, 2021/11/26

A Black Friday és a Cyber Monday promóciós trendnek köszönhetően rengeteg nagyszerű ajánlat és különleges promóció van az évnek ebben az időszakában, és sok közülük pont az, amire egy kisvállalkozásnak szüksége van.

kisvállalkozók számára

Sok ajánlat korlátozott ideig lesz elérhető a fekete péntek dátumai körül, míg mások csak a fekete péntektől az azt követő kiberhétfőig, így gyorsan kell cselekednie, hogy kihasználhassa az előnyöket. Fekete péntek 2021-es ajánlatok kisvállalkozások számára. Tekintsd meg az idén keringő Black Friday-ajánlatokat és néhányat a legjobb ajánlatok és promóciók közül, amelyek a kisvállalkozók számára előnyösek lehetnek.

Verizon Business különleges ajánlatok

A Verizon Business idei Black Friday-ajánlatai között ingyenes technológiai értékelések, díjmentesség és 1200 dolláros kedvezmény szerepel egy kiválasztott új 5G-telefonra, ha az új vonal és az új telefonvonal cseréje támogatható. Emellett bármely üzleti korlátlan díjcsomag megvásárlásához kiegészítő készülékeket kínálnak, a készülékek között iPhone 13 (standard, Pro és Mini) és számos népszerű Android készülék is szerepel.

A kisvállalkozások tulajdonosai a Verizon "Small Business Days" promócióján keresztül korai hozzáférést kaptak a különleges Black Friday-ajánlatokhoz is. A promóció november 18-án kezdődött, és személyre szabott műszaki értékelésekkel jár. Az SBA50K által Black Friday ajánlatként kínált egyedi üzleti terv tartalmazza a "Step-by-Step Guide to Getting Your SBA Microloan Application Approved" című útmutatót mindössze 136 dollárért, ami nagy, 30%-os kedvezményt jelent.

Az SBA50K célja, hogy megtanítsa a vállalkozókat arra, hogyan használhatják ki a Small Business Administration Mikrohitel Programját, amely akár 50 000 dollárig terjedő finanszírozást biztosíthat kisvállalkozásoknak vagy bárkinek, aki vállalkozást szeretne indítani. Ennek a kölcsönnek a hitelkorlátozásai érdekesek a kisvállalkozások számára, mivel a kölcsön nem a hagyományos bankokon keresztül folyik.

Ez azt jelenti, hogy csak 550-es vagy annál magasabb hitelminősítésre van szükség. A kedvezményes, lépésről lépésre történő útmutató a hitelfolyamathoz és az egyéni üzleti tervcsomag talán az egyik leghasznosabb Black Friday ajánlat az új és kisvállalkozások számára.

PowerSMPP A2P kedvezmény

A PowerSMPP egy vállalati szintű üzenetküldő szoftver és az egyik legmegbízhatóbb A2P üzenetküldő alkalmazás a világon, és kiváló kedvezményes ajánlatot kínálnak 25%-os kedvezményt ezen a fekete pénteken. A kisvállalkozások tulajdonosainak a PowerSMPP weboldalán található űrlapot kell kitölteniük a kedvezmény igénybevételéhez.

Ha bármelyik kisvállalkozásnak hasznára válhat az A2P (alkalmazásról személyre szóló) üzenetküldés, akkor regisztráljon a PowerSMPP-nél, és használja a POWERSMPP_BLACK FRIDAY21 kódot, hogy megkapja a 25%-os átalányárengedményt.

Merchant Maverick félárú munkafüzet

A Merchant Maverick 50%-os kedvezményt kínál a hitelkártya-feldolgozási "Költségelemzési munkafüzetükre", amely normál esetben 99 dollárba kerül. Az ajánlat a fekete péntektől a kiberhétfőig tart. A munkafüzet segít a kisvállalkozóknak megérteni a hitelkártya-feldolgozást, hogy soha ne fizessenek túl sokat a szolgáltatásért. A könyv emellett hozzáférést biztosít a bennfentes forrásokhoz és a minden hitelkártya-feldolgozó cég által használt ismeretekhez.

Vásárolja meg a Költségelemzés munkafüzetet a Merchant Maverick weboldalán, és adja meg a HOLIDAY50 kódot a pénztárnál az 50%-os kedvezmény aktiválásához.

Fattmerchant Stax különleges ajánlatok. A Fattmerchant egy előfizetéses kereskedői számla, amely integrálható a legtöbb nagy bevásárlókosárral, és ideális a nagy értékesítési volumenű vállalkozások számára. A Stax fizetési szolgáltatásuk Black Friday akció keretében egy hónap ingyenességet és egy ingyenes terminált kínál. Különleges ajánlatukban az is szerepel, hogy az első 5000 dollárnyi tranzakcióért nem kell díjat fizetni.

QuickBooks Online kedvezmény

A népszerű felhőalapú könyvelőszoftver, a QuickBooks Online rengeteg hasznos funkcióval, automatizálással és vonzó számlázási lehetőségekkel rendelkezik, és jelenleg a Black Friday akciós szezon részeként akár 70%-os kedvezményt kínálnak az első három hónapos szolgáltatásra.

ADP bérszámfejtési szoftver kedvezmények

Az ADP az egyik legismertebb és legrégebben működő munkahely-kezelő rendszer, amely a kisvállalkozások számára elérhető, és az új ügyfelek számára a bérszámfejtési szolgáltatásaik első három hónapját ingyen kínálják egy különleges Black Friday ajánlat keretében. Ez egy korlátozott ideig érvényes ajánlat, így ha az ADP bérszámfejtő szoftverre szüksége van a vállalkozásának, akkor most van itt az ideje, hogy meglátogassa a weboldalukat és regisztráljon.

Shopify kereskedő erőforrások

A Shopify néhány kedvezményt kínál exkluzív partnerekkel, amelyeket felkereshet, de a fő ajánlatuk ebben a Black Friday szezonban a kereskedőknek szóló számos különleges erőforrás. A különleges ünnepi erőforrások mind ingyenesek, és videós oktatóanyagokat tartalmaznak tanácsokkal arra vonatkozóan, hogyan maximalizálhatja az ünnepi eladásokat. Emellett tanácsokat is adnak az összes releváns e-kereskedelmi alkalmazással kapcsolatban, és még sok minden mást.

Használja a Shopify Black Friday erőforrásait, hogy a legtöbbet hozza ki a decemberben közelgő ünnepi szezonból, ha ellátogat a Shopify weboldalára, és elindítja az ingyenes próbaverziójukat.

Norton vírusirtó ajánlatok

A Norton mindig számos különleges ajánlatot kínál a fekete pénteki időszakban és annak környékén, bár az, hogy pontosan mit kínál, attól függ, hogy Ön hol van a világon. Idén a Norton számos nagy kedvezményt kínál az Egyesült Államokban élő ügyfeleknek, többek között a Norton 360 Standard egy évre, egy eszközre, azonnali 70 dolláros kedvezménnyel.

A Norton 360 Deluxe egy évre, öt eszközre 85 dolláros kedvezménnyel is beszerezhető. A Norton 360 with LifeLock a Nortonhoz kapcsolódó partnereken keresztül mindössze 299,88 dollárért vásárolható meg, amely egy évre szól, de korlátlan számú eszközön használható, így különösen érdekes a cégtulajdonosok számára.

Hostinger Web Hosting ajánlatok

A Hostinger hihetetlen 80%-os kedvezményt kínál minden megosztott és WordPress tárhelycsomagjára. Az ár havi 1,39 dollárról indul, ha beszállsz a Black Friday ajánlatokba, és tartalmazza a Litespeed webszerver és a gyorsítótárazást, valamint egy ingyenes domaint az első évben. Emellett élő chat-támogatást is nyújtanak egész nap, minden nap.