, 2021/12/3

A mai vendéglátósok zökkenőmentes élményt szeretnének, kezdve a foglalással. Ezért van nagy igény az online foglalási rendszerek iránt. Ezek az online foglalási rendszerek, amelyek jellemzően egy alkalmazás formájában működnek, lehetővé teszik az ügyfelek számára a foglalások digitális kezelését.

restaurant reservation apps

Az éttermi foglalási alkalmazás használata fontos, hogy az éttermi vállalkozások megfeleljenek a nagyobb kényelem és a jobb ügyfélélmény iránti fejlődő igényeknek.

Ingyenes étterem foglalási rendszer

A TableAgent egy ingyenes, felhőben működő étteremfoglalási rendszer alkalmazás, amely alternatívát kínál az éttermeknek a jelenleg elérhető drága foglalási szoftverekkel szemben. A TableAgent egy könnyen használható, időtakarékos, webalapú étteremfoglalási rendszer platform. Nincs telepítendő szoftver, nem kell havi vagy ügyfélenkénti díjat fizetni. A TableAgent segítségével bármikor, bármilyen eszközről, beleértve a telefonokat és a táblagépeket is, online fizetéseket fogadhat el, kezelheti és elérheti a foglalási szoftvert.

Technikai előny

Használd ki biztonságos platformunkat, amelyet a legújabb, legmodernebb, iparágvezető technológiai eszközökkel építettünk. A TableAgent egy "progresszív webes alkalmazás", amelyet a megbízható Amazon.com AWS felhő támogat. Az AWS rugalmas, skálázható, nagy teljesítményű számítástechnikai felhőinfrastruktúra, amely olyan szervezetek számára nyújt magas szintű biztonságot, megbízhatóságot és sebességet, mint a Pfizer, az Intuit és az amerikai haditengerészet. A TableAgentet ugyanazzal a vezető technológiával fejlesztették ki, amelyet a Google, a Twitter, az Instagram vagy a Pinterest is használ.

Ez nagyon egyszerű. Teljesen működőképes foglalási rendszerünk ingyenes. Ezen kívül néhány fizetős szolgáltatást is kínálunk. Például azok a vállalkozások, amelyeknek a foglalásaikkal együtt fizetéseket és előlegeket kell gyűjteniük, egy kis havi díj ellenében engedélyezhetik ezt a funkciót. Foglalási szoftverrendszerünk hatékonyan fut a felhőben, és egy ingyenes, mégis robusztus és biztonságos nyílt forráskódú felhőalapú szoftverplatform hajtja. A TableAgent felhasználóbarát és könnyen kezelhető, önmenedzselt platform. Így tartjuk alacsonyan a költségeket.

Mi a csapda?

Minden nap megkapjuk ezt a kérdést. Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de nincs csapda. Több ezer étterem, kicsik és nagyok, a világ minden tájáról már kihasználják online foglalási platformunk előnyeit, és napról napra egyre több étterem dobja el a drága szoftvereket a mi felhőalapú foglalási platformunk javára.

A legjobb étteremfoglaló alkalmazások jelenlegi helyzete

Az online vagy alkalmazáson keresztül történő asztalfoglalás azért van itt, hogy maradjon, mert kényelmes, könnyen használható, és számos jutalmat kínál a kedvenc éttermeiket felkeresni kívánó ügyfeleknek. Ez a BizVibe listája a 2020-as év 10 legjobb étteremfoglaló alkalmazásáról. Az itt szereplő összes alkalmazás elérhető a kedvenc alkalmazásboltokban, és vezető szerepet töltenek be az éttermi asztalfoglalási alkalmazások piacán.

OpenTable

1. helyezettje az OpenTable, a kaliforniai San Franciscóban működő online étteremfoglalási alkalmazással foglalkozó vállalat. Az OpenTable 190,05 millió USD bevételt ért el. Az alkalmazás a vendéglátósok és az éttermek számára egyaránt elérhető valós idejű foglalási rendszeréről ismert, ahol a vállalatok az alkalmazás háttérszoftverét használják a weboldalon tett foglalások feldolgozásához. Az OpenTable az Egyesült Államokból indult, de Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Japánban, Mexikóban, Németországban és az Egyesült Királyságban is működik. Az OpenTable szerint a vállalat világszerte mintegy 54 000 étterem számára biztosít online asztalfoglalást, és havonta mintegy 31 millió vendéget fogad. Az OpenTable online weboldalként érhető el, de mobilalkalmazásként is használható, amely elérhető az Apple App Store, a Google Play, a Blackberry App World, a Palm App Catalog és a Windows Phone Store áruházakban.

Yelp

A Yelp a második helyen áll a világ 10 legjobb étteremfoglaló alkalmazását 2020-ban felsoroló listánkon. A Yelp egy amerikai részvénytársaság, amelynek székhelye a kaliforniai San Franciscóban található, és amely a Yelp.com weboldalt és a Yelp mobilalkalmazást fejleszti, üzemelteti és forgalmazza, valamint a Yelp Reservations nevű online asztalfoglalási szolgáltatást üzemelteti. A Yelp tavaly 1,014 milliárd dollár bevételt termelt - ezzel a legjövedelmezőbb étteremfoglaló alkalmazások közé tartozik. A Yelp 2013-ban 12,7 millió dollárért készpénzben és részvényekben vásárolta fel a SeatMe nevű induló online asztalfoglalási céget. A Yelp foglalási platformja 2010 óta a SeatMe-n keresztül történik.

TheFork

A mindössze 50 alkalmazottal rendelkező TheFork a lista 3. helyezettje, mivel a piacvezető étteremfoglaló alkalmazásként uralja az ausztrál piacot. A TheFork - amely korábban Dimmi néven volt ismert - egy 2009-ben alapított online étteremfoglalási platform. A vállalat felhőalapú foglalási szolgáltatást nyújt több mint 4500 étteremnek Ausztráliában. Az alkalmazás lehetővé teszi az asztalfoglalást, kedvezmények és bónuszok igénybevételét a foglalásoknál.

Ismerem a szakácsot

Az I Know The Chef egy speciális rést kiszolgálva a 4. helyet foglalja el a 2020-as 10 legjobb étteremfoglalási alkalmazás listáján. Az I Know The Chef a vezető concierge-szolgáltatás a legjobb éttermek főműsoridős asztalfoglalásaihoz. Az alkalmazás prémium előfizetési modellt használ (75 dollár háromhavonta), amelynek célja, hogy a tagok számára lehetővé tegye a nehezen elérhető foglalások lefoglalását nagyszerű éttermekben, gond nélkül. Az alkalmazás jelenleg New York Cityre, Miamira és Chicagóra korlátozódik.

Resy

A listán az 5. helyen szerepel a legjobb étteremfoglalási alkalmazások között a Resy, egy amerikai technológiai és médiavállalat, amely alkalmazást és háttértár-kezelő szoftvert kínál az éttermi foglalásokhoz. A Resy több mint 4000 étteremnek kínálja szolgáltatásait több mint 200 városban, főként New Yorkban, Los Angelesben, San Franciscóban és Londonban tartanak asztalfoglalásokat. 2019-ben az American Express felvásárolta a Resy-t, és egyes jutalomkártya-tagok számára kínált ajánlatként integrálta mobilalkalmazásába.

BigDish

A BigDish a 6. helyet foglalja el a világ legjobb étteremfoglaló alkalmazásainak listáján. A BigDish asztalfoglalást, kiszállítást és elvitelre történő étkezést kínál egy helyen. A BigDish óránként akár 50%-os éttermi kedvezményeket kínál, és nem szükséges fizetős tagság. A BigDish egyedülálló abban, hogy a felhasználóknak lehetőséget kínál a menüminták megtekintésére és az éttermi ajánlatok ellenőrzésére a foglalás előtt.

Tock

A Tock a BizVibe által 2020-ban a világ 10 legjobb éttermi alkalmazását felsoroló listán a 7. helyen szerepel. A Tock egy egységes rendszert kínál, amelyben a foglalások, a kiszállítás, az elvitel és az események egy helyen találhatók. A Tock magában foglalja az üzlettulajdonosok által kért összes eszközt, és támogatja a fejlődő szabályozási követelményeket

Quandoo

A Quandoo a 8. helyet foglalja el a 2020-ban a világ legjobb éttermi alkalmazásainak listáján. A Quandoo világszerte több mint 17 000 étteremnek kínálja szolgáltatásait az asztalfoglaláshoz. A Quandoo lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy véleményeket, étlapokat böngésszenek, és asztalt foglaljanak a kívánt időpontra.

ReserveOut

A ReserveOut a 9. helyet foglalja el a 2020 legjobb étteremfoglaló alkalmazások listáján. A ReserveOut lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor és bármilyen eszközről böngészhessenek, felfedezhessék és lefoglalhassák a legjobb éttermeket. A ReseveOut elektronikus portált kínál ügyfeleinek a foglalások és asztalok kezeléséhez, ügyfélkapcsolat-kezelést (CRM) és különböző online marketingmodulokat, hogy Ön is ezt tehesse.

eatigo

A BizVibe 2020 legjobb 10 legjobb étteremalkalmazásának listáját az eatigo, a thaiföldi Bangkokban működő, kedvezményes éttermi foglalási alkalmazásra épülő eatigo zárja. Az eatigo Ázsia legjobb étteremfoglalási platformja, ahol a felhasználók azonnal foglalhatnak és akár 50%-os kedvezményt is kaphatnak minden étteremre.

A legjobb étteremfoglalási rendszerek kisvállalkozások számára

OpenTable

Ez egy hatalmas márka, amely világszerte több mint 60 000 éttermet támogat, és rendelkezik az elvárható hálózattal és ügyfélkörrel.

Legfontosabb funkciók

Márka elérés, havonta több mint 31 millió vendéglátóvendéggel.

globális éttermi hálózathoz való hozzáférés az OpenTable vendégközponton keresztül.

Quandoo

A Quandoo a digitális szakértelemre és a legmodernebb szoftverekre összpontosít, hogy segítsen az éttermeknek több foglalást biztosítani és éttermi közösséget építeni.

A Quandoo nem hirdeti az árait, így egy demófoglalással többet tudhat meg. Egy ingyenes verzió azonban elérhető, ami jó kóstoló lehetőség lehet.

Eat App

Az Eat egy központi, egyablakos ügyintézésre helyezi a hangsúlyt az összes működési igénye számára, az éttermi asztalfoglalások és vendégek kezelésétől kezdve a bevételek és az ügyfélhűség növeléséig.

Tablein

A Tablein egy online foglalási szoftver, amelynek célja, hogy az éttermek ne pazaroljanak több időt a papíralapú vagy e-mailes foglalásokra, telefonhívásokra és a közösségi médiában folytatott csevegésekre.