jelenlegi vagy potenciális új ügyfeleket. Használja a saját levelezési listáját, vagy állítson össze egy egyéni listát fejlett demográfiai és viselkedési adatokkal. Tökéletes az ügyfélmegtartáshoz vagy egy speciális célpiac eléréséhez.

Listájának összeállítása

Egy személy, aki a direkt postai ajánlatokat nézi

Minden ajtóra szóló közvetlen küldemény

Érjen el minden lakást egy helyi területen túlméretezett képeslapokkal és szórólapokkal. Ezzel megteremti az ügyfelek figyelmét, és kedvezményes áron juthat el a postaládákba. Tökéletes vezetőgeneráláshoz, nagyszabású megnyitókhoz, új termékekhez, nyílt napokhoz és sok máshoz.

Költséghatékony közvetlen levelezés képeslapokkal

Segítsen márkájának kitűnni egy figyelemfelkeltő képeslappal. A színes képeslapok megragadják az ügyfelek figyelmét, világosan és gyorsan közvetítik üzenetét, és készítésük gyerekjáték.

Miért pont a képeslapok?

Értékesítés és különleges ajánlatok bejelentése

Meghívja az ügyfeleket eseményekre

Köszönje meg ügyfelei üzletét

Méretek és anyagok

5,5" x 4,25" vagy 8,5" x 5,5" méretben.

Az Overnight Prints az Ön egyablakos megoldása a közvetlen levelezési igényeinek kielégítésére.

Az Overnight Prints olyan egyszerűvé teszi, mint 1-2-3.

1) Tervezze meg a kártyáját: Hozzon létre egy dizájnt vagy töltse fel egyéni fájljait

2) Küldje el a listáját: Adja meg nekünk, hogy kinek küldjük el őket

3) Mi postázzuk Önnek: Kerülje el a címkézéssel töltött órákat, és mi elküldjük.