, 2021/12/7

A pozitív, keményen dolgozó idézetek hatalmas változást hozhatnak az életedben. Nem számít, min mész keresztül, mindig van valami, amiért hálás lehetsz, és van valami, ami elé nézel. Ha a pozitívumokra koncentrálunk, a negatívumok kevésbé valószínű, hogy utat találnak az életünkbe. Ha levertnek vagy csüggedtnek érzed magad, íme néhány idézet, amely motivál és segít pozitívnak maradni.

dedication and hard work quotes

Tartsd életben az álmaid. Értsd meg, hogy bárminek az eléréséhez hitre és önmagadba vetett hitre, jövőképre, kemény munkára, elszántságra és elkötelezettségre van szükség. Ne feledje, hogy minden lehetséges azok számára, akik hisznek. Gail Devers

Az elszántság semmit sem ér elszántság és kemény munka nélkül. Eshraq Jiad

Az elszántság semmi elkötelezettség és kemény munka nélkül. Eshraq Jiad .

Megtanulni szeretni önmagadat egy olyan folyamat, amely elkötelezettséget igényel, hogy biztosítsa a boldogságot és a kiteljesedést az életben. Barbara Gain, Hogyan szeressük magunkat: Hogyan legyen több önbizalmad, és kezdd el újra boldogan élni az életedet?

A siker ára a kemény munka, a feladat iránti elkötelezettség, és az elhatározás, hogy akár nyerünk, akár veszítünk, a legjobbat hoztuk ki magunkból a feladathoz. Vince Lombardi

A nap idézete |

Ha odaadással és intenzitással viszonyulsz az élethez, akkor abban, amit teszel, szenvedélyt mutatsz. Catherine Pulsifer

A futball olyan, mint az élet, kitartást, önmegtagadást, kemény munkaáldozatot, odaadást és a tekintély tiszteletét követeli meg. Vince Lombardi

Néha a szerencse lehet az a hajtóerő, amely a kemény munka, az odaadás és a kitartás mellett a siker viharába repíti az életedet. Zak Frazer, Mastering Motivation: 40 dolog, amit 10 perc alatt megtehetsz, hogy motiváltnak érezd magad.

Életünk során gyakran hallottuk, hogy "a kitartás kifizetődik". Nem titok, hogy minden generáció úgy kívánja ápolni és nevelni a következő generációt, hogy az nagyobb legyen nála. Ennek érdekében az idősebbek gyakran a kemény munka, az összpontosítás, az elkötelezettség és a kitartás értékeit tanítják. James A. Dula, PhD

Egy adott területen, különösen az értékesítésben, nem megy egyik napról a másikra a siker. Kemény munkát, odaadást és elkötelezettséget igényel. Geoffrey Wright, Hogyan.

Az abszolút legrosszabb dolog, amit elfogadhatunk, a defetizmus hozzáállása, amely egyszerűen azt mondja, hogy nem vagyunk képesek kitartást követelni, hogy elérjük, amit kell, és meghajolunk mások pesszimista hozzáállása előtt, akik elbuknak és feladják. A kudarc a legjobb tanítómester, de csak akkor, ha tudod, hogy a kudarc sikerhez vezet, a siker pedig kitartással és elkötelezettséggel érhető el. Byron Pulsifer, A siker eljön azokhoz, akiknek a sikere

A kitartás meghatározása: "állhatatosság valaminek a megtételében a nehézség vagy a siker elérésében mutatkozó késedelem ellenére". A kitartást leíró szavak: elszántság, elkötelezettség, kitartás. Catherine Pulsifer,.

Az átlagos tehetség, plusz a kemény munka és az elhivatottság mindig legyőzi a tehetséget önmagában. Votes: A tehetség és a tehetség mindig is felülmúlja a tehetséget:

Clinton Anderson

A győzelem könnyű és olcsó. Csak azok a győzelmek érnek valamit, amelyeket kemény munkával és odaadással értek el. Voks: Votes:

Henry Ward Beecher

A vízió önmagában nem elég. Kemény munkára és odaadásra van szükség ahhoz, hogy ez a vízió valósággá váljon. Voks: Voks:

Strive Masiyiwa

Nem számít, hová akarsz eljutni, amíg hittel, odaadással és kemény munkával követed az utadat, el fogsz jutni oda. Votes: Aki a legjobban akarja, hogy az életét a jövőbe vigye, az a legjobban akarja, hogy a jövőbe vigye:

Russell Simmons

A remény papíron jól néz ki. De ami nagyságot teremt, az a fókusz, az elkötelezettség és a kemény munka. Naponta. Menj, csináld! Megérdemeljük, hogy 2014-ben repülni lássunk. Szavazatok:

Robin Sharma

Rengeteg kemény munka és odaadás kell hozzá, mint bármelyik profi sporthoz. Különösen a strandröplabdához nem kell olyan magasnak vagy gyorsnak lenned, mint más sportágakban. Csak a képességekkel kell rendelkezned. Voksok: A sportágban a sportolóknak nem csak a játéktudás, hanem a tudás is fontos:

Misty May-Treanor

Hallom a gyűlöletet. Olyan embereket hallok, akik nyilvánvalóan nem nagyon értik az amerikai álmot. Hogy az amerikai álom kemény munkán és elkötelezettségen, elszántságon, rugalmasságon, izgalmon, mentoráláson, segítségen és egymás iránti szereteten alapul. Voksok: A szavazatok:

Alfredo Quinones-Hinojosa

Az inspirációm a szülővárosom. Úgy érzem, hogy mivel a nagyon elhanyagolt virginiai régiómat képviselem, folyamatosan el kell érnem a céljaimat, hogy megmutassam mindenkinek ott, hogy kemény munkával és elhivatottsággal valóban azzá válhatsz, amiben hiszel.

Thomas Jones

A bátyám, Larry. Ő tanított meg arra, hogy a kemény munka és a játék iránti elkötelezettség az egyetlen módja az érvényesülésnek. Hosszú évek óta gondoskodik az összes üzleti tevékenységemről nekem és a családomnak, és ezt köszönöm neki.

Robin Yount

Jeb Bush beindítja az elnökválasztási kampányát. A múlt héten azt mondta, hogy támogatja a bevándorlók állampolgársághoz vezető utat. Azt mondta: "Hiszek egy olyan Amerikában, ahol a kemény munka és az elhivatottság vezethet bármelyik olyan munkához, ami a bátyádnak és apádnak egykor volt.

Conan O'Brien

Úgy gondolom, hogy sok kemény munkával és odaadással, úgy érzem, hogy a világ legjobbja lehetnék. Még mindig csak 35 éves vagyok... Fizikailag és mentálisan is újrakezdhetem, és úgy érzem, hogy elérhetem a célomat, hogy újra a legjobb legyek.

Mario Lemieux

A szerelem megtörtént. Soha nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan megtörténhet. A szerelem olyasvalami volt, amiért meg kellett dolgozni, és nem volt kétsége afelől, hogy a kapcsolatukhoz sok kemény munkára és odaadásra lesz szükség. De egyszerűen megtörtént. Nem volt rá magyarázat. Semmi kataklizmikus esemény vagy világrengető kinyilatkoztatás, amit valami külső esemény idézett elő. Egyszerűen megtörtént.

Maya Banks

A futball olyan, mint az élet - kitartást, önmegtagadást, kemény munkát, áldozatot, odaadást és a tekintély tiszteletét követeli.

Vince Lombardi Jr.

A tartós cél elérése sok időt, kemény munkát, áldozatvállalást & elkötelezettséget igényel egy folyamathoz, amely évekig fennmarad. Votes: A cél eléréséhez szükséges, hogy az ember a saját maga által elért eredményeket elérje:

Marshall Goldsmith

Töröld ki a fejedből, hogy a felkészülésednek tökéletesnek kell lennie. Kemény munka + odaadás = esélyt kapsz az álmaid elérésére. Higgy tovább a hitben.

Kara Goucher

Az álmok valóra válnak. De ez sok kemény munkával, odaadással, sok tanulással jár. Voks: A karrieredhez sok munka kell, hogy legyen: Gabriel Campisi

Ismerem a siker árát: elkötelezettség, kemény munka és lankadatlan odaadás azok iránt a dolgok iránt, amiket szeretnél megvalósulni látni. Votes: A világ legjobb embere, akit valaha is szerettem volna, hogy legyek: Frank Lloyd Wright

A hosszútávú lövések valóban bejönnek, és a kemény munka, az elkötelezettség és a kitartás szinte minden előítéletet legyőz, és szinte minden ajtót kinyit.

John H. Johnson

A sikerem a hűséget, a nagyszerű barátokat, az elhivatottságot, a kemény munkát, a rutint szimbolizálja, a rutin jellemet épít. Egy kígyókkal, patkányokkal és dögevőkkel teli világban

Nas

Végül a legnagyobb győzelem, amit ismerhetünk, a kemény munka, a fegyelem és az elkötelezettség eredménye: álmaink megvalósítása.

Cheryl Burke

A sors nem megváltoztathatatlan. Megváltoztathatod a sorsodat. De azt mondanám, hogy csak kemény, intelligens munkával és hosszú távú elkötelezettséggel lehet ezt megtenni egy cél érdekében. Voksok: Az embernek nem kell, hogy az életét megkeserítse, ha nem akarja, hogy az életét megkeserítse:

Robert Paul Weston

Tartsd életben az álmaidat. Értsd meg, hogy bárminek az eléréséhez hitre és önmagadba vetett hitre, jövőképre, kemény munkára, elszántságra és elkötelezettségre van szükség. Ne feledje, hogy minden lehetséges azok számára, akik hisznek. Szavazatok: Voks: 0

Gail Devers

160 font voltam, amikor elkezdtem, és felmentem 195 fontra. Nem voltak szteroidok. De kemény munka volt, odaadás, az edzőterembe járás. Ez látszik is.

Marlon Wayans

A siker ára a kemény munka, az elkötelezettség az adott feladat iránt, és az elhatározás, hogy akár nyerünk, akár veszítünk, a legjobbat hoztuk ki magunkból a feladathoz. Votes: A világ legjobb embere, aki a világ legjobb embere, aki a világ legjobb embere:

Vince Lombardi