, 2021/12/20

A Kyocera a világ egyik vezető dokumentumkiadás-kezelő vállalataként megváltoztatja a vállalkozások dokumentumkezelését, feldolgozását és a dokumentumokkal való kapcsolattartást. A Kyocera legújabb áttörése a legfejlettebb nyomtatási és dokumentumkezelési megoldásokat egyesíti, amelyeket egy privát, biztonságos és rugalmas virtuális felhőkörnyezetben tárolnak.

cloud printing services

A Kyocera arra törekszik, hogy partnereinek és végfelhasználóinak innovatív technológiát nyújtson, amely segíti az üzleti szervezetek előrelépését. Az iparág egyetlen 100%-ban privát felhőalapú nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatását kínáljuk. A világ egyik vezető felhőszolgáltatója által teljes mértékben támogatott felhőalapú nyomtatási szolgáltatásainkkal pénzt takaríthat meg, és nagyobb biztonságot, rendelkezésre állást, megbízhatóságot és rugalmasságot biztosít dokumentumkezeléséhez.

A Kyocera fokozott hálózati ellenálló képességgel, nagyobb mobilitással és jobb költséghatékonysággal egy teljesen biztonságos környezetben segít Önnek magasabb szolgáltatási szintek teljes nyugalomban történő nyújtásában.

Mi az a felhő?

A felhőalapú nyomtatás ma már több, mint egy nyomtatókiszolgáló az égben. A kényelemről és az egyszerűségről szól, felszabadítja alkalmazottai lehetőségeit, optimalizálja a dokumentum-munkafolyamatokat és csökkenti a költségeket - mindezt úgy, hogy az adatok biztonságban vannak egy valóban privát felhőben.

A felhőalapú számítástechnika három általános modellre osztható: nyilvános felhő, privát felhő és hibrid felhő. A nyilvános felhő független szolgáltatókból áll, amelyek felhőalapú számítástechnikai erőforrásokat bérelnek vagy adnak bérbe külső ügyfeleknek.

A privát felhő a helyben nyújtott felhőszolgáltatások telepítését jelenti. A hibrid felhő pedig összekapcsolja a nyilvános és a magánfelhő-szolgáltatásokat, lehetővé téve egy vállalkozás számára, hogy mindkét környezetet egyszerre használja, miközben a munkaterhelést igény szerint váltogatja a magán- és a nyilvános felhőeszközök között.

MPS a felhőben

Az MPS a felhőben a nyomtatási szolgáltatást egy távolról hosztolt, felhőalapú környezetben futtatja. A Kyocera hibrid modellt alkalmaz a nyomtatáshoz az egész vállalaton belül, amely helyi, helyszíni nyomtatókiszolgálók és a felhőben található fő nyomtatókiszolgáló keverékét használja. Ez biztosítja, hogy a nyomtatás akkor is elérhető legyen, ha hálózati problémák akadályozzák a felhővel való kommunikációt.

A dedikált nyomtatószerverek egyetlen központi szerverrel történő konszolidálása a hatékony és skálázható nyomtatási infrastruktúra működtetésének kritikus eleme. A központosított kiszolgáló használata azt jelenti, hogy a nyomtatóillesztők, a nyomtatósorok és a nyomtatási házirendek kezelése központilag történik, a beépített redundancia pedig sokkal könnyebbé teszi a helyreállítást bármilyen hiba esetén, és biztosítja, hogy a nyomtatóeszközök mindig rendelkezésre álljanak.

Most van itt az ideje, hogy a felhőalapú nyomtatásnak még egyszer megnézd, és mi lehetőséget kínálunk arra, hogy egész nyomtatási infrastruktúrádat az egekbe emeld.

A felhő

Felhőszerverünkkel a saját szerverek és tárolók kezelésének minden gondod megszűnik. Megkerestük a legjobb felhőalapú nyomtatási szolgáltatásokat kisvállalkozások számára ma. Alapvetően ezek a szolgáltatások egyszerűen csak lehetővé teszik, hogy bármilyen számítógépről vagy eszközről nyomtass, amely csatlakozik a od. Egyesek teljes körű szoftvert kínálnak az egész iroda számára. Mások inkább kis helyiségek vagy egyéni felhasználók számára alkalmasak.

Ha más felhőalapú nyomtatási szolgáltatásokat keresel a Google Cloud Print által hagyott űr betöltésére, íme ilyen szolgáltatás.

Felhőalapú nyomtatási szolgáltatások vállalkozások számára

Xerox ConnectKey

A Xerox ConnectKey egy intelligens munkaállomást kínál számos termelékenységi funkcióval. Természetesen nyomtathatsz a felhőből. De más funkciói applikációkkal segítik az irodai feladatok kezelését, elektronikus dokumentumkészítést és érintőképernyős kezelőfelületet biztosítanak a multifunkciós nyomtató eszközein.

Lexmark felhőalapú nyomtatáskezelés

Az irodában Lexmark nyomtatókkal rendelkezők számára a Lexmark Cloud Print Management megkönnyítheti a csapattagok számára, hogy gyorsan hozzájussanak a dokumentumokhoz, és csökkentheti az informatikai terhelést. Alapvetően a nyomtatandó elemeket a felhőhálózatban helyezheted el, majd a nyomtató kiválasztásakor egy jelvényt húzhatsz le a kiválasztott nyomtatónál, amint készen állsz a nyomtatásra.

AirPrint

Bár nem egészen olyan elérhető, mint a Google Cloud Print, az Apple AirPrint funkciója számos nyomtatóba van beépítve, és az összes Apple-eszközön elérhető, az iMac-ektől az iPhone-okig. Alkalmazások segítségével más operációs rendszereket futtató eszközökön is elérheted. Ez a lehetőség nem egy teljes körű szolgáltatás az irodák számára. De biztosan használhatod, ha munkahelyed Apple-termékekkel és kompatibilis nyomtatókkal van felszerelve. Szabadúszók vagy otthonról dolgozók számára is hasznos lehetőség lehet.

directprint.io

A Google Cloud Print helyettesítőjeként reklámozott directprint.io intelligens nyomtatási lehetőségeket kínál a Google Chrome és a Windows operációs rendszerekről. A rendszer teljes integrációt kínál a G Suite-tal. És az összes nagyobb nyomtatómárkával használható. Csatlakoztasd a helyi hálózatához. És minden dokumentumod biztonságban marad. Soha nem hagyják el a privát felhődet.

PrinterOn

A PrinterOn felhőalapú nyomtatási megoldásokat kínál a vállalati szintű vállalkozásoktól a nyilvános irodahelyiségekig mindenre. Regisztráld nyomtatódat, majd élvezd a teljesen biztonságos felhőkezelési funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén tárolhass és hozzáférhess minden olyan dokumentumhoz, amelyre nyomtatásra van szükséged. A megoldások rugalmasak maradnak. Így a legkülönbözőbb méretű és iparágú vállalkozások használhatják a nyomtatási feladatok biztonságos kezelésére.

UniPrint Infinity

Az UniPrint Infinity lehetővé teszi a nyomtatást a legkülönbözőbb számítógépes platformokon keresztül, a hagyományos asztali környezetektől a mobil és szerver alapú feladatokig. Alapvetően az UniPrint alkalmazáskiszolgáló mindent PDF-be alakít át, így azok könnyen elküldhetők a nyomtatási kiszolgálóra, majd az általad kiválasztott nyomtatón befejezhetők.

Printix

A Printix biztonságos nyomtatáskezelő platformja számos harmadik fél felhőmegoldásához kapcsolódik. Ezek közé tartozik az Office 365, a G Suite és az Azure AD. Kiiktathatja a szervereket, és mindent a felhőbe költöztethet előzetes költségek nélkül. A Printix azonban havidíjat számít fel ezzel kapcsolatban. A szolgáltató minden méretű vállalkozás számára kínál megoldásokat. Ezek közé tartozik egy automatizált infrastruktúra, amely megkönnyíti a csapattagok dolgát.

ezeep

Az ezeep egy központosított nyomtatáskezelő platform az irodák számára, amely megszünteti a nyomtatási illesztőprogramok szükségességét. Ehelyett lehetővé teszi, hogy mindent egyetlen felhőkörnyezetben tartson. A szolgáltatás egyszerű felületet kínál. Így a felhasználók könnyedén kezelhetik a dokumentumokat. És elküldhetik azokat az általuk kiválasztott nyomtatókra. Végül pedig az ezeep bármilyen eszközről elérhető.

Pharos

A Pharos lehetővé teszi, hogy az összes irodai nyomtatót és munkaállomást a felhőhöz kösse, így könnyen és biztonságosan nyomtathat. Élvezni fogja a felhőből történő tárolás és nyomtatás lehetőségét. A Pharos nyomtatási mérőszámokat is kínál. Így szemmel tarthatja a felhasználást az egész vállalkozásában. A nyomtatókat is egyszerűen beállíthatja és csatlakoztathatja. Így nem kell rengeteg időt pazarolnia az IT-csapatára ahhoz, hogy kihasználhassa ezt a szolgáltatást.

OM Plus

Az OM Plus felhőalapú nyomtatási megoldást kínál a nyomtatási szoftvercsomagjában. A vállalat speciális iparágakra szabott megoldásokat készít. A legtöbbjük az úgynevezett vállalati szintű megoldások közé tartozik. Tehát rengeteg funkcióval rendelkeznek. Azonban egy kisebb, sok nyomtatási feladatot feldolgozó vállalkozás számára is hasznosak lehetnek.