, 2021/12/10

Minden vállalkozás sikere azon múlik, hogy mennyire képes kontrollálni a költségeket. Amikor a költségek ellenőrzéséről van szó, fontos a funkcionalitás és a dollárért cserébe nyújtott érték megítélése, különösen az olyan eszközök esetében, mint a fénymásolók, szkennerek és nyomtatók. Az ilyen irodai kellékek rutinszerű beszerzéseket igényelnek, és költségeik összeadódhatnak.

cheapest place to buy hp ink cartridges

A nyomtatótinta lehet, hogy az Ön vállalkozásának legnagyobb költségei közé tartozik ebben a szezonban. Különösen akkor, ha az ünnepi marketingtartalmakat házon belül tervezed és nyomtatod ki.

Legolcsóbb helyek, ahol nyomtatótintát lehet vásárolni online

Az online kiskereskedők rendelkeznek a legjobb nyomtatótintával, amely több márkára és tintatípusra terjed ki. Bár egyes kiskereskedők nagy választékkal rendelkeznek, ez általában az új nyomtatókra korlátozódik. Az áraik pedig általában sokkal magasabbak, mint az online kiskereskedőké.

Ha pénzt szeretne megtakarítani a nyomtatótintán, itt van 10 a legolcsóbb helyek közül, ahol online nyomtatótintát vásárolhatsz.

123inkjets

A 123inkjets OEM és újragyártott patronokat is kínál, amelyek olyan márkákat hordoznak, mint az EPSON, a DELL, a HP, a Canon és mások. Ezen kívül a nyomtatási kellékek széles választékát kínálja, beleértve a papírt, a nyomtatótartozékokat és a 3D nyomtatási anyagokat.

A 123inkjets nagy készletével és számos fizetési lehetőségével, beleértve a PayPal és az Amazon Pay-t, jó választás a nyomtatással kapcsolatos termékek beszerzésére. A vállalat ingyenes szállítást kínál az 55 dollár feletti megrendelésekhez, és 3-5 munkanapon belül szállít.

499inks

A 499inks azt állítja, hogy tintapatronjait mindössze 4,99 dollárért árulja. Azt is állítja, hogy az eredeti márkájú nyomtatótintákhoz képest akár 50%-os vagy még nagyobb megtakarítást kínál. Ez magában foglalja az 1 éves elégedettségi garanciát - ezt érdemes megfontolni, ha szűkös a költségvetése.

A 499inks élő chat ügyfélszolgálati képviselőt kínál, aki válaszol a fiókjával kapcsolatos kérdésekre.

4inkjets

Ha alternatív, olcsó patronokat keres, érdemes megfontolnia a 4inkjets-t. Azzal hirdeti magát, hogy alternatív nyomtatókészleteket biztosít ügyfeleinek és vállalkozásainak, amelyek megfizethető áron nyújtanak professzionális eredményeket. Patroncserét, utántöltő készleteket és egyéb nyomtató kellékeket kínálnak.

A 4inkjets számos biztonságos fizetési lehetőséget, kuponajánlatot és kódot kínál, amelyeket a pénztárnál alkalmazhat, hogy még nagyobb kedvezményeket kapjon.

Amazon

Az Amazon, az online vásárlások behemótja nyomtatótinták széles választékával rendelkezik. Márkás nyomtatópatronok széles választékát kínálja az árösszehasonlításokkal együtt.

Ha rendelkezik az Amazon prime szolgáltatással, akkor a gyors kiszállítási szolgáltatás is az előnyére válik.

Best Buy

A Best Buy, nyomtatótinták és tartozékok széles választékát kínálja az iparág vezető márkáitól. A platform vásárlói értékeléseket, árösszehasonlító árakat és fizikai üzleteket kínál, ha további segítségre van szüksége.

Az ingyenes tagsággal minden elköltött dollárral pontokat gyűjthet. Ez jól jön a kedvezményekhez és egyéb kedvezményekhez. A Best Buy Rewards programhoz csatlakozva minden 250 megszerzett pont után 5 dolláros jutalomutalványt kap. Ez megnyújtja a dollárodat, hogy több vásárlást végezhess.

Carrot Ink

A Carrot Ink felújított és kompatibilis tinta- és tonerkazettákat kínál. Kompatibilis és generikus patronjaik állítólag akár 75%-os megtakarítást jelentenek. Olyan népszerű márkákat kínálnak, mint a Brother, Canon, Dell, Samsung és mások.

Több mint 300 000 pozitív ügyfélértékeléssel büszkélkedhetnek. És amellett, hogy költséghatékony alternatívát kínálnak az OEM-ek helyett, környezetbarátok is.

Clickinks

A Clickinks nyomtatótintapatronok, fax tintapatronok, lézertoner, fotópapír és egyéb irodai kellékek nagy választékát kínálja. OEM tintapatronokat és márkás csere tintapatronokat egyaránt kínálnak.

Az alacsony árak mellett a cégnél 2 tintapatron vásárlásával 1 tintapatron ingyen kapható, valamint ügyfélhűségpont-programot is kínálnak.

eBay

Az eBay széles választékot kínál minden tinta- és tartozékszükséglethez. A legkelendőbb termékek rangsorát biztosítja, így lehet, hogy szerencséje lesz, és a licitálás során kedvező ajánlatot kap.

Az Amazonhoz hasonlóan az eBay is hozzáférést biztosít a világméretű piachoz, a biztonsághoz és az ellenőrzött eladókhoz. A választék elsöprő lehet, de ha megtalálja a megfelelő szállítót, jelentős összeget takaríthat meg.

Inkcatridges

Ez az eladó ingyenes szállítást kínál minden megrendelésre az Egyesült Államokon belül. Ez jól jön, ha nagybevásárlást végez, anélkül, hogy a szállítási költségek miatt kellene aggódnia.

Az Inkcatridges a népszerű márkák eredeti és kompatibilis nyomtatótinta- és tonerkazettáinak választékát kínálja. Két év 100%-os elégedettségi garanciát nyújt. Egyéb termékeket, például papírt és kábeleket is tart, így könnyen, egy üzletből vásárolhatja meg a kellékeket.

Inkgrabber

Az InkGrabber 135 márkájú patront kínál. Ezek között OEM és újragyártott patronok is vannak. A vállalat az OEM-ek esetében 3-7 munkanap közötti szállítással nyújt kedvezményeket. A vásárlás után készpénz-visszatérítést biztosít, ha 90 napon belül visszaküldesz egy bontatlan vagy hibás patront.

Az 1ink.com kínálja a legjobb ajánlatokat

A HP tintapatronokra, mivel mi újragyártjuk termékeinket, hogy teljes körű garanciával, és 100 százalékos vásárlói elégedettséget garantálunk. A legjobb értéket nyújtjuk ügyfeleinknek azáltal, hogy olyan olcsó HP tinta- és tonerárakat kínálunk, amelyekkel egyetlen más vállalat sem tud versenyezni, tekintettel az újragyártott tintapatronjaink kiváló minőségére és integritására.

Hol vásárolhat online nyomtatótintát: olcsó tintapatron ajánlatok

Könnyű elszaladni a nyomtatótinta költségeihez - de vannak jó ajánlatok. Itt találja a legjobb tinta- és tonerkazetták árait.

Matt Breen

Az otthoni nyomtató praktikus dolog, de ha jelenleg otthonról dolgozol, és a szokásosnál sokkal többet használod a tiédet, akkor nem sokáig fog tartani, amíg utántöltésre szorul. A nyomtatókazetták és tonerek árai nagyon eltérőek - ezért nem árt tudni, hogy hol lehet nyomtatótintát vásárolni, de azt is, hogy hol a legolcsóbb.

Sok patron és toner OEM termékként van megjelölve, ami az eredeti gyártót jelenti. Ez azt jelenti, hogy az a márka gyártotta őket, amelyik a nyomtatót is gyártotta, amelyikhez készültek. A nagyobb otthoni nyomtatómárkák a HP, a Canon, az Epson és a Brother. A Xerox és a Kodak szinte kiemelkedő lézernyomtatók gyártói.

Aztán ott vannak a kompatibilis nyomtatópatronok, ami csak az iparági kifejezés a harmadik fél által gyártott patronokra. Ezeket gyakran találja meg újragyártottként címkézve, ami azt jelenti, hogy korábban használt tonerkazettákról van szó, amelyeket újrahasznosítottak, és újra feltöltöttek. Az alacsonyabb költségek miatt általában ezek a legolcsóbbak.

Íme az online áruházak listája, ahol a tintasugaras és lézernyomtatókhoz való patronok és tonerek a legjobb áron kaphatók.

999inks.co.uk

Ez az online eladó büszkén állítja weboldalain, hogy már 99 pennyért is tart készleten patronokat. Mind a tonerek, mind a patronok széles választékát megtalálja, összesen 27 különböző nyomtatómárkával. A patronokat vagy a nyomtatómodell alapján, vagy a patron modellszámának kiválasztásával keresheted meg.

Patron bolt

A Cartridge Shop a nyomtatópatronok és tonerek választéka mellett számos irodai eszközt is forgalmaz. Annak ellenére, hogy az árak nagyon alacsonyak, a vállalat kétéves, 100%-os elégedettségi garanciát kínál, ami azt jelenti, hogy ha a patronok nem felelnek meg a követelményeknek, a patronokat költségmentesen visszaküldheti.

Currys PC World

A Currys OEM patronokat tart, de érdemes megnézni az áruház saját márkás Essentials kínálatát. Ezek kompatibilisek a HP, Epson és Canon nyomtatókkal, és két év garanciát biztosítanak rájuk.

Tintagyár

Az Ink Factory saját tintapatroncsaládot gyárt, amely kompatibilis a HP, Canon, Epson és Brother nyomtatókkal. Nagy árcsökkenéseket látunk a kötegelt termékekkel szemben feltüntetve, így ha rendszeresen cseréli a patronokat, érdemes itt megnézni, hogy az ajánlatok közül valamelyik kompatibilis-e az Ön nyomtatójával.

Internetes tinta

A nottinghami székhelyű Internet Ink olyan kompatibilis patronokat gyárt és értékesít, amelyek - a vállalat honlapja szerint - feleannyiba kerülnek, mint az OEM-ek megfelelői, és nagyobb kapacitásúak. A HP, Canon, Epson, Brother, Kodak, Advent és Ricoh kompatibilis patronokat itt találja meg.

Ryman

A nagyáruházi írószerüzlet weboldalán patronokat kínál, és az OEM patronok egyik legjobb árát kínálja. Az ajánlatok egy része kizárólag online érhető el. Ha azonban a régi patronjait beviszi az üzletbe, a Ryman újrahasznosítja azokat, és a következő nyomtatótinta-vásárláskor kedvezményt ad.

Staples

A Staples nagyáruházban mind a patronokat, mind a tonereket árulja, és az oldalán található legördülő kereső funkció segítségével megtalálja a megfelelő terméket az Ön gépéhez. Ne feledje azonban, hogy csak az OEM patronok kerülnek értékesítésre.

Cartridge People

Egy másik webhely, amely egy legördülő eszközön keresztül egyszerű keresési folyamatot kínál. A Cartridge People mind OEM patronokat, mind saját márkás alternatívákat tart - amelyek nem meglepő módon jelentősen olcsóbbak.

Wilko

A Wilko a Canon, az Epson, a HP, a Brother és a Samsung OEM patronjait tárolja - de ha a Wilko-nál vásárol, akkor az áruház saját márkájú, felújított patronjait kell megnéznie. Ezek különösen olcsók, és a már említett márkák mindegyikéhez kaphatók. Néhány ajánlat kizárólag online érhető el.