, 2021/12/20

Az amerikaiak elég gyakran vásárolnak és adnak el otthonokat, ami azt jelenti, hogy mindig szükség van a házfelügyeleti szolgáltatásokra. Ezért az otthoni ellenőrzés jó lehetőségeket kínál egy jövedelmező vállalkozáshoz. Az otthoni ellenőrzés franchise-tevékenysége számos előnnyel jár a többi vállalkozástípussal szemben.

home inspections franchise

Először is, bizonyítottan sikeres üzleti modellt kínálnak. Másodszor, az új franchise-jogosult folyamatos támogatást, valamint képzéseket, marketingtervet és egyéb hasznos segítséget kap. Harmadszor, a franchise-ok olyan híres márkaneveket képviselnek, amelyek jó hírnévvel rendelkeznek a piacon. Ha szeretné elindítani saját vállalkozását az otthoni ellenőrzés szegmensében, tekintsd át az USA legjobb franchise vállalkozásának listáját.

Mielőtt az új lakástulajdonosok birtokba vehetik új lakóhelyüket, a legtöbb esetben lakásellenőrzésre van szükség. Ez az ingatlanvásárlási folyamat elengedhetetlen része. Mint ilyen, ez egy olyan iparág, amely szinte minden piacon virágozhat. Valójában a lakáseladások több mint 90 százaléka tartalmaz lakásellenőrzést. Tehát azok számára, akik jártasak a lakásfelújítási projektekben és az otthonokkal kapcsolatos kérdésekben, ez egy jövedelmező üzleti lehetőség lehet.

Bár egyesek úgy döntenek, hogy a semmiből indítják el saját lakásfelügyeleti vállalkozásukat, egy franchise segíthet gyorsabban elindulni. A franchise-lehetőségek a törekvő vállalkozók számára hozzáférést biztosítanak a bevált rendszerekhez és a felismerhető márkanevekhez. És számos olyan vállalat van, amely franchise-programokat kínál otthoni ellenőrzésekre. Ha érdekli a házfelügyeleti franchise, rengeteg lehetőséget érdemes megfontolni.

Egy vállalkozás elindítása sosem könnyű. Ezeket a kérdéseket jogosan teheted fel. Valóban sok lehetőség adódhat egy vállalkozás indításakor; azonban a lakásfelügyeleti vállalkozás indítása az egyik legjobb, amelyből választhatsz

Az otthoni ellenőrzési iparág korlátlan jövedelmi potenciált és magas haszonkulcsot kínál, ha a megfelelő rendszerekkel rendelkezel.

Jelentős a kereslet

Manapság egyre több ember gondolkodik azon, hogy saját házzal rendelkezzen. A mai statisztikák azt mutatják, hogy egy átlagos amerikai 2-3 házat vásárol életében. Nem csak álmodoznak a saját otthonról, ahelyett, hogy megélnék ezt az álmot. A CNBC által közzétett cikk szerint "az amerikaiak kezdik jobban érezni magukat a lakásvásárlással kapcsolatban". Ez csak rávilágít az ingatlanok marketingjében rejlő lehetőségekre. Tagadhatatlan, hogy az ingatlanok iránti igény növekszik, így a lakásfelügyelet iránti igény is nagyobb.

Mivel a lakásellenőrzés a házvásárlás és -eladás útjának szerves részét képezi, a lakásellenőrző cégek iránti kereslet tovább fog nőni, mivel az ingatlanigények tovább emelkednek. Az igények mellett a lakásellenőrzés piaca is növekszik, mivel egyre több millenniumi korosztály vágyik arra, hogy saját otthont vásároljon. Ezt nagyszerű dolog tudni, különösen akkor, ha fontolóra veszed, hogy saját lakásfelügyeleti franchise-t szerezz.

Sokan újra lakást vásárolnak, mert a saját ház inkább szükséglet, mint vágy. Ezt egyre többen ismerik fel. Ez a tény azt mutatja, hogy a házellenőrzés iránti kereslet egyre nagyobb és nagyobb lesz, mivel egyre több ember vásárol házat. Ez a legjobb idő arra, hogy belevágjunk a lakásfelügyeleti üzletágba.

Pillar To Post Home Inspection

A Pillar To Post több mint húsz éve végez lakásfelügyeletet, amelynek középpontjában a lakóházak, családi házak állnak. A Pillar To Post az iparág egyik legtapasztaltabb vezetői csapatával rendelkezik, amely első kézből tapasztalt lakásellenőrökkel és a csapatban több évtizedes üzleti és franchise-vezetői tapasztalattal rendelkezik. Miért érdemes a Pillar To Postot választania? Mert amellett, hogy alacsony költségű franchise-lehetőséget kínálunk, biztosítjuk azt a képzést és támogatást, amelyre franchise-tulajdonosainknak szükségük van ahhoz, hogy magabiztosan birtokolhassák vállalkozásukat.

WIN Home Inspection

A WIN Home Inspection a leginnovatívabb és legjobban bevált otthoni szolgáltatási márka az Egyesült Államokban. Egy WIN franchise tulajdonlása jelentős lehetőséget kínál a pénzügyi szabadságot, növekedést és rugalmasságot kereső vállalkozók számára, hogy elérjék élet- és karriercéljaikat. Franchise partnereinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy bevált rendszeren keresztül személyes és pénzügyi növekedést tapasztaljanak meg. Franchise partnereink egy olyan közösség részévé válnak, amely a kölcsönös tisztelet, a tisztesség és az egymás iránti törődés elveire épül.

HouseMaster

A HouseMaster ellenőrök az otthon minden fontosabb rendszerét ellenőrzik, és átfogó jelentést készítenek az összes fizikai állapotról. A HouseMaster márka az első franchise cég, és több mint 40 éves tapasztalatával a legtapasztaltabb franchise márka. A HouseMaster System büszke arra, hogy a legjobb minőségű folyamatos támogatást nyújtja minden franchise partnere számára. Az első naptól kezdve az üzletben egy pontos marketingtervvel rendelkezik majd, amely egyszerű és könnyen kivitelezhető, a célok elérhetőek, és olyan rendszereket és folyamatokat vezetünk be, amelyek az ügyfélre összpontosítanak.

AmeriSpec Home Inspection Services

Az AmeriSpec több mint 30 éve vezető szerepet tölt be a lakásfelügyeleti iparban. Kivételes technikai készségeket és ügyfélszolgálatot nyújtunk minden munkához, így megbízható forrás vagyunk a megbízható lakásfelügyeleti szolgáltatások terén. Ha AmeriSpec franchise-vevő leszel, mi biztosítjuk a szükséges működési támogatást, hogy gyorsan beindulhass, valamint segítünk abban, hogy csapatodnak szolgáltatásait az ingatlanügynökök, ingatlanszakemberek és a lakástulajdonosok körében marketinggel tudd értékesíteni a közösségedben.

Országos ingatlanellenőrzés

Az 1987-ben Roland Bates által alapított NPI a becsületesség, a tisztesség és a professzionalizmus elveire épül, és mi minden nap megfelelünk ezeknek az elvárásoknak. Az NPI az egyetlen olyan ingatlanvizsgáló franchise-rendszer, amely lehetővé teszi a franchise-tulajdonosok számára, hogy mind az otthoni, mind a kereskedelmi ingatlanpiacokon ellenőrzési lehetőségeket kínáljanak. Ez versenyelőnyhöz juttatja franchise-tulajdonosainkat más, csak lakásfelügyeleti szolgáltatásokat nyújtó felügyeleti cégekkel szemben. Ha vállalkozói szellemmel rendelkezel, és vágysz arra, hogy saját magadnak dolgozz, akkor a National Property Inspection lehet számodra megfelelő üzleti lehetőség.

American Leak Detection

Az American Leak Detection, az ország vezető nem invazív vízszivárgás-felderítő és -javító vállalata egy regionális központ megnyitásával bővíti vállalati jelenlétét Dél-Floridában. A szabadalmaztatott módszerek és a legkorszerűbb infravörös és akusztikus berendezések segítségével a magasan képzett American Leak Detection szervizszakemberek pontosan meghatározzák a rejtett szivárgások helyét, az úszómedence repedéseitől kezdve a föld alatti vízvezetékrendszerekig és csatornavezetékekig. Öt országban több mint 160 egyéni tulajdonú franchise-állomással a technikusok több mint 7 millió szivárgást észleltek, és több millió dollárt takarítottak meg az ügyfeleknek a költséges javítások során.

HomeTeam Ellenőrzési Szolgálat

Üdvözölünk a HomeTeam Inspection Service-nél, az iparág vezető és #1 márka az otthoni ellenőrzések terén! Segítünk a vevőknek, eladóknak és ingatlanszakembereknek az otthoni és üzleti ellenőrzések széles skálájával. A HomeTeam több mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkezik az új tulajdonosok sikeres képzésében, hogy hogyan alakítsuk ki a mi erőteljes csapatszemléletünket az otthoni ellenőrzések terén, és hogyan uralják a területüket. A HomeTeam iparágvezető négylépcsős képzése jelentősen növeli a bevételi potenciált, és megtanítja, hogyan hozz létre egy valódi üzletet, amely az építkezés során tőkét teremt.

Az Ellenőrzési Fiúk

A The Inspection Boys segítségével egy növekvő piacon indíthatod el saját vállalkozásod, kihasználva az egyik racionalizált franchise lehetőségünket. Azonnal profitálhatsz a The Inspection Boys márka erejéből és a lakossági, kereskedelmi és ipari ügyfelek számára sikeres szolgáltatást nyújtó sokéves tapasztalatunkból. Ha rendelkezel vezetői tapasztalattal; vágysz arra, hogy a szakma legjobb vezetői szakembereivel dolgozz együtt; és hajlandó vagy befektetni egy, az iparágban elismert márkába, kérük, fontold meg a The Inspection Boys franchise csapatához való csatlakozást.

A BrickKicker Inspection Services

1995 óta a BrickKicker család egy-egy művelet után növekedett. Minden egyes művelet valakinek a vállalkozói álma és egy vállalat legjobb gyakorlatának találkozása. A The BrickKicker franchise nem csak egy szám, hanem a család tagja. Hiszünk abban, hogy franchise-megoldásunkkal téged gyorsan képzett és hiteles piaci szereplőként pozícionálhatjunk. Annak érdekében, hogy minden franchise-jogosultnak megkülönböztetett minősítést adjunk, létrehoztuk saját képzési szervezetünket, a BrickKicker Egyetemet (The BrickKicker University, BKU). Együtt dolgozva megtervezzük azokat a kreatív lehetőségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kihasználja az Ön piaci hatását és optimalizálja üzleti lehetőségét

TruBlue Total House Care

A TruBlue az egyetlen olyan országos szolgáltató, amely az idősek számára nyújtott teljes körű házi gondozásra specializálódott, amely segít nekik abban, hogy tovább maradhassanak otthonukban. A TruBlue franchise lehetőségek kielégítik azt az igényt, amelyet amerikaiak milliói generációkon átívelően igényelnek az otthoni ápolási és menedzsment szolgáltatások iránt. Azáltal, hogy teljes körű és folyamatos házi gondozási megoldást nyújtanak, mind az otthonon belül, mind azon kívül, az idősek személyre szabott, kényelmes és gondtalan házi gondozást kapnak. A TruBlue franchise-tulajdonosokat a franchise-szerződés aláírásától kezdve, majd a továbbiakban minden egyes lépésnél támogatják.