, 2021/12/17

Nem titok, hogy az áruk nagykereskedőtől/szállítótól történő ömlesztett beszerzése hatékony módja annak, hogy pénzt takarítson meg vállalkozásának. Ráadásul sokkal egyszerűbb is, mint valaha. Az Egyesült Államok, Japán, Kína, Kína, India és más országok nagykereskedelmi beszállítóit bemutató oldalak nagy számban jelennek meg az interneten.

online vendors list

A megfelelő nagykereskedő/szállító megtalálása azonban sok lábmunkát és kutatást igényelhet, mivel több száz weboldal verseng az Ön figyelméért. Melyek kínálják a forgalmazók, a funkcionalitás és az ügyfélszolgálat megfelelő keverékét? Nem fogja tudni, hacsak nem szán több komoly órát a funkcióik feltárására.

Szerencsére mi elvégeztük a kutatást, és összeállítottuk a legjobb online nagykereskedelmi forgalmazót/beszállítót, hogy segítsünk vállalkozásának népszerűsítésében.

E-kereskedelmi beszállítók

Tehát szeretnél online áruházat nyitni. És egy e-kereskedelmi beszállító megtalálása az egyik első lépés, amit meg kell tenni. De ha nem tudod helyben előállítani a saját termékeid, ne aggódj. Rengeteg e-kereskedelmi beszállító áll rendelkezésre, köztük nagykereskedelmi forgalmazók, dropshipperek és hálózatok. Ők pedig segíthetnek megtalálni az online eladható termékeket.

Alibaba

Az Alibaba egy olyan nagykereskedelmi piacteret kínál, ahol mindenféle termékrésszel kapcsolatban találhat forgalmazókat. És többnyire kínai beszállítókkal és gyártókkal dolgoznak. De könnyen összehasonlíthatja a lehetőségeket egy adott termékben vagy fülkében.

Oberlo

Az Oberlo dropshipping szolgáltatást kínál. Ez pedig közvetlenül kapcsolódik a Shopify-hoz. De a termékek széles választékát kínálják. És ezek között a divattól a technológiáig minden megtalálható. Betekintést és elemzést nyújtanak. És könnyen használható eszközöket kínálnak a Shopify oldalakon lévők számára.

Dropship Direct

A Dropship Direct rengeteg különböző beszállítóval áll kapcsolatban világszerte. És megkönnyíti az egyszerű funkcionalitást azáltal, hogy közvetlenül a weboldalához csatlakozik.

Sunrise Wholesale

A Sunrise Wholesale azonban egy másik dropshipping lehetőséget kínál. És segít megkönnyíteni a márkás termékek értékesítését. Tehát rengeteg különböző rés létezik a technológiától a dekorációig. És olyan technológiát kínálnak, amelyet közvetlenül a boltjába integrálhat.

Doba

A Doba az e-kereskedelmi beszállítók és a minősített gyártók összekapcsolására összpontosít. És ők kezelik az összes szállítást és logisztikát az Ön számára. De a készleteket is integrálják. És integrálják az értékesítési adatokat közvetlenül a webhelyedre.

SaleHoo

A SaleHoo egy terméknagykereskedőkből álló könyvtár, amelyet felhasználhat arra, hogy termékeket szerezzen be a webáruházi webhelye számára. Olyan vezető márkák termékeit kínálják, mint a Disney, a Samsung és az Xbox.

Nagykereskedelem 2B

A Wholesale 2B több mint egymillió terméket forgalmaz, és megkönnyíti a dropshipping szolgáltatásokat a webáruházak számára. Ez az oldal arról ismert, hogy a legversenyképesebb árakkal rendelkezik.

AliExpress

Az AliExpress tulajdonképpen az Alibaba csoport tulajdonában van. Tehát a székhelye Kínában van. És számos terméket kínál a nemzetközi vásárlóknak.

Printify

A Printify egy dropshipping és print on demand szolgáltatás kisvállalkozások számára. Egyedi mintákat nyomtathat pólókra és más termékekre, és azokat megrendeléskor közvetlenül a vásárlóknak szállíthatja.

eBay

Az eBay különböző márkájú termékek különböző kategóriáit értékesíti, és a világ minden részére szállít. Termékkategóriái közé tartozik az elektronika, a divat, az otthon és kert, a gyűjthető művészeti tárgyak, a sportcikkek, a motor és a napi ajánlatok. A platform megfizethető árkategóriákban értékesít, és bízhat abban, hogy kiváló minőségű termékeket szállít. Emellett több millió eladóval és vásárlóval teremt kapcsolatot a világ minden tájáról.

Az eBay-en található tömeges hirdetések megtalálásához a speciális keresés menüpontot kell használnia. A menüben görgessen lefelé az "Eredmények megjelenítése" részhez, majd jelölje be a "Tételként felsorolt tételek" melletti négyzetet. Ha beír egy kulcsszót a keresőmezőbe, a keresési eredmények tetején megjelennek a tömegesen felsorolt tételek.

Ne feledd azonban, hogy nem minden, az eBay-en elérhető tételek között lesznek ömlesztett tételek. A legtöbb ömlesztett hirdetést az eBayen általában bizonyos típusú elektronikai cikkek, ruházati cikkek és ékszerek tartalmazzák. Ezeket a tételeket valójában hihetetlenül alacsony áron lehet megtalálni, akár kínai eladóknál, akár olyan aukciókon keresztül, amelyekre nem érkezik rengeteg licit.

Costco

A Costco egy olyan név, amelyet talán nem kell bemutatni, bár mi mégis adunk egyet. Ez az 1983-ban alapított amerikai óriás uralja a globális nagykereskedői palettát, világszerte közel 800 üzletével. Bár elsősorban a nagybevásárlási szolgáltatásairól ismert, valójában a termékek széles skáláját kínálja, a biztosításoktól kezdve a gyógyszerekig.

A Costco kiváló választás, ha nagy tételben vásárolunk élelmiszereket, papírt és műanyag cikkeket az otthonokba vagy az irodákba. A Costco szinte mindent, amit csak el tudsz képzelni, kedvezményes áron kínál, beleértve az elektronikát, a ruházatot és a poggyászokat is. Mindazonáltal a legtöbb ömlesztett tétel az élelmiszer és a háztartási kellékek kategóriájába tartozik.

A Costco egyik feltűnő tulajdonsága a gyors szállítási sebesség. Attól függően, hogy hol és mit rendeltél, lehetséges, hogy két napon belül megkapod az árut, sőt, néha még aznap is kézbesítik. A Costco létrehozott egy weboldalt a fogyasztók számára, ahol közvetlenül vásárolhatnak ömlesztett árukat, valamint a Costco Business Center oldalt, amely az üzleti megrendelésekre összpontosít. Az üzleti oldal főként viszonteladásra csomagolt termékeket és olyan kellékeket kínál, amelyek sok kis- és középvállalkozásnak segítenének.

A Worldwide Brands (WWB)

A Worldwide Brands összes beszállítója szigorú ellenőrzési folyamaton megy keresztül, mielőtt felkerülne a listára:

A WWB csapata részt vesz kereskedelmi kiállításokon, hogy megtalálja a valódi nagykereskedőket.

Ezután meglátogatják a nagykereskedők raktárait.

Mielőtt felvennék őket a címtárba, ellenőrzést végeznek, hogy megbizonyosodjanak a jogszerűségükről.

A Worldwide Brands minden héten frissül, és folyamatosan új termékek és beszállítók kerülnek fel a listára. Kereshet a termék kulcsszava, a beszállító helye vagy a márkanév alapján, hogy pontosan az Ön által keresett terméktípusokat találja meg. A platform Android és iPhone alkalmazással is rendelkezik, így útközben is kereshet beszállítókat.

Minden beszállítónak saját profilja van a Worldwide Brands oldalon, amely megmutatja elérhetőségi adatait, termékkatalógusát, szállítási politikáját és fizetési feltételeit. Sok, a Worldwide Brands oldalon felsorolt beszállítónak nagyon alacsony a MOQ-ja (minimum rendelési mennyiség), így a WWB kiváló választás azon kereskedők számára, akik kisebb mennyiségű terméket szeretnének rendelni.

Redbubble

A Redbubble egy másik igény szerinti nyomtatási szolgáltatás, amely megkönnyíti a termékek szállítását közvetlenül a vásárlókhoz. Nagyobb nagykereskedelmi megrendeléseket is leadhat, és a logisztikát saját maga intézheti.

DHgate

A DHgate-en sok beszállítónak alacsonyabb MOQ-követelményei vannak, mint az Alibaba oldalán, ami megfelel a mérsékeltebb költségvetésű vásárlóknak. A platform emellett minden egyes beszállítóról véleményeket és értékeléseket is megjelenít, hogy megkönnyítse a megbízható beszállító kiválasztását.

A DHgate kétféle beszállítót különböztet meg:

Prémium kereskedők. A DHgate az értékesítési volumenük és a pozitív értékelések alapján választja ki ezeket a szállítókat. Nagyon kevés vitás ügyüknek kell lennie, és gyors szállítást kell kínálniuk.

Legjobb kereskedők. A platformon a legmagasabbra értékelt szállítók közé tartozó Top Kereskedők nagy éves értékesítési volumennel rendelkeznek, és folyamatosan pozitív értékeléseket kapnak. Gyors szállítást kínálnak és gyors válaszidővel rendelkeznek.

A DHgate a Vásárlói védelem saját verzióját is biztosítja, amely letétben tartja a pénzét, amíg vissza nem igazolja, hogy megkapta a megrendelését.

Világméretű márkák

A Worldwide Brands a világ minden tájáról származó nagykereskedelmi forgalmazók címjegyzéke. Több mint 20 éves tevékenységükkel az egyik legmegalapozottabb piactérnek számítanak. És használhatja akár nagykereskedők, akár dropshipperek keresésére.

Globális források

Nagykereskedelmi piactérként a Global Sources lehetővé teszi, hogy ellenőrzött beszállítóktól származó, kínai gyártású termékek között böngészhessen. Az ellenőrzött beszállítók egy jelvényt viselnek, amely azt mutatja, hogy a vállalat ellenőrizte őket, ami azt jelenti, hogy engedélyeik a jogi dokumentumokkal együtt rendben vannak (egyszerűbben fogalmazva, megbízhatónak ítélték őket).

A platform különlegessége, hogy nincs közvetlen vásárlási mechanizmus. Ahhoz, hogy egy adott termékből egységeket vásároljon, megkeresést kell küldenie egy szállítónak, majd tárgyalnia kell olyan dolgokról, mint a szállítás, szállítás, fizetés stb. Nem lehet termékeket kosárba helyezni és pénztárba tenni, mint az Alibaba vagy a DHgate esetében.

A Global Sources pedig, mint kiállítások közvetítője, felsorolja és segít regisztrálni a közelgő kínai kiállításokra vagy vásárokra.

A Global Sources élő chat funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a vásárlási folyamat felgyorsítását. Emellett a Global Sources nagykereskedelmi online vásárlási alkalmazást is kínál az Android és iPhone felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy bármikor beszélhet és tárgyalhat egy nagykereskedelmi beszállítóval.

Dropshipper.com

A Dropshipper.com egy teljes online termékadatbázissal rendelkezik, amelyet hozzáadhat a weboldalához, és közvetlenül a vásárlóknak értékesíthet. Kereshet egy adott terméktípusra, vagy csak böngészhet, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat.

Nemzeti Dropshipperek

A National Dropshippers hatalmas termékválasztékot kínál dropshipping raktáraiból. A mobiltelefonoktól kezdve a kültéri felszerelésekig mindent megtalálhat, amit ügyfeleinek kínálhat.

Nagykereskedelmi központ

A Wholesale Central a nagykereskedelmi termékek könyvtára. Importőröktől és hazai gyártóktól származó termékeket egyaránt találhat különböző résekben.

A Thomas Network

Ez a lehetőség valójában különböző e-kereskedelmi beszállítók hálózata. Az online könyvtár különböző iparágak beszállítóit tartalmazza, így böngészhet vagy kereshet, hogy megtalálja a vállalkozásának legmegfelelőbb lehetőségeket.

Megagoods

A Megagoods szórakoztatóelektronikai forgalmazó márkás műszaki cikkeket kínál, amelyek a konyhai kütyüktől a játékkiegészítőkig mindent lefednek.

Investory Source

Az Investory Source tulajdonképpen egy dropship automatizálási szoftver. De tartalmaz egy beépített beszállítói hálózatot, amelyet a termékek keresésére és a megrendelések szinkronizálására használhat a forgalmazókkal.