, 2021/12/16

A menő ételkocsik több mint egy évtizede kezdték meg a legtrendibb városok színpadát, új életet lehelve a szendvicskocsik régi koncepciójába. Gyorsan eljutottunk napjainkba, és az előkelő konyhát kínáló színes teherautók mindenütt jelen vannak, még a leghűvösebb külvárosokban és kisvárosokban is.

food truck franchise

A food truckok milliárd dolláros iparágat jelentenek az Egyesült Államokban, és saját valóságshow-t is létrehoztak. Így nem meglepő, hogy a food truck franchise-ok is megjelennek a kínálatban. Ha saját mobil étterembe szeretnél beszállni, a food truck franchise megvásárlása lehet egy módja annak, hogy alacsonyabb kockázattal juss el odáig, mivel egy bevált sikerformulával rendelkező franchise-adó segítő keze van a kezedben.

A food truck üzletág az egyik legtrendibb vállalkozás. A Nemzeti Éttermi Szövetség adatai szerint a food truck üzletág 2017 óta 2,7 milliárdos bevétellel járul hozzá a bevételhez, és ez segített a food truck franchise üzletág növekedéséhez Indiában.

Kezdetben az ételkocsik csak egy fagylaltos furgonra korlátozódtak, de most a fejlett technológia és a tehetséges élelmiszeripari szakemberek miatt az ételkocsi üzlet egy másik szintre került. 19 COVID is megnyitja az ajtót az ételkocsi üzlet számára, mert sokan akartak olyan üzletet nyitni, amely alacsonyabb kockázatot tartalmaz.

Az ételkocsi üzletágat mozgató tényezők a következők :

A rendelkezésre álló jövedelem növekedése arra ösztönzi az embereket, hogy többet egyenek.

A nők elkezdtek dolgozni, így több lehetőség van arra, hogy a férj és a feleség is kint étkezzen, ami a múltban nem volt jellemző.

Ebben a világjárványban az emberek aktívabbá váltak a közösségi médiában, az élelmiszer bloggerek számának növekedése számos olyan ételnek tette ki az embereket, amelyeket még soha nem próbáltak, és most ki akarják próbálni ezeket az ételeket.

A vásárlók 83%-a gyors kiszolgálást szeretne étkezés közben.

Miért Food truck üzletág ?

Alacsony befektetést igényel.

Alacsony üzemeltetési költséggel jár

Az ételkocsik árai alacsonyak más éttermekhez képest, és az ételkocsik higiénikusabbak más utcai árusokkal összehasonlítva, így az ételkocsi üzlet több üzletet vonz.

Mindannyian tudjuk, hogy sok étterem 2 év alatt megbukott a rossz helyszínválasztás és a magas bérleti díj miatt.Van egy fontos sor ," Az üzlet a helyszínnel együtt emelkedik és hal meg " Tehát az ételkocsi üzletben a helyzetnek megfelelően választhatod ki a helyszínt, és bármikor megváltoztathatod a helyszínt.

Mindezek nagyban hozzájárultak az ételkocsi franchise üzlet növekedéséhez Indiában.

Sok vállalkozó választja ezt az ételkocsi franchise üzletet, mert sok minden van, ami már készen áll az Ön számára, a franchise vevő kap egy üzleti modellt, rendszert és terméket, amelyet korábban kifejlesztettek és teszteltek. Bármilyen járvány vagy válság nem vagy egyedül, kapsz támogatást a szakértői csapat és könnyen rendelkezésre álló erőforrások ésszerű áron miatt franchise-adó kapcsolat játszik nagyon fontos szerepet a sikerben.

Egy másik fontos előnye, amit kapsz, ha megy az élelmiszer-kamion franchise üzlet a te számödra, hogy megkapd a szerzett hírnevét, hogy a márka és a már meglévő kapcsolatok az ügyféllel, amely nagyon fontos szerepet játszik a sikerben a food truck franchise üzlet. És jó hír az, hogy sok nagy gyorséttermi márka franchise és feltárása az ételkocsi franchise-okon keresztül, mert most az emberek nem akarnak utazni az ételért, mert az étel jön hozzájuk, így az ételkocsi franchise-ok nagyon fontos szerepet játszanak ebben a helyzetben.

Miért étel teherautó franchise üzlet ?

1. Az emberek nem hagyják abba az evést: A rendelkezésre álló jövedelem növekedése arra ösztönzi az embereket, hogy többet egyenek.A nők elkezdtek dolgozni .Így több esély van arra, hogy a férj és a feleség is kint eszik, ami a múltban nem volt gyakori. Ebben a járványban az emberek aktívabbá váltak a közösségi médiában, az élelmiszer-bloggerek számának növekedése számos olyan ételnek tette ki az embereket, amelyeket soha nem próbáltak, és most ki akarják próbálni ezeket az ételeket. Az ügyfelek 83%-a gyors szolgáltatást szeretne étkezés közben. Mindezek hozzájárulnak a food truck franchise üzlet sikeréhez.

2.Név elismerés : Egy másik fontos előny, amit akkor kap, ha megy a food truck franchise üzleti kap a szerzett hírnevét, hogy a márka és a már meglévő kapcsolatokat az ügyféllel, amely nagyon fontos szerepet játszik a siker a food truck franchise üzlet sikerében.

3. Jó képzés a franchise-szolgáltatótól : Könnyű megnyitni egy üzletet, de nehéz egy üzletet működtetni, és a képzés szárnyakat ad a repüléshez. Ez a képzés egy lépéssel a többi független üzlettulajdonos előtt tart téged.

4.A világjárványban nem vagy egyedül: amikor elindítasz egy franchise üzletet , akkor kapsz egy szilárd csapatot, amelyben támaszkodhatsz a bizonytalan időkben. Ez az ereje ennek a hálózatnak. A csapat megosztja a legjobb franchise üzleti technikákat és franchise üzleti stratégiákat a helyzet kezelésére. Ez a támogatási rendszer nem áll rendelkezésre az induló vállalkozásokban és más független vállalkozásokban.

5.Alacsony befektetés ,több megtérülés : A befektetés az élelmiszer-kamion franchise üzletben alacsony és a működési költség is alacsony ..A franchise indításához / vásárlásához szükséges befektetés körülbelül 5 lakh és 20 lakh között lesz attól függően, hogy milyen típusú járművet szeretnél használni, és mit szeretnél eladni.

A legjobb ételkamion franchise vállalkozás Indiában

Ranjeeta Enterprise

2013-ban kezdte meg üzleti tevékenységét, és 2013-ban kezdte meg a franchise-tevékenységet. 2013-ban híres a Burger uncle-ről, amely egy kiváló minőségű hamburger. 22 franchise-egységgel rendelkezik India-szerte, és a szükséges beruházás ehhez a food truck franchise-üzlethez körülbelül 5 lakh és a jogdíjak körülbelül 15% körül lesznek.

Miért ideális a Ranjeeta Enterprise a food truck franchise üzletághoz ?

Alacsony befektetés, nagyobb megtérülés

megfelelő képzés

Tesztelt üzleti modell

Név elismerés

Sarah food pvt ltd

Ez az egyik vezető márka a snack ételek területén .2008-ban indult Bangalore-ban.Azt tervezi, hogy az ország más részein is terjeszkedni fog .A befektetés 50,000-2 lakh rúpia körül lesz, a franchise díjak pedig 50,000 rúpia körül lesznek.

Miért ideális a Sarah food pvt ltd a food truck franchise ?

Szakértői útmutatás

Marketing támogatás

Hirdetési támogatás

Képzés

Mr.Orange

Gurgaonban indult a Metropolitan plázában 2004-ben.A cég jól teljesített és folyamatosan növekedett, és most különböző városokban, mint Delhi, Chandigarh, Bangalore és most különböző más városokban szeretne terjeszkedni.A szükséges beruházás ehhez a franchise-hoz körülbelül 5 lakh- 10 lakh.

Miért ideális a Mr. Orange a food truck franchise üzletághoz ?

2005-ben az év koncepciója díj nyertese.

Citruslé először Indiában.

Jó támogatás

Tesztelt üzleti modell

A márka elismertsége

Johnny Rockets

Egy másik étkezési szolgáltatási üzleti lehetőség a Johnny Rockets különféle ételkínálattal. Ők egy nemzetközi étteremlánc, amely több mint 30 országban rendelkezik kirendeltségekkel. A jó öreg amerikai kedvencekre összpontosítanak, mint például a szaftos marhahúsos hamburgerek, klasszikus szendvicsek és ropogós sült krumpli. A Johnny Rockets emellett ízletes, kézzel mártott shake-eket és malátákat is kínál, hogy igazi amerikai élményt nyújtson.

A kezdeti franchise díj 49 000 dollár, a szükséges likvid tőke pedig 200 000 dollár. A teljes befektetés 650.500 és 1.098.500 dollár között lesz.

Gandolfo's Deli

A Gandolfo's Deli egy írószeres éttermi vállalkozásként indult New Yorkban, de ma már érdekes food truck franchise lehetőségeket is kínál. Finom csemegehúsos szendvicseket szolgálnak fel, amelyeket rozskenyérrel vagy frissen sült hőstekercsekkel tálalnak. Az egyik népszerű példa a Rockefeller Reuben rozsos szendvicsük, amelyhez választható kukoricahús, pastrami vagy pulyka. Svájci sajttal, savanyú káposztával, fűszeres mustárral vagy orosz öntettel tálalják.

A Gandolfo's New York Delicatessen ételkocsi franchise kezdeti beruházása 25 000 dollárba kerül. Az átlagos teljes kezdeti befektetés 302 450 és 558 950 dollár között van.

Kono Pizza

A legújabb pizzakúp trend hullámát meglovagolva a Kono Pizza. Ők franchise-szerűen üzemeltetnek mobil egységeket és kioszkokat, valamint tégla és habarcs éttermeket. A menü elsősorban pizza-alapú, a népszerű pizzakúp-koncepció dominál, különféle speciális töltelékekkel. További eladási szempont, hogy nem használnak fagyasztott sajtokat, rossz minőségű fehérjéket vagy olcsó termékeket. A Kono Pizza mobil egységei közé tartozik a teljesen felszerelt Food Truck, amely különböző helyszíneken mozoghat. Létezik továbbá a beltéri vagy kültéri rendezvénykocsi és a vontatható Concession Trailer.

Ezeknek a franchise-oknak a kezdeti ára 14 900 és 149 000 dollár között mozog, az indítási díj pedig 2500 és 10 000 dollár között mozog.

Captain D's Seafood

A Captain D's Seafood étterem szintén kiterjesztette franchise lehetőségeit a mobil ételkocsikra. A Captain D's-nek több mint 500 telephelye van az Egyesült Államokban, amelyeknek közel fele a franchise-tulajdonosok tulajdonában van. Különösen népszerűek a délkeleti államokban, de országszerte terjeszkednek. A Captain D's Amerika kiemelkedő tenger gyümölcsei franchise-üzlete, és továbbra is egyre nagyobb teret hódít a gyorséttermi ételek piacán.

A kezdeti franchise díj 25.000 dollár, a teljes befektetés pedig valahol 781.000 és 1.013.000 dollár között mozog.

ZooHoo's Eatery

A ZooHoo's Eatery mobil gyorséttermi ételkiszolgáló utánfutó jó minőségű hús- és halalapú ételek széles választékát kínálja. Ezek közé tartoznak a natúr csirke- és pulykaburgerek, valamint a kézzel pácolt, füvesített marhahúsból készült hamburgerek, friss wrapek és halas szendvicsek. Emellett kézzel vágott sült krumplit, kagylós kagylót, salátákat és grillezett zöldségeket is kínálnak. A teljes étkezési élmény érdekében lágytálalt jégkrémekből is van választékuk.

Toppers Pizza

Szintén 2011-ben indult el az Államokban a Toppers Pizza pizzéria-lánc mobil franchise-ja. Az éttermet 1991-ben alapították, és 1997-ben kezdték el a franchise-tevékenységet. Azóta folyamatosan az USA legjobb franchise- és pizzaláncai közé sorolják őket. Eredetileg a késő esti bárszcénát és a főiskolai hallgatókat célozták meg, de az elmúlt években a vásárlói kör diverzifikálódott.

A kezdeti franchise díj 10 000 és 30 000 dollár között mozog, míg a teljes befektetés 292 416 és 530 652 dollár közé esik.