, 2021/12/20

Az otthoni ellenőrzés franchise-tevékenysége számos előnnyel jár a többi vállalkozástípussal szemben. Először is, bizonyítottan sikeres üzleti modellt kínálnak. Másodszor, az új franchise-jogosult folyamatos támogatást, valamint képzéseket, marketingtervet és egyéb hasznos segítséget kap.

home inspector franchises

Harmadszor, a franchise-ok olyan híres márkaneveket képviselnek, amelyek jó hírnévvel rendelkeznek a piacon. Ha szeretné elindítani saját vállalkozását az otthoni ellenőrzés szegmensében, tekintse át az USA a legjobb franchise vállalkozásának listáját.

Lakásfelügyeleti franchise vásárlása

A leendő franchise-jogosultak nyitási költségei számos tényezőtől függhetnek, többek között, de nem kizárólagosan: az üzleti rendszertől és a végrehajtási követelményektől, a franchise-jogosult által kívánt terület nagyságától és így tovább.A franchise-szolgáltatók a franchise közzétételi dokumentumukban (FDD) becsléseket adnak, amelyek az egységek létrehozásával és egyes esetekben működtetésével kapcsolatos tapasztalataikon alapulnak. A leendő franchise-tulajdonosoknak azonban szem előtt kell tartaniuk, hogy ezek a becslések csak becslések.

A leendő franchise-tulajdonosoknak a franchise-megállapodás megkötése előtti döntés meghozatala előtt a bemutatott számadatokat üzleti tanácsadóval együtt, egyedi körülményeik figyelembevételével kell áttekinteniük. Ha választ akarunk kapni arra, hogy a franchise-adók mit keresnek a franchise-adók ellenőrzése során, nincs jobb forrás, mint egy franchise-adó. Az alábbiakban az iparág egyik vezető franchise-vezetője válaszol néhány, a leendő lakásfelügyeleti franchise-vállalók által leggyakrabban feltett kérdésre.

Mit tanácsolna a leendő franchise-vevőknek, hogy mire figyeljenek a franchise-kutatás során? "Ismerjék meg a szervezet kultúráját" - mondja Kathleen Kuhn, a HouseMaster Home Inspections elnök-vezérigazgatója. "Ez kritikus fontosságú. Bár a franchise-adó által nyújtott formális támogatásnak erősnek kell lennie, a legjobb franchise-rendszerekben igazi közösség van a franchise-ok között. A támogatásnak ez a másodlagos rétege erőteljes, és fontos tényező lehet a franchise-felvevőnek a rendszerhez való csatlakozás megtérülése szempontjából."

Melyek a legfontosabb tulajdonságok, amelyeket a franchise-adó a leendő franchise-felvevőkben keres? "Természetesen vannak bizonyos likviditási és vagyoni követelmények, de ugyanilyen fontosak a kevésbé kézzelfogható tulajdonságok is" - mondja Kuhn. "Az önbizalom, az erős kommunikációs készség, valamint a család támogatása olyan fontos tulajdonságok, amelyeket a franchise odaítélése előtt keresünk. Szeretjük azokat a franchise-tulajdonosokat is, akik vállalkozó családból vagy vállalkozói háttérrel rendelkeznek"."

Vegye észre, hogy nem mondta, hogy ingatlanos tapasztalat. Így van, korábbi iparági tapasztalat nem szükséges. Sőt, a HomeTeam szerint a lakásfelügyelet tulajdonosai sokféle háttérrel rendelkeznek. "Legújabb partnereink értékesítési vezetőkből, pénzügyi tanácsadókból, ingatlanbefektetőkből, katonatisztekből és másokból állnak. Azonban mindannyiuk közös célja, hogy egy olyan vállalkozásba fektessenek be, amely gyakorlatilag korlátlan növekedési potenciállal és erőteljes viszonteladási értékkel rendelkezik"."

Trendek és tények az otthoni ellenőrzési franchise-ról

Lakásfelügyeleti franchise iparági áttekintés

Az otthoni ellenőrzések biztosítják, hogy a megvásárolni kívánt otthon megfeleljen a területre vonatkozó előírásoknak különböző kategóriákban. Pontosabban a Redfin szerint:

A hitelesített lakásellenőr alaposan megvizsgálja a ház minden funkcionális szempontját, hogy megállapítsa, mennyire biztonságos lakásként. A házellenőr megvizsgálja az összes főbb rendszer - vízvezeték, elektromos, fűtés és hűtés - működési állapotát, valamint ellenőrzi a tetőt, az alapot és a ház külsejét. Az ellenőr feladata nem az, hogy javítsa vagy figyelmeztesse Önt a lehetséges problémákra, hanem az, hogy feljegyezze a ház adott pillanatban fennálló állapotát és az esetleges biztonsági vagy javítási aggályokat.

Naponta vásárolnak és adnak el házakat. Gyakran előfordul, hogy ezen adásvételek és eladások lebonyolításához egy harmadik fél véleményének kikérésére lakásellenőröket hívnak. Az ellenőrzések segítenek a vevőknek elkerülni a meglepetéseket, amelyek a vételáron felül nagy pénzükbe kerülhetnek. A másik oldalon az ellenőrzés az eladóknak jobb képet ad az esetleges problémás területekről, így megelőzhetnek minden olyan kérdést, amelyet a vevő esetleg felvet.

Végső soron ez segít nekik abban, hogy a lehető legmagasabb árat érjék el azáltal, hogy foglalkoznak ezekkel a potenciális problémás területekkel, vagy segít nekik felismerni, hogy miért nem kapják meg azt az árat, amit kérnek. Bár a versenyző ingatlanpiacon a lakásellenőrzés mint az eladás feltétele lemondható, a legtöbb lakásvásárló továbbra is kitartóan igénybe veszi a lakásellenőröket. A Money szerint még a jelenlegi forrongó ingatlanpiacon is a lakásvásárlók mintegy 80%-a nem mond le az ellenőrzéshez való jogáról. A szokásos lakásvizsgálatokon kívül a lakásfelügyeleti franchise-ok kínálhatnak a listázást megelőző vizsgálatokat, penészvizsgálatokat, beltéri levegőminőségi értékeléseket vagy egyéb elemzéseket is.

A legnagyobb előnyök, amelyekkel egy lakásfelügyeleti franchise tulajdonosa rendelkezik a független működéssel szemben, a következők:

Segítség az üzlet beindításában

Hozzáférés a bevált képzésekhez

Egy jól ismert név márkaépítési előnyei

Ezenkívül az iparág jellege lehetővé teszi a franchise-tulajdonlás rugalmasságát. Sok lakásfelügyeleti franchise vállalkozó napi szinten végzi az ellenőrzéseket. Azonban azok számára, akik inkább egy vezetői franchise-modell lehetőséget szeretnének, számos otthoni ellenőrzési franchise lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy több egységből álló működéssé nőjenek, amelyet ők felügyelhetnek.

Lakásfelügyeleti iparági kilátások

Az épületfelügyelet 4 milliárd dolláros iparág az Egyesült Államokban. A Bureau of Labor Statistics szerint az építési és építési ellenőrök iparágában, amelybe az otthoni ellenőrök is beletartoznak, a foglalkoztatási ráta az előrejelzések szerint 3%-kal fog növekedni a 2019 és 2029 közötti évtizedben.

Pandémiás hatás

Az élet minden területéhez hasonlóan a COVID-19 is módosította az üzletmenetet a lakásfelügyeleti ágazatban. A HomeGauge szerint az ellenőrök hagyományosan arra ösztönzik a vevőket és ügynökeiket, hogy jelen legyenek az ellenőrzésen. Mostanában azonban egyre gyakoribbá vált, hogy az ellenőrök egyedül végzik el az ellenőrzést, és később videokonferencián keresztül osztják meg az eredményeket.

Továbbá egyes ellenőrök már valós idejű videokonferenciát tartanak ügyfeleikkel, miközben azok végigjárják az otthont. Egy másik kiigazítási lehetőség az "asztali ellenőrzés" elvégzése volt, ahol "egyes ellenőrök az otthonra vonatkozó összes dokumentumot előveszik a közhiteles nyilvántartásból, és ezt az elemzést párosítják az otthon külsejének ellenőrzésével".

Pillar To Post Home Inspectors

A Pillar To Post több mint húsz éve végez lakásfelügyeletet, amelynek középpontjában a lakóházak, családi házak állnak. A Pillar To Post az iparág egyik legtapasztaltabb vezetői csapatával rendelkezik, amely első kézből tapasztalt lakásellenőrökkel és a csapatban több évtizedes üzleti és franchise-vezetői tapasztalattal rendelkezik. Miért érdemes a Pillar To Postot választania? Mert amellett, hogy alacsony költségű franchise-lehetőséget kínálunk, biztosítjuk azt a képzést és támogatást, amelyre franchise-tulajdonosainknak szükségük van ahhoz, hogy magabiztosan birtokolhassák vállalkozásukat.

WIN Lakásfelügyelet

Alapítva: 1993

Franchise-ügynökség: 1994 óta

Franchise egységek: 184

Kezdeti befektetés: 45.150 $-tól

Jogdíj: 45.000 Ft: 7%

A WIN Home Inspection a leginnovatívabb és legjobban bevált otthoni szolgáltatási márka az Egyesült Államokban. Egy WIN franchise tulajdonlása jelentős lehetőséget kínál a pénzügyi szabadságot, növekedést és rugalmasságot kereső vállalkozók számára, hogy elérjék élet- és karriercéljaikat. Franchise partnereinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy bevált rendszeren keresztül személyes és pénzügyi növekedést tapasztaljanak meg. Franchise partnereink egy olyan közösség részévé válnak, amely a kölcsönös tisztelet, a tisztesség és az egymás iránti törődés elveire épül.

HouseMaster

Alapítva: a következőkben: 1971

Franchise-ügynökség: 1979 óta

Franchise-egységek: 312

Kezdeti befektetés: 61 100 $-tól

Jogdíj: A licencdíjak: 1.000.000 Ft: 7.5 - 5%

A HouseMaster ellenőrök az otthon minden fontosabb rendszerét ellenőrzik, és átfogó jelentést készítenek az összes fizikai állapotról. A HouseMaster márka az első franchise cég, és több mint 40 éves tapasztalatával a legtapasztaltabb franchise márka. A HouseMaster System büszke arra, hogy a legjobb minőségű folyamatos támogatást nyújtja minden franchise partnere számára. Az első naptól kezdve az üzletben egy pontos marketingtervvel rendelkezik majd, amely egyszerű és könnyen kivitelezhető, a célok elérhetőek, és olyan rendszereket és folyamatokat vezetünk be, amelyek az ügyfélre összpontosítanak.

housemaster franchise lehetőségek

AmeriSpec Home Inspection Services

Alapítva: 1987

Franchise-ügynökség: 1988 óta

Franchise egységek: 272

Kezdeti befektetés: 53 600 $-tól

Jogdíj: A licencdíjak: 1.000 Ft: 7%

Az AmeriSpec több mint 30 éve vezető szerepet tölt be a lakásfelügyeleti iparban. Kivételes technikai készségeket és ügyfélszolgálatot nyújtunk minden munkához, így megbízható forrás vagyunk a megbízható lakásfelügyeleti szolgáltatások terén. Ha Ön AmeriSpec franchise-vevő lesz, mi biztosítjuk Önnek a szükséges működési támogatást, hogy gyorsan beindulhasson, valamint segítünk Önnek abban, hogy csapatának szolgáltatásait az ingatlanügynökök, ingatlanszakemberek és a lakástulajdonosok körében marketinggel tudja értékesíteni az Ön közösségében. Csatlakozzon ahhoz a márkához, amely évente több mint 80 000 ellenőrzést végez Észak-Amerikában.

American Leak Detection

Alapítva: Az amerikai American Leak Detection vállalatot a következő helyeken alapították: 1974

Franchise-ügynökség: 1984 óta

Franchise egységek: 162

Kezdeti befektetés: 76 760 $-tól

6 - 10%

Az American Leak Detection, az ország vezető nem invazív vízszivárgás-felderítő és -javító vállalata egy regionális központ megnyitásával bővíti vállalati jelenlétét Dél-Floridában. A szabadalmaztatott módszerek és a legkorszerűbb infravörös és akusztikus berendezések segítségével a magasan képzett American Leak Detection szervizszakemberek pontosan meghatározzák a rejtett szivárgások helyét, az úszómedence repedéseitől kezdve a föld alatti vízvezetékrendszerekig és csatornavezetékekig. Öt országban több mint 160 egyéni tulajdonú franchise-állomással a technikusok több mint 7 millió szivárgást észleltek, és több millió dollárt takarítottak meg az ügyfeleknek a költséges javítások során.

HomeTeam Ellenőrzési Szolgálat

Alapítva: 1992

Franchise-ügynökség: 1992 óta

Franchise egységek: 169

Kezdeti befektetés: 50 100 $-tól

Jogdíj: A licencdíjak: 1.000 Ft: 4 - 6%

Üdvözöljük a HomeTeam Inspection Service-nél, az iparág vezető és #1 márka az otthoni ellenőrzések terén! Segítünk a vevőknek, eladóknak és ingatlanszakembereknek az otthoni és üzleti ellenőrzések széles skálájával. A HomeTeam több mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkezik az új tulajdonosok sikeres képzésében, hogy hogyan alakítsuk ki a mi erőteljes csapatszemléletünket az otthoni ellenőrzések terén, és hogyan uralják a területüket. A HomeTeam iparágvezető négylépcsős képzése jelentősen növeli a bevételi potenciált, és megtanítja, hogyan hozzon létre egy valódi üzletet, amely az építkezés során tőkét teremt.

A BrickKicker Inspection Services

Alapítva: A BrickickKorlátozó Szolgáltatások Kft: 1989

Franchise-ügynökség: 1995 óta

Franchise-egységek: 41

Kezdeti befektetés: 16 750 $-tól

Jogdíj: 16.750.000 Ft: 6%

1995 óta a BrickKicker család egy-egy művelet után növekedett. Minden egyes művelet valakinek a vállalkozói álma és egy vállalat legjobb gyakorlatának találkozása. A The BrickKicker franchise nem csak egy szám, hanem a család tagja. Hiszünk abban, hogy franchise-megoldásunkkal Önt gyorsan képzett és hiteles piaci szereplőként pozícionálhatjuk. Annak érdekében, hogy minden franchise-jogosultnak megkülönböztetett minősítést adjunk, létrehoztuk saját képzési szervezetünket, a BrickKicker Egyetemet (The BrickKicker University, BKU). Együtt dolgozva megtervezzük azokat a kreatív lehetőségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kihasználja az Ön piaci hatását és optimalizálja üzleti lehetőségét

TruBlue Total House Care

Franchise-ügynökség: 2011 óta

Franchise egységek: 19

Kezdeti befektetés: 61 850 $-tól

Jogdíjak: 1.000.000 Ft: 1.000.000 Ft: 1.000.000 Ft 6%

A TruBlue az egyetlen olyan országos szolgáltató, amely az idősek számára nyújtott teljes körű házi gondozásra specializálódott, amely segít nekik abban, hogy tovább maradhassanak otthonukban. A TruBlue franchise lehetőségek kielégítik azt az igényt, amelyet amerikaiak milliói generációkon átívelően igényelnek az otthoni ápolási és menedzsment szolgáltatások iránt. Azáltal, hogy teljes körű és folyamatos házi gondozási megoldást nyújtanak, mind az otthonon belül, mind azon kívül, az idősek személyre szabott, kényelmes és gondtalan házi gondozást kapnak. A TruBlue franchise-tulajdonosokat a franchise-szerződés aláírásától kezdve, majd a továbbiakban minden egyes lépésnél támogatják.