, 2021/12/16

Vállalkozásodnak plakátokat, táblákat, bannereket vagy tervrajzokat kell nyomtatni. Keresd meg a tökéletes nyomtatót az igényeidnek megfelelően. Ne költs túl sokat olyasmire, aminek a díszes funkcióit nem fogod használni. De győződj meg róla, hogy képes kezelni bármit, amire szükséged van.

laser printer large format

Nyomtatók sokféle méretben kaphatók. És különböző költségvetéseknek felelnek meg. Ezek a szuperdrága, nagy teljesítményű modellektől a kedvező árú változatokig terjednek. De ettől még kiváló minőségű nyomatokat készítenek. Ha kisvállalkozásodnak táblákat, bannereket és tervrajzokat kell nyomtatnia, nézd meg ezt a nyolc nagy formátumú lézernyomtatót.

Nagy formátumú lézernyomtatók

OKI C844dnw A3-as színes LED-es lézernyomtató

Az Oki C844dnw az egyik legkisebb A3-as lézernyomtató a piacon. Ennek ellenére akár 52 hüvelyk hosszúságú bannereket is kinyomtat. A nyomtatási művelet a beépített LED technológiának köszönhetően továbbra is gyors marad. A nyomtató az első oldalt is mindössze 6,3 másodperc alatt készíti el. A kompakt méretnek köszönhetően kényelmesen elfér az íróasztalon, annak ellenére, hogy a fő tálca 300 lap A3-as papír befogadására alkalmas. Az üzemeltetési költségek alacsonyak, ami a középkategóriás, több mint 1 000 dolláros árat kiváló befektetéssé teszi.

Canon imagePROGRAF TM300

Egy másik kompakt, nagy formátumú lézernyomtató a Canon imagePROGRAF TM300, amely gyors nyomtatással és L36ei szkenner üzemmóddal rendelkezik, három hüvelykes érintőképernyős felülettel. A TM300 a kedvezőbb árú a sorozatból, ráadásul ezt a változatot továbbfejlesztették, így lényegesen csendesebb, mint elődje. A Lucia Pro tintasugaras patronokkal kevesebb mint fél perc alatt képes kinyomtatni egy A1-es CAD-rajzot, amely színes, esőálló képeket készít, a Canon speciális vízálló papírjával pedig kültéri poszterek is nyomtathatók.

Canon imagePROGRAF PRO-1000

A Canon e speciális fotónyomtató széles formátumú lézernyomtatójával kiváló minőségű, szegély nélküli A2-es képeket nyomtathatsz. Fényes vagy matt felületre is képes nyomtatni, és tizenkét különálló 80 ml-es pigmentalapú tintapatron segítségével professzionális minőségű fényképeket nyomtat. Az ilyen magas nyomtatási minőség ára a lassú nyomtatási idő: egy A2-es oldal körülbelül hat percig tart. A Canon PRO-1000 ideális színes és fekete-fehér fényképezéshez egyaránt.

Canon imagePROGRAF PRO-2000

Az árkategória meredekebb vége felé, körülbelül 2 000 dollárral a Canon PRO-2000, a népszerű nagy formátumú lézernyomtatók imagePROGRAF termékcsaládjának másik tagja. Bár az ára lényegesen magasabb, mint a termékcsalád többi tagja, ez abszolút tükröződik a kiváló nyomtatási minőségben. A tizenegy színnel és Chroma Optimizerrel rendelkező Canon Lucia Pro tintasugarakat használó PRO-2000 egy nagyméretű és nehéz nyomtató, amely akár 61 cm széles nyomtatásra is képes.

HP DesignJet T120

Sokkal kedvezőbb árú megoldás ez a HP DesignJet T120, amely sokoldalúan használható, mivel akár tekercsről, akár 61 cm széles ívekről teljes színben nyomtat. Érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik, és vezeték nélkül is működtethető akár számítógépről, akár okostelefonról. CMYK patronokat használ, nyomtatási felbontása 1 200 x 1 200 dpi, ami megbízható és jól használható nyomtatóvá teszi a fényképek, valamint dokumentumok és ábrák nyomtatásához.

Epson Expression Photo XP-15000 Wi-Fi nyomtató

Az Epson Expression termékcsaládjának ez a széles formátumú lézernyomtatója a vezeték nélküli hálózatot és a jó fotóminőséget ötvözi viszonylag alacsony áron. Hátul egy 200 lapos papírtálcával, elöl pedig egy 50 lapos fotópapíradagoló tálcával rendelkezik. A HD-minőségű nyomtatáshoz drága, bár kiterjedt tinta színválasztékával ez az Epson XP-15000 fantasztikus, 5760 x 1440 dpi felbontású, keret nélküli nyomatokat képes készíteni.

HP Designjet Z9+ PS nagy formátumú színes tintasugaras nyomtató

A piac egyik legdrágább nyomtatójaként ez a HP DesignJet Z9+PS kivételes színvezérlést, biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot és gyors nyomtatást biztosít. Kétségtelenül ez egy olyan nagy formátumú, kiváló minőségű lézernyomtató, amely akár 44 hüvelyk széles nyomatokat is képes előállítani. A tinta színei kilencre korlátozódnak, de a kiváló minőséget a fejlett nyomtatófej-technológiának, valamint a HP saját fejlesztésű Pixel Controljának köszönhetően érheti el. A nyomtatási sebesség figyelemre méltó, mintegy 70 négyzetméter/óra.

Epson SureColor P20000

Az Epson SureColor P20000 egy másik csúcskategóriás nagy formátumú lézernyomtató, amelyet nagy igénybevételre terveztek. Hatalmas, akár 64 hüvelyk széles nyomtatási méretekkel is megbirkózik, és ésszerű sebességgel nyomtat, különösen egy ilyen nagyméretű nyomtatóhoz képest. A nyomtatási minőség kiváló, ahogy az elvárható, bár tartalmaznak egy "gyors nyomtatási módot" is, amely gyorsabb nyomtatásokat készít alacsonyabb, 600 x 600 dpi felbontási sebességgel. Ez az üzemmód ideális olyan helyzetekben, amikor valamiből több mintát vagy másolatot kell kinyomtatni a véglegesítés előtt. Ha nagy igénybevételű, kiváló minőségre van szüksége, és körülbelül 10 000 $-t tud befektetni, akkor ezt a nyomtatót érdemes megvizsgálni.

A legjobb 11×17 lézernyomtatók 2022-ben

Problémákkal szembesül nagyobb dokumentumok vagy egyedi nyomtatási méretek nyomtatása közben? Tekintse át és hasonlítsa össze a legjobbakat, hogy kiválaszthassa a szükséges 11×17 lézernyomtatót:

A nagyobb lapméret, például a 11 x 17-es nyomtatás nem minden nyomtató számára lehetséges. A megoldás az, ha megbízható 11×17-es lézernyomtatót választ, amely megkönnyíti a munkát.

A legjobb 11×17-es nyomtatók gyorsan tudnak többféle lapméretben nyomtatni, és többféle munkát másolni, szkennelni vagy elvégezni. A legtöbb nyomtató közvetlenül a hardveres meghajtókról tud nyomtatni, vagy különböző felhőalapú nyomtatási alkalmazások bizonyulhatnak hasznosnak.

Canon Pixma iX6820 vezeték nélküli üzleti nyomtató

WorkForce WF-7210 vezeték nélküli, széles formátumú színes tintasugaras nyomtató

Canon PIXMA TS9520 All In One vezeték nélküli nyomtató

Pantum M7102DW lézernyomtató, szkenner, másoló

Epson WorkForce Pro WF-7820 vezeték nélküli, széles formátumú, multifunkciós nyomtató.

Lézernyomtatók

Pantum M6552NW All-in-One

vezeték nélküli monokróm lézernyomtató otthoni irodai használatra - nyomtatás, másolás, beolvasás, sebesség akár 23 oldal/perc, 50 lapos ADF, 150 nagy papírkapacitás.

Erről a termékről

Rendkívül költséghatékony multifunkciós 3 az 1-ben (fax nélkül) ADF-fel ellátott lézernyomtató. Gyors és nagy felbontású nyomtatás akár 22 oldal/perc (Letter) fekete-fehérben.

150 lapos papírbeviteli kapacitás 150 lapos papír segít a hatékonyság növelésében kevesebb újratöltéssel, Egylépéses vezeték nélküli telepítés és közvetlen nyomtatás

Egyszerű, egylépéses illesztőprogram telepítés és közvetlen nyomtatás. Csatlakozás USB 2.0 és WIFI segítségével. Mobil eszközön történő nyomtatás IOS és Android rendszerrel, Pantum APP elérhető.

Irodai dokumentumok közvetlen nyomtatása mobil eszközökről, Akár 1200 * 1200 dpi felbontás, az eredeti minta metsző megjelenítésével.

Megjegyzés: A jobb használat érdekében kérjük, használat előtt olvassa el a használati útmutatót / Pantum lézernyomtató egy év korlátozott garanciával rendelkezik, ha bármilyen probléma merül fel a nyomtató használatával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az Amazon e-mailen keresztül a folyamatos támogatásért.

Pantum M6602NW All-in-One

monokróm lézernyomtató másoló szkenner fax vezeték nélküli Ethernet és USB2.0 képességekkel, 150 oldal papír bemeneti kapacitással (V7W99B)

Erről a termékről

Multifunkciós 4 az 1-ben ADF-fel (nyomtatás, másolás, szkennelés és fax) lézernyomtató. Gyors és nagy felbontású nyomtatás akár 22 oldal/perc (A4) / 23 oldal/perc (Letter) fekete-fehérben.Többféle médiaméret támogatása.

ADF beolvasás 216 x 356 mm-es maximális beolvasási mérettel, beolvasás e-mailbe, PC-re, FTP-re és USB-meghajtóra. Egyszerű másolás az ID-másolás, N-up másolás, klónmásolás funkciókkal.

Egyszerű, egylépéses vezeték nélküli telepítés. Csatlakozás nagy sebességű USB 2.0 és WIFI segítségével. Mobil eszközön történő nyomtatás IOS és Android rendszerrel, Pantum APP elérhető. Nem kompatibilis a Chrome rendszerrel

Akár 1200 * 1200 dpi felbontás, az eredeti minta metsző megjelenítése

A vásárlástól számított 1 év standard garancia. Pantum online ügyfélszolgálat elérhető

Pantum M6802FDW

Vezeték nélküli monokróm lézernyomtató, szkenner, másoló, fax, minden egyben, vezeték nélküli hálózat és duplex nyomtatás otthoni és irodai használatra (V1X47B)

Erről a termékről

TÖKÉLETES MINDEN EGYBEN: A Pantum M6802FDW az elfoglalt otthoni vagy irodai használatra kifejlesztett, kompakt fekete-fehér lézer all in one nyomtató fejlett nyomtatási, valamint másolási,faxolási és szkennelési képességekkel rendelkezik.

GYORS NYOMTATÁS: A Pantum M6802FDW vezeték nélküli monokróm lézernyomtató percenként akár 32 oldalt is nyomtat, az első oldal 8,2 másodperc vagy annál rövidebb idő alatt jelenik meg.

EGY LÉPÉSES TELEPÍTÉS: Rövid videó mutatja be a telepítést, kényelmes és könnyen érthető. Csatlakoztatható nagysebességű USB 2.0, hálózat és WIFI segítségével. Mobil eszközön történő nyomtatás IOS és Android rendszerrel, Pantum APP elérhető. Nem kompatibilis a Chrome rendszerrel

AUTOMATIKUS DOKUMENTUMADAGOLÓ- Az automatikus adagoló időt takarít meg a többoldalas másolási és szkennelési funkciókkal ,könnyen nyomtathat irodai dokumentumokat és más üzleti anyagokat, hogy segítsen professzionális dokumentumok létrehozásában.

1 év standard garancia a vásárlástól számítva. Pantum online ügyfélszolgálat elérhető

Nagy formátumú tintasugaras nyomtatók

A tervezési, építőipari és technológiai iparágakban működő vállalkozások nagy hasznát vehetik a széles formátumú nyomtatásnak. A1-es nyomtatóink hatékonyak és kiváló minőségű kimenettel rendelkeznek, és stratégiai lehetőséget biztosítanak az alkalmazottak és a vezetők számára a széles formátumú papírmunkák és fényképek nyomtatására.

A1 nyomtatók

Olyan A1 nyomtatókkal rendelkezünk, amelyek támogatják a maximális nyomtatási tekercsszélességet. Ez lehetővé teszi, hogy vállalkozása nagyobb méretű dokumentumokat nyomtasson, és zökkenőmentes nyomtatási folyamatot biztosítson a lenyűgöző vizuális vagy grafikailag nehézkes tervek zökkenőmentes elkészítéséhez.

A1 tintasugaras nyomtatóink kompatibilisek a népszerű eszközökkel, beleértve a Windows és Mac termékeket is. Ennek eredményeképpen a marketing- és promóciós anyagok egyszerűen elkészíthetők, és az anyagok házon belüli beszerzésével hozzájárulhatnak a vállalkozás reklámra fordított költségeinek csökkentéséhez.

Nagy formátumú nyomtatás

Nagy formátumú nyomtatókat kínálunk, amelyek különböző csatlakoztatási lehetőségeket kínálnak, hogy harmóniában működjenek az Ön jelenlegi nyomtatóberendezésével. Bizonyos nyomtatókkal USB-portok, hálózati képességek és mobilnyomtatás kombinálható, így az egész nyomtatási folyamat egyszerűvé és hatékonnyá válik.

Az egyes készülékeken található LCD-érintőképernyő megkönnyíti a nyomtatóra telepített beállítások megtekintését, és arra ösztönzi Önt, hogy a nyomtatást a vállalkozása igényeihez igazítsa. Ezek a nagy formátumú nyomtatók a nagy mennyiségű tárolókapacitásuknak köszönhetően hatalmas fájlok nyomtatására képesek. Ezek a gépek jelentős mennyiségű memóriát és tárolót tartalmaznak, így csökkentve annak esélyét, hogy nyomtatási problémákba ütközz.