, 2021/7/1

Egy Nemzeti program melyet For Profit társaságok fognak össze. Hatalmas érdeklődés veszi körül az új digitális programot, melyet Romániából, Szlovákiából, Szerbiából is figyelemmel kísérnek.

munkanélküli támogatás

 Webáruház készítését és a tartalom feltöltését meg csinálják   Professzionális Honlapok elkészítése gyors SSD tárhelyen és ingyen domain regisztrációval biztosítva. Dinamikus tárhelyet biztosítanak és nincs erőforrás korlátozás. A laptop és a PC Számítógép konfiguráció és  vásárlásának támogatására egyszeri pénzbeli támogatást. Tablet és Android telefon készülék támogatásra, melyet ingyen szállítunk le a kedvezményezetteknek Ingyen Online megjelenés támogatása.

Weboldal támogatás

A támogatás tartalmazza a hirdetések tervezését, a hirdetési kampányok beállítását, auditját, a hirdetési szöveg írását, adatkövetést és a  finom beállításokat a kapott értékesítési adatok alapján a hirdetés indítást követő 1-3 hónapig. A kampányfelügyelet teljesen ingyenes, A DFV Minősítéssel rendelkező társaság a  pályázat keretein belül a támogatásban részesült pályázónak, leszállítja Laptop, Tablet, okostelefon és asztali PC konfigurációs eszközeiket.

A feltétel nélküli alapjövedelem meghatározása

A feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése nem jelenti a jóléti állam felszámolását, inkább annak kiegészítéséről, átalakításáról van szó, ahol a jelenleg fennálló modell kompenzációs megközelítését emancipatív szemlélet váltja fel. Megvalósul az Európai Tanács, az Európai Parlament és az Európai Bizottság 2017-ben kiadott közös nyilatkozatának azon célja, hogy az egyenlőtlenségekkel szembeni küzdelem jegyében „az EU és tagállamai az alapjövedelem biztosítása érdekében támogatni fogják a hatékony, fenntartható és méltányos szociális védelmi rendszereket is.

Uniós finanszírozás

A 2021–2027-es időszakra szóló többéves uniós költségvetés

A hosszú távú uniós költségvetés több évre előre pénzügyi formába önti az Európai Unió politikai prioritásait, és éves maximális összegeket állapít meg az EU kiadásainak teljes egészére, illetve a legfontosabb kiadási kategóriákra vonatkozóan. Állami és Önkormányzati  100% vissza nem térítendő támogatásokra eséllyel pályázhatsz. Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagy mennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni.

150 ezres gyorssegélyt is kaphatnak a magyar családok

A kialakult helyzet miatt többen vesztették el az állásukat, és kerülnek emiatt kilátástalan helyzetbe.  Sajnos tartalék hiányában nem tudják fizetni a számláikat vagy a lakás bérleti díját. Több fővárosi is vidéki önkormányzat nyújt segítséget  a bajba jutott lakosainak.

Tudjuk, hogy tömegek kerültek  egyik pillanatról a másikra szinte lehetetlen helyzetbe, és most bármiféle apró segítség “életmentő” lehet. Számos önkormányzat nyújt támaszt a településén élőknek.Felmérték, hogy , melyik városban milyen segítségre számíthatnak a bajba jutottak.

Önkormányzati Támogatás

Állásvesztési támogatás annak jár, aki a koronavírus következtében március 11 után vesztette el a munkahelyét. A krízis támogatás pedig azoknak jár, akik a járvány miatt jutottak bajba vagy alacsony jövedelmű családok és magánszemélyek.   

Veszélyhelyzeti bérleti díj-támogatást azok kérhetik, akik a jelenlegi helyzetben nem tudják az albérleti díjat fizetni. A szociális bérlakásban élő családok, személyek részére is segítséget nyújtunk a veszélyhelyzet terheinek enyhítésében azzal, hogy aki a lakbért nem tudja fizetni, annak automatikusan 6 havi részletfizetést biztosítunk. Helyi vállalkozásokat támogató pályázatot írtak ki. Ingyenes a parkolás a városban.

Kedvező gazdasági lehetőségek

Hitel és 0% hitel pályázatoknál az MFB pontokon lehet érdeklődni. Lesz lehetőség újra növekedési hitelt igénybe venni a pályázatokon több 10 millió forint értékben a KKV-nak. Fontos szempont hogy már egy lezárt üzleti évvel rendelkezzenek.

Honlap pályázat

Talán az egyik legnépszerűbb pályázati lehetőség a pályázati honlapokra való jelentkezés. Nagyon fontos mind üzleti, mind bevétel szerzés szempontjából. Főképp induló vállalkozások, vagy honlapot  megújítani szándékozó. Egyesületek, Alapítványok, Intézmények is nagy számban jelentkeznek. Mivel már Közel 7 millió állampolgár függ az internettől vagy tölti az idejét valamelyik közösségi oldalon így az emberek elérése, figyelem felkeltése már szinte kizárólagosan online térben irányítható a forgalom.

Nonprofit pályázatok

Elsősorban említeném itt a FSZK pályázatokat és a NEA pályázatokat amelyek már most nyitva állnak. Több információ a Nonprofit pályázatokról. Másik fontos területe a NEA működés alapú pályázatai. Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás. Méd érhető a Greenlight Nonprofit pályázatai is, ahol minden közhasznú szervezetet támogatnak az online Digitális megjelenés pályázataiban.