, 2022/4/6

A piaci elemzők arra számítanak, hogy 2022 jó lesz sok franchise-nak, mivel a világjárvány okozta visszaesések után egyre inkább felpörögnek. A leggyorsabban növekvő franchise-üzletek továbbra is az élelmiszer-, az egészségügyi, a takarítási és a javítási szektorban vannak. Az Egyesült Államokban a listavezetők listája nem sokat változott, enyhe rotációt mutat a rangsorban.

 fastest growing franchises

Teljesen nyilvánvaló, hogy a leggyorsabban növekvő franchise vállalkozások olyan árukat és szolgáltatásokat kínálnak, amelyekre mindig van kereslet, mint például a gyorséttermek, a kisboltok, a szállítmányozó cégek, az utazási irodák, a fitnesztermek és a kereskedelmi takarító szervezetek. Azonban nem minden vállalkozás bővül zökkenőmentesen és gyorsan. A legsikeresebb franchise-ok különleges filozófiával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a franchise-adó odafigyel a franchise-partnereire és támogatja őket. Keresse a legjobban növekvő franchise-ok listáján azokat, amelyek úgy ragadták meg a növekedési lehetőségeket, hogy megosztották tapasztalataikat és segítségüket franchise-partnereikkel.

Stratus Building Solutions

Alapítva: 2004

Franchise-ügynökség: 2006 óta

A Stratus Building Solutions kereskedelmi takarítással foglalkozó franchise cégként működik, amely az Egyesült Államokban működő vállalkozásokat szolgálja ki. A vállalat kereskedelmi gondnoki, zöld szolgáltatásválasztékot, padló- és szőnyegtisztítást és -karbantartást, mosdók fertőtlenítését, magasnyomású mosást, építkezés utáni építkezés utáni takarítást és takarítást, valamint nappali portaszolgálatot kínál; valamint higiéniai takarítási és közegészségügyi lehetőségeket iskolák és orvosi rendelők számára. Stratus Building Solutions Franchise az USA-ban

Orangetheory Fitness

Alapítva: A következő városokban: 2010

Franchise-ügynökség: 2010 óta

Az Orangetheory® Fitness a maga nemében az első és egyetlen tudományos alapokon nyugvó, szívritmus-ellenőrzött, nagy intenzitású intervallum edzés. Az Orangetheory® egy bevált rendszer, amely magában foglalja a folyamatos képzést és marketinget - a franchise-adó tanácsadásával a helyszínnel, programozással, működéssel, üzleti tervvel és márkaépítéssel kapcsolatban. A vállalat olyan franchise-partnereket és területfejlesztőket keres, akiknek fontos az aktív életmód, és akiket motivál a saját vállalkozás lehetőségének lehetősége. Az Orangetheory® Fitness lehetőséget kínál arra, hogy a saját főnöke legyen, egy támogatói hálózattal egy olyan iparágban, amely megváltoztatja az emberek életét.

Álom nyaralások

Alapítva: 1991

Franchise-ügynökség: 1992 óta

Legyen Ön is utazási ügynök! A Dream Vacations Franchise lehetőség nem igényel leltárt és alacsony rezsiköltségeket. Ez azt jelenti, hogy minimális kockázat áll az utazási irodai álomkarrier útjában. A Dream Vacations csapata magas színvonalú képzést és oktatást kínál folyamatos támogatással, hogy a franchise-tulajdonosok elérjék céljaikat. A Dream Vacations Franchise minden eszközt kínál, amire szüksége van ahhoz, hogy sikeres utazási ügynök lehessen otthonról. Miután jelentkezett és tanúsított utazási ügynök lett, egy magával ragadó 6 napos képzésben részesül, hogy sikeresen elindíthassa vállalkozását.

Dream Vacations Franchise az USA-ban

Great Clips

Franchise-ügynökség: 1983 óta

A Great Clips számos ok közül az egyik, amiért felülmúlta az iparági versenytársakat, az a technológiai újításoknak köszönhető, amelyek nemcsak kényelmesebb és kielégítőbb élményt nyújtanak az ügyfeleknek, hanem a vállalatot az iparág jövőjének élvonalába helyezték. A Great Clips franchise indítása 24/7-es támogatással jár, nemcsak a franchise-adó tapasztalt munkatársai és a saját fejlesztésű szoftverek, hanem a Great Clips-tulajdonosok hálózata is. A Great Clips ideális franchise-jelöltje az, akinek van kedve és ideje egy szalon vezetőjének vezetésére, pénzügyi képzettséggel rendelkezik, részt vesz és elkötelezi magát.

Taco Bell

Alapítva: 1962

Franchise-üzemeltetés: 1964 óta

A Taco Bell Corp. a Yum! Brands, Inc. leányvállalata, és az ország vezető mexikói stílusú gyorsétteremlánca. A Taco Bell® évente több mint 2 milliárd fogyasztót szolgál ki több mint 5800 étteremben az Egyesült Államokban. 2005-ben a Taco Bell 1,8 milliárd dolláros forgalmat bonyolított a vállalati éttermekben és 4,4 milliárd dolláros forgalmat a franchise éttermekben. Éttermeink több mint 80 százaléka független franchise partnerek tulajdonában és üzemeltetésében van. A vállalat bevált eljárása minden egyes lépésnél támogatja Önt a fejlesztési szakértőkkel, üzleti coachokkal és a több mint 1200 tapasztalt franchise-tulajdonosból álló szakértői hálózattal, amelyek mind a Yum!

Taco Bell franchise az USA-ban

7-Eleven

Alapítva: 1927

Franchise-ügynökség: 1964 óta

A 7-Eleven egy nemzetközi lánc, amely több mint 66 000 kisboltot üzemeltet a világ 17 országában. A 7-Eleven segít a Franchise-partnereinek, hogy üzletüket "a kiválasztott piaci bázis és a vásárlói igények egyéniségéhez igazítsák", és ez boldogabb vásárlókat jelent, akik visszatérnek. A szolgáltatások közé tartozik a telek, az épület és az üzletberendezések megszerzése és folyamatos költségeinek viselése, a nyilvántartás vezetése, a számlák kifizetése és a bérszámfejtési szolgáltatások az üzletek üzemeltetési díjaihoz, valamint az összes szokásos üzletüzemeltetési költség finanszírozása. A 7-Eleven vállalati irodája még a franchise-jogosult víz-, csatorna-, gáz- és elektromos közműveit is fizeti. 7-Eleven franchise az USA-ban.

Kona Ice

Alapítva: 2007

Franchise: 2008 óta

A Kona Ice egy mobil, hawaii stílusú borotvált jég franchise, melynek székhelye a Kentucky állambeli Florence-ben található. Büszkék vagyunk a franchise folyamatunkra. Amikor úgy dönt, hogy saját vállalkozást szeretne indítani, megértjük, hogy nem szeretne éveket várni arra, hogy ez az álma valósággá váljon. Garantáljuk, hogy a befizetéstől számított 30-60 napon belül beindítjuk az üzletet, és bevételt termelünk. Ez egy lehetőség, hogy saját vállalkozása legyen, és változtasson a közösségén. Mi szeretnénk az a cég lenni, amelyik eljuttatja Önt oda, ahová el kell jutnia. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Kona Ice Franchise az USA-ban

Pizza Hut

Alapítva: A Hut Pizza Hut a következő országban: A Hut Pizza Hut: 1958

Franchise-ügynökség: 1959 óta

A Pizza Hut egy amerikai étteremlánc és nemzetközi franchise, amely az olasz-amerikai konyha étlapjáról ismert, beleértve a pizzát és a tésztát, valamint a köreteket és desszerteket. A Yum! Brands, Inc. leányvállalata, amely a világ egyik legnagyobb éttermi vállalata. A Pizza Hut Franchise a világ egyik legnépszerűbb pizza franchise vállalkozása, és mindig új franchise partnereket keres, akik készen állnak arra, hogy elfogadják a győztes kultúrát és a kiváló éttermi minőségű ételek iránti elkötelezettséget. Pizza Hut Franchise az USA-ban.

A UPS Store

Alapítva: 1980

Franchise-ügynökség: 1980 óta

A kisvállalkozókat több mint 30 éve kiszolgáló The UPS Store, Inc. a világ legnagyobb kiskereskedelmi szállítási, postai, nyomtatási és üzleti szolgáltató központok franchise-szolgáltatója. A UPS Store közel 4700 független tulajdonú telephelyet foglal magában az Egyesült Államokban, Puerto Ricóban és Kanadában, amelyek kényelmes és hozzáadott értékű üzleti szolgáltatásokat nyújtanak a kis irodai/otthoni irodák (SOHO) piacának, a vállalati "útonállóknak" és a fogyasztóknak. A UPS Store franchise-fejlesztő csapata segít Önnek a helyszín kiválasztásában, a bérleti szerződés feltételeinek megtárgyalásában, az üzlet kialakításában és a működés megkezdésében. A vállalat az út minden lépésénél útmutatást nyújt. A UPS Store franchise az USA-ban.

UBreakiFix

Alapítva: A BakiRakiakiFiBackiFax Kft: 2009

Franchise-ügynökség: 2013 óta

Az uBreakiFix vezető szerepet tölt be a műszaki javítási iparágban, és a legjobb megfizethető javítási lehetőségeket kínálja az ügyfeleknek. Az uBreakiFix aktívan keres magasan képzett személyeket, hogy franchise-tulajdonosok lehessenek. Előnyös, de nem feltétlenül szükséges a korábbi üzleti tapasztalat. A márkánk mindent jelent számunkra, és amikor te franchise-vevő leszel, az uBreakiFix márka és közösség kiterjesztett részévé válsz. Képzési programunk egyedülálló.