, 2021/12/7

A borbélyüzletek franchise lehetőségei közé tartoznak a férfi fodrászüzletek, amelyek elsősorban férfiak és fiúk hajának vágásával, trimmelésével és formázásával foglalkoznak. A borbélyüzletek továbbá borotválják és vágják a férfiak szakállát. Az iparág most kezdi felismerni, hogy a hagyományos borbélyüzletet is fel kell venni a főbb típusok közé.

barbershop franchise

És különösen a borbélyüzletek franchise-tevékenysége intenzíven növekszik az utóbbi időben, figyelembe véve az emberek növekvő igényét arra, hogy gondoskodjanak a megjelenésükről, és hogy azt gyorsan megkapják. Az egyes borbélyüzletek franchise-jának jövedelmezősége a hűséges ügyfelektől, a helyszíntől és a marketingtől függ. Reméljük, hogy a népszerű borbélyüzlet franchise és más eladó szépségipari franchise-ok könyvtárunk segíthet egy fontos és sikeres döntés meghozatalában.

Mi a The Ultimate Barber Franchise?

A hírnév és a növekedés, amely számos díjat hozott a végső borbélynak.

A márka élvonalbeli technológiát, képzést és támogatást nyújt a franchise partnereknek.

A The Ultimate Barber márka 10 éves építése után, amely Észak-Virginiában díjnyertes vezető szerepet tölt be, a vállalat országszerte megnyitja a franchise lehetőségeket.

Mitől vagyunk a legjobbak?

Magas árrésű üzleti modell

Viszonylag alacsony indítási költség

Útmutatás az üzlet kiépítéséhez

Kiterjedt támogatás az induláskor és a folyamatos működés során

Többszörös visszatérő bevételi források

Élvonalbeli technológia a differenciált ügyfélélmény érdekében

A Borbélyüzlet franchise előnyei

Előnyök

- Növekvő kereslet a fodrászati franchise-ok iránt;

- Nincsenek domináns szereplők a szalonok piacán;

- Az ügyfelek gyakran hevesen hűségesek maradnak egy olyan fodrászathoz, amelyben megbíznak;

- A férfiak hajlandóak többet költeni az ápolásukra.

Lehetőségek

- Biotermékek és fenntartható (környezettudatos) módon előállított termékek;

- Az idősödő lakosságra összpontosító termékek és franchise-ok;

- Számos szépségipari franchise-üzlet bevételeinek akár 15%-a is származik a termékértékesítésből;

- A szolgáltatások közé tartozhat masszázs, arcápolás, gyantázás vagy lézeres szőrtelenítés, szemöldökvágás és forró törülközős borotválkozás.

Sikeres gyakorlat

- Természetes összetevők használata;

- Adjon okot az ügyfeleknek arra, hogy felkeressék a fodrászatát;

- Nemspecifikus termékek;

- A prémium szolgáltatások iránti kereslet továbbra is emelkedik;

- Egy olyan fodrászüzlet, amelynek székhelye egy nagy forgalmú területen található, nyilvánvalóan több átmenő forgalmat fog bonyolítani.

Trendek

- A fodrászüzletek mint közösségi központok koncepciója;

- Biotermékek;

- Férfi ápolás;

- Az új fodrászüzlet franchise olyan, mint a régi évek fodrászüzletei.

Típus szerinti szegmentáció

- Alapszintű hajvágás;

- Hajvágás borotválással;

- Egyéb hajszolgáltatás;

- Árucikkek;

- Minden egyéb.

Franchise Leírás

A The Barbershop A Hair Salon For Men, LLC a franchise-adó. A franchise-adó franchise-jogot kínál egy olyan alkalmi fodrászszalon létrehozására és működtetésére, amely kifejezetten a férfiak és fiúk (bár a nők is szívesen látottak) hajápolási igényeihez igazodó hajvágást, hajszínezést, hajfestést, szakállvágást és gyantázást kínál a rendszer szerint, a védjegyek alatt és a franchise-megállapodás feltételeinek megfelelően.

Képzési áttekintés:

A franchise-tulajdonosoknak, az általuk kijelölt menedzsernek és/vagy legalább egy másik alkalmazottnak két-három napra meg kell látogatnia a franchise-adó egyik kapcsolt tulajdonában lévő telephelyét. A helyszíni nyitási segítségnyújtás a szalon tervezett megnyitását megelőző három napon, a nyitás napján és az azt követő négy napon keresztül történik a franchise-jogosult szalonjában.

A franchise-adó legalább egy oktatót küld a szalonba. A legtöbb, ha nem az összes képzés a helyszínen történik, és általában szükség szerint. Az egyik tulajdonosnak és a kijelölt vezetőnek a franchise-adó megelégedésére kell elvégeznie a képzést. A franchise-adó a tapasztalt vezetők és alkalmazottak számára felfrissítő programokat is biztosíthat. Ezek a programok jelenleg nem kötelezőek, de a jövőben kötelezőnek minősülhetnek.

Megadott terület:

A franchise jogosultaknak a szalonjukat a franchise szerződésben meghatározott meghatározott helyen kell működtetniük. A védett terület akkor kerül meghatározásra, amikor mindkét fél megegyezik a helyszínről. A védett területet az adott helyszín demográfiai jellemzőihez igazítják (nincs minimális földrajzi terület). Általában a védett terület a szalon körül három mérföldes sugarú körben helyezkedik el, kivéve, ha a szalon sűrűn lakott területen vagy vidéken található. Ha a franchise-vevő vidéki területen van, a védett terület sokkal nagyobb lehet, ha pedig sűrűn lakott területen, például egy belvárosi nagyvárosban, a védett terület kisebb lehet.

Mindaddig, amíg a franchise-megállapodás hatályban van, és a franchise-felvevők nem állnak szerződésszegésben sem a franchise-adóval, sem a franchise-adóval vagy annak bármely kapcsolt vállalkozásával kötött bármely más megállapodással, sem ő, sem a kapcsolt vállalkozásai nem fognak a védett területen belül The Barbershop Salon vagy The Guy's Place Salon (a franchise-adó másik márkája) tulajdonosa vagy üzemeltetője lenni, illetve franchise-t vagy engedélyt adni másoknak The Barbershop Salon vagy The Guy's Place Salon (a franchise-adó másik márkája) tulajdonlására vagy üzemeltetésére.

Kötelezettségek és korlátozások:

Bár a franchise-tulajdonosoknak nem kell személyesen részt venniük a szalon napi szintű vezetésében, a franchise-adó ezt ajánlja, és függetlenül attól, hogy milyen mértékben vesznek részt a vezetésben, a franchise-tulajdonosok kötelesek minden erejüket a szalon működtetésére fordítani. A franchise-megállapodáshoz csatolt formanyomtatványon minden jogalany franchise-tulajdonosnak és házastársuknak alá kell írnia egy garanciát és kötelezettségátvállalást, amely vállalja és vállalja a franchise-megállapodásban foglalt összes kötelezettség teljesítését, valamint egy megállapodást, hogy betartja az összes korlátozó záradékot.

A franchise-adó megköveteli, hogy a franchise-felvevők csak az általa jóváhagyott árukat és szolgáltatásokat kínálják és értékesítsék. A franchise-jogosultnak tilos a franchise-adó által nem engedélyezett vagy jóváhagyott termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnia vagy értékesítenie, és tilos a szalon helyiségeit a franchise-megállapodásnak megfelelő szalon működtetésén kívül más célra használni.

A franchise-adó megköveteli a franchise-tulajdonosoktól, ha a vonatkozó jogszabályok lehetővé teszik, hogy részt vegyenek más franchise-szalonokkal közös különböző programokban és tevékenységekben, a kézikönyvben meghatározott vagy a franchise-tulajdonosok számára egyéb módon nyilvánosságra hozott rendelkezésekkel összhangban.

A megállapodás időtartama és megújítása:

A franchise kezdeti időtartama 10 év. Ha a követelmények teljesülnek, a franchise-jogosultak további öt, egyenként 10 éves időtartamra meghosszabbíthatják.

Pénzügyi támogatás: A franchise-adó nem kínál közvetlen vagy közvetett finanszírozást. A franchise-adó nem vállal garanciát a franchise-felvevő váltójára, lízingjére vagy kötelezettségére.