, 2021/12/13

. A családi vállalkozás indítása tehát népszerű módja lehet a megélhetésnek. Ha érdekli a saját családi vállalkozás indítása, tekintse meg az alábbi lehetséges családi vállalkozási lehetőségek listáját.

family businesses ideas

Egy étterem indítása családként nagyszerű üzleti lehetőség lehet, mivel ez egy olyan vállalkozás, amely több embert és különböző készségeket igényel. A családi éttermek pedig igazán vonzóak lehetnek a helyi közösségben élő emberek számára.

Mitől lesz sikeres egy családi vállalkozás?

Egy családi vállalkozás akkor sikeres, ha világos üzleti tervet állítanak fel. Minden érintettnek pontosan tudnia kell, hogy mit kell tennie az üzlet általános növekedésének javítása érdekében.

Virág Szállítás Üzleti

A folyamatban lévő világjárványon belül a rendelési szolgáltatások váltak az új informatikává. Ahelyett, hogy maguk szereznének és hoznának virágot, az emberek hajlamosak és kénytelenek a szállítási szolgáltatásokat választani.

Indítsd el saját családi vállalkozásod, és vond be a közeli családtagokat egy virágkiszállítási szolgáltatásba, hogy örömet szerezz másoknak ezekben a borús időkben. Hozd össze az embereket, és terjeszd a szeretetet és az örömöt a legjobb szolgáltatás nyújtásával. Hozz létre egy kisvállalkozást, hogy friss virágokkal lásd el a helyi közösséget. A gyors szállítás és a jó kommunikáció segít a növekedésben, több ügyfelet szerezhetsz és ezt a családi üzleti ötletet nagyon jövedelmező vállalkozássá alakíthatod.

Kézműves termékek értékesítése

Ha a családod kreatív, szorgalmas és művészi beállítottságú, akkor mindenféle kézműves termékek értékesítése lehet a te dolgod. Ez a nagyszerű üzleti lehetőség lehetővé teszi, hogy a tehetséged felhasználva egy nagyszerű ötletet nyereségre válts. Hozz létre egy hiánypótló weboldalt, vagy értékesítsd az árukat online a legnagyobb piactereken, például a Shopify, az Etsy, az eBay, a WooCommerce és más piactereken.

Legyél termelői piaci árus, állíts ki kézműves termékeket vásárokon, vagy nyiss egy igazi boltot. A kézműves termékek értékesítése az egyik legjobb módja annak, hogyan lehet kisvállalkozásból nagy sikert elérni. Adj el például karkötőket, pólókat, kalapokat, ajándékkosarakat, különböző lakberendezési tárgyakat, vagy bármi mást, ami eszedbe jut, és lehetővé teszi, hogy kifejezd magad. A ruházati cikkektől és kiegészítőktől kezdve az üdvözlőkártyákig, játékokig vagy bőrápolási termékekig.

Gyepápolás

A gyepgondozással foglalkozó vállalkozás indítása nagyszerű családi üzleti ötlet, ahol minden egyes megtisztított gyepért felszámíthatsz ügyfeleidnek. A gyepápoló vállalkozás olyan tevékenységeket foglal magában, mint a fűnyírás, a nem kívánt gyomok eltávolítása.

Díszítő üzlet

Az egyszerű dekorálástól a teljes rendezvényszervezésig. A szórakoztató családi üzleti ötletekből nyereséges valósággá válhatsz a dekorációs szolgáltatások nyújtásával. Segíts a lakástulajdonosoknak ízlésesen és alaposan megtervezett módon díszíteni otthonukat szezonális csecsebecsékkel. Ezek a szolgáltatások rendkívül hasznosak lehetnek azok számára, akik karácsonykor, halloweenkor, hálaadáskor, húsvétkor vagy bármely más évszakban, valamint különleges alkalmakkor szeretnék otthonukat vagy vállalkozásukat gyönyörködtetővé tenni.

Nem csak ezt, hanem a dekorációs ötleteket, kellékeket és szolgáltatásokat teljes körű partiszervezéssel és -felszereléssel kombinálva is kínálhatod. Az olyan alkalmakat, mint a születésnapok, esküvők, ballagások, babaváró partik és más alkalmak extra különlegessé teheted egyedi dekorációkkal.

Élelmiszer- és vendéglátóipari vállalkozás

Egy családi vállalkozás indítása az élelmiszeriparban talán az egyik legnépszerűbb lehetőség. Egy családi étterem vagy kávézó tulajdonlásától kezdve a pékségen át a food truckig. Más lehetőségek közé tartozik a termesztés és a termékek értékesítése egy termelői piacon, saját üzletben, vagy egyszerűen csak egyéni és csoportos étkeztetés biztosításd az embereknek.

A házi készítésű süteményeket, cupcake-eket és mindenféle péksüteményt jobban értékelik, mint bármilyen bolti árut. Kínálj a helyi lakosoknak finom édességeket családi receptjeidből, vagy alakíts kisvállalkozásából professzionális catering-szolgáltatást vagy családi éttermet. Alkalmazd és vond be a család minden tagját, hogy a legjobb munkakörnyezetet és szolgáltatást nyújts ügyfeleidnek. Egy családi témájú kávézó vagy étterem kedves és hangulatos légkört teremt, amely közelről és távolról is vonzza a vásárlókat.

Otthoni bérleti üzletág

Az ingatlanok világába való belépés egyszerre lehet trükkös és izgalmas. Egy erős családdal a hátad mögött azonban bármi lehetséges. Ha van néhány ingatlanod vagy a megvásárlásukhoz szükséges források, az otthonok bérbeadása nagyszerű üzleti lehetőség lehet az egész család számára. A nyaralóktól és a hétvégi kiruccanásoktól kezdve a hosszú távú bérbeadáson át a szállodaépítésig.

A helyieknek szóló kisvállalkozásból komoly céggé válhatsz, amely a világ minden tájáról vonzza az embereket. Az otthonok bérbeadása az egyik legbiztonságosabb módja a pénzbefektetésnek és a hosszú távú jövedelemszerzésnek, mivel az embereknek mindig szükségük lesz otthonokra és szálláshelyekre.

Protipp: a nagyobb ügyfélkör bevonzása és a versenytársaktól való megkülönböztetés érdekében kínálj extra szolgáltatásokat a bérbeadással együtt. Ilyen például a dekorálás, a gyepmesteri szolgáltatás és még sok más. Mutasd meg, milyen nagyszerű házigazda és bérbeadó tudsz lenni.

Kisállat-üzletág

Ebben az üzletágban sokféle lehetőség kínálkozik. Az olyan egyszerű feladatoktól kezdve, mint az állatsimogatás, egészen a kutyasétáltatós üzletig. Vonzd az állattartókat minőségi szolgáltatásokkal, jó árakkal és kommunikációval. A kisállat-üzletek jó lehetőség az egész család bevonására. Könnyű jövedelem lehet a gyerekek számára, és egy módja annak, hogy megtanítsák őket a felelősségre, miközben a szülők vezetik az üzletet és foglalkoznak a papírmunkával.

A kisvállalkozását tapasztalattal, ajánlásokkal és minőségi munkával hatalmas sikerré teheti. Ami egyszerű kutyasétáltató vagy állatfelügyeleti szolgáltatásként indult, később állatkitartási vállalkozássá alakulhat, bővítve az ügyfélkört és a lehetőségeket. Az emberek szeretik háziállataikat, és megbízható szolgáltatókra bízzák őket. Kezdj tehát a szomszédokkal és a helyi háziállat-rajongókkal, és építsd ki a hírnevedet, mint egy család.

Futárszolgálat

Vond be a család különböző tagjait, hogy különböző megbízásokat intézzenek a helyieknek, akiknek nincs idejük vagy módjuk arra, hogy maguk intézzék a dolgokat. Ha te és családod elég szervezettek vagytok, és nem bánod, hogy mások ügyeit kell intézni, a megbízások teljesítése tökéletes üzleti lehetőség lehet a család számára.

Íme néhány ötlet, hogy milyen megbízásokat lehet elvégezni másoknak:

Bevásárlás

Iskolai kellékek összegyűjtése

Étkezés előkészítése

Csomagok küldése

Ajándékok vásárlása

Kezdd el hirdetni szolgáltatásaid a rászoruló szomszédoknak és helyieknek. Ez a fajta vállalkozás szuper hasznos lehet az idősek és a vidéki területeken élő emberek számára. Ettől eltekintve bárki, aki túl elfoglalt vagy egyszerűen nem hajlandó saját maga elvégezni a dolgokat, szívesen igénybe venné ezt a szolgáltatást, és jó pénzt fizetne érte.

Dropshipping

A Dropshipping egy nagyon népszerű üzleti modell, ahol csak akkor kell megvásárolnia a készletet, ha már elkezdte az értékesítést. A dropshipperek megmondják a beszállítójuknak, hogy a terméket közvetlenül a vásárlónak szállítsa. Ez azt jelenti, hogy valójában nem tartanak raktáron termékeket. A dropshipping vállalkozás csak akkor vásárolja meg a termékét, amikor már visszaigazolt eladást kapott. Csak jó termékkel és beszállítóval lehet sikeres dropshipping üzletet működtetni. A SaleHoo használatával a tökéletes termék és szállító megtalálása egyszerűvé válik.

Autómosó üzlet

Autómosó üzletet is indíthat, és minden egyes autómosásért, amit elvégez, másoknak is felszámíthat. Az emberek mindig időt szeretnének megtakarítani, és egy autómosó üzlet pontosan ezt teszi!

Sütőüzlet

Szeret sütni, és szeretne családi sütőipari vállalkozást indítani? Mindenki szereti a friss pékárut, így nem lesz nehéz vásárlókat találni!

Print On Demand (POD) üzletág

Válts egy üzleti ötletet sikerre, és szerezz könnyű jövedelmet egy családi dropshipping vállalkozás indításával. A POD az egyik legjobb módja annak, hogy gond nélkül pénzt keress online. Nincs leltár, nincs előzetes befektetés és nincs üzlethelyiség. Vond be az összes családtagot az online értékesítésbe azáltal, hogy a POD segítségével ötletelsz, tervezel, és jövedelmező családi üzleti ötleteket hozol létre.

A Print on demand egy olyan online üzleti modell, amelyben te nem veszel részt fizikailag. Hozz létre és listázz termékeket bármely online platformon, és bízd a nyomdai partnerekre a teljesítést. Nem kell aggódni a technikai szempontok miatt, vagy halmokban tartani az árut egy téglaüzletben. Az ilyen típusú vállalkozásnál a nyomdai szolgáltatók közvetlenül a vásárlóknak nyomtatják, csomagolják és szállítják a termékeket.

Kisállat-ügyelet

Ha szívesen töltesz időt állatokkal, a kisállat-ügyelet tökéletes családi üzleti ötlet lehet. Kérdezd meg a közösségedben élő állattulajdonosokat, hogy elmennek-e nyaralni, és így építheted fel az ügyfélkörödet.

Mezőgazdaság

Egy farm működtetése kihívást jelenthet, de a család segítségével ez egy szórakoztató családi vállalkozás lehet.

Webtervezés

A webdesign üzletág nagy keresletnek örvend, és tovább fog növekedni. Ez egy nagyon jövedelmező családi vállalkozás lehet azok számára, akik értik, hogyan kell létrehozni, megtervezni és karbantartani egy weboldalt. Ha nem rendelkezel nagy tudással a webdesign területén, a legjobb módja a tanulásnak a tapasztalatszerzés! Létrehozhatja és megtervezheti saját weboldalát, hogy javítsa az ezzel az üzlettel kapcsolatos ismereteit.

Élelmiszerbolt és megbízási szolgáltatás

Bár ma már sok élelmiszerbolt kínál kiszállítást, a speciális boltok és a vidéki területeken található boltok esetében előfordulhat, hogy a forgalom miatt ki kell utazni. Értékeld a vásárlás személyre szabott megközelítését azzal, hogy felajánlod, hogy teljesíted azoknak a listáját, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy elmenjenek a boltba. Ha már itt tartunk, elviheted a csomagokat a postára, sorban állhatsz, hogy beszélhess a Geek Squaddal, és elintézhetsz más ügyeket is. Ha szervezett, hatékony vagy, és nem bánod, hogy kint vagy, hogy elintézd a dolgaidat, valószínűleg rengeteg szakember veszi majd igénybe a szolgáltatásaidat. Szeret főzni? Fontold meg, hogy átfogó élelmiszervásárlási és étkezés-tervezési szolgáltatást kínálsz.

Családi blog

A blogolás nagyszerű üzleti lehetőség a legkülönbözőbb szakterületeken tevékenykedő emberek számára. Tehát indíthatsz egy blogot a családoddal a különböző családi tevékenységekről vagy más, titeket érdeklő dolgokról.

Helyi újság

Vagy indíthatsz egy újságot vagy más nyomtatott kiadványt, amely a helyi lakosokat célozod meg, és amelyhez a család minden tagja hozzájárulhat.

Résszel rendelkező weboldal

Indíthatsz egy olyan, egy adott piaci résben működő weboldalt is, amely információkat kínál, vagy fórumot biztosít az emberek számára az egymással való kommunikációhoz. És tagsági díjat is felszámolhatsz, vagy hirdetések vagy affiliate linkek révén pénzt kereshetsz.

Farm

Ha hozzáférsz földhöz és egyéb erőforrásokhoz, a családi gazdálkodás nagyon is életképes üzleti lehetőség lehet.

Szerződő vállalkozás

Általános vállalkozói vállalkozást is indíthatsz, ahol családtagjaiddal együtt végezhetsz otthoni javítási és átalakítási projekteket. Vagy akár azt is megteheted, hogy egyes családtagok az üzleti oldalt vezetik, míg mások a tényleges vállalkozói munkára összpontosítanak.

Ajándékkosár üzlet

A művészi érzékkel rendelkezők tematikus ajándékkosarakat készíthetnek és forgalmazhatnak baba- és esküvői zuhanyzókra, vállalati ajándékokra, ballagásokra és egyéb eseményekre. Böngésszen a tökéletes tárolók, termékek és dekorációk után a mintakosarakhoz, majd készítsen fényképeket, hogy az interneten és a közösségi médiában reklámozhassa őket. Érdemes lehet megfontolni a partnerséget egy helyi butikkal, amely ingyenes termékeket árul. Ahogy nő az ügyfélköröd, új témák és ötletek létrehozásával könnyen terjeszkedhetsz további piacokra.

Összefoglalva

Ha szeretnél egy családi vállalkozást építeni, amely a bizalmon, a tapasztalaton és a családi értékeken alapul, akkor itt a lehetőség. Fedezd fel az összes lehetőséget, és indíts márkát a hozzád legközelebb álló emberekkel. A legegyszerűbb kockázatmentes lehetőség a POD vállalkozás. Nincs szükség leltárra, felszerelésre, alkalmazottakra vagy telephelyre. Ötletelj, alkoss és értékesíts online. Dőlj hátra és pihenj, élvezd a családoddal töltött időt, míg a nyomdai szolgáltatók gondoskodnak a többiről.