, 2022/3/26

Legjobb pénzkereseti ötletek Mindenkinek van legalább egy olyan képessége, amellyel pénzt kereshet. Mi a tiéd? Talán még ki kell találnod. Íme, néhány készség, amit fontolóra vehetsz. Válassz egyet (vagy kettőt), és kezdj el pénzt keresni még ma. Ha egyszer elkezdted, nehéz abbahagyni!

money making ideas

Szabadúszó írás

Ha szeretsz írni, a szabadúszó írás jó választás lehet. Ráadásul pizsamában is pénzt kereshetsz. Fizetést kaphatsz azért, hogy cikket írj egy vállalkozás vagy egy kiadvány számára. Én már több oldalnak is írtam. A fizetés ügyféltől és a cikk hosszától függően változhat. Én 35 és 500 dollár közötti összeget kerestem egy-egy tartalomért. Az, hogy mennyit keresel, a tapasztalatodtól és a cikk hosszától függ. Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez próbálja ki az Upwork vagy a Contently szolgáltatást. Ezeken az oldalakon az ügyfelek olyan szakértőktől keresnek írott tartalmat, mint te. Létre kell hoznod egy profilt és írásmintákat.

Online felmérések kitöltése

A szabadidődben végzett felmérések nagyszerű módja lehet egy kis extra pénzkeresésnek. Bár rengeteg online felmérési oldal létezik, az egyik legjobb a Survey Junkie. A felmérésekkel már ma elkezdhetsz pénzt keresni. A Survey Junkie-ban az a jó, hogy több felmérésben is részt vehet. Más felmérési oldalakhoz is csatlakozhatsz, ha a Survey Junkie nem elég. Így soha nem fogysz ki a felmérésekből, amiket a szabadidődben elvégezhetsz.

Vezesd körbe az embereket

Az olyan cégek, mint a Lyft, fizetnek azért, hogy másokat fuvarozz. Az, hogy mennyit keresel, néhány tényezőtől függ, mint például:

A megtett mérföldek száma

Az útvonal teljesítéséhez szükséges idő

a vezetendő jármű típusa

A város mérete

A fuvarok iránti aktuális kereslet

Egy másik lehetőség az, hogy másoknak fuvaroz. A Doordash egy vezető on-demand szállítási szolgáltatás, amely szállítási partnereket keres. Dasherként különböző éttermekből szállíthatnál ételeket az embereknek. A weboldaluk szerint a sofőrjeik akár 25 dollárt is kereshetnek óránként! Ha szükséged van egy mellékállásra, ezek remek lehetőségek rugalmas munkaidővel. Könnyedén végezheted ezt éjszaka és hétvégén is. Tehát, még ha van is teljes munkaidős állása, akkor is vezethet mellékállásban. Ráadásul nem kell minden héten ugyanazt az órát dolgoznod. Te vagy a saját főnököd!.

Affiliate marketing

Ez a készség az, amikor pénzt kapsz azért, hogy másoknak termékeket vagy szolgáltatásokat ajánlj. Az Amazon például fizet, ha a látogatók az Ön linkjein keresztül vásárolnak termékeket. Jutalmul te is fizetést kapsz. Szükséged lesz egy blogra vagy weboldalra ahhoz, hogy affiliate linkeket tegyél közzé. A közösségi média jelenlét is segít a pénzkeresésben. Ha növelni akarod az affiliate bevételeidet, hallgass a barátomra. Michelle több mint 100 000 dollár/hónapot keres a weboldalán.

Ruházat javítása/préselése

Rendelkezel e készségek valamelyikével?

Ruházat javítása

Ruházat vasalása

Ruházat megváltoztatása

Ha igen, fontold meg, hogy felajánld szabószakértelmed. A szabómunkára és a kisipari vasalásra (vasalás) mindig van kereslet. Mint tudod, az elfoglalt embereknek nincs idejük ezekre az alapvető feladatokra. Ráadásul a szabadidődben otthonról is könnyedén dolgozhatsz. A mai világban az olyan készségeket, mint a javítás és a szabásmódosítás, nem tanítják. Remélhetőleg van érzéked a varráshoz. Ha igen, akkor egy értékes, pénzkereső tehetséggel van dolgod.

Tervezz saját pólókat

Ha kreatív vagy, és szeretsz dolgokat tervezni, akkor ez remek választás lehet számodra. Ha igen, nézz szét a CafePress nevű oldalon. A CafePress-en közzéteheted az általad készített pólódesignokat. Amikor egy vásárló megvásárolja a dizájnt, a nyereség egy részét te is megkeresed. A CafePress kinyomtatja és elküldi a megrendelést a vevőnek! Tehát Önnek csak a terveket kell feltöltenie. Röviden, ez lehet az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy pénzt keress pólók eladásával!

A CafePress-en eladható egyéb termékek a következők:

Lökhárító matricák

Otthon és dekoráció

Italok

Írószerek

Mostantól több időt tölthetsz a tervezéssel és kevesebbet az eladással. Ha több dizájnt szeretnél eladni, a Redbubble egy másik kipróbálható oldal. Vagy megpróbálhatod mindkettőn értékesíteni, hogy több vásárlót érj el.

Flip árucikkek

Felismered a jó üzletet, ha látsz egyet? Akkor fontold meg az eBay-en továbbértékesítendő áruk vásárlását. Vagy próbálj ki más oldalakat, például az Amazont.

A garázsértékesítések és a takarékossági boltok tele vannak homályos tárgyakkal. Gyakran az emberek nem tudják, hogy mennyire értékesek. Ezért kevesebbért adják el őket, mint amennyit érnek. Ennek eredményeképpen kedvezményesen megvásárolhatod őket, és nagy nyereségre tehetsz szert. Használd ki ezeket a csodálatos ajánlatokat. Használd fel őket, hogy pénzt keress a tárgyak online továbbértékesítésével.

Taníts testmozgásórákat

Szeretnél pénzt kapni azért, hogy formában maradj? Talán, akkor taníthatsz egyet ezek közül a fitneszórák közül:

Jóga

Zumba

Crossfit

Kettlebell

Bármilyen más típusú edzés

Először is fontold meg, hogy órákat tartasz a helyi edzőteremben. Vagy taníthatsz órát a közösségi házadban is.

Videófelvétel készítése különleges eseményekhez

Mutasd meg videókészítési/szerkesztési képességeidet ezeken a helyszíneken:

Születésnapi partik

osztálytalálkozók

Esküvői fogadások

Először is, győződj meg róla, hogy van egy megfelelő videokamerád. Vagy, hogy van érzéked a képek videókká alakításához. Ezután hirdesd meg szolgáltatásaid a partiszervezőknek és a családoknak. Fontos a jól elkészített videó. Ez jelentheti a különbséget egy jó és egy nagyszerű parti között. A tehetséged pedig segít az embereknek megörökíteni az emlékeket, amelyeket később újra felidézhetnek. Még ingyenes videoszerkesztő szoftverek is léteznek. Tehát, ha van egy jó kamerád, a kezdeti költségek alacsonyak lehetnek.

Taníts táplálkozási órákat

Ha képzett vagy a helyes táplálkozásban, fontold meg, hogy táplálkozási órákat tartasz. Egy közösségi központ vagy iskola két hely, ahol elkezdheted. És, megpróbálkozhatsz egy idősek otthonával vagy a helyi könyvtáraddal is.

Otthonok vagy irodák rendezése

Ha van tehetséged a rendszerezéshez, ajánld fel, hogy segítesz az otthoni és üzleti tulajdonosoknak. A képességeiddel az otthonok és az irodák hívogatóbbá válhatnak a munka és az élet szempontjából. Terjesszd a hírét annak, hogy milyen tehetséggel rendelkezel a rendszerezéshez. Először is, hirdess ingyenesen. Vagy szórólapokat is terjeszthetsz a helyi üzletkomplexumokban. Érdemes lehet előtte és utána fotókat is mellékelni a munkádról. Sok esetben a potenciális ügyfelek először vizuális bizonyítékot szeretnek látni.

Legyél szakértő önéletrajzíró

Ha tudsz egy fantasztikus önéletrajzot készíteni, olvass tovább. Érdemes megfontolni, hogy önéletrajzírói szolgáltatásaid felajánld. Az álláskeresőknek mindig szemet gyönyörködtető önéletrajzokra van szükségük. Egy megbízható önéletrajz segít az álláskeresőknek megtalálni a megfelelő állást. Ami még fontosabb, a rossz önéletrajzok azt jelentik, hogy a jó pályázók nem kapnak interjút. Így tehetségsddel megváltoztathatod egy ember életminőségét.