, 2022/3/25

Bevált módja a gyors pénzkeresésnek Egy nap majd nem kell aggódnod a bérleti díj és a hitelkártyaadósság miatt. Addig is kezedbe kell venned az irányítást a pénzügyi helyzeted felett. Kényszerhelyzetben? Gyorsan készpénzre van szükséged? Itt most kis tőkepukkanásokról beszélünk, nem dollármilliókról - elég ahhoz, hogy kielégítsed havi kötelezettségeidet, vagy rávedd azt a zsémbes hitelezőt, hogy ne hívogasson tovább.

how to make money

Néhány ilyen stratégiák közül, hogy extra pénzt kereshetsz, megköveteli, hogy bizonyos helyeken legyél, míg mások helytől függetlenek, de minden a találékonyságon múlik. Mindannyian kerültünk már szorult helyzetbe életünk egyik vagy másik pontján, de annak, aki elkötelezett, bármi lehetséges. Ennek nagy része a gondolkodásmóddal függ össze. Ha nincs pénzünk, a hiánygondolkodás beindul. A hiánygondolkodás negatív, és azt gondolja, hogy soha nincs elég, bármi is legyen az.

Ha azon kapod magad, hogy így gondolkodsz, tégy meg mindent, ami a hatalmadban áll, hogy a bőséges gondolkodásmódba kerülj. A gondolataink hihetetlenül erősek. Naponta több mint 60 000 gondolatunk van, sok közülük mélyen a tudatalattinkban, és ezek nagy része ismétlődik. Gondolatainknak gondnokai kell lennünk. Ha egyszer azon kapjuk magunkat, hogy negatívan gondolkodunk, ki kell ráznunk magunkat ebből.

Vezess az Ubernek vagy a Lyftnek

Az olyan cégek, mint az Uber és a Lyft nagyszerű lehetőséget kínálnak a gyors pénzkeresésre. Szükséged lesz egy tiszta vezetési előéletre, egy viszonylag új autóra és arra, hogy engedélyt kapj arra, hogy ott dolgozz, ahol élsz. Ha mindezekkel rendelkezel, akkor dolgozhatsz, amikor csak lehetséges, akár a nap közepén a csúcsforgalomban, akár a hétvégi éjszakai órákban. A választás a tiéd.

Legyél piackutatásban résztvevő

A főiskolán rengeteg piackutatásban vettem részt. Ez viszonylag gyors pénz nem sok munkáért. A vállalatok, amelyek a fogyasztók véleményét keresik különböző termékekről és szolgáltatásokról, egy szobába ültetnek, hogy összegyűjtsék a véleményedet. Ennyi az egész. Ez gyakran magában foglalja véleményének megírását vagy kinyilvánítását, közvélemény-kutatásokra vagy felmérésekre való válaszadást, vagy egy vitacsoportban való elszakadást. A mechanika nem sokat számít. A lényeg, hogy időről időre támaszkodhatsz rá. A Focusgroup.com csak egy cég, amely résztvevőket keres.

Adj el régi könyveket és játékokat az Amazonon

Az Amazon meglehetősen egyszerűvé teszi a régi könyvek, játékok és eszközök listázását és eladását a piacterén. Többet kereshetsz, mint néhány dollárt Ha vannak drága tankönyveid a főiskoláról. Győződjön meg róla, hogy a könyvek jó állapotban vannak. Negatív értékeléseket fog kapni, ha széteső könyveket vagy karcos játékokat próbál eladni. Ne feledje, hogy nyíltan beszéljen minden hibáról, függetlenül attól, hogy milyen kicsi, és attól, hogy milyen kevesen veszik azt könnyen észre.

Reális módja annak, hogy pénzt keresni otthonról 2022-ben

Ahhoz, hogy valóban pénzt keress online, meg kell tanulnod az informális digitális oktatásod pilléreit. Használd fel a saját tudásodat és tapasztalatodat, hogy helyette saját magad építsd fel a vállalkozásodat. Az üzletépítésnek nincsenek korlátai, és bármit eladhatsz, amit csak akarsz. Minél határozottabb vagy, annál több pénzt fogsz keresni online. Ez ilyen egyszerű. Hagyd ki a szokásos weboldal-tesztelős melót, és légy üzlettulajdonos. Használd ezt a cikket, hogy felfedezz egy új online üzleti ötletet, amelyet izgalmas, jövedelmező vállalkozássá alakíthatsz, amely felmérésenként több mint egy dollárt fizet.

Egyedi termékek értékesítése

A termékfejlesztés nem a legkönnyebb út, de gyakran ez a leghálásabb, és talán nem is olyan nehéz, mint gondolnád. Az egyedi termékek készítése népszerű az ékszermárkák, a divatmárkák és a lakberendezési márkák körében, ugyanakkor gyakorlatilag minden olyan iparágban elterjedt, ahol a semmiből készítesz dolgokat.

Nemrégiben vásárlókhoz fordultunk, hogy megkérdezzük őket a pánik utáni vásárlási terveikről: Mit terveznek vásárolni, ha a világjárványt megfékezik? Az alábbi infografika mutatja, hogyan válaszoltak. Használja ezeket a tételeket, hogy inspirálja saját egyedi termékét, amelyet online értékesíthet, és extra pénzt kereshet.

Hozz létre egy print-on-demand üzletet

Az igény szerinti nyomtatás azt jelenti, hogy egy beszállítóval együttműködve fehércímkés termékeket szabhatsz testre a saját terveiddel, majd a saját márkád alatt értékesítheted őket. A vállalkozások olyan termékeket hozhatnak létre, mint a kalapok, pólók, táskák és így tovább. A legjobb rész? Nem kell fizetnie a termékekért, amíg nem történik eladás. Ha egy print-on-demand céggel dolgozol, a nyomtatástól a szállításig mindent a szállító intéz. Miután létrehoztál egy online áruházat a terveiddel, a megrendelés teljesítése néhány percet vesz igénybe, miután a vásárló kijelentkezett. A print-on-demand üzlet létrehozása nagyszerű módja annak, hogy pénzt keress otthonról, mert:

Gyorsan készíthetsz termékeket. Miután megterveztél egy terméket, percek alatt fel tudod tenni eladásra a weboldaladon.

Nem kell aggódni a szállítás miatt. A szállítója fogja kezelni a teljesítési folyamatot. Neked csak az a feladatod, hogy az eladás után jó ügyfélszolgálatot nyújts.

Alacsony kockázat, alacsony befektetés. Könnyű új termékeket hozzáadni az áruházához és tesztelni az ötleteket, mivel nincs készleten. A kezdeti üzleti költségei minimálisak, mivel csak egy online áruházra van szükséged az induláshoz. A print-on-demand üzlet számos lehetőséget ad az alkotóknak arra is, hogy szép termékeken keresztül kapcsolatba lépjenek a rajongókkal, különösen az esztétikus dizájnjuk miatt keresett termékekkel.

Eladni a piactereken

Adj el termékeket online piactereken - de vigyázz! Az eladási oldalak sok vállalkozás számára nagyszerű kiindulópontot jelenthetnek, de a jelenlegi piacterek egy fausti alkuval járnak: akkor juthatsz hozzá a vásárlókhoz, ha más földjére építed vállalkozásodat. Az ő földjük, az ő szabályaik, és ők bármikor megváltoztathatják azokat.

A népszerű piacterek közé tartoznak:

Etsy

Amazon

eBay

Handshake

Mercado Libre

Rakuten

Facebook piactér

VarageSale

Előbb-utóbb saját oldal létrehozásával is diverzifikálni szeretnéd vállalkozásod - nem kell választani az egyiket vagy a másikat. A nagy előnye, hogy a profit a tiéd: az eladások után nem kell díjat fizetned, és csak a saját szabályaidat kell betartanod.

Add el kreatív munkádat

Az alkotóknak most könnyebb, mint valaha, hogy online értékesítsék munkáikat. Legyen szó zenéről, videókról, digitális művészetről, fényképezésről, magazinokról vagy podcastokról, létrehozhatsz egy digitális boltot, és kis korlátozások nélkül elkezdheted az értékesítést. Bár a kreatív munkák értékesítése hasonlóan hangzik, mint a digitális termékeké, a különbség az, hogy a termékeid kreatívabb vállalkozások.

Ezek egy módja annak, hogy online kifejezd magad, szemben egy vevő igényeinek kielégítésével. Azok az alkotók és művészek, akiknek nincs hálózatuk vagy kapcsolatuk galériákkal és PR-ral, most online pénzt kereshetnek azzal, amit szeretnek. Ami Harry Hambley karikatúrájaként indult az Instagramon, az mára nemzetközi ikonná és e-kereskedelmi márkává nőtte ki magát. Ahogy a BBC-nek adott interjújában leírta, a Ketnipz alkotója kihagyta az egyetemet, hogy online rajzolhasson karikatúrákat.

A közönség pénzzé tétele

A közönség pénzzé tétele mindenképpen kihívást jelentő vállalkozás, de az alkotók és a kereskedelem közötti üzleti modell egyre sikeresebbé válik a modern időkben. A bloggereknek és influencereknek ma már nem kell internetes hírességeknek lenniük ahhoz, hogy otthonról online pénzt keressenek. Mindössze annyit kell tenniük, hogy megtalálják az embereiket egy-két platformon, és közönségüket passzív jövedelemmé alakíthatják.

Sonja Detrinidad, a Partly Sunny Projects, egy online növénybolt alapítója a TikTok marketing segítségével tette egyik részmunkaidős, pánik előtti hobbiját főállású vállalkozássá. Nem azt tűzte ki célul, hogy ő lesz a TikTok kedvenc növénymamája, hanem véletlenül fedezte fel a közönség pénzzé tételének lehetőségeit.

Néhány módja a közönség pénzzé tételének:

Saját weboldal építése és online értékesítés

Affiliate marketing jutalékok révén

Az Instagramon vásárolható posztok használata

YouTube-csatorna indítása és hirdetések futtatása

Google AdSense hozzáadása egy aktív bloghoz

Függetlenül attól, hogy hogyan csinálod, a közönség pénzzé tétele legitim módja annak, hogy pénzt keress otthonról. A célzott közönség kiépítése eltarthat egy ideig, de a befektetés hosszú távon megéri az időt.

Legyél szabadúszó

Az egyik egyre népszerűbbé váló otthoni üzleti ötlet a szabadúszó szolgáltatások online kínálása az ügyfeleknek. Szinte minden olyan szerep, amelyet egy vállalkozás felvesz, szabadúszó szolgáltatásként ésszerű:

Írás

Grafikai tervezés

Marketing

Adatbevitel

Illusztráció

Átírás

Online korrepetálás

Shopify áruház beállítása

E szolgáltatások többsége leginkább az üzleti ügyfeleknek szól. Hogy miért? Mert az online vállalkozások azok, akik hajlandóak költeni. A szabadúszók a munkájuk eredménye, nem pedig a teljesítendő termék alapján számíthatják fel a díjat, ami a szolgáltatásaik árazása során előnyt jelent számukra. "Minden szabadúszó végül megtanulja, hogy a munkájához kívánatos üzleti eredmények kapcsolódnak" - magyarázza Elise Dopson, a Peak Freelance társalapítója. "A szabadúszó írók például nem csak blogot írnak egy cégnek. Olyan tartalmakat készítenek, amelyek növelik a forgalmat, a leadeket és az ügyfeleket egy vállalkozás számára. Minél hamarabb megtanulod ezt, és minél hamarabb tudod ezt teljesíteni, annál több pénzt fogsz keresni otthonról szabadúszóként."

Alkoss és adj el művészeti alkotásokat

Te egy független művész vagy, aki pénzkereseti lehetőségeket keresel otthonról? A művészek finanszírozhatják mesterségüket, és közvetlenül a rajongóknak adhatják el munkáikat olyan online csatornákon keresztül, mint egy online áruház és nem hungarikumnak számító piacterek.

Számos más lehetőség is van arra, hogy egy-egy alkotásból árbevételt érj el:

Eredeti művészet

Korlátozott vagy nyílt kiadású nyomatok

Digitális letöltések

Megbízások

Merchandise termékek, például sapkák vagy zománcos kitűzők.

Ismétlődő nyomatok szövetre

Munkák licencelése más márkáknak vagy kiadványoknak

Együttműködések