, 2021/12/20

Az idősek számára az otthoni ápolási szolgáltatások sokkal inkább lehetővé teszik az otthonlétet egy későbbi életkorig. Érthető, hogy sokak számára sokkal kívánatosabb a saját otthonuk biztonságában és kényelmében, önállóan élni, mint bentlakásos ellátásban élni.

care home franchise

Clare Jefferies, a Home Instead otthoni ápolással foglalkozó franchise-üzletág wimbledoni kirendeltségének munkatársa szerint: A bevált modellünk kiemelkedő gondozást nyújt ügyfeleinknek és kiemelkedő eredményeket a franchise partnereinknek. Az idősek gondozására szakosodtunk, úttörő, kapcsolatközpontú szolgáltatással, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a lehető leghosszabb ideig saját otthonukban maradhassanak. Küldetésünk "Az Egyesült Királyság legcsodáltabb ápolási vállalatává válni az idősödés arculatának megváltoztatásával" minden tevékenységünket meghatározza, és az embereket helyezi vállalkozásunk középpontjába.

5 ok, amiért az otthoni ápolással kapcsolatos franchise indítása nagyszerű ötlet

1. Megfizethető

Az otthoni ápolási franchise más szolgáltatási franchise-hoz képest meglehetősen megfizethető befektetés. Mivel mások otthonában fogsz gondoskodni a gondozásról, nem kell drága üzlethelyiséget bérelned, és az összes adminisztratív feladatot a saját otthonodból is elvégezheted. A költségek, amelyeket az üzleti tervében figyelembe kell vennie, az olyan kiadásokra vonatkoznak, mint a személyzet felvétele és képzése, valamint a marketingkampányok indítása.

2. Nyereséges

Mivel a beruházási költségek meglehetősen alacsonyak, a kereslet nagy, és a kiosztott területek általában nagyok, esélye lesz arra, hogy rövid időn belül megtérüljön a befektetése. Ha ez megtörtént, könnyebbnek találhatja, hogy következetesen lenyűgöző éves forgalmat érjen el, mint egy más típusú vállalkozásban.

3.Jutalmazás

Amellett, hogy jövedelmező és rengeteg lehetőséget biztosít a fejlődésre, az otthoni ápolással foglalkozó vállalkozások nagyfokú munkahelyi elégedettséget is biztosítanak. Nem fogsz fizetésről fizetésre élni, és nem azért dolgozol, hogy minden nap minél több pénzt keress. Segíteni fogsz a rászorulóknak, hogy teljes, boldog és méltóságteljes életet élhessenek. Ez teszi a szereped - és az egészségügyben betöltött minden más munkát - érzelmileg hihetetlenül kifizetődővé, mivel tudni fogod, hogy pozitív hatást gyakorolsz a környezetedben élőkre.

4. Képzés és támogatás

Az otthoni ápolással foglalkozó franchise-vállalkozások többsége kipróbált és bevált képzési programokat biztosít, hogy a franchise-tulajdonosok felkészüljenek vállalkozásuk hatékony és sikeres működtetésére. A franchise-adó támogatást nyújthat a megfelelőséggel és biztosítási kérdésekkel foglalkozó, a személyzet képzésével és a szükséges felszerelésekkel kapcsolatos tanácsadással kapcsolatban.

5. Neves márkanév

Alapvető fontosságú, hogy a betegek és családtagjaik megbízhassanak az otthoni ápolási szolgáltatásokban, hogy a legjobb minőségű ellátást nyújtsák. Ezért az otthoni ápolással foglalkozó vállalkozás sikere érdekében előnyös egy jól ismert márkanévvel rendelkező franchise-ba fektetni, mivel nagyobb a valószínűsége, hogy az ügyfelek az ő szolgáltatásaikat választják, szemben egy kevésbé ismert és nagyobb kockázattal járó vállalkozással.

Bővebben:

Fektess be az időseinek jólétébe ezzel a 7 otthoni ápolási franchise lehetőséggel.

Mivel az otthoni ápolás iránti kereslet növekszik, ez egy nagyszerű időszak arra, hogy franchise-t nyiss az ápolási ágazatban. Ha egy olyan iparághoz szeretnél csatlakozni, amely nemcsak nyereséges, hanem személyesen is kifizetődő, akkor különösen az otthoni ápolás franchise kínálhat mindent, amit keresel. A jó hír az, hogy nem feltétlenül van szükség orvosi háttérre ahhoz, hogy az otthoni ápolási ágazatban tevékenykedj.

Akár úgy döntesz, hogy gyakorlatias franchise-vevő leszel, aki otthonukban látogatja meg az ügyfeleket, akár ragaszkodsz ahhoz, hogy az otthoni ápolással foglalkozó vállalkozását az irodádból fejleszted, vannak lehetőségeid.

Kare Plus

Ez az otthoni ápolási franchise mind állami, mind magánintézmények, például az NHS számára nyújt ápolási szolgáltatásokat, és több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a kiszolgáltatott emberek gondozásában. A Kare Plushoz csatlakozó befektetők egy olyan franchise képviselőivé válnak, amely a minőséget helyezi előtérbe.

A Kare Plus franchise-vevőjévé válás: Előnyt jelent, de nem feltétlenül szükséges az egészségügyi ágazatban szerzett háttér.

Mennyit kell befektetnie: A franchise-programba való felvételhez legalább 25 000 fontot kell befektetnie, a teljes befektetés összege pedig 75 000 font.

Mit kap a befektetéséért: A franchise-tulajdonosok hozzáférést kapnak a márka logójához, a weboldalhoz és a marketinganyagokhoz, valamint támogatást kapnak a vállalkozás egyéb területein, például a toborzás, a könyvelés és a megfelelés terén.

Radfield Home Care

Ez egy családi vállalkozás, amely több mint 30 éve nyújt gondozást. A Radfield Home Care munkatársai a társaságtól és a bevásárlásban való segítségnyújtástól kezdve a mosáson át a teljes körű, bentlakásos gondozásig mindent nyújtanak.

Mennyit kell befektetnie: A franchise-tulajdonosok egy 20 napos képzési programba kerülnek beiratkozásra, amelynek teljes befektetése 80 000 font, a franchise-díj pedig 30 000 font.

Mit kap a befektetéséért: Értékes támogatást is kap az üzlet olyan kulcsfontosságú területein, mint a toborzás, a marketing és a megfelelés, hogy biztosítsa, hogy nyereséges vállalkozása időben beinduljon és működjön.

Promedica24

A Promedica24 egy idősek gondozásával foglalkozó ügynökség, amely 24 órás gondozást kínál ügyfeleinek különböző módokon. Legyen szó sürgősségi ellátásról, rövid távú vagy hosszú távú gondozásról, a franchise első osztályú orvosi szolgáltatásokat, valamint segítséget és társaságot nyújt. Ez lehetővé teszi, hogy az emberek hosszabb ideig otthon élhessenek anélkül, hogy úgy éreznék, teher a szeretteiknek.

A Promedica24 franchise-jogosultjává válás: Nem kell aggódnia, ha még soha nem dolgozott ebben az ágazatban. A Promedica24 franchise-vevőjeként nem önnek kell majd gondoskodnia az ellátásról. Ha szeretne jelentkezni, kattintson ide.

Mennyit kell befektetnie: Ahhoz, hogy Promedica24-franchise-vevő lehessen, legalább 1000 fontot kell befektetnie, és összesen 40 000 fontot.

Mit kap a befektetéséért: Nem kell foglalkoznia a gondozók toborzásával, mivel ezt mind elvégezzük helyetted. A te feladatod Promedica24 franchise-vevőjeként az, hogy új ügyfeleket találj és szerződtess, hogy fejleszthesd és növelhesd vállalkozásod. Emellett szakértői marketingtámogatást is kapsz, és hozzáférhetsz a testreszabott CRM-rendszerekhez.

CarePatrol

A CarePatrol franchise-ok évente 9 alkalommal kínálnak élő, személyes képzéseket. Néhány havonta egyszer felfrissítő foglalkozásokra is sor kerül. Az induló költségek egy ilyen franchise esetében 71 540 $ és 88 490 $ között mozognak. Egyedülálló marketingprogramot kínálnak, amely ajánlásokat osztogat.

Amada Senior Care

Az Amada Senior Care otthoni ápolási szolgáltatásokat és egyedülálló tanácsadási szolgáltatásokat kínál az asszisztált életvitelű elhelyezéshez. A franchise díj 48 000 dollár. A Senior Care számlák 5 % jogdíjat tartalmaznak.

BrightStar Care

A BrightStar Care franchise-ok többféle bevételi forrást kínálnak. A franchise díj 50 000 dollár. A vezető franchise-ok átlagos bevételi modellje 2019-ben 3 918 188 dollár volt. A különbség itt az, hogy minden esetet egy regisztrált ápoló kezel.

Homewatch CareGivers

A Homewatch CareGivers franchise-ba való kezdeti befektetés 83 000 dollár. Az egyik nagy különbség itt az, hogy ők kezelik a gyógyszereket. A gondozók részletes listát vezetnek az adagokról és az adagolás idejéről. Szükség esetén még egy speciális tablettaadagolót is használnak.

Megható szív otthon

Ha New Yorkban keres idősgondozási franchise-tevékenységet, a Touching Heart at Home egy franchise-változat. A franchise-díj alacsonyabb, mint néhány másé, 39 500 dollár. A teljes szükséges befektetés 53 000 és 75 000 dollár között van. Ezek a franchise-ok megfizethetőek, és nincs szükség orvosi képzésre.

Qualicare családi házi gondozás

Egy férj-feleség csapat indította el a Qualicare Family Homecare franchise-t. Egy hozzátartozójuk számára szükséges ápolási szolgáltatások iránt érdeklődtek. A franchise díj itt 49 700 dollár. Van egy gyorsindítási program ezen franchise-ok tulajdonosai számára. A 84.550 - 194.550 dollár közötti kezdeti befektetés magában foglalja a folyamatos coachingot is.

Senior Care Authority

A Senior Care Authority exkluzív idősgondozási tanácsadást kínál. Ez magában foglalja a szakképzett ápolást vagy a gondozók kiválasztását. Ezek az idősgondozási franchise-ok szintén személyre szabott programmal rendelkeznek minden egyes idős ember számára. Az itteni franchise-partnereket a támogatott életet biztosító szervezetek kompenzálják az elhelyezési szolgáltatásaikért. Az idősek családjai nem fizetnek. Az egyik ilyen franchise-hoz szükséges likvid tőke 50 000 dollár.

Segítő kéz otthoni ápolás

Az Assisting Hand Home Care franchise-ok szakképzett ápolási és orvosi eszközöket, valamint ideiglenes munkaerő-kölcsönzési lehetőségeket kínálnak. Itt az induló tőkeigény 300 000 dollár. Ez a cég műtét utáni ortopédiai ellátást is kínál. Veteránápolási szolgáltatásokkal és hospice támogatással is rendelkeznek.

Assisted Living Locators

Az Assisted Living Locators franchise-ok személyre szabott közönségkapcsolatokat kínálnak a befektetéssel együtt. Országos leadgeneráló programmal és testreszabott CRM-rel is rendelkeznek. A franchise díj 49 500 dollár. Emellett 9000 dolláros bevezetési díj is van. Az Assisted Living Locators felkerült a 2019-es top low-cost franchise listára.

Executive Home Care

Az Executive Home Care franchise-ok a csecsemőktől az idősekig terjedő ügyfeleket gondozzák. Ha érdekli valamelyik ilyen franchise, 200 000 dolláros kezdeti befektetésre lesz szüksége. A weboldalukon különböző helyszíneket sorolnak fel az új lehetőségekhez. A franchise díj is 44 900 dollár. A székhelyük Hackensack New Jersey államban található. Új franchise-ok más területeken, például New Yorkban is lehetségesek.