, 2022/4/5

Tudni, hogy szükséged van némi extra pénzre a zsebedben, elég egyszerű. Csak bele kell néznie a pénztárcájába. A nem olyan könnyű rész? Kitalálni, hogyan lehet plusz pénzt keresni. Manapság úgy tűnik, mindenki dolgozik valamilyen mellékállásban, bérbe ad dolgokat, vagy elad nem kívánt dolgokat, hogy plusz pénzt keressen - ami nagyszerű

How to make extra income

De hogyan találták ki ezeket a pénzkereseti lehetőségeket? Nos, valószínűleg belebotlottak ebbe a pár módot tartalmazó listába, amivel extra pénzt kereshetsz. Vagy tudod, valahol egy másik listán - az is teljesen lehetséges. Akárhogy is, itt az ideje, hogy megvalósítsd a pénzzel kapcsolatos céljaidat, és keress némi extra pénzt otthon, online vagy mellékállásban. Ó, és tisztázzuk, ezek mind legális pénzkeresési módok - itt nincs semmi gyanús.

Online korrepetálás.

Ha azt hiszed, hogy a korrepetálás azt jelenti, hogy a középiskolában és a főiskolán is csak ötösöket kaptál, akkor gondold át még egyszer. Minden arról szól, hogy mit tudsz, és mennyire jól tudod.

Pénz ikon

Dave legegyszerűbb pénzmegtakarítási tippje: Nézd meg, hogy nem fizetsz-e túl sokat az autóbiztosításért. Csak légy óvatos, amikor kitalálod, hogy melyik korrepetálási koncertet választod. Az ilyen on-demand korrepetálási oldalak felhasználóinak egy része valójában csak keres valakit, aki megírja helyettük az esszéjüket vagy megcsinálja a házi feladatukat. Légy okos, amikor átnézed a bejegyzéseket.

Legyél felhasználói élménytesztelő.

Minden vállalkozás reméli, hogy a honlapja nagyszerű információkat nyújt, eléri a céljait, és - ó igen - pénzt keres. De ha valami nem működik, a vállalkozásnak tudnia kell, hogy miért, és sokan felhasználói élménytesztelőket hívnak, hogy visszajelzést adjanak. Jól tudod, hogy egy weboldal felhasználóbarát-e, ha csak néhány percet szkenneled a weboldalt? Az olyan cégek, mint a UserTesting vagy a TryMyUI fizetnek a visszajelzéseidért. A legtöbbjük azzal büszkélkedik, hogy minden egyes 20 perces teszt elvégzéséért 10 dollárt kapsz!

Végezz felméréseket.

Nézz körül az olyan felmérőoldalakon, ahol csak azért fizetnek, ha felmérésekben veszel részt és elmondod a véleményed. Elég jól hangzik, nem igaz? Csak ne feledd, hogy ezek az oldalak nagyon konkrét dolgokat keresnek, amikor kiválasztják az embereket. Így nem biztos, hogy minden felmérés, amivel találkozol, megfelel a követelményeknek. Ráadásul bizonyos számú felmérést kell befejezned, mielőtt beválthatod a pontjaidat. Ez semmiképpen nem egy gyors meggazdagodási terv, de az extra pénz idővel még mindig összeadódhat. Ha türelmes és kitartó típus vagy, adj neki egy esélyt!

Kapj készpénz visszatérítést alkalmazásokból.

Rengeteg olyan mobilalkalmazás létezik, amely megmutatja, hogyan kereshetsz extra pénzt egyszerű dolgok elvégzésével. Itt most nagyon-nagyon egyszerű dolgokról beszélünk - mint például a telefonod megragadása és a nyugtád beolvasása egyszerű.

Taníts angolul.

Ez olyasmi, mint a korrepetálás, kivéve, hogy angol nyelvet tanítasz egy olyan céggel, mint a VIPKid (a Ramsey Baby Steps közösségünk rajongóinak nagy kedvence a Facebookon). Nos, ha a tanítás szótól kicsit ideges leszel, ne aggódj. Az összes óravázlatot és osztályozást ők intézik helyetted. De szükséged van arra, hogy legyen benned vágy, hogy segíts másoknak tanulni, és hajlandó legyél online órát vezetni. Fizetést kapsz, miközben segítesz másoknak? Ezzel mindenki csak nyerhet!

Kapj fizetést a kreatív képességeidért.

Megvannak a kreatív képességeid, csak még nem kerültél kapcsolatba valakivel, akinek szüksége van a fantasztikus munkádra. Miért ne dolgozhatnál szabadidődben szabadúszóként a Fiverr segítségével? Az oldal összekapcsolja az írásra, szerkesztésre, grafikai tervezésre és hangalámondásra szakosodott szabadúszókat azokkal az ügyfelekkel, akiknek szükségük van ezekre a kreatív elmékre a sarkukban. Létrehozol egy profilt (majdnem olyan, mint egy önéletrajz), amelyet a potenciális munkáltatók átnézhetnek, hogy megnézzék a tapasztalatodat, az áraidat és a szakterületeidet. Készülj fel, hogy kreativitásod szabadjára engedd!

Tárold az emberek cuccait a házadban

Ha van otthonodban bármilyen extra hely - garázs, pince, padlás, kocsifelhajtó vagy akár egy szekrény -, akkor extra pénzt kereshetsz azzal, hogy bérbe adod azt a Neighbor.com-on. Az alkalmazás összeköt téged a környékeden élő emberekkel. A helyiséged iránt érdeklődőkkel cseveghetsz, hogy további információkat kapj, mielőtt jóváhagynád őket. Miután jóváhagytad, találkozol az új bérlőddel, tárolod a holmiját, és minden hónapért, amit nálad bérel, fizetést kapsz. Próbáld ki a Neighbor jövedelembecslőjét, hogy megtudd, mennyit kereshetsz.

Add el régi okostelefonod

Ha olyan vagy, mint én, valószínűleg van legalább egy régi okostelefonod, amitől sosem szabadultál meg. Extra pénzhez juthatsz, ha online eladod az összes régi okostelefonodat és technológiádat. Az eBay az egyik lehetőség. De ha nem akarsz hirdetést létrehozni, vevőt találni és magad elszállítani, fontold meg egy olyan oldal használatát, mint a Decluttr. Használd az ingyenes jövedelembecslőjüket, hogy megnézd, mennyiért fog elkelni a készüléked. Ezután szállítsd el ingyen, a Decluttr pedig elintézi a többit.

Kiszállítás vagy fuvarmegosztás

Hallottál már az Uberhez és a Lyfthez hasonló szolgáltatásokról, mint a "vezetés dollárért", és ennél egyszerűbbet már nem is lehetne. Az egyik Lyft sofőröm egy közelmúltbeli útja során így fogalmazott: "Ha pénzt akarok keresni, bekapcsolom az alkalmazást". Valójában ezek a "gig-gazdaság" alkalmazások segítettek létrehozni egy évi több százmilliárd dolláros iparágat. Íme néhány lehetőség, hogy te is részesedj a tortából.

A lehetőségek közé tartoznak:

DoorDash - Keress akár 25 dolláros órabért* ételkiszállító sofőrként. Ha többet szeretne megtudni, itt a teljes DoorDash-értékelésünk.

Instacart - Élvezd a heti kifizetéseket és a rugalmas időbeosztást. Tekintsd meg teljes Instacart Shopper értékelésünket itt, egy heti 450-500 dolláros extra jövedelemmel rendelkező mellékállású vásárló meglátásaival.

Uber Eats - Végezz helyi ételkiszállításokat a városodban, és keress.

Shipt - A sofőrök akár 22 dollárt is kereshetnek óránként, ha friss élelmiszert és háztartási cikkeket vásárolnak és szállítanak ki.

Szoba és reggeli Van egy szabad szobád?

Turisták számára érdekes helyen vagy egy diáknegyed közelében laksz? Vedd figyelembe, hogy szinte biztosan szüksége lesz a tervezési, jelzáloghitelezői, valamint egészségügyi és biztonsági engedélyekre.

Keksz/édességkészítés

A házi készítésű kekszek és cukrászsütemények Hamm szerint nagyszerű eladható termékek lehetnek. "Süsd és csomagold őket jól, és próbáld meg a helyi ajándékbolton keresztül továbbértékesíteni. A szociális hálózatában lévő emberek vásárolhatnak tételeket különleges alkalmakra".

Tortakészítés/díszítés

Ha szeretsz sütni és művészi érzékkel rendelkezel, a torták készítése és díszítése igazán kielégítő módja lehet a pluszpénzkeresésnek. "Édesanyám egyik régi barátnője ezzel foglalkozik, és elég jól keres mellékesen"

Ajánld fel szolgáltatásaid virtuális asszisztensként.

Ha szervezett vagy, szereted a kihívásokat, és szeretnél otthonról dolgozni, akkor ez a tökéletes lehetőség lehet számodra! Ráadásul ki ne szeretné a változatosságot a munkanapjaiban? Valószínűleg a legtöbb vállalkozónak szüksége lenne a segítségedre, mivel manapság igyekeznek jobb egyensúlyt találni a munka és az otthoni élet között.