, 2021/12/21

Tudtad, hogy rengeteg egyszerű módja van annak, hogy közvetlenül az okostelefonodról online pénzt keress? A pénzkereső alkalmazások éppen ebben segítenek. Az átlagos okostelefon-felhasználó naponta átlagosan 4 órát és 30 percet tölt a készülékén. Miközben ezt az időt a közösségi média és a híroldalak böngészésével tölthetnéd, ehelyett visszaszerezhetnéd az időd egy részét, és kereshetnél némi pénzt.

money making apps

Azok számára, akik könnyen hozzáférhető módon szeretnének pénzt keresni, az alkalmazások rengeteg lehetőséget kínálnak. Az okostelefonodat használhatod felmérések elvégzésére, mellékállásban dolgozhatsz, eladhatod a nem kívánt dolgaidat és még sok másra. Miután alapos kutatást végeztem, rangsoroltam és áttekintettem a legjobb pénzkereső alkalmazásokat, amelyekkel idén gyorsan pénzt kereshetsz.

A legjobb pénzkereső alkalmazások

Ibotta

Hogyan működik: Az Ibotta segítségével több mint 2000 támogatott kiskereskedőnél végzett bolti és online vásárlások után szerezhetsz készpénz-visszatérítést. Eredetileg élelmiszerekre, de mára már ruházati, szórakoztató és étkezési, kisállatellátási és egyéb kategóriákra is kiterjesztették. Az ajánlatok lehetnek termék- vagy kiskereskedő-specifikusak - és néhányat automatikusan alkalmaznak. Másokhoz további feladatot kell elvégezni, például egy videót kell megnézni vagy egy szavazást kell kitölteni.

Az üzletekben háromféleképpen lehet cash backet szerezni: Adj hozzá ajánlatokat, és a bevásárlást követően küld el a blokkot az alkalmazásban, kösd össze a kiskereskedői hűségszámláid vagy vásárolj kiskereskedői ajándékkártyát az Ibotta alkalmazáson keresztül. Online vásárlás esetén az alkalmazáson keresztül vagy a számítógépen lévő Ibotta böngészőbővítménnyel vásárolhatsz.

Fizetés: PayPal, digitális ajándékkártya vagy közvetlenül bankszámlára történő fizetés.

Előnyök: A bolti vásárlások után gyorsan - jellemzően 24 órán belül - készpénz-visszatérítést kapsz. Az Ibotta üdvözlő bónuszt is kínál az új felhasználóknak, ajánlói bónuszokat és számos fizetési módot.

Hátrányok: A pénzszerzés lassú folyamat lehet. Legalább 20 dollár készpénz-visszatérítéssel kell rendelkezni ahhoz, hogy beválthasd a bevételét (egyes ajándékkártyákhoz legalább 25 dollár bevételre van szükség). Online vásárlás esetén a cash back megszerzésének függő időtartama kiskereskedőnként eltérő.

Letöltés: Android, iOS.

Rakuten

Hogyan működik: A Rakuten (korábbi nevén Ebates) akár 40%-os készpénz-visszatérítéssel jutalmazza a vásárlókat a jól ismert kiskereskedőktől, éttermektől és ételkiszállítási szolgáltatásoktól történő vásárlások után. A felhasználók utazások, ajándékkártyák és egyéb termékek után is szerezhetnek készpénz-visszatérítést. Egyszerű: Hozz létre egy fiókot, koppints az alkalmazásban arra az üzletre, ahol vásárolni szeretnél, majd végezd el a tranzakciót a portálon keresztül. Hitel- vagy bankkártyát is összekapcsolhatsz a Rakuten-fiókjával, hogy az üzletben is cash backet kapj - feltéve, hogy az üzletet előbb az alkalmazáson keresztül aktiválod. A Rakuten jóváírja a cash backet a számláján, miután megerősítetted a vásárlást a kiskereskedővel, ami saját elmondásod szerint néhány órától néhány napig is eltarthat.

Fizetés: PayPal vagy csekk.

Előnyök: Több ezer üzlet és vásárlás jogosult a cash backre, így valószínűleg ott találhat ajánlatokat, ahol már vásárol. Az új felhasználók az első minősített vásárlásuk után 10 dollár üdvözlő bónuszt kaphatnak. Regisztrációs és ajánlási bónuszokat is szerezhetsz.

Hátrányok: Mint a legtöbb készpénz-visszatérítési szolgáltatásnál, itt is pénzt kell költeni ahhoz, hogy pénzt keress. A kereseted sem fogod azonnal látni; a Rakuten háromhavonta küldi ki a kifizetéseket, és legalább 5 $ készpénz-visszatérítési egyenlegre van szükséged a kifizetéshez.

Mit szeretünk

Jutalmakat szerezhetsz, ha besétálsz a partnerüzletekbe.

Alternatív módok a pontgyűjtésre.

Több mint 250.000 kiskereskedelmi hely, ahol sétáló és vonalkódolvasásos jutalmakat kínálnak.

Amit nem szeretünk

A jutalmakat csak ajándékkártyákkal lehet beváltani.

Csak mobilalkalmazáson működik, nincs böngészőfunkció.

Ha szeretsz vásárolni, és gyakran találod magad kedvenc kiskereskedelmi célpontjánál a folyosókat böngészve, akkor a Shopkick egy nagyszerű pénzkereseti eszköz. A Shopkick kizárólag ajándékkártyákon keresztül fizet, ezért ezt tartsd szem előtt. A Shopkickkel pénzt keresni egyszerű. Letöltöd az alkalmazást, majd a következő tevékenységek közül egyet vagy többet végzel: besétálsz az üzletbe, vásárlás nem szükséges (igen, ilyen egyszerű), beolvassa a kiválasztott termékek vonalkódját (ismétlem, nem kell vásárolni semmit), a Shopkickkel összekapcsolt kártyájával vásárolsz egy jogosult üzletben, megvásárolod a termékeket és elküldöd a blokkot, meglátogatod az online áruházakat vagy megtekintheted az online termékeket (vásárlás nem szükséges), online vásárol egy Shopkick-partnerrel, vagy megnézi az alkalmazáson belüli videókat. Bár ezzel az alkalmazással nem tényleges készpénzben fizetnek, nem kell mindig vásárolni ahhoz, hogy pénzt keress, ami kellemes előny.

Swagbucks

Hogyan működik: A Swagbucks egy készpénz-visszatérítési és jutalmazási alkalmazás. A Swagbucks segítségével pontokat, úgynevezett "SB-ket" szerezhetsz vásárlással, szavazással, videók megtekintésével, játékokkal vagy egyéb feladatok teljesítésével. Ezeket a pontokat ajándékkártyákra válthatod be, vagy készpénzt kaphatsz vissza PayPal-fiókjára. A megszerzett pontok összege feladatonként változhat. A felmérések például jellemzően 40-200 SB-pontot érnek egyenként. A beváltáshoz szükséges minimális egyenleg a választott kifizetési lehetőségtől függ, de egyes ajándékkártyák már 110 SB-ért is elérhetőek.

Fizetés: Ajándékkártya vagy PayPal.

Előnyök: A Swagbucks számos egyszerű módot kínál a jutalomszerzésre, és nincs várakozási idő a beváltásra. A kifizetések általában a beváltást követő 10 munkanapon belül megérkeznek. Csatlakozáskor 10 $ bónuszt is kaphatsz egy 25 $-os megfelelő vásárlással.

Hátrányok: Nem fizet sokat; egy SB körülbelül egy centet ér. Mivel sok feladatot fillérekért értékelnek, elég sok időbe és erőfeszítésbe kerülhet, hogy jelentős pénzt keress. Ráadásul nem minden felmérésre vagy feladatra leszel jogosult. A felhasználók gyakran számolnak be arról, hogy a felmérésekből kirúgják őket, miközben éppen részt vesznek rajtuk. Ez a Swagbucks szerint a demográfia vagy a tisztességtelen vagy következetlen válaszok miatt történhet.

Upwork

Hogyan működik: Az Upwork szabadúszókat köt össze az írói, tervezői, marketing és egyéb kategóriákbeli fellépésekkel a piactéren. Először is létrehoz egy profilt. Ennek tartalmaznia kell olyan információkat, mint például az Önt érdeklő terület, valamint a képzettségét, elérhetőségét és a kívánt árat. Ezután benyújthat ajánlatokat. Az ügyfelek átnézik azokat, és projekteket ajánlanak fel, ha megfelelőnek tűnsz.

Minden hónapot meghatározott számú "Kapcsolatokkal" kezd, amelyek olyanok, mint a kreditek, amelyek lehetővé teszik, hogy kapcsolatba lépjen a leendő ügyfelekkel. További Connects-ekért kereshetsz vagy fizethetsz egy kis összeget, de nem kell fizetned, ha az ügyfelek felveszik veled a kapcsolatot. Óradíj vagy projektenkénti alapon is kaphatsz fizetést.

Fizetés: Közvetlenül az amerikai bankba, közvetlenül a bankszámlájára, átutalással, Instant Pay, PayPal és Payoneer. Egyes fizetési lehetőségekhez díjak kapcsolódnak, ezért a részletekről mindenképpen tájékozódj az Upworkön.

Előnyök: Az Upwork segít levenni a munkát az ügyfelek felkutatásából, a kapcsolatok kialakításából és a fizetésből. A szolgáltatás azt is lehetővé teszi, hogy rugalmasan beállíthassa a kívánt díjszabást és ütemezést.

Hátrányok: Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de a sok ügyféllel való kapcsolatfelvétel kezdeményezése pénzbe kerül. A felhasználóknak szolgáltatási díjat is felszámítanak. Az Upwork a bevételedből 5-20%-os részesedést vesz el attól függően, hogy mennyit számláztál egy ügyfélnek. Minél többet keresel, annál többet tarthatsz meg. Azonban csak 10 nappal a számlázási időszak vége után kapja meg a fizetését. Ne feledje azt sem, hogy a platformon más szabadúszókkal versenyez. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek azokat választhatják, akik alacsonyabb árakat határoztak meg.

Mistplay

A Mistplay az egyik kedvenc alkalmazásunk itt a YMG-nél! Az alkalmazással az Android felhasználók könnyedén pénzt kereshetnek, miközben szórakoznak és mobilos videojátékokkal játszanak. Az egyetlen hátránya, hogy nem kaphatsz közvetlen PayPal-készpénzt, de ajándékkártyákat kereshetsz, és azokat online készpénzért eladhatod!

Lucktastic

A Lucktastic lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráljanak, és elkezdjenek játszani és kaparós sorsjegyeket kaparni a nyereményekért cserébe. A Lucktastic teljesen ingyenesen játszható, és a felhasználók minden egyes játékkal érméket vagy készpénzt nyernek. Az átlagos játék körülbelül 30 másodpercig tart, és a felhasználóknak egy 30 másodperces reklámot kell megnézniük a játék előtt.

MyPoints

A MyPoints az egyik legjobb kisfeladat-oldal az interneten. Könnyen pénzt kereshetsz játékokkal, online vásárlással, videók megtekintésével és felmérések kitöltésével. Minden feladatért pontokat kapsz, és választhatsz a kedvenc ajándékkártyáid közül, vagy átutalhatod a kifizetést a PayPal számládra. A MyPoints Android és iOS felhasználók számára is elérhető. Még egy 10 dolláros bónuszt is kaphatsz, ha eléred az első 20 dolláros nyereményedet.

InboxDollars

Az InboxDollars segítségével a felhasználók felmérésekben vehetnek részt, fizetett e-maileket nyithatnak meg, és játékokat játszhatnak, hogy pénzt keressenek. A platform azért különbözteti meg magát a többi oldaltól, mert pontok helyett készpénzzel fizet a felhasználóknak, és közvetlenül a PayPal-on keresztül fizet.

Hátránya, hogy kicsit hosszabb ideig tart a kifizetés, mivel a minimális kifizetés 30 dollár. Ezekkel az apró feladatokkal, például videók megtekintésével, felmérések kitöltésével és játékokkal pillanatok alatt több PSN-kódot kereshetsz. A legjobb az egészben az, hogy a pénzed közvetlenül PlayStation-kódokkal válthatod be!

Microsoft Rewards

Ha a gyors online pénzkeresés módjait kutatod, valószínűleg hallottál már a Bing Rewardsról. Manapság az oldal Microsoft Rewards néven ismert, és egy egyszerű platform, ahol kereshetsz, vásárolhatsz vagy játszhatsz, hogy pontokat gyűjts. A pontokat ajándékkártyákra, nyereményjátékokba való belépésekre, nonprofit adományokra és még sok másra válthatja be.

PointsPrizes

Szeretnéd megtalálni a nyeremények maximalizálásának stratégiai módját? Próbáld ki a PointsPrizes-t! Megmutatja, hogyan szerezheted meg a lehető leggyorsabban a legtöbb jutalmat.

Banatic

A Banatic egy másik olyan oldal, amely jutalmazza a játékokat és a játékok tesztelését. A pontok helyett "banánokat" gyűjtesz, amelyeket virtuális valutaként használhatsz. A Banánjaidat aztán rengeteg jutalmazási lehetőségre fordíthatod, például Google Play kódokra vagy játékkulcsokra. Ez olyan egyszerű, mint letölteni, játszani, keresni.

Solitaire Cube

A Solitaire Cube sajnos csak iOS-re készült, de ingyenes, és korlátlan számú játékot tesz lehetővé. Kétféleképpen lehet játszani: A gyakorló ligában a győzelmekért Z érméknek nevezett pontokat kapsz, amelyeket nyereményekre válthatsz be. Játszhatsz a Pro League-ben is, ahol valódi pénzzel játszhatsz más játékosok ellen. Ha jó vagy a pasziánszban, nagy pénzeket kereshetsz így.

Blackout Blitz

A Blackout Blitz egy másik, csak iOS-re készült alkalmazás, amely egy klasszikus játékból gyors pénzkeresőt csinál. A Blackout Blitz segítségével a bingó egy gyorsított változatát játszhatod. Bár nem fogsz gyorsan 100 dollárt keresni, de ha szerencsés vagy, egy hétvége alatt akár 20 dollárt is kereshetsz. Ha szeretsz bingózni, és szeretsz telefonon játszani, ez egy egyszerű módja annak, hogy gyorsan keress néhány dollárt.