, 2021/12/14

Lakástulajdonosként talán szeretnéd felrázni a dolgokat a szabadban az udvaron vagy a gyepen néhány nagyszerű kerttervezési projekt segítségével. Ha nehezen jut eszedbe ötleteket találni, hasznát veheted néhány kerttervezési tippnek.

best apps for landscape design

Inspirációért az iPhone vagy az Android okostelefonokra elérhető legjobb kerttervezési alkalmazásokat keresheted. Ezek nagyszerűek, ha kiváló tájképi ötleteket szeretnél kapni, és ennek eredményeképpen megmutathatja ötleteit egy tájtervezési vállalkozónak, aki életre keltheti terveid.

iScape App - Ingyenes

Az iScape Landscape Landscape DesigniScape hasznos segítség abban, hogy jobb képet kapj arról, milyen kertépítészeti tervezés lenne jó neked. Az alkalmazás használata egyszerű, és mindössze egy fényképet kell készíteni a kertedről vagy előkertedről a telefon kamerájával. Onnan az alkalmazáson belül a kép fölé tervezve megalkothatod elképzelésed.

Az alkalmazás felhasználóbarát, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a virtuális toll, a tárgyak beillesztésének lehetősége és még sok más. Ezt tartják az egyik legjobb kerttervezési alkalmazásnak. Az ingyenes verzió célja, hogy lehetőséget adjon úgymond tesztvezetésre, arra az esetre, ha a fizetős változatot szeretnéd. Az iScape-re vonatkozó vélemények tisztességesek, de a legtöbb felhasználó kiválónak értékelte.

Morpholio Trace

A Morpholio Trace tökéletes a tájépítészek számára, akik szeretnek gyors vázlatokat készíteni a CAD intelligenciájával és pontosságával. Az alkalmazás lehetővé teszi számukra, hogy importált képek és sablonok tetejére rajzoljanak, megjegyzéseket és megjegyzéseket adjanak hozzá, és gyorsan megjelenítsék az ötleteket. Azonnali méretezést biztosít, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni enteriőröket, tájképeket és grafikákat hozzanak létre, valamint csomagokat küldjenek vagy nyomtassanak. Tartalmazza a ScalePen-t, egy szabadalmaztatás alatt álló technológiát, amely folyamatosan ellenőrzi a rajz méretarányát és a nagyítási szintet, hogy automatikusan hozzárendelje a kalibrált műszaki tollkészletet. Az eredmény egyszerű, de erőteljes - tökéletes tollméretek sorozata, amely dinamikusan reagál, ahogyan Ön mozog a rajzban, a rajzban és a rajzban.

ArchiSnapper

Az Archisnapper egy iOS és Android eszközökre készült alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az építkezésen helyszíni jelentéseket és hiánypótlási listákat készítsenek, és azokhoz hozzáférjenek, valamint fényképezzenek, rajzoljanak, vázlatokat készítsenek, megjegyzéseket fűzzenek és megjegyzéseket adjanak hozzá. Az alkalmazás egyszerűsíti az építkezési helyszíni adatok létrehozását és rendszerezését, amelyhez általában több eszköz és nehézkes folyamatok használata szükséges. Az ArchiSnapper segítségével a tájépítészek automatikusan létrehozhatják és szerkeszthetik a helyszíni ellenőrzési jelentéseket, és megoszthatják azokat munkatársaikkal és ügyfeleikkel.

A PlantSnapp

Ez az alkalmazás ideális azoknak a tájépítészeknek, akiknek az irodán kívül is fel kell frissíteniük növényazonosítási ismereteiket. (Tudod, kik vagytok!) Először is készíts egy fényképet a növényről, majd az alkalmazás mindent megtesz a felismeréséért. Ha felismerte, részletesen megadja a nevét, a gondozással kapcsolatos információkat, és még azt is, hogy hová/mikor kell ültetni. És most jön az okos rész... ha már kiderítette, hogy mi a titokzatos növénye, akkor az alkalmazáson keresztül megvásárolhatod a HTA tanúsítvánnyal rendelkező faiskolák egyikében.

Autodesk Formit

Az Autodesk a Formitot a vállalat Revit szoftvercsomagjának részeként hozta létre. Az alkalmazás lehetővé teszi a tájépítészek számára, hogy a valós helyszíni információkat használják a projekt korai tervezési szakaszában. A Formit egy intuitív, könnyen használható tömegmodellező alkalmazás, amely segíti a tervezőket abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, miközben hozzáférnek a helyszín- és éghajlati adatokhoz. Lehetővé teszi a tervezők számára, hogy felvázolják a javasolt tervezési lehetőségeket, amelyeket össze lehet hasonlítani a program követelményeivel, majd az Autodesk® 360-on keresztül megoszthatják a projektcsapattal a folyamatos együttműködés érdekében. A Pro verzió lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb modelleket készítsenek, és tartalmazza a beépített napelemzést. A FormIt iPad alkalmazásként indult, de ma már elérhető Windows, Mac, iOS, Android és webböngészőben is.

Landscaper's Companion - Plant & Gardening Guide $9.99

Landscaper's CompanionAz egyik legjobb alkalmazás, amely segít a kertben a növényes kertépítésben, a Landscaper's Companion. Ez egy átfogó információs adatbázis, amely több mint 26 000 növényről és 21 000 fotóról tartalmaz információkat. Akár alkalmi vagy komoly otthoni kertész vagy, akár tapasztalt vagy kezdő kertépítő vagy, minden szükséges információt megkaphatsz bármely növényről, amelyet szemügyre vettél, és amelynek a telkedre való ültetését fontolgatod. Meg fogod találni, hogy ez az egyik legjobb kerttervezési alkalmazás. A felhasználói vélemények vegyesek, de többnyire tisztességes vagy jó.

Houzz - Ingyenes

Houzz AppA Houzz az egyik legnépszerűbb tájtervezési alkalmazás és weboldal jelenleg. Nagyszerű forrás vállalkozó kereséséhez és a tökéletes otthon megtervezéséhez, kívül és belül egyaránt. Bár az alkalmazást leginkább a belsőépítészethez használják, van egy kiterjedt kültéri dekorációs és tervezési szekciója is, amely segíthet megteremteni álmai udvarát.

A Houzz alkalmazás ellenőrzött termékértékelésekkel, valamint több mint 16 millió nagy felbontású fotóval rendelkezik mind a belső, mind a külső terekről, hogy nagyszerű kerttervezési ötleteket adjon otthonához. Az alkalmazás segítségével olyan lakásfelújítási szakembereket is találhat, mint a vállalkozók és a javító szakemberek.

E nagyszerű funkciók mellett a Houzz szerkesztősége és tervezési szakértői cikkeikben és hírleveleikben folyamatosan tájékoztatják Önt a legújabb iparági trendekről, hírekről és tanácsokról. A Houzz alkalmazás és a weboldal nagy tiszteletnek örvend és nagyon népszerű. Az alkalmazás kiváló értékeléssel rendelkezik.

Moodboard Lite

A Moodboard Lite lehetővé teszi, hogy kedvenc kertépítészeti fotóidat vonzó kollázsba rendezd. Letöltött képeket, képernyőfotókat és saját fotókat is használhatsz, hogy egyedi gyűjteményt hozz létre, amely megmutatja a tájépítésznek, hogy mit szeretsz. Nem kell címkékkel vagy bejelentkezéssel bajlódnod; csak gyűjtsd össze a szeretett dolgokat egy helyre megőrzésre és jövőbeli hivatkozásra. iOS; Ingyenes.

Tájépítészeti ötletek

Nem tudja, mit szeretne a hátsó kertjétől? A Landscaping Ideas a tökéletes alkalmazás az inspirációhoz, mivel több ezer fotót tartalmaz különböző kerti elemekről, hogy felpezsdítse a kreativitásodat. Mentsd el kedvenceidet, hogy megoszthasd barátaiddal és a kertterveződdel. Android; Ingyenes.

10. 1000+ kerítés tervezési ötletek

A kerítés eldöntheti vagy megtörheti a végső tervedet - különösen, ha el akarod takarni a kilátást a szomszédok szemetesére -, de sok alkalmazás nem sokat tud velük kezdeni. Az 1000+ Kerítések tervezési ötletek rengeteg inspiráló fotót és a kedvencek megjelölésének lehetőségét kínálja, így az új szabadtéri tér megtervezésekor figyelmet fordíthat erre a fontos részletre. Android; Ingyenes.

Csak egy percet vesz igénybe, hogy letölts egyet vagy többet ezek közül a nagyszerű kerttervezési alkalmazások közül, és ezek lehetnek a kulcsa annak, hogy a kültéri átalakítás jól sikerüljön. Szánj időt az ötletek felfedezésére, és próbálj ki többféle elrendezést és ültetési ötletet, mielőtt megállapodna a végleges tervben, és élvezni fogod a szabadtéri élet minden igényét kielégítő kialakítást.

Tájtervezés mindenkinek

Home Outside: Landscape Design for EveryoneA Home Outside egy nagyszerű tájtervezési és tervezési alkalmazás, amely valóban elérhetővé és hozzáférhetővé teszi a tájtervezést bárki számára. A koppintás és húzás funkciót könnyű használni, és több mint 700 elem közül választhatsz 29 különböző palettán, hogy megtervezd álmaid otthonát és udvarát.

Az alkalmazáson belül számos különböző eszköz áll rendelkezésre, köztük egy vázlateszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kerti ágyásokat és más szabad formájú alakzatokat rajzoljanak, valamint egy térképeszköz, amely lehetővé teszi, hogy a Google Maps-ről importáljon egy képet az otthonáról. Háttérként egy fényképet is importálhat, így digitális képet tervezhet az ingatlan tervéről vagy elrendezéséről. A Home Outside az egyik legmélyebb és legjobban testreszabható tájkép- és lakberendezési alkalmazás a piacon jelenleg. Kiváló értékeléseket kap azoktól, akik telepítették.

LawnStarter

Ez a kerttervezési alkalmazás egy kicsit másképp működik, mint néhány másik. Összeköt a gyepmesteri szakemberekkel. A tervezés során hozzáférést biztosít a környékbeli gyepkezelő cégek azonnali árajánlataihoz. Ez azt jelenti, hogy mindig a legjobb árat alkudhatod ki. A LawnStarter alkalmazással bármilyen kertészeti, gyepgondozási karbantartási vagy kertépítési projektet, amelyet tervez, ütemezhet és követhet.

Ez az alkalmazás ingyenesen letölthető. Android és iPhone táblagépekkel és okostelefonokkal egyaránt kompatibilis. A szoftveren keresztül fizethet, és valós időben kommunikálhat a vállalkozójával. A LawnStarter akkor is működik, ha csak egy asztali vagy laptop számítógéphez van hozzáférésed.

PRO Landscape Home - Ingyenes

PRO Landscape HomeA PRO Landscape Home annyiban hasonlít a fent felsorolt alkalmazásokhoz, hogy lehetővé teszi, hogy importálj vagy készíts fényképet otthonodról, és a kiterjedt könyvtáradból származó elemeket használj a fénykép szerkesztéséhez. Gyorsan és egyszerűen megnézheted, hogyan nézne ki otthonod ezekkel az elemekkel együtt.

Hozzáadhatsz bokrok, fák, virágok és még sok más fotót, hogy közvetlenül a saját udvarodról készült fotó tetején hozd létre álmaid kerttervezését. Könnyedén átméretezhetsz bármilyen elemet, és egyéni területeket is létrehozhatsz, például füvet, mulcsot és járdát.