, 2021/12/6

Tűzőgép vásárlásakor el kell döntenie, hogy kézi vagy elektromos változatot szeretne. A kézi tűzőgép lenyomásához némi erőfeszítésre van szükség, de gyakran könnyű és hordozható, ráadásul rugalmasan használhatja áram nélkül is.

best staplers

Másrészt az elektromos tűzőgép megszabadít a szükséges erőlködéstől, és gyakran nagyobb papírminőségeket is képes kezelni, de a használatához konnektor közelében kell lennie, vagy elemeket kell kéznél tartania. Míg az elektromos tűzőgépek gyakran nagy igénybevételt jelentő munkákat is képesek kis erőfeszítéssel megoldani, a kézi tűzőgépeknél az eredmények eltérőek lesznek.

Egyesek már 10 oldalt is elbírnak, míg mások 50 vagy annál is több oldalt támogatnak. Tehát át kell gondolnia a tervezett felhasználást. Nagy teherbírású kézi tűzőgépek léteznek a keményebb munkákhoz, amikor szükség van a rugalmasságra, hogy nincs szükség áramra. Sok elektromos tűzőgép nagyobb méretű, íróasztalra tervezett modell, de kézi tűzőgépek szélesebb méretben és használati stílusban is találhat. A nagyobb asztali tűzőgépeknek apró unokatestvéreik is vannak: mini tűzőgépek, amelyek elférnek egy ceruzatartóban, valamint speciális markolattal ellátott kézi tűzőgépek.

Kézi tűzőgép vásárlásakor különösen arra érdemes figyelni, hogy mennyire ergonomikus az eszköz, hogy ne terhelje meg a kezét. Mivel az elektromos tűzőgépek általában kevésbé akadnak el, érdemes ezt a típust választani, vagy legalábbis olyan kézi tűzőgépet keresni, amely elakadásgátló technológiával rendelkezik a jobb eredmények érdekében. Találhat más tűzőgépfunkciókat is, például beépített tűzőgép-eltávolítót vagy fáradságmentes technológiát.

Swingline tűzőgép Value Pack

Ez az akár 15 lapot is kezelő kézi asztali tűzőgép megbízható, elakadásgátló funkcióval és klasszikus megjelenéssel rendelkezik. Tartalék kapcsokat és egy tűzőkapocs-eltávolítót is kap.

Legjobb High-Tech

DESKlove Elektronikus asztali tűzőgép

Ha olyan elektromos tűzőgépet szeretne, amely hordozhatóságot kínál, akkor ez az opció kicsi, és akár hálózati adapterrel, akár elemmel működik. Képes 15-20 oldal kezelésére, és könnyen használható.

Swingline Mini Soft Grip kézi tűzőgép

Ez a mini kialakítású, jól kézbe illeszkedő tűzőgép ergonomikus kialakítású, és a kényelem érdekében puha markolattal rendelkezik. Képes 20 lapot kezelni, és könnyen újratölthető.

WETOLS 3 az 1-ben tűző- és kézi szögbelövő pisztoly

Míg a legtöbb tűzőgép csak papírral dolgozik, ez a nagy teherbírású tűzőpisztoly alapvető otthoni projektekkel, például bútorok rögzítésével vagy szövetek javításával is megbirkózik. Háromféle tűzőkapoccsal működik.

Amazon Basics 10 lapos csúszásmentes irodai tűzőgép

Ez a kézi tűzőgép 10 papírlapot kezel, és csúszásmentes aljával számos alapvető otthoni vagy irodai munkát végezhet. A készülékhez 1000 tűzőkapocs tartozik, hogy elkezdhesse a munkát.

Swingline tűzőgép, 747 Iconic asztali tűzőgép

Top Pick: A Jack Linksy által 1937-ben bevezetett forradalmi eljárást a Swingline tűzőgépeknél a mai napig használják. Ez volt az a lehetőség, hogy a tűzőgépbe egy sor tűzőkapcsot lehetett behelyezni. Ezt megelőzően néhány tűzőgéphez kalapácsra és csavarhúzóra volt szükség. Szerencsére ezzel a Swingline tűzőgéppel ezt nem kell megtennie. Ez a tűzőgép a legjobb értéket nyújtja az ára és a gyártó cég miatt. Ez a készülék 210 tűzőkapcsot tartalmaz, és akár 25 lapot is képes rögzíteni a szabványos

Swingline S.F. 4 Premium tűzőkapcsokkal.

Az ikonikus dizájn teljesen fémből készült, elakadásmentes tűzéssel rendelkezik, és a gyors utántöltés érdekében rugósan tölthető.

Ez a tűzőgép 8,25 x 6 x 2,25 hüvelyk méretű, súlya 1 font, és a Swingline 100%-os teljesítménygaranciával és korlátozott élettartamú garanciával rendelkezik.

EX-25 automata nagy teljesítményű elektromos tűzőgép

Második helyezett: Az EcoElectronix EX-25 egy automatikus nagy teherbírású tűzőgép, amely 25-30 lapot képes rögzíteni váltóáramról vagy akkumulátorról. A szabadalmaztatott kialakítás 14 különböző beállítást biztosít a maximális hatékonyság érdekében a tűzés során. A torokmélységet 0,25 hüvelyk és 1,5 hüvelyk között állíthatja be, az egyes beállítások között 1/10 hüvelykenként, és rögzítheti.

A könnyen kezelhető kioldógomb lehetővé teszi, hogy betöltsön egy teljes 210-es prémium kapcscsíkot, és elkezdhesse a tűzést anélkül, hogy aggódnia kellene az elakadás miatt. Ha pedig nem használ váltóáramot, akár 8000 köteg papír tűzéséhez is elegendő egyetlen elemkészlet. Ez a tűzőgép ?7 x 1,9 x 2,75 hüvelyk méretű, súlya 12,2 uncia, és az EcoElectronix az egyik legjobb garanciát biztosítja a problémamentes, élethosszig tartó cserepolitikával.

EX-25 automatikus, nagy teherbírású elektromos tűzőgép professzionális napi használatra - szalagelakadás-mentes működés - 25-30 lap max.

Bostitch Executive tűzőgép

Bostitch Executive tűzőgép - 3 az 1-ben tűzőgép - egyujjas tűzőgép. Legjobb érték: A Thomas Briggs által 1896-ban alapított Bostitch különböző tűzőszerszámokat gyártott. Csak 1914-ben mutatta be a cég a tűzőgépeit. A Bostitch Executive tűzőgép egy egyujjas tűzőkészülék, amely ideális egy irodába. A vállalat szerint 80%-kal könnyebb vele tűzni, mint a hagyományos tűzőgépekkel.

Az Executive 210 tűzőkapcsot tart, és 20 lapot képes rögzíteni egyetlen ujjal. Beépített tűzőkapocs-eltávolítóval, tárolórekesszel, elakadásmentes működéssel rendelkezik, és kinyitható a faliújságra való tűzéshez.

Deli Effortless asztali tűzőgép

Deli Effortless asztali tűzőgép, 40-50 lap kapacitással. A Deli Effortless asztali tűzőgép kis kompakt kialakítása meghazudtolja teljesítményét. Ez egy nagy teljesítményű tűzőgép, amely 40-50 lapot képes rögzíteni. Az elakadásmentes technológiának köszönhetően hosszabb ideig dolgozhat gond nélkül, az egyujjas működtetés pedig könnyedén teszi lehetővé a tűzést. Ezt a tűzőgépet 25, 40-50 és 60-70 lapos kapacitással kaphatja meg.

A rugós gyorstöltő gomb megkönnyíti a betöltést, a csúszásmentes gumi talp pedig biztosítja, hogy ne mozogjon. Ez a tűzőgép 5,24 x 1,54 x 3,66 hüvelyk méretű és 1,06 font súlyú.

Onotio nagy teherbírású tűzőgép

Onotio Heavy Duty 100 lapos, nagy kapacitású irodai asztali tűzőgép. Ha irodádban sok a dokumentum, akkor szükséged lehet egy nagy teherbírású tűzőgépre. Ennek az Onotio tűzőgépnek a teljesen fémszerkezetű konstrukciója egy olyan munkagép, amelyet hosszú élettartamra terveztek. A megfelelő kapcsokkal akár 130 lapot is rögzíthetsz ezzel a tűzőgéppel. Úgy tervezték, hogy elakadás nélkül működjön tovább, és ha véletlenül mégis elakadna, akkor az elülső elakadáselhárító mechanizmussal folytathatja a munkát.

Swingline tűzőgép, 70 lap kapacitás

A Swingline egy újabb belépője ez a nagy kapacitású tűzőgép, amely csökkentett erőkifejtéssel rendelkezik. A 210 tűzőkapcsot tartalmazó teljes szalaggal pedig nem kell olyan gyakran újratöltenie. De ha mégis, van egy alacsony kapcsszámú kapocsjelző, amely jelzi, hogy mikor van itt az ideje az újratöltésnek.

Ez a tűzőgép egy speciális belső sínnel kialakított, elakadásgátlóval ellátott prémium fém tűzőgép.

A szabványos Swingline S.F. 4 Premium tűzőkapcsok használatával akár 70 lapot is rögzíthet. Ha pedig hegyes kapcsokra van szüksége ideiglenes tűzéshez, csak annyit kell tennie, hogy megfordítja az üllőt. Ez a tűzőgép 11,75 x 2,25 x 11 hüvelyk méretű, súlya 12,8 uncia, a Swingline pedig 100%-os teljesítménygaranciát és korlátozott élettartamú garanciát vállal.

Bostitch Impulse 45 lapos elektromos tűzőgép

A legjobb ízületi irodai tűzőgép. Valami kicsit strapabíróbbat keres, mint egy átlagos tűzőgép? Ha nagy füzeteket kell összefűznie, egy hagyományos tűzőgép egyszerűen nem biztos, hogy megfelel. A Bostitch Impulse 45 Sheet elektromos tűzőgép azonban, ahogy a neve is mutatja, nagyobb kihívást jelentő feladatokra készült. Nem kell aggódnia, hogy elfogynak a tűzőkapcsok, ha a Bostitch Impulse 45 íves elektromos tűzőgépet választja. Ez a modell összesen ötezer kapcsot tartalmaz a megfelelő méretben. Emellett egy tartós, nyomóstílusú tűzőkapocs-eltávolítóval is megajándékozunk.