, 2022/4/5

Egy projekt vagy vállalkozás elindítása az érzelmek hullámvasútját generálja: aggodalom a jövőbeli tervekkel kapcsolatban, bizonytalanság a célok kitűzésekor, adrenalin az indulás miatt, szorongás az eredmények láttán... mindezek az érzések, amelyeket sokaknak sikerült szavakba önteniük motivációs mondatokkal.

emprendedor frases

Ne féljetek belevágni, mert még a legnagyobb vállalkozóknak is voltak kudarcai és vereségei. Inspirálódjon ezekből az idézetekből: Egy vállalkozás olyan, mint egy gyermek, vigyázni kell rá, óvni és ápolni kell, hogy erősödjön. Ha vállalkozást indítasz, meg akarod enni a világot, de ehhez rengeteg motivációra és elhivatottságra is szükséged lesz. Tedd meg, és inspirálódj a legjobbaktól!

1 "Minden vállalkozónak: ha meg akarod csinálni, csináld most. Ha nem teszed, megbánod"

2. "Sok rossz ok van arra, hogy vállalkozást indítsunk. De csak egy jó ok van, és azt hiszem, tudod, mi az: megváltoztatni a világot" - Phil Libin, az Evernote alapítója.

3. "A legjobb idő a faültetésre húsz évvel ezelőtt volt. A második legjobb idő most van" - kínai közmondás.

4. "Kockáztass többet, mint amit mások biztonságosnak tartanak. Többet álmodni, mint mások gondolják, praktikus" - Howard Schultz, a Starbucks vezérigazgatója.

Vállalkozói szellem és csapatvezetés

Ha az üzleti ötletet egy csapatnak kell kidolgozni és megvalósítani, akkor türelmesnek, becsületesnek és szervezettnek kell lenni. Ha a dolgok nem mennek jól, vagy fel kell gyorsítani, nem kell kétségbeesni, a vezetés is kulcsfontosságú. Ne veszítsd el a bátorságodat, és maradj a játékban ezeknek a mondatoknak a segítségével:

1. "Semmi baj nincs azzal, ha valaki kicsi. Egy ilyen csapattal nagyszerű dolgokat lehet elérni" - Jason Fried, a 37signals alapítója.

2. "A legjobb emberek felvételének titka: keress olyan embereket, akik meg akarják változtatni a világot" - Marc Benioff, a Salesforce vezérigazgatója.

3. "Az idő, a kitartás és a tíz évnyi próbálkozás végül úgy fog kinézni, mintha egyik napról a másikra sikeres lennél" - Biz Stone, a Twitter társalapítója.

4. "A korlátok csak az elménkben élnek. De ha használjuk a képzeletünket, a lehetőségeink határtalanná válnak." - Jamie Paolinetti.

5. "Megdöbbentett, hogy mennyire sürgős volt ezt megtenni. Nem elég tudni, alkalmazni is kell. Nem elég akarni, tenni is kell" - Leonardo Da Vinci.

Ne add fel! Indulj el, és váltsd valóra az álmaidat!

Előfordulhat, hogy még mindig nem találod a vállalkozásodnak fókuszát vagy célod. Mindenkivel megtörténhet. Ne veszítsd el a fejed, és ha szükséges, gondold át vállalkozásodnak általános és konkrét céljait. Nem kétséges, hogy ezek az idézetek és beszámolók lendületet adhatnak Önnek.neked.

1. "Több mint kilencezer lehetőséget veszítettem el pályafutásom során. Majdnem 300 játékot vesztettem el. Huszonhatszor bíztak rám a győztes lövést, és elhibáztam. Újra és újra kudarcot vallottam életemben, és ezért voltam sikeres." - Michael Jordan, profi kosárlabdázó.

2. "A siker ára a kemény munka és az elszántság, hogy függetlenül attól, hogy vesztettél vagy nyertél, a legjobbat adtad a projektért." - Vince Lombardi, a Green Bay Packers vezetőedzője.

3. "Amikor úgy tűnik, hogy minden ellened megy, emlékezz arra, hogy a repülőgép a széllel szemben száll fel." - Henry Ford, a Ford Motor Company alapítója.

4. "Nem szabad arra koncentrálnod, hogy miért nem tudsz valamit megtenni, amit a legtöbb ember tesz. Koncentrálj arra, hogy miért nem tudod megcsinálni, és légy a kivételek egyike" - Steve Case, az AOL társalapítója.

5. "Ne szégyelld a kudarcaidat, tanulj belőlük és kezdd újra!" - Richard Branson, a Virgin Group alapítója.

Kifejezések a női vállalkozók számára

A bogotái kereskedelmi kamara adatai szerint a nők 38,7%-a vállalkozó vagy vezetői pozíciót tölt be. Ha ez a te eseted, vagy ismersz egy nőt, aki épp egy vállalkozás létrehozásán dolgozik, támogasd őket az alábbi mondatok egyikével:

1. "Megtanultam elfogadni a kihívást, hogy olyan dolgokat tegyek, amelyeket még soha nem tettem. Az emberré válás és a kényelem soha nem létezhet együtt" - Virginia Rommetty, az IBM vezérigazgatója.

2. "El kell fogadnunk, hogy nem fogunk mindig helyesen dönteni. Hogy néha elrontjuk a dolgokat. De értsd meg, hogy a hibázás nem a siker ellentéte, hanem a siker része." - Arianna Huffington, a Huffington Post alapítója.

3. "Úgy bánunk az alkalmazottainkkal, mint a királyi családtagokkal. Ha tiszteled és szolgálod a neked dolgozó embereket, ők is tisztelni és szolgálni fognak téged." - Mary Kay Ash, a Mary Kay alapítója.

4. "Sok nő úgy él, mintha ruhapróbán lenne. Hölgyeim, a függöny felemelkedett, és ti vagytok a színpadon" - Mikki Taylor, az Essence magazin szerkesztője.

5. "Ne ijedj meg attól, amit nem tudsz. A tudatlanság lehet a legnagyobb erősséged és a kulcs ahhoz, hogy másképp csináld a dolgokat" - Sara Blake, a Spanx alapítója.

Kezd el a Claro és az innovációs gyár segítségével:

A Claro videón olyan filmeket, programokat és digitális tanfolyamokat találsz, amelyek segítségével több készséget szerezhetsz, és felkészülhetsz az üzleti világra.

Tudod már, miről szól a Claro Innovációs Gyár? Jelentkezz most, ismerd meg ezt a kezdeményezést, és vegyél részt a vállalkozásoddal vagy startupoddal, légy része azoknak az embereknek, akik ötleteikkel át akarják alakítani a világot!

Ne feledf: "A vállalkozói tevékenység nem tudomány és nem művészet, hanem gyakorlat" - Peter Drucker, menedzsmentfilozófus.

Az inspiráció a siker egyik legerősebb hajtóereje.

És nincs is jobb inspiráció, mint a történelem különböző korszakaiból származó sikeres emberektől tanulni.

Minden további nélkül, íme a te inspirációs dózisod:

"A cél kitűzése minden eredmény kiindulópontja." - W. Clement Stone.

"Az élet a hatásról szól, nem a bevételről". - Kevin Kruse.

"Nem buktam meg a vizsgán. Éppen most fedeztem fel 100 módot arra, hogy hogyan lehet rosszul csinálni." - Benjamin Franklin.

"Az álmok valóra váltásának titka négy C-ben foglalható össze: kíváncsiság, bizalom, bátorság és kitartás, és ezek közül a legnagyobb a bizalom." - Walt Disney.

"Azoknak a dobásoknak a 100%-át elhibázod, amelyeket nem lősz el." - Wayne Gretzky.

"Ha valaki nem hálás azért, amije van, valószínűleg soha nem lesz hálás azért, amit kap. - Frank Clark.

"Ne arra törekedj, hogy sikeres legyél, hanem arra, hogy értékes legyél." - Albert Einstein.

"Sokan közülünk azért nem éljük meg az álmainkat, mert a félelmeinket éljük meg. - Les Brown.

"Az önbizalom nagyon fontos a siker eléréséhez. És ahhoz, hogy magabiztos legyél, fontos, hogy felkészült legyél. - Arthur Ashe.

"A korlátok csak az elménkben élnek. De ha használjuk a képzeletünket, a lehetőségeink határtalanná válnak." - Jamie Paolinetti.

"Nincs hiány a lehetőségekből, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél élni. Ami hiányzik, az a hajlandóság az első lépés megtételére". - Wayne Dyer.

"Soha ne adj olyan parancsot, amelyet nem lehet végrehajtani". - Douglas MacArthur.

"A vezető a remény értékesítője". - Bonaparte Napóleon.

"A sikerhez a siker iránti vágyadnak nagyobbnak kell lennie, mint a kudarctól való félelmednek". - Bill Cosby.

"A kreativitást nem lehet abbahagyni. Minél többet használsz, annál több marad neked. - Maya Angelou.

"Ha látod, hogy mi van az életben, akkor mindig több lesz. Ha azt nézed, hogy mi az, amid nincs, soha nem lesz elég." - Oprah Winfrey.

"Írj valami olyat, amit érdemes elolvasni, vagy csinálj valami olyat, amit érdemes megírni. - Benjamin Franklin.

"Amikor úgy tűnik, hogy minden ellened megy, ne feledd, hogy a repülőgép a széllel szemben száll fel, nem vele együtt". - Henry Ford.

"Álmodj nagyot és merj bukni". - Norman Vaughan.

"Az élet az, ami akkor történik, amikor más tervekkel vagy elfoglalva". - John Lennon.

"Az élet 10%-ban abból áll, ami történik velem, és 90%-ban abból, ahogyan reagálok". Charles Swindoll.

"Ne félj a kudarctól. Félj, hogy nem próbálod meg. - Roy T. Bennett.

"A siker 80%-a az, hogy jelen legyél". - Woody Allen.

"Hétszer esik le. Állj fel 8-szor. - Japán közmondás.

"Lenyűgözött, hogy mennyire sürgős volt a dolog. Nem elég tudni, alkalmazni is kell. Nem elég, hogy hajlandóak vagyunk, meg is kell tennünk". - Leonardo Da Vinci.

"A legjobb gyógyszer minden bizonytalanságra a munka". - Robert Justus.

"Az egyetlen dolog, ami rosszabb annál, hogy megpróbálsz valamit és elbuksz, az az, hogy... nem próbálsz meg semmit". - Seth Godin.

"Adj meg mindent az álmaidnak, amid csak van. És meg fogsz lepődni, hogy milyen energia jön belülről. - William James.

"Megkaphatsz mindent, amit akarsz, vagy csak megöregedhetsz". - Billy Joel.

"Az extra mérföld mentén nincs forgalom". - Roger Staubach.

"Majdnem azt akartam mondani, hogy csak azt csináld, amit szeretsz, de nem teszed. A legboldogabb és legsikeresebb emberek nem szeretik azt, amit csinálnak. Megszállottan próbálnak megoldani valamit, ami számukra fontos." - Drew Houston.

"Az akadályok nem állíthatnak meg. Ha falba ütközik, ne adja fel. Találd meg a módját, hogy megmászd, átkelj rajta, vagy lebontsd." -Michael Jordan.

"Az ember, aki hegyeket távolít el, mindig azzal kezdi, hogy apró köveket távolít el az útról". - Kínai közmondás.

"Ha azt teszed, amit mindig is tettél, azt kapod, amit mindig is kaptál". - Tony Robbins.

"Nem kell 100 fős csapat ahhoz, hogy egy ötletet kitaláljunk". - Larry Page.

"Ha fel akarod emelni magad, emelj fel valaki mást". - Booker T. Washington.

"Kezdd ott, ahol vagy. Használd, amid van. Tegye meg, amit tud. " - Arthur Ashe.

"Sikeresnek lenni annyit jelent, mint ismételten kudarcot vallani, de anélkül, hogy elveszítenénk a lelkesedésünket". - Winston Churchill.

"Minden álmod valóra válhat, ha van bátorságod követni őket". - Walt Disney.

"Ha nem vagy hajlandó kockázatot vállalni, legyél hajlandó hétköznapi életet élni." -Jim Rohn.

"Ha abszurdan magas célokat tűzöl ki, és elbuksz, a kudarcod sokkal jobb lesz, mint bárki más sikere." - James Cameron.

"A sikerhez el kell fogadnod minden rád váró kihívást. Nem fogadhatod el egyszerűen azokat, amelyeket jobban szeretsz." - Mike Gafka.

"A logika képes eljutni A pontból B pontba. A képzelet bárhová eljuthat." - Albert Einstein. - Albert Einstein.

"Váltsd valóra a saját álmaidat. Különben felvesznek, hogy más emberekkel játszhass." - Farrah Gray. - Farrah Gray.

"Ez a helyed a világban, ez az életed. Menj előre, és tegyél meg vele mindent, amit csak tudsz, és tedd azzá az élettel, amit élni akarsz". - Mae Jemison.

"Változtasd meg a gondolataidat, és megváltoztatod a világodat". - Norman Vincent Peale.

"Ne feledd, hogy senki sem érheti el, hogy a beleegyezésed nélkül alsóbbrendűnek érezd magad. - Eleanor Roosevelt.

"Az évek során megtanultam, hogy amikor az elme készen áll, a félelem csökken. Rosa Parks.