, 2021/12/9

Az otthonról történő készítés és értékesítés remek módja annak, hogy pénzt keressünk akár teljes munkaidőben, akár egy másik állás kiegészítéseként. Ha a saját tempódban dolgozol, és olyasmivel foglalkozol, amit szeretsz, az javíthatja a jólétet és a munka és a magánélet egyensúlyát. Ha egy otthoni üzlet, amely tárgyat készít és értékesít, vonzónak hangzik, akkor nézze meg a 100 legjobb dolgot, amit otthonról lehet készíteni és eladni.

products you can make and sell from home

Kézzel készített ruhák

Ha ügyesen bánsz a varrógéppel, és van szemed a divathoz, szabadítsd ki a benned rejlő divatmániást azzal, hogy ruhákat készítesz, amelyeket eladhatsz.

Fából készült játékok

Ha rendelkezel famegmunkálási és ácsmesterségbeli készségekkel, kamatoztasd tehetségedet a legjobban azzal, hogy keresett fa játékokat készítesz a gyerekeknek.

Kézitáskák

A kézitáskák soha nem mennek ki a divatból. Kísérletezz különböző anyagokkal és mintákkal, hogy stílusos, egyedi, kézzel készített kézitáskákkal állj elő, amelyek iránt nagy lesz a kereslet.

Drótba tekert ékszerek

Ez a fajta ékszer drótot használ gyöngyök, foglalatok és kövek tekercselésére. Ez egy egyszerű módja annak, hogy elegáns kiegészítőket hozzon létre otthon található tárgyak és eszközök felhasználásával. Amellett, hogy költséghatékony, rengeteg teret ad a kreativitásra a mintákban.

Nyakláncok

A medálos nyakláncok egy medállal rendelkeznek, amely egy képet, egy írott üzenetet vagy egy apró tárgyat tart a belsejében. Olyan dolgokból is készíthetsz egyet, amelyeket barkácsáruházakban vagy kézművesboltokban találsz, például alátétekből és mini karikákból.

Engedje meg a vásárlóknak, hogy személyre szabhassák a megrendelésüket azzal, hogy egy különleges képet adnak a medál nyakláncukhoz.

Fülbevalók

A fülbevalók az egyik legegyszerűbben elkészíthető és eladható kézműves termékek közé tartoznak. Rengeteg olyan fülbevaló-design létezik, amelyet könnyű elkészíteni, és nem igényel haladó ékszerkészítési készségeket. Foghatod ezeket a rendelkezésre álló mintákat, és testre szabhatod az anyagokat és a díszeket, hogy még vonzóbbá tedd őket a közönséged számára.

Barátság karkötők

A barátság karkötők az egyik legnépszerűbb online eladható otthoni kézműves termékek közé tartoznak. Mindössze hímzőfonalra és néhány egyszerű eszközre, például ollóra és szalagra van szükségük. A barátság karkötők olyan kézműves termékek, amelyek nagy befektetés nélkül pénzt hoznak. Fedezze fel a különböző típusú mintákat, és kezdjen el egyedi mintákat készíteni, hogy megtalálja a hiánypótló közönségét.

Fűrdőbombák

Mivel az önápolás az új wellness-trend, nem meglepő, hogy a fürdőbombák is szerepelnek ezen a listán. A Lush, egy több millió dolláros vállalat rájuk építette birodalmát. A fürdőbombák eladásai 2015 óta 71%-kal nőttek. Csak 2017-ben a Lush 21 millió darabot adott el kézzel készített fürdőbombáiból a Fast Company szerint. Fánk alakú fürdőbomba, egy könnyen elkészíthető és online eladható dolog. Hogyan csinálta ezt a Lush?

Olyan egyedi élményt tudtak nyújtani, amit máshol nehezen lehetett megtalálni; a fürdőbároktól a buborékos bombákig vibráló és nagyon keresett fürdőtermékeket hoztak létre. Ahhoz, hogy kitűnj ezen a piacon, kreatívan kell feldobnod a hagyományos fürdőbombát. Vegyük például ezeket a DIY gyönyörű fánk fürdőbombákat a Tök és hercegnő által - ezek nagyszerű ajándékok lennének. A fürdőbombák lehetnek olyan egyszerűek vagy olyan összetettek, amilyenek csak szeretnéd, és rengeteg teret hagynak a kreativitásnak.

Készítheted őket csillámokkal, természetes gyógynövényekkel vagy akár illóolajokkal is. Az érzékeny bőrre alkalmas fürdőtermékek most nagyon menők (és mindig is azok lesznek). Figyeld meg, hogy a hipoallergén fürdőbombák mostanában világszerte "kitörő trend" a kereséseknél. Ha már megvan a fürdőbomba-formák, könnyű naponta több tucat fürdőbombát tömegesen előállítani, és ha figyelembe vesszük, hogy ezek darabonként 7 dollárért és feljebb is eladhatók, ez egy vonzó üzleti ötlet.

A személyre szabott ajándékok

Olyan különleges élményt nyújtanak, amelyet egy boltban vásárolt termékkel nem találsz meg. Itt válik érdekessé, hogy a Segment felmérése szerint több mint 1000 fogyasztót nem nyűgözött le a nagy kiskereskedők által kínált személyre szabhatóság hiánya. Ez egyedülálló lehetőséget kínál a kisvállalkozások számára, amelyek szeretnék felhalmozni azt a többletpénzt, amit a nagy kiskereskedők az asztalon hagynak. Egy egyszerű egyedi gravírozás vagy egy köszönőlevél valakinek a nevével növelheti a kézzel készített termék értékét.

Kerámia

A kerámia mindig nagy kedvenc! Bár nem a leggyorsabban elkészíthető termék, az iránta való szeretet és vágy tagadhatatlan. Vess egy pillantást a Sea Goat Ceramicsra. A bögréid eladók, és könnyű belátni, hogy miért. A spirituális közönséget szólítja meg, anélkül, hogy túlságosan túlzásba esne vele.

A kerámia bögre, könnyű DIY kézműves készítés és eladás. Ahhoz, hogy kitűnj ezen a piacon, a legjobb, ha egyedi dizájnnal állsz elő, nem pedig egy futó mintával.

Gondolj furcsa idézetekre, hobbi alapú bögrékre és emléktárgyakra. Könnyű kézműves készítés? Nem a leggyorsabb, de nincs szükség nagy kézműves műhelyre a kerámia készítéséhez. Ha alacsony a belépési küszöb, fontolja meg a léggyurmával, polimer agyaggal vagy öntött betonnal való munkát. Egy munkaállomás kezdetben remekül működik.

Nyomtatott árucikkek

Nincs kedved fizikailag bármit is készíteni vagy otthonodban leltárt tárolni? Ez egy szilárd üzleti ötlet a nem-készítők számára. Akár hiszed, akár nem, létezik egy olyan dolog, hogy Print on Demand. A Print on demand lehetővé teszi, hogy egyedi árucikkeket (gondolj pólókra, vizes palackokra, bögrékre, lakberendezési tárgyakra stb.) készletvásárlás vagy nyomdagép birtoklása nélkül hozzon létre.

Az olyan cégek, mint a Printify, a te terveid alapján (amelyeket Photoshopban vagy akár Canva-ban is létrehozhatsz) elkészítik meked a terméket, majd kinyomtatják és kiszállítják neked. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, és mégis átlagosan 20-40%-os haszonkulcsot biztosít minden egyes terméken.

Cupcake és torta diszités

Úgy gondolod, hogy te vagy a konyhában a zseni? Az édesebb ehető dolgok, például a sütemények és a mini torták mindig nagy sikert aratnak. Nagyon sokan vannak, akik szívesebben fogyasztanak házi készítésű termékeket, mivel ezek gyakran kevesebb tartósítószert tartalmaznak, mint a gyárilag előállított termékek.

egy doboz díszített muffin, kézzel készített termék, amit extra pénzért eladhatsz.

Csapolj le a réspiacokra; ünnepek, ünnepségek, újdonságok, vendéglátás és ajándékkosarak, és máris megvan a célzott termék. Egy óvatos szó - ez egy olyan termék, amely egyedi bonyodalmakkal jár - eltarthatóság, törvényesség, címkézés stb. Feltétlenül vizsgáld meg, hogy életképes-e online értékesíteni az élelmiszert, különösen, ha friss, hűtést igénylő alapanyagokat használsz

Még jobb, ha a sütési képességeidet arra használod, hogy más amatőr pékeket megtaníts arra, hogyan készítsenek ízletes termékeket közvetlenül a saját konyhájukban. Szervezz tanfolyamot egy olyan online oktatási platformon, mint a Teachable, és kínálj ajándékutalványokat az ajándékozási főszezonokban, például karácsonykor.

Hajkellékek

A gyöngyös hajpántoktól a gyönyörű virágos tűkig kezdjen el vonzó hajkiegészítőket készíteni, amelyeket a helyi kézműves vásárokon vagy az online szélesebb közönségnek is eladhat.

Üdvözlőkártyák

A kézzel készített üdvözlőkártyák mindig kívánatosak, és ehhez mindössze papírra, tollakra, bélyegzőkre, borítékokra és kreativitásra lesz szüksége.

Kisállatkellékek és kiegészítők

A George Mason Egyetem esettanulmánya szerint a globális kisállatpiac 2025-re meghaladja a 269 milliárd dollárt. Igen, jól olvasta. Csípjen el egy szeletet ebből a tortából azzal, hogy kézműves kutyaeledeleket, macskamenta játékokat és még háziállat nyakörveket is készít, amelyek mindegyike könnyen elkészíthető otthonról. Az emberek szerte a világon új és egyedi módokat keresnek kutyapajtásaik és szőrös kedvenceik kezelésére, és ezt a piac is mutatja.

Mivel egyre több állattartó fordul a természetes, nyers és egészséges állateledel felé, jól teszi, ha megragadja ezt az egyre növekvő piacot. Mint mindig, ha jutalomfalatokat vagy játékokat árulsz - lényegében bármit, ami lenyelhető -, mindenképpen végezze el a kutatást, és háromszor ellenőrizze, hogy az összetevők és a felhasznált anyagok biztonságosak-e a háziállatok számára.

Falfestmények, művészetek és falnyomatok

Szeretsz saját falfestményeket vagy műalkotásokat készíteni? Jól bánsz a photoshoppal vagy a digitális tervezéssel? Valószínűleg már rengeteg eladandó terméked van. Fontold meg, hogy lekicsinyíted, vagy akár két kategóriát összekeversz, hogy létrehozd saját egyedi nyomatgyűjteményét.

Nemcsak közvetlenül az ügyfeleknek adhatsz el művészeti vásárokon, helyi összejöveteleken és olyan platformokon, mint az Etsy, de képeidet stockfotóként, kártyaművészeti alkotásként és másként is értékesítheted.

Logós pólók

Mindig lesz piac a logós pólóknak, amelyeket, ha egyszer már elsajátítottad, nem túl nehéz elkészíteni, és szép haszonnal lehet értékesíteni.

Illatos gyertyák

Nehéz ellenállni egy szép, illatos gyertyának, és ezeket a népszerű termékeket nem lehetetlen elkészíteni. Ha már elsajátította a gyertyakészítés mesterségét, kezdje el értékesíteni alkotásait az interneten.

Ajándékkosarak

Készítsen otthon gyönyörű ajándékkosarakat, és értékesítse azokat azoknak, akik szemet gyönyörködtető kosarakat keresnek ajándékküldésre.

YouTube-videók

A kamera előtt született tehetség vagy, miért ne fejlesztenéd tovább a prezentációs képességeidet azzal, hogy YouTube-videókat készítesz, és YouTube marketing influencerré válsz.

Párnák

A dekoratív, kézzel készített párnák sosem maradnak ki az érdeklődésből. Egyszerűen vásároljon néhány stílusos anyagot, és kezdje el varrni a keresett párnákat.

Műalkotások

Ha tehetséges vagy a festőállvány mögött, akkor tedd próbára művészi képességeidet festmények és egyéb műalkotások készítésével, azzal a céllal, hogy eladd legjobb alkotásaidat. Műalkotások Nyomtatások. A műalkotásokban az a nagyszerű, hogy miután elkészült a mesterpéldány, kinyomtathatod a másolatokat, és tovább kereshetsz az eredetiből.