, 2021/12/21

A legnyilvánvalóbb és leglátványosabb előny a kiszervezéssel járó költségmegtakarítással kapcsolatos. A munkát alacsonyabb költséggel és jobb minőségben is elvégezheti. A nyugati országok és Ázsia közötti bérkülönbség miatt ugyanazt a munkát, amelyet ott végeznek, Indiában a költségek töredékéért lehet elvégezni. A munka Indiába történő kiszervezésével körülbelül 60%-os költségmegtakarítás érhető el

Kiszervezés előnyei

Ráadásul a nyújtott szolgáltatások minősége is magas, így biztosítva, hogy az alacsony költség nem jelent alacsony minőséget. Fokozott hatékonyság.

Ha kiszervezed üzleti igényeid egy olyan outsourcing-partnerhez, mint a Flatworld Solutions, akkor ők több éves tapasztalattal rendelkeznek az üzleti gyakorlatok terén, és szakértelemmel rendelkeznek az összetett outsourcing-projektek megvalósításában. Így a terület ismeretével és megértésével jobban tudják végezni a munkát. Ez a folyamat termelékenységének és hatékonyságának növekedéséhez vezet, és ezáltal hozzájárul a vállalat eredményességéhez.

A kiszervezett vállalkozások lehetnek független tanácsadók vagy más nagyvállalatok. Nem számít, hogy mekkora vállalkozással dolgozik együtt, az üzemeltetési feladatok kiszervezése számos előnnyel járhat. Az egyéni vállalkozóktól a nagyvállalatokig minden méretű vállalkozás használhatja a kiszervezést, hogy segítse a vállalat növekedését és bővülését, miközben a költségeket a lehető legalacsonyabban tartja.

A kiszervezés segít

Az alapvető feladatokra összpontosítani

Csökkenti a költségeket

A növekedés elősegítése

Fenntartani a működési ellenőrzést

Rugalmasságot kínál a munkaerő-felvételben

Folyamatosság és kockázatkezelés biztosítása

Belső személyzet fejlesztése

Megtakarítás az infrastruktúrán és a technológián

A kiszervezés kiküszöböli az infrastrukturális beruházás szükségességét, mivel a kiszervező partner vállalja az üzleti folyamatok felelősségét, és így kialakítja az infrastruktúrát is.

Szakképzett erőforrásokhoz való hozzáférés

Neked többé nem kell befektetni a drága erőforrások toborzásába és képzésébe. Az olyan szolgáltatók, mint a Flatworld Solutions, gondoskodnak az erőforrásigényekről a magasan képzett erőforrásokkal rendelkező pooljukkal. A Flatworld Solutions által alkalmazott erőforrások jól képzettek az adott üzleti területeken, és tapasztaltak a kiszervezni kívánt vállalatok üzleti igényeinek kezelésében. Továbbá a Flatworld Solutions világszínvonalú üzleti gyakorlatot alkalmaz, amelyet az évek során tökéletesítettek azáltal, hogy a világ minden tájáról ellátják az ügyfeleket. Szerezz hozzáférést a Flatworld Solutions szakértelméhez és képességeihez.

Időzóna előny

A költségelőny mellett a másik sokat emlegetett előny az országos és a kiszervezés helye közötti időzóna-különbséggel kapcsolatos. Végezd el a munkát, amíg zárva vagy, és ébredj fel arra, hogy a szolgáltatást másnap reggel kézbesítik. Ez az egyedülálló előny az éjjel-nappal történő üzleti működés előnyét biztosítja neked.

Gyorsabb és jobb szolgáltatások

Tedd jobbá szolgáltatásid kínálatát kiváló minőségű teljesítményekkel, és csökkentsd a termék piacra kerülésének átfutási idejét. Így gyorsabban juthatsz el ötleteidnek termékké alakításához, és jobban teljesítheted a hozzáadott értéket képviselő ajánlatot.

Mi az a kiszervezés?

A kiszervezés azt jelenti, hogy a vállalatok üzleti funkcióik folyamatait külső beszállítókra bízzák. Minden olyan üzleti folyamat kiszervezhető, amely egy offshore helyszínről elvégezhető. Ide tartoznak például az olyan funkciók, mint a tranzakciófeldolgozás, a bérszámfejtés, a rendelés- és készletkezelés, hogy csak néhányat említsünk. Ráadásul rengeteg call center szolgáltatást is kiszerveznek. Néhány olyan folyamat, amelyet olyan szolgáltatókhoz lehet kiszervezni, mint a Flatworld Solutions, a következők: könyvelési szolgáltatás, üzleti folyamatok kiszervezése, szövegszerkesztési és szerkesztési szolgáltatások, képmanipulációs szolgáltatások, OCR-tisztítási szolgáltatások, átírási szolgáltatások, adatkonverziós szolgáltatások.

A kiszervezés 10 legfontosabb előnye a menedzselt szolgáltatások révén

1. Az IT-költségek ellenőrzése

A kiszervezés a fix IT-költségeket változó költségekre alakítja át, és lehetővé teszi a hatékony költségvetést. Más szóval, csak azért fizet, amit akkor használ, amikor szüksége van rá.

2. Csökkentse a munkaerőköltségeket

Az informatikai személyzet felvétele és képzése nagyon költséges lehet, és az ideiglenes alkalmazottak nem mindig felelnek meg az elvárásoknak. A kiszervezés lehetővé teszi, hogy a humán erőforrásokat oda összpontosítsa, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

3. Képzett, tapasztalt, képzett, tanúsított.

Ha nem rendelkezik informatikai képzettséggel, hogyan tudja biztosítani, hogy az alkalmazott képzett legyen? Az olyan tanúsítványok, mint a Microsoft Certified Systems Enginner (MCSE) fontosak, de a tapasztalat is.

4. A képesítés nem egyenlő a tapasztalattal.

Kevés probléma új a vezető IT-szolgáltató cégek számára, amelyek többször találkoznak az ezzel kapcsolatos problémákkal. Egy házon belüli IT-alkalmazott elszigetelt életet él, függetlenül attól, hogy mennyit képzik magukat. Mindannyian szívesebben látnánk egy tapasztalt orvost; ugyanez igaz az informatikára is.

5. A hatékonyság és a versenyképesség növelése

Azoknak a szervezeteknek, amelyek minden IT-szolgáltatást házon belül próbálnak maguk elvégezni, sokkal több kutatási, fejlesztési és megvalósítási idejük lehet, ami mind növeli a költségeket, és végső soron az ügyfelekre hárul.

6. Az új technológia gyors bevezetése

Egy minőségi kiszervezett IT-szolgáltató szervezetnek megvannak az erőforrásai az új projektek azonnali elindításához. Ugyanazon projekt házon belüli kezelése heteket vagy hónapokat vehet igénybe a megfelelő emberek felvételéhez, képzéséhez és a szükséges támogatás biztosításához. A legtöbb bevezetésnél a minőségi IT-cégek már a kezdet kezdetén többéves tapasztalattal rendelkeznek, ami időt és pénzt takarít meg.

7. Koncentráljon az alaptevékenységére

A vállalkozások korlátozott erőforrásokkal rendelkeznek, és minden vezetőnek korlátozott ideje és figyelme van. A kiszervezés segíthet abban, hogy vállalkozása az alaptevékenységére összpontosíthasson, és ne zavarják meg a komplex informatikai döntések.

8. Csökkentse a kockázatot

Minden üzleti beruházás bizonyos mértékű kockázatot hordoz magában. A piacok, a verseny, a kormányzati szabályozás, a pénzügyi feltételek és a technológiák mind nagyon gyorsan változnak. A kiszervező szolgáltatók átvállalják és kezelik Ön helyett e kockázat nagy részét, speciális iparági ismeretekkel, különösen a biztonsági és megfelelőségi kérdésekben. Ők általában sokkal jobban tudják eldönteni, hogyan kerüljék el a kockázatot a szakterületükön.

9. Egyenlítse ki a játékteret

A legtöbb kisvállalkozás nem engedheti meg magának, hogy felvegye a versenyt a nagyobb vállalatok által fenntartott házon belüli támogatási szolgáltatásokkal. A kiszervezés segíthet a kisvállalkozásoknak "nagyként" fellépni, mivel hozzáférést biztosít számukra a nagyvállalatokéhoz hasonló technológiához, és szakértelemhez. A független, harmadik fél által kezelt költségszerkezet és a méretgazdaságosság versenyelőnyt biztosíthat a vállalat számára.

10. Megfelelés és biztonság

Naprakész a tűzfala? Telepített DMZ-t? Auditálja a munkaállomásait és szervereit? Bevezette-e cége a PCI biztonsági szabványokat, és dolgozik-e ezen szabványok fenntartásán? A vállalkozásoknak például minden eddiginél több lehetőségük van a boldogulásra azáltal, hogy számos fizetési formát elfogadnak, mint például a hitel- és betéti kártyák, ajándékutalványok, elektronikus csekkek, átutalások, hogy csak néhányat említsünk, de a tranzakciók ezen formáival együtt jár a kellő gondosság szükségessége is.