, 2021/12/8

Még ha kis kiskereskedelmi vállalkozással rendelkezik is, a termékek kézzel történő árazása munkaigényes feladat, amely túl sok időt vesz igénybe. Ezt a kellemetlenséget azonban leküzdheti a vállalkozásához készült árképző pisztolyokkal, így gyorsan elvégezheti a munkát.

best price gun

Azonban a piacon lévő sokféle árképző pisztoly közül melyik a legjobb. És van-e nagy különbség az egyes márkák között, elvégre alapvetően mind ugyanazt csinálják. Igaz, hogy az árfegyverek feladata nagyjából ugyanaz, de a minőség és a kiegészítők tekintetében óriási különbség van.

Az elismertebb márkák jobb konstrukcióval, ügyfélszolgálattal és tartozékokkal, például címkékkel rendelkeznek. Ezt szem előtt tartva, íme a hét legjobb árfegyver, amit most beszerezhet.

Monarch 925082 árjelző

Top Pick: A Monarch az egyik vezető árjelző pisztolygyártó. A vállalat számos különböző árkategóriában és funkcionalitásban gyártja ezeket az eszközöket a különböző iparágak igényeinek kielégítésére. A Monarch 925082 egy 2 soros, nyolc karakteres, soronkénti ármegjelölő pisztoly, szabadalmaztatott, senkit sem zavaró tintázó rendszerrel. Csak a nyomtatni kívánt karaktereket kell tárcsáznia, és máris kész a címke.

Ez a készülék a felső sorban 3 mm-es, az alsó sorban pedig 5 mm-es maximális karaktermagasságot nyomtat. Nagyobb címketekercsek tárolására alkalmas, így a nagyobb termelékenység érdekében könnyedén újratöltheti. A Monarch 925082 3,25 x 9,5 x 12,37 hüvelyk méretű, és mindössze egy fontot nyom.

Perco Pro 2 soros árjelölő pisztoly

Második helyezett: Ez a kétsoros árazópisztoly 16 számjegyet nyomtat az egység- és tokárképzéshez, amely ideális az élelmiszerek, a leltárjelölés, az éttermek, a kiskereskedelem, valamint bárhol, ahol címkézni kell valamit. Nyomtathat hónapot, dátumot AM/PM időt és nyomon követési kódokat. Kombinálja a felső és az alsó sort, hogy árat, dátumot, tételkódot, termékkódot vagy bármilyen azonosítót nyomtasson termékeire.

A Perco élethosszig tartó garanciával árulja az árpisztolyait, de regisztrálnia kell ahhoz, hogy kihasználhassa ezt az ajánlatot. Méretei 10,4 x 6,7 x 2,8 hüvelyk, súlya pedig 1,2 font.

MoTEX MX-5500NEW egysoros árcímkéző

Legjobb érték: A MoTEX ármegjelölő pisztoly egy ergonomikusan kialakított eszköz, amely könnyű kezelhetőséget biztosít a hosszú órákon át tartó tételcímkézés során. Akár nyolc számjegyet is nyomtathat egy sorban a 12x22 mm-es címkékre.

Az egy érintéssel nyitható rendszer lehetővé teszi a festékhenger és a címke cseréjét. A ravasz minden egyes megnyomása pedig tisztán betölti és kinyomtatja a címkét. A Dél-Koreában készült készülékre a vállalat élethosszig tartó garanciát vállal, miután beolvasta a QR-kódot és megadta a 12 számjegyű ellenőrző kódot. A mindössze 10 uncia és 10,08 x 8,58 x 3,31 hüvelyk méretével könnyű és kényelmes.

Towa GS18 árjelölő címkéző pisztoly

A Towa árjelölő pisztolyok minőségi kivitelükről és megbízhatóságukról ismertek. Japánban készülnek, és a piac legjobb címkézőinek számítanak. A teljesen fémből készült keret, az állítható nyomtatófej és a fogazott hulladék nagyon hatékonnyá teszi a címkék nyomtatásának folyamatát.

Ez a Towa egysoros, nyolc számjegyű nyomtatást végez, így tökéletesen alkalmas a termékek árazására, datálására és kódolására. Három modellben kapható: GS egysoros, GL kétsoros és GX háromsoros, valamint egyedi sávos beállításokkal. Ha olyan készüléket szeretne, amely évekig kitart, akkor ez az.

Monarch 925072 árjelző

Ez a Monarch egy sort nyomtat, soronként nyolc karakterrel. És akárcsak a Best Choice árjelzőnk, ez is a cég minőségével és megbízhatóságával rendelkezik. Az összes olyan funkcióval rendelkezik, mint a másik, beleértve a szabadalmaztatott tintarendszert is.

Az egyetlen különbség, hogy valamivel kisebb. A súlya még mindig ugyanannyi, de a mérete 12,19 x 9,69 x 3,2 hüvelyk.

A Monarch árazópisztoly egyik előnye, hogy viszonylag könnyen hozzájuthat címkékhez, tintatekercsekhez és egyéb alkatrészekhez. Ez a kényelem nagyon fontos minden méretű vállalkozás számára.

Garvey 22-66 ár- és dátumjelölő pisztoly

Garvey-22-66-ár- és dátumjelölő pisztoly-indító készlet, amely tartalmazza a 22-66-os címkéző pisztolyt.png. A Garvey 22-66 egy kétsoros ármegjelölő pisztoly hat karakterrel a kiskereskedelmi leltárhoz, élelmiszer-előkészítő címkékhez, nyilvántartáshoz és még a laboratóriumi menedzsmenthez is. A kialakítás lehetővé teszi a könnyű, cseppenthető címketöltést, ami csökkenti az állásidőt és növeli a termelékenységet.

Megerősített ABS testtel készült, acél belső alkatrészekkel a tartósság és a hosszú élettartam érdekében.A Garvey 100%-os kockázatmentes pénzvisszafizetési garanciát kínál az árfegyverekre, valamint 5 év korlátozott garanciát. A 10,55 x 6,54 x 2,72 hüvelyk és 1,71 font méretével nem túl nehéz, és az ergonomikus fogantyú csökkenti a fáradtságot címkézés közben.

Monarch 1136

A Monarch 1136 (kb. 87 $) két sornyi, egyenként nyolc karakteres szöveget tud nyomtatni, ami hasznos extra információk, például termékkódok és dátumok hozzáadásához. Az átlagosnál nagyobb címketekercsek tárolására való képessége időt takaríthat meg az üres tekercsek állandó cseréjétől.

A sorok különböző betűmérettel rendelkeznek

Gyors betöltési rendszer

Előre feltöltve tintával

Monarch Pricemarker 1131

A tételek árazása gyerekjáték a Monarch Pricemarker 1131 (kb. 54 $) készülékkel, köszönhetően az egyszerű, cseppentős betöltési kialakításnak és az éles, jól olvasható nyomtatásnak. Minden egyes egységet a tartósság érdekében leejtőteszteltek, és gyárilag előre feltöltve, használatra készen érkezik.

Sato Price Gun

A Sato árazópisztolyok szilárd felépítésükről és arról ismertek, hogy ellenállnak a kereskedelmi és ipari környezetek igényes igénybevételének. Két sorban nyomtatja a címkéket, soronként nyolc karakterrel. Ezzel a képességgel a felső sorra egy tételszámot, az alsó sorra pedig egy árat vagy számot nyomtathat.

A Sato PB2-180 árpisztoly kompatibilis a Sato 180, az LSA 1618 és az Avery Dennison 216 címkékkel. A 10 x 4 x 1 hüvelyk méretű készülék súlya 2 font.

Monarch 1110-01 modell Egysoros pisztoly

A legkisebb, legkönnyebb súlyú címkéző

Ideális kis vagy egyedi alakú tárgyak címkézéséhez

A címkék nyomtatása tömör és jól látható

Monarch 1110 1 soros árcímkéző pisztoly készlet: Minden készlet tartalmaz egy vadonatúj 1110 árcímkepisztolyt, ...

Egysoros árcímkék: Tökéletes árcímkézéshez és leltárkódoláshoz.

Erős öntapadós címkék: Erős ragasztóval vannak ellátva, amely szilárdan tapad.

Perco-X-Kit Perco X 1 vonalpisztoly

PERCO X ÁRNYÉKPUSZTULA KIT - Minden Perco X árnyékoló készlet tartalmaz egy vadonatúj, egysoros árnyékoló ...

EGYSZERŰ HASZNÁLAT - Felhasználóbarát árpisztolyunk garantálja ügyfeleink számára a zökkenőmentes használatot....

A Perco árcímkézőgép szíve a lánckerekes előretoló rendszer. Egy egyszerű nyikorgással.

A MonarchModel 1110 1-Line Pricing Gun egy népszerű címkézőgép, amely szilárd hírnévvel rendelkezik.

Outus 5111 Címkepisztoly

Amit kap: A csomag összesen 1121 darabot tartalmaz, beleértve 1 darab 8 számjegyű szingli...

Megbízható anyag: A ruházati címkecímkéző kemény műanyagot fogad el, könnyű, de stabil,

Kényelmes alkalmazás: az elektromossághoz való csatlakozás nélkül, a címkézőgép kényelmesen.