, 2022/4/21

Minden eddiginél több módja van a plusz pénzkeresésnek, mind online, mind offline. Ez nagyszerű, de nehéz lehet tudni, hogy hova érdemes befektetni az időnket.

how to start making money

Működnek? Nem igazán. Pénzt fogsz keresni vele? Talán. De valószínűleg több pénzt keresnél a 9-től 5-ig tartó munkáddal. Akkor legalább garantált a fizetés. Az igazság az, hogy van valódi módja az online pénzkeresésnek - emberek milliói csinálják ezt nap mint nap. A szabadúszó digitális nomádoktól kezdve a hozzáértő marketingeseken át a feltörekvő vállalkozókig rengeteg olyan üzleti ötlet van, amelyet otthon is kipróbálhatsz a laptopod és egy szilárd internetkapcsolat segítségével. Vegyük hát sorra, hogyan lehet online pénzt keresni... a valódi módon.

Hogyan lehet pénzt keresni az interneten

Kezd el a Dropshipping

Kezdjük a listánkat az egyik legnépszerűbb módszerrel az online pénzkeresésre. A Google Trends szerint a dropshipping népszerűsége gyorsan növekszik, ami rávilágít arra, hogy életképes módja az online pénzkeresésnek. A sikertörténetek, amelyek arról szólnak, hogy egy vállalkozó nyolc hét alatt 6 667 dollárt keresett, vagy hogy egy áruház tulajdonosa hogyan keresett hat számjegyű összeget egyetlen termék eladásával, bőven bizonyítják, hogy a dropshipping egy valódi módja az online pénzkeresésnek.

Indíts dropshipping áruházat a Shopify segítségével. Építs magadnak egy birodalmat. Kezd el most. Ha nem tudnád, mi az a dropshipping: a dropshipping egy olyan üzleti modell, amelyben te eladsz egy terméket a vásárlónak, de a beszállító tárolja, csomagolja és szállítja a terméket a vásárlóidnak a te nevedben. A Shopify dropshipping segítségével több millió termékhez férhet hozzá, amelyeket hozzáadhat az áruházához.

Egyes Shopify dropshipping alkalmazások lehetővé teszik, hogy kézzel válaszd ki a termékképeket, szerkeszd a termékleírásokat, és személyre szabott hangulatot adj vállalkozásodnak, hogy az emberek szívesen vásároljanak nálad.

A legjobb módja az online dropshipping pénzkeresésnek? A legtöbb vállalkozó néhány marketingstratégiára összpontosít: Facebook-hirdetések futtatása, befolyásolókkal való termékismertetés, és közvetlen üzenetek (DM) küldése a potenciális vásárlóknak a közösségi médiában. P.s. Ha szeretnéd felépíteni az első dropshipping áruházadat, ne hagyd ki a Dropshipping 101 tanfolyamunkat.

Próbáld ki a Print on Demandot

A Print on demand is népszerű lehetőségnek bizonyul. Grafikusok fordulnak az üzleti modellhez, hogy ruhákon és más termékeken értékesítsék a terveiket, hogy jobban monetizálják a művészetüket. Egyedi dizájnjaikkal következetes és megalapozott márkát hozhatnak létre vállalkozásuk számára. A Print on demand abban az értelemben hasonlít a dropshippinghez, hogy nem kell raktárkészletet tartani, és nem kell saját magad kiszállítania a termékeket a vásárlóknak. Van azonban két apró különbség.

Először is, márkás címkéket adhatsz a csomagokra, ami nagyszerű a márkafelismerés szempontjából. Másodszor, a szállítási költségek meglehetősen drágák, ami megnehezíti a fenntartható üzlet létrehozását, hacsak nem számítasz fel magasabb árakat vagy nem értékesítesz nagyobb mennyiséget. De nagyszerű beszállítói vannak az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Európában, mint például a Printify vagy a Printful, így azonnal belevághat, és elérheti álmát, hogy saját ruházati vonalat hozzon létre.

A legjobb módja annak, hogy pénzt keress a Print On Demand üzleteddel? Ingyenes marketingcsatornák. A legjobb megoldás az lenne, ha ingyen reklámoznád a termékeidet az Instagramon, a Pinteresten, vagy olyan Instagram influencerekkel, akik jól konvertálják a közönségüket. Teljes áttekintést kaphatsz a print of demand vs dropshippingről, ha megnézed, ahogyan egészséges vitába keveredünk a Nagykereskedő Teddel az egyes üzleti modellek előnyeiről és hátrányairól.

Keress pénzt az affiliate marketinggel

Az affiliate marketing az egyik legnépszerűbb módja az online pénzkeresésnek. Az évek során népszerűsége felfelé és lefelé változott, de továbbra is stabil módja az online pénzkeresésnek. Az affiliate marketingben az a legjobb, hogy szinte bármelyik cégnél lehetsz affiliate, a Shopify-tól az Amazonon át az Uberig és a FabFitFunig.

Az affiliate marketing lehetővé teszi, hogy más márkák népszerűsítésével keress megélhetést. Ha ügyes marketinges vagy, jutalékot kereshetsz az eladásokból kiskereskedelmi termékek, szoftverek, alkalmazások és egyéb termékek népszerűsítésével. Bár a jutalékszerzés csekélynek tűnhet, ne feledje, hogy több márka partnereként több affiliate linket is elhelyezhet egyetlen blogbejegyzésben.

Ha valóban pénzt szeretnél keresni online affiliate marketinggel, akkor a legjobb, ha a tartalommarketingre összpontosít. Egy több oldalas, kiváló minőségű tartalmat tartalmazó blog kiépítésével lényegében egy olyan eszközt hozhat létre, amelyet a sajátjának nevezhet. A tartalommarketingre való összpontosításban az a legjobb, hogy ha egy partnerprogram megszűnik, akkor a partneri linket egy versenytársra cserélheti anélkül, hogy ez negatívan befolyásolná a mellékállásból származó jövedelmét.

Indíts YouTube-csatornát

Ha mások tudnak pénzt keresni a YouTube-on, akkor te is tudsz. A legjobban fizetett YouTuber a 7 éves Ryan, aki játékokat értékel a YouTube-csatornáján, ami 2018-ban 22 millió dollárt hozott neki. Egy másik jól kereső Jeffree Star, aki több mint 18 millió dollárt keresett a YouTube-on, és kozmetikai márkája van, amely évente körülbelül 100 millió dollár értékben ad el termékeket. A YouTube (és a Myspace) hírneve segített neki abban, hogy a befolyását felhasználva a YouTube-bevételén túl online pénzt keress.

A YouTube-csatornádnak egyetlen résre kell összpontosítani, hogy erős, hűséges közönséget építhess magadnak. Például készíthetsz sminkelős bemutatót, streamelhetsz videojátékokat, véleményezhetsz termékeket, taníthatsz készségeket, készíthetsz tréfás videókat, vagy bármi mást, amire úgy gondolod, hogy lenne közönséged.

A YouTube-on való pénzkeresés titka az, hogy olyan tartalmakat hozzon létre, amelyekre az emberek kíváncsiak, és amelyek vagy oktatnak, vagy szórakoztatnak. Használhatsz szellemes főcímet, hogy nézésre csábítsd az embereket, vagy használhatsz a YouTube-keresésre optimalizált kulcsszavakat. Amint elérte az 1000 feliratkozói mérföldkövet, hivatalosan is pénzzé teheted csatornádat YouTube-hirdetésekkel.

Online tanfolyam létrehozása

A tudás megosztása az egyik legjobb módja az online pénzkeresésnek. Ha szakértője vagy egy témának, tudásodat online tanfolyamok létrehozásával pénzzé teheted. Tanfolyamát eladhatja az Udemy-n, vagy ha már van saját közönsége, akkor a saját weboldalán. Egyes vállalkozók akár havi 5000 dollárt is keresnek online tanfolyamokkal.

Ahhoz, hogy népszerű és sikeres tanfolyamot hozzon létre, a legjobb, ha megnézi más tanfolyamokat a témájában. Ezután nézze meg az értékeléseket. Melyek azok a szempontok, amelyeket az emberek dicsérnek, és melyek azok, amelyeket utálnak? Hogyan tudnál valami jobbat létrehozni, mint amit már létrehoztak? Koncentrálj olyan tartalom létrehozására, amely megoldja a legnagyobb panaszokat, miközben utánozza azokat a pozitív aspektusokat, amelyekről az emberek rajonganak.

A platform, amelyen tanfolyamodat eladod, meghatározza, hogyan tudsz a legjobban pénzt keresni. Ha a tanfolyamodat az Udemy-n adod el, nem kell sokat tenned a népszerűsítéséért. Szinte beállíthatja és elfelejtheti. Esetleg néhány blogon vagy a saját weboldaladon népszerűsítheted. Ha azonban a tanfolyam a saját weboldalán van elhelyezve, akkor lehet, hogy hirdetéseket kell futtatnia a tanfolyam népszerűsítésére. Egy e-mail listát is építhet, így a jövőbeni tanfolyamokat is népszerűsítheti ugyanannak a közönségnek.

Legyél író

A tartalommarketing iránti növekvő érdeklődés miatt egyre több márka keres nagyszerű írókat a tartalomkészítéshez. Az írói siker titka az, hogy egy adott terület szakértője legyél. Sok író próbál generalista lenni, és a legkülönfélébb kategóriákba írni, az élelmiszerektől a technológiai cikkekig. Ha azonban íróként egy résre összpontosítasz, jobb tartalmat írhatsz.

Ha van tapasztalatod a szakterületeden, más perspektívát tudsz hozzáadni egy tartalomhoz. Ez azt jelenti, hogy nem csak ugyanazt mondod, mint minden más online cikk. És ez az, amiért a márkák valóban fizetni akarnak - a gondolataidért, tapasztalataidért és a saját résükkel kapcsolatos belső információkért. Ha valaki marketing írásmintát kér, küldj neki marketing írásmintát. Ne küldj pénzügyi cikket. Vagy fitness cikket.

A felvételi menedzser nehezen tudja meg, mennyire értesz a rés iparágához, ha nem látnak releváns írásmintát. Jelentkezz a képességeinek és tapasztalatának megfelelő lehetőségekre. Továbbá, ha a pályázatod nem tartalmaz egy listát az írásmintákra mutató linkekkel, akkor figyelmen kívül fogják hagyni.

Legyél online oktató

Online oktatóként sok pénzt kereshetsz az interneten, és magad választhatod meg a munkaidődet. A Studenomics szerint Bohdan 2100 dollárt keresett korrepetálással. Ami érdekes, hogy az ügyfélkörét szájhagyomány útján, ismertséggel és nagyszerű csoportos díjszabással építette ki. Míg a természettudományok és a matematika esetében gyakran nagy a kereslet a korrepetálási állások iránt, az angol nyelv is népszerű a nemzetközi közönség körében. Ha szakértője vagy egy témának, a korrepetálás lehet a megfelelő platform számodra, hogy gyorsan pénzt keress.

Az ilyen típusú munkákhoz elengedhetetlen a nyelvi diploma vagy tapasztalat, ezért mutasd be diplomádat, magas tanulmányi átlagod vagy más bizonyítékát annak, hogy alkalmas vagy az adott téma korrepetálására. Ha tanári diplomával rendelkezel, nagyobb eséllyel kaphatsz korrepetálói állást. Ha előadást tartottál egy konferencián vagy rendezvényen az adott témában, szintén szóba jöhet egy online korrepetálási, tanítási vagy mentori állás. Koncentrálj a szakterületeden végzett korrepetálásra. Ha nem te vagy a legjobb, akkor valószínűleg nem az adott témában kellene korrepetálni.

Domainek eladása

Ha rendszeresen vásárolsz domainneveket, de nem használod őket, akkor mindig megpróbálhatod nyereséggel eladni őket. A domainek eladása azonban rendkívül versenyképes. Ha egyszavas .com domainnel rendelkezik, nagyobb esélyed van az eladásra. A nagy keresési volumenű szavak is jól eladhatók. Azoknak a domaineknek is nagyobb az eladási esélye, amelyek az adott pillanatban divatosak. Például egy évvel ezelőtt a fidget spinner domainek könnyebben eladhatóak voltak, mint most. A Shopify domain regisztrációs platformon keresztül kereshet az elérhető domainnevek között, és vásárolhat egyedi domainnevet.

A GoDaddy Domain Auction nevű szolgáltatásán keresztül értékesítheti domainjeit. Nézd át a legmagasabb licitálású domaineket, hogy lásd, milyen típusú domainek fogynak jól. Ez segít megtudni, hogy érdemes-e eladni a domainjeid, és mennyi pénzt kereshetsz az eladásukkal.

Add el terveid online

A grafikai tervezés egy csodálatos képesség, amelyet többféleképpen is pénzzé tehetsz. Elmehetsz a print on demand útvonalon, és eladhatod a saját egyedi termékeidhez készített dizájnjaidat. Alternatívaként felajánlhatod a terveidet egy crowdsource platformon, mint például a 99 Designs. Készíthetsz saját grafikákat, sablonokat és egyebeket, és eladhatod őket olyan piactereken, mint a GraphicRiver vagy a Creative Market. Vagy felvehetsz néhány ügyfelet, és dolgozhatsz szabadúszó grafikusként.