, 2021/12/1

Szeretnél egy olyan üzletet, amely kiszámítható, magas profitot biztosít? Mit szólnál egy olyan franchise-lehetőséghez, ahol kevés a verseny, amely recesszió- és internetbiztos is? Ha befekteted magad a Prime Car Wash franchise lehetőségébe, mindezeket a dolgokat megkapod, és még többet is!

car wash franchise

Ha belefáradtál abba, hogy valaki másnak dolgozol, az idődet közvetlenül a fizetésért cserébe, majd ezt a fizetést a kiszámíthatatlan tőzsdén fekteted be, miközben azért imádkozol, hogy egy nap legyen elég pénzed a nyugdíjra, akkor mi meg tudjuk oldani.

Miben különbözik a Prime Carwash franchise lehetőség?

Ez nem egy átlagos franchise lehetőség, ez egy életre szóló befektetés! A Prime nem csak egy gyors vízfröccsenés az autóra, a többit pedig elvégezheted, ez a fajta autómosó. Mi egy csúcstechnológiás berendezésekkel felszerelt, legmodernebb létesítmény vagyunk, ahol az ügyfélváró egy pihentető élményt nyújt Starbucks kávéval, iPaddel és számos modern kényelemmel, amelyek miatt az ügyfelek minden alkalommal visszatérnek, amikor járművüket le kell mosni.

Minden járművet gondosan megtisztítunk, ahogyan az ügyfél kívánja, és a részletekre vonatkozó lehetőségek is rendelkezésre állnak. Korlátlan mosási tagsági terveink lehetővé teszik, hogy a franchise partner kiszámítható havi bevételt érjen el. Ez magas nyereséget eredményez!

Üzleti részletek

Indítd el saját expressz autómosó franchise vállalkozásod, és legyél vezető az autómosó iparban...Siess!

Miért az Exppress Car Wash Business (ECW)?

Az Exppress Car Wash a Manmachine Group, a professzionális gépesített tisztítási megoldások és szolgáltatások legsikeresebb szervezetének agyszüleménye.

Országos autómosó lánc létrehozását tervezi.

Viszonylag alacsony kezdeti létesítési költségekkel indul

Az ECW franchise üzleti modellje kiállta az idők próbáját

Nyereséges, fenntartható és skálázható üzlet

Az autómosási szolgáltatások egyik vezető márkája

Finanszírozás az ECW üzlethelyiségek létrehozásához:

Olyan emberek, akik vállalkozói ambíciókkal rendelkeznek.

Képesek arra, hogy teljes munkaidőt fektessenek a vállalkozásba.

Innovatívak és ügyfélközpontúak

Franchise tények:

Szükséges terület: 1000 négyzetméter.

Befektetés: A beruházás nagysága: 1,5 millió forint: Rs. 10 Lac - 20 Lac Rs.

Franchise-szolgáltatói támogatás:

Márkaépítés

Képzés a franchise-helyszínen

Teljes körű tervezési lehetőség, amely extra költségeket takarít meg

Első autómosó APP

Márkaépítési és marketing kezdeményezések

Online jelenlét a Google Maps és az AdWord segítségével

A legmodernebb berendezések és szolgáltatások

Franchise üzleti előnyök:

Részletes üzemeltetési kézikönyvek és folyamatok

Nyereséges, fenntartható és skálázható üzlet

A franchise-felvevő teljes körű útmutatást és képzést kap az üzletek működtetéséhez.

Jó megtérülés a befektetésen

Az Exppress Car Wash mindig is olyan embereket keresett, akik vállalkozói ambíciókkal rendelkeznek. Ha érdekli az autóipari franchise-koncepció, lépjen kapcsolatba a lehető leghamarabb.

Trendek és tények az autómosó franchise-ról

Tudjuk, hogy az Egyesült Királyság tele van autórajongókkal, sőt; 2020-ban közel 32 millió engedélyezett autó közlekedett az ország útjain. Az RAC statisztikái szerint 2020-ban 1 631 064 új autót regisztráltak. Ez rengeteg autó! Az autó kifogástalan állapotban tartása a járműtulajdonosok számára elsődleges fontosságú, de a napi munkába járás vagy az esős/viharos időben történő vezetés után az autó felületén felhalmozódhat a szennyeződés és a por.

Ez idővel felhalmozódhat, és az autó rosszabbul nézhet ki. A járművel megtett utak gyakoriságától függően ez azt jelentheti, hogy az autót többször kell lemosni, mint amennyire az egyénnek ideje van. Mivel rohanó életet élünk, az emberek nagy többsége számára nem olyan könnyű időt szakítani az autómosásra. Ehelyett az emberek szakemberekhez fordulnak, vagy felkeresik a helyi autómosót, hogy autójukat alaposan megtisztítsák.

Autómosási trendek. Íme néhány érdekes trend és tény az autómosással kapcsolatban:

Az Egyesült Királyság autómosó ipara a becslések szerint 1 milliárd fontot ér az Egyesült Királyság gazdaságának. A Car Wash Association szerint 10 000 és 20 000 közötti autómosó van szétszórva az Egyesült Királyságban. Bár a kézi autómosó vállalkozások szerepet játszanak az ágazatban, az automata autómosókhoz képest sokkal kisebb számban vannak jelen, és a tevékenység nagy része nem szabályozott, így nehéz pontosan meghatározni a szakmában dolgozók számát.

Mivel a gépkocsi-tulajdonlás nem mutatja a lassulás jeleit, az autómosó ágazaton belül hatalmas növekedési lehetőség van, ami nagy lehetőséget jelent a jelentős pénzügyi nyereségre. Ez egy olyan iparág, amelyre mindig van kereslet! Bár ez egy jól bevált iparág, bevált módszerekkel, ez nem jelenti azt, hogy nem fejlődhet vagy nem frissítheti a folyamatokat. Egyre többször látjuk, hogy a vállalkozások innoválnak és változtatnak a működésükön, hogy növeljék a nyereséget.

A modern autómosók olyan technológiákra támaszkodhatnak, mint az online foglalás és az alkalmazások, amelyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a folyamatot mind a dolgozók, mind az ügyfelek számára. Mivel egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezetvédelem és a "zöldebb" vállalkozások iránti igény, egyre több autómosó cég használ környezetbarát termékeket a járművek tisztításához. Így minden olyan vállalkozó számára, aki szeretne nyomot hagyni az üzleti világban, és forradalmasítani a vállalatok munkamódszereit, az autómosóipar az egyik legjobb kiindulópont.

Franchise

Az autómosóiparhoz hasonlóan a franchise-ágazat is virágzik! Jelenleg az Egyesült Királyságban a franchise-ipar becslések szerint 17 milliárd fontot tesz ki az Egyesült Királyság gazdaságának, és közel 50 000 franchise-üzemeltető működik országszerte. Egy megbízható iparágba belevetni a lábujját minden potenciális befektető számára csábító kilátás, mivel ez egy olyan ágazat, amely szilárd biztonsági hálót nyújt.

Franchise Vs Independent

Lehet, hogy mindig is saját vállalkozást akartál indítani, de nem vagy biztos a franchise-ban, mivel nem rendelkezel teljes körű ellenőrzéssel a vállalkozás felépítése vagy az olyan működési folyamatok felett, mint a marketing és a reklám. Bár érthető, hogy sokan teljes ellenőrzést szeretnének gyakorolni a vállalkozásuk felett, a franchise tulajdonlása nem csak ugyanolyan kifizetődő és kielégítő lehet, mint egy független vállalkozás, de lényegesen kevesebb kockázattal is jár.

A statisztikák szerint a független vállalkozások több mint fele a megnyitást követő első két évben tönkremegy a gazdasági instabilitás és különböző egyéb, egy új vállalkozást érintő tényezők miatt. A franchise megvásárlásával azonban a befektetők elkerülhetik ezt a buktatót, mivel olyan vállalkozásba kezdenek, amely nemcsak nagyobb pénzügyi biztonsággal rendelkezik, hanem egy beépített gazdasági modellel is, amely meglévő ügyfélkört és fokozott márkaismertséget biztosít. A pénzügyi támogatás mellett a franchise-vevő az anyavállalat által kínált erőforrásokra is támaszkodhat, mint például a képzés, marketing/reklámanyagok és szakértői útmutatás.

Sokszínűség a piacon

Egyetlen franchise sem egyforma, mivel a piacon több száz különböző márka áll rendelkezésre. Íme néhány kihagyhatatlan autómosó franchise, amelyet a Franchise Direct kínálatában találsz:

A The Car Wash Company az Egyesült Királyság egyik legnagyobb környezetbarát autómosó és autószalonkezelő vállalata. A környezetbarát autómosási technológiára specializálódtak, és több mint 1 millió autót tisztítottak meg, miközben 300 millió liter vizet takarítottak meg! Büszkék arra, hogy koncentrált és kényelmes tisztítással dolgoznak, amely kiemelkedő eredményeket produkál.

Az Autoglym az Egyesült Királyság egyik legelismertebb, prémium autóápolási franchise vállalkozása. A szakértelemmel megtervezett Autoglym tisztítószereket mind az autórajongók, mind a kereskedelemben dolgozók számára forgalmazzák, akik a legjobb tisztítószereket szeretnék beszerezni járműveik számára.

Az Autosmart 30 év után az Egyesült Királyság egyik vezető gyártója és szállítója a kiváló minőségű jármű- és higiéniai tisztítószereknek a kereskedelemben dolgozók számára. A több mint 200 bemutatóteremmel rendelkező, többszörös díjnyertes franchise cég minden termékét maga gyártja, és nemzetközi franchise-hálózatát használja fel azok forgalmazására az egész világon. Az Autosmart a tisztítószerek széles választékával áll ügyfelei rendelkezésére (200 különböző típus saját választékában).

Autómosó franchise-ok

Egy autómosó franchise megvásárlása a lehető legjobb módja annak, hogy stratégiailag elhelyezd magad az autómosó iparban. Mivel egy jövedelmező és folyamatosan keresett piacról van szó, szinte garantált, hogy egy kipróbált és bevált franchise-modell segítségével azonnal sikerre visz téged. Ne habozz, és kezd el a franchise-utat velünk itt a Franchise Directnél.

Akár csak most kezded franchise-útját, akár már franchise-tulajdonos vagy, és újabb franchise-lehetőséget keresel, mi a változatos és jövedelmező franchise-lehetőségek hatalmas választékát kínáljuk , hogy megfeleljen karriercéljaidnak.

Miért a Tommy's Express autómosó franchise?

Nincs romlandó áru, alacsony bérköltségek, és a legmagasabb szintű támogatás az alapkőletételtől a nyitásig és azon túl! A világ legforgalmasabb autómosói közül néhányat mi birtokoltunk és üzemeltettünk. Az általunk kidolgozott stratégiák és az általunk kiépített infrastruktúra ezeken a kulcsfontosságú területeken megadja neked a vezetést és a támogatást, amelyre szükséged van ahhoz, hogy gyorsabban elérd a sikert, mintha egyedül csinálná a dolgokat.

Richard S

Tommy Express | Macon, GA

"A társammal együtt akartunk vállalkozni, és több különböző vállalkozáson gondolkodtunk, majd egy autómosó üzletet választottunk. Több különböző autómosó berendezés gyártóját is megnéztük. A Tommy's Express mellett döntöttünk, amikor ellátogattunk az MI-beli Hollandba. Miután elmentünk oda a franchise-szolgáltatók találkozójára, és megnéztük az összes berendezést, nem volt kétségem afelől, hogy a Tommy's Express a megfelelő választás."

Chris & Mesa R

Tommy Express | New Hope, MN

"A Tommy's Express mellett döntöttünk, mert úgy éreztük, hogy a franchise program további támogatást nyújt. Egy csapatnyi ember áll mögöttünk, akik segítenek a jó kezdésben, a személyzet képzésében, a berendezések beállításának biztosításában, és egy tiszta, fényes, száraz autóban."

A legjobb autómosó és autószerelő franchise lehetőségek 2021-ben

Detail Garage, LLC

A 2016 óta franchise-tevékenységet folytató Detail Garage, LLC 72 helyszínre nőtt az Egyesült Államokban. 2020-ban az azonos üzletek forgalma 28%-kal nőtt 2019-hez képest, a bevétel átlagosan 595 787 dollár volt telephelyenként. A Detail Garage, LLC franchise nyitásának induló költségei 75 000 dollárnál kezdődnek. Ha többet szeretne megtudni a Detail Garage, LLC franchise-lehetőségéről, kattintson ide.

TINT WORLD

Az 1982-ben alapított és 2007 óta franchise-tevékenységet folytató TINT WORLD 2020-ban 78 telephelyre nőtt, ami 41,8%-os növekedést jelent az elmúlt 4 évben. A TINT WORLD 2020-ban az Entrepreneur Franchise 500-as listáján a 370. helyre került, 2021-ben pedig a 290. helyre emelkedett. A TINT WORLD franchise nyitásának induló költségei 100 000 dollárnál kezdődnek. Ha többet szeretne megtudni a TINT WORLD franchise-lehetőségről, kattintson ide.

Tommy's Express autómosó

A 2015-ben alapított és 2016 óta franchise-rendszerben működő Tommy's Express jelenleg 22 állam 55 városában üzemeltet telephelyeket, és 54 új üzlet van építés alatt vagy szerződésben, hogy 2021-ben megnyíljon. A franchise a sikerét annak tulajdonolja, hogy a saját fejlesztésű berendezéscsaládjának köszönhetően erős működésről szerzett hírnevet. Az azonos üzletekben az eladások 2020-ban átlagosan 20 százalékkal nőttek a világjárvány ellenére. A Tommy's Express Car Wash franchise nyitásának induló költségei 50 000 dollárnál kezdődnek. Ha többet szeretne megtudni a Tommy's Express Car Wash franchise-lehetőségéről, kattintson ide.

Ziebart

Az 1959-ben alapított és 1963 óta franchise-tevékenységet folytató Zeibart 33 országban közel 400 engedéllyel rendelkező nemzetközi hálózatot alakított ki, több mint 950 szervizközponttal világszerte. A franchise-ok 2020-ban hatalmas növekedést tapasztaltak, 1 millió dolláros átlagos egységnyi értékesítési volumennel és 20 százalékos átlagos nettó nyereséggel. Az Entrepreneur Magazine a Ziebart sikerét azzal ismerte el, hogy a franchise-t a Top 500 Franchise-szolgáltató, valamint a Top 200 globális franchise közé választotta. A Ziebart franchise nyitásának induló költségei 150 000 dollárnál kezdődnek. Ha többet szeretne megtudni a Ziebart franchise-lehetőségéről, kattintson ide.

Mr. Clean autómosó

Az egyik legismertebb márkanév a listán. A franchise partnerek a helyszín kiválasztásától és a képzéstől kezdve a reklámozásig és a kellékekig mindenben támogatást kapnak. A vállalat a legmodernebb létesítményeiről és változatos profitközpontjairól is ismert. A kezdeti franchise díj 35 000 dollár. A teljes befektetés pedig a becslések szerint 2,3 és 3,2 millió dollár között van.

Prime Car Wash

A Prime Car Wash alaposabb élményt nyújt, mint sok más franchise cég. Más franchise-ok önkiszolgáló funkciói mellett a Prime belső társalgót is kínál kávéval és harapnivalókkal. Az ügyfelek pedig még a csapattagok személyes kiszolgálását is élvezhetik. A kezdeti franchise díj 50 000 dollár. A vállalat becslése szerint a teljes befektetés 3,5 és 6 millió dollár között van. A franchise-tulajdonosoknak legalább 1 millió dollár nettó vagyonnal kell rendelkezniük, 300 000 és 500 000 dollár közötti likvid tőkével.

Oasis Car Wash Systems

Az autómosó berendezések szállítója. Mivel nem hagyományos franchise programról van szó, nincs külön díj az induláshoz. Az üzlettulajdonosok pedig nem kapnak olyan mélységű támogatást és képzést, mint más lehetőségek esetében. A vállalat azonban ROI-elemzést és forrásokat biztosít az autómosó iparágat fontolgató befektetőknek. Termékeik pedig, amelyek az érintésmentes és az önkiszolgáló rendszerektől kezdve mindent tartalmaznak, segíthetnek a gyors beindulásban.

Fleet Clean USA

A Fleet Clean egy mobil teherautó- és flottajárművek mosását végző szolgáltató. Sok más autómosó vállalkozással ellentétben ennek a franchise-nak a célvásárlói körébe más vállalkozások tartoznak. Ez azonban még stabilabbá és recesszióállóbbá teheti a bevételt. Emellett nincs szükség külön telephelyre sem. Így a belépési korlát meglehetősen alacsony. A kezdeti franchise díj 30 000 és 75 000 dollár között mozog. De a teljes kezdeti befektetés 158 375 $ és 321 375 $ között mozog.