, 2021/12/8

A buboréktea, vagy más néven boba egy olyan ital, amely általában teát, tejet és tápióka golyókat tartalmaz. Az ízek és stílusok óriási választéka létezik. Az ital pedig arról ismert, hogy különösen jól megosztható a közösségi médiában készült fotókon. Így ezek a boltok elsősorban a Z generáció és az ezredfordulósok körében népszerűek (Itt van, mit akarnak az ezredfordulósok), de mostanra minden korosztály felfedezte a buboréktea varázsát.

bubbletea franchise

Bár a buboréktea az elmúlt nagyjából egy évtizedben vált a legnépszerűbbé az Egyesült Államokban, valójában Tajvanról származik, még az 1980-as években. Mostanra az iparág értéke világszerte közel 2,5 milliárd dollárra rúg. És várhatóan a következő évtizedben is jelentős növekedést fog tapasztalni.

Ha tehát egy növekvő globális trendből szeretnél tőkét kovácsolni, a buboréktea tökéletes üzleti lehetőség lehet számodra.

És ha nem szeretnéd a semmiből felépíteni a saját márkádat, rengeteg boba tea franchise lehetőség van, amit megfontolhatsz. Ezek a vállalkozások lehetővé teszik a vállalkozók számára, hogy egy már bevezetett márkához csatlakozzanak, és élvezzék a bevált rendszerek és folyamatok előnyeit. De még mindig megvan a szabadsága, hogy saját helyszínt építsen és saját csapatot irányítson. Lényegében ez egy módja annak, hogy felgyorsítsa a saját buboréktea üzletének elindítását.

Gong Cha

A Gong Cha egy olyan boba franchise, amely a minőségi alapanyagokra és a kreatív keverékekre összpontosít. A lánc olyan különleges funkciókat kínál, mint az online rendelés, hogy a vásárlók könnyen visszatérjenek még több buborékteáért. És erős nemzeti és nemzetközi jelenléttel rendelkeznek. A vállalat székhelye Tajvanban található. De számos országban vannak Gong Cha üzletek, többek között az Egyesült Államokban, Kanadában, Koreában, Szingapúrban és Ausztráliában. A franchise díjak esetenként változnak, de általában 30 000 dollár körül mozognak. A cég becslése szerint azonban a kezdeti befektetés 177 430 és 335 400 dollár között van.

Kung Fu Tea

A Kung Fu Tea franchise hozzáférést biztosít a vállalkozóknak egy népszerű, amerikai székhelyű buboréktea vállalathoz, amely körülbelül egy évtizede van jelen. Rendelésre készült italt kínálnak olyan speciális merchekkel együtt, mint az újrafelhasználható szívószálak és teaszettek. Olyan más márkákkal is együttműködnek, mint a TKK Fried Chicken és a Yasubee Ramen. Így a franchise-tulajdonosok diverzifikálhatják bevételi forrásaikat, és a kiegészítő szolgáltatással még több értéket nyújthatnak a vásárlóknak. Azok, akik franchise-ba szeretnék venni a Kung Fu Tea-t az Egyesült Államokban, egy bevált tízlépcsős folyamatot követhetnek az induláshoz. Egy hagyományos üzlet franchise díja 37 000 dollár. Nem hagyományos lehetőségeket is kínálnak, például bevásárlóközpontokban. De ezek a díjak esetről-esetre változnak. A teljes kezdeti költségek 124 050 és 428 050 dollár között mozognak.

Sharetea

A Sharetea franchise-helyszínek arról szólnak, hogy a tejes teaitalok élményét szórakoztatóvá tegyék. A cég gyökerei Tajvanon vannak, és több országban is vannak telephelyei. Valójában jelenleg több mint 100 üzlete van Észak-Amerikában. Tehát egy nemzetközi márkáról van szó, amely jelenleg némi ismertséggel rendelkezik az Egyesült Államokban. A vállalat több mint 28 éve működik. A csapat pedig helyszínválasztási segítséget, marketingterveket és átfogó képzést nyújt az új teafranchise-ok számára. A franchise díj 22 500 dollár. Az indulási költségek pedig 260 000 és 360 000 dollár között mozognak.

Bubbleology

A Bubbleology egy boba tea franchise, amely friss tea és tápióka italválasztékáról ismert. A bubble tea mellett a vállalkozás különleges gofri desszerteket is kínál, amelyek különösen megoszthatók a közösségi médiában. A vállalat egy- és több egységből álló fejlesztési lehetőségeket is kínál. Választhat még a nem hagyományos kioszk vagy a hagyományos in-line helyszínek között is. A költségek és a tapasztalatok tehát esetről esetre változnak. Az éttermi vagy kiskereskedelmi ágazatban való követelmények azonban elengedhetetlenek az új franchise-üzemeltetők számára. A kezdeti franchise díj 20 000 és 30 000 dollár között mozog. A teljes kezdeti költség pedig 163 250 és 361 600 dollár között mozog.

Bee & Tea

A Bee & Tea egy gyorsétterem, amelynek középpontjában a bubble tea, a smoothie-k, a bao és az egészséges tálak állnak. A cég kulcsfontosságú vonzerőt kínál a millenniumi és a Z generáció számára, de az idősebb korosztályok számára is kínálnak lehetőségeket. Ezenkívül minden üzlet rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, hogy a vásárlók elégedettek legyenek. Az étterem snack méretű ételei és az ázsiai ihletésű ízek tökéletesek a modern fogyasztók számára. A belsőépítészet és a dekorációs elemek pedig modernek és divatosak. Így az egész élmény emlékezetes és egységes. A franchise díj 40 000 dollár. A kezdeti költségek pedig 144 000 és 280 000 dollár között mozognak.

Tápióka Expressz

A Tapioca Express volt az egyik első buboréktea franchise-üzlet az Egyesült Államokban, amely 1999-ben nyitotta meg első üzletét. Az első üzletek Kaliforniában nyíltak meg. De ma már több további államban is vannak üzleteik, köztük Washingtonban, Texasban és Virginiában. A bubble tea mellett mochi gofrit, snackeket és smoothie-kat is kínálnak. Az üzlet Tajvanról szerzi be a minőségi alapanyagokat. És egy kész rendszert biztosítanak az új franchise indulásához. Így már a kezdetektől fogva pontosan tudnia kell, mire számíthat. A Tapioca Express 51 000 dolláros kezdeti befizetése fedezi a képzést, a termékbetéteket, az engedélyezést, a marketinganyagokat és a kötelező eszközbeszerzéseket. A teljes kezdeti költségek 200 000 és 527 000 dollár között mozognak.

Boba Loca

A Boba Loca egy boba tea franchise, amely a vendégszerető vásárlói élmény nyújtására összpontosít. A buboréktea mellett a cég snackek, gyümölcslevek, sütemények és egy teljes eszpresszó bár széles választékát kínálja. A franchise-tulajdonosoknak az üzleteikben kell dolgozniuk, és a korábbi éttermi vagy franchise háttér előnyös. A vállalat azonban egy dedikált folyamatot biztosít az új üzletek beindításához és működtetéséhez. Jelenleg a franchise-helyszínek közül sok Kaliforniában található. De más piacokon is vannak lehetőségek. A franchise díj 14 000 dollár. Az előzetes költségek pedig 88 445 és 325 955 dollár között mozognak.

Ding Tea

A Ding Tea franchise lehetőségek bárki számára elérhetőek, aki 20 év feletti, jó hitelképességgel és a tea iránti szenvedéllyel rendelkezik. A menü tele van gyümölcsízesítésű tejes teákkal és más különleges italokkal, amelyek mind minőségi alapanyagokból készülnek. A cégnek jelenleg csak néhány amerikai telephelye van. Ázsiában, Európában és Ausztráliában azonban rengeteg elismeréssel rendelkezik. A vállalkozás képzéssel, szakmai támogatással és folyamatos kommunikációval támogatja a franchise partnereket. És van egy meghatározott folyamat, amely segíti az új franchise-ok beindulását. A franchise díj 20 000 dollár. És 123 000 és 422 000 dollár közötti összegre lesz szükséged ahhoz, hogy egy új franchise-zal elindulj.

Koi Tea

A Koi Tea indulócsomagot és működési támogatást kínál a boba tea franchise-okhoz. A franchise-tulajdonosoknak ismeretekre van szükségük a vendéglátásban, a kiskereskedelemben vagy a több egységből álló menedzsmentben. Olyan jelölteket is keresnek, akiknek fontos a közösségépítés és a helyi területükön való részvétel. A vállalat lehetőséget biztosít egy helyszín megnyitására vagy több egységre kiterjedő fejlesztésre. És többféle üzlet elrendezés és méret áll rendelkezésre. Tehát ez egy igazán rugalmas lehetőség. A cég csak néhány éve van jelen, és még nem rendelkezik sok helyszínnel. Így lehetőségük van arra, hogy minden egyes új franchise-felvevőnek személyes figyelmet tudjanak szentelni. A franchise-díj eseti alapon változik. A konkrét pénzügyi követelmények pedig a piac méretétől függően változnak. De a kezdeti költségek általában 200 000 és 500 000 dollár között mozognak.

CUPP Bubble Tea

A CUPP Bubble Tea egy brit boba teaüzlet, amely franchise üzleti lehetőségeket kínál nemzetközi szinten. Lehetőséget biztosítanak kulcsrakész helyszínekre, ha gyorsan szeretne egy új üzletet létrehozni és működtetni. De több üzlethelyiséget magában foglaló lehetőségeket is kínálnak azoknak, akik nagyobb üzletet szeretnének építeni. Ha igazán fokozni szeretné a franchise-játékát, az üzlet lehetőséget kínál arra is, hogy nemzetközi mesterfranchise-zá váljon.

Ilyenkor egy meghatározott ország jogait kapja meg. A Master franchise-ok felelősek a teljes CUPP-hálózat működtetéséért az adott területen. Szükséged van tehát a helyi piac széleskörű ismeretére, valamint az új franchise partnerek bevonzásának képességére. Egy hagyományos brit helyszín franchise-díja 15 000 font. A kulcsrakész működés pedig már 50 000 fontért elindítható.

Bambu desszertek és italok

A Bambu jellegzetes ázsiai ihletésű Che-t, egyedi boba teákat, vietnami kávékat, egzotikus gyümölcs turmixokat és gyümölcsleveket kínál, amelyeket közvetlenül a színes étlapról rendelhetünk, vagy személyre szabottan "úgy", ahogyan azt ügyfeleink szeretik. A házi készítésű, vegánbarát, glutén- és tejmentes Che mellett hihetetlenül barátságos kiszolgálásunkról is ismertek vagyunk. A Bambu lehetőséget kínál szenvedélyes vállalkozóknak, hogy egy vagy több Bambu Shopot nyissanak a Bambu értékes szellemi tulajdonának felhasználásával, beleértve a márkánkat, a szabadalmaztatott receptjeinket és az egyedi eljárásokat.

Happy Lemon

A Happy Lemon nemcsak egy buborékbolt, hanem egy teakultúra is. Minden egyes italért felelősek vagyunk, és törődünk azzal, hogyan szolgáljuk fel a minősített és friss teákat az ügyfelek számára. Ázsiában termesztett, prémium minőségű tealeveleket biztosítunk, amelyeket a helyszínen frissen főzünk és kézzel keverünk minőségi alapanyagokkal, és kiváló italt szolgálunk fel. 2020-ig a Happy Lemon több mint 1000+ üzlettel rendelkezik világszerte, többek között Tajvanon, Kínában, Japánban, Koreában, Délkelet-Ázsiában, Észak-Amerikában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában stb.

Leaves Cafe

A 7 Leaves kávézók olyan gyors kiszolgáló kávé- és teaalapú italbüfék, amelyek prémium minőségű italokat, snackeket és italokat kínálnak a közönségnek. Egyszerűen arról szól, hogy gondoskodjunk egymásról. Arra törekszünk, hogy az őszinteség, az alázat és a megértés kultúráját ápoljuk. Irányítás helyett coaching, felelősségteljesség, miközben jól érezzük magunkat. A 7 Leaves Cafe küldetése, hogy gazdagítsa és átölelje az emberi tapasztalatot azáltal, hogy elkötelezetten a legjobb kávét, teát és jóságot kínáljuk minden csészében, minden közösségben.