, 2021/12/1

A technológia térnyerésével a legjövedelmezőbb vállalkozások közül sokan az online üzleti ötletek körébe tartoznak - de nem mindegyik. Találhat olyan ötleteket is, amelyek a gyermekgondozás területére esnek, másokat, amelyek inkább a B2B szolgáltatásoknak felelnek meg, és olyanokat is, amelyek olyan vállalkozóknak felelnek meg, akik vállalkozásukkal mozgásban szeretnének lenni.

low cost business ideas with high profit

A legjövedelmezőbb kisvállalkozások

Mindezek alapján semmi sem jelenti azt, hogy bármelyik üzleti ötlet, amellyel előállsz, nem lesz nyereséges, de ha jó kiindulópontot keresel, érdemes megnézned a legjövedelmezőbb kisvállalkozások listáját:

Autójavítás

Egy autót még egyszerű javítások miatt is kihívást jelenthet a szervizbe vinni. Végül is a legtöbben arra használjuk az autónkat, hogy eljussunk egyik helyről a másikra - ez azt jelenti, hogy az autó javításra való bevitele gyakran vagy hosszú várakozással jár a szervizben, vagy egy jármű bérlésével egy napra, vagy egy barátunkkal vagy házastársunkkal való utazás koordinálásával. Ezek a lehetőségek egyszerre költségesek és kényelmetlenek.

A jó hír az, hogy bár egyes javítási munkák elvégzéséhez szükség van egy autószerviz felszerelésére, rengeteg olyan karbantartási és javítási szolgáltatás létezik, amelyek elvégzéséhez csak néhány egyszerű eszközre van szükség. Ha képzett szerelő vagy, akkor a mobil autójavító szolgáltatást az egyik legjövedelmezőbb üzleti ötletnek tekintheted. Olajcserét, folyadékfeltöltést, akkumulátorcserét, fényszórójavítást és még sok mást kínálhat közvetlenül az ügyfele kocsifelhajtóján vagy irodája parkolójában.

Élelmiszer-kamionok

A food truck mozgalom a tervek szerint egyre csak növekszik és növekszik. Ahogy az ország nagyvárosaiban nőnek a bérleti díjak, egyre nehezebb a feltörekvő különleges élelmiszeripari kézműveseknek finanszírozni egy téglaépületet a város nyüzsgő központjaiban - ahol a vásárlóik valószínűleg a legtöbben vannak.

A food truckok nagyszerű megoldást kínálnak. Elindíthat egy ételkocsit úgy, hogy útra kel, és a helyi rendezvényeken, termelői piacokon, a helyi főtéren parkol - bárhol, ahol valószínűleg tömegeket vonz. Az ételszállító teherautók alacsonyabb rezsiköltségei és nagyobb földrajzi sokoldalúsága azt jelenti, hogy a nagymamája híres gombóc receptjét vagy azt a szokatlan desszertötletet saját virágzó vállalkozásává teheti.

Ne feledd, hogy az olyan nagyobb, trendibb városokban, mint San Francisco, Portland és Boston, már eléggé telített a food truckok piaca - így ez a vállalkozás talán sikeresebb lehet egy kisebb, belföldi metropoliszban. Az ételkocsiknak általában saját speciális rendeletekkel, üzleti engedélyekkel és biztonsági előírásokkal is rendelkeznek, valamint élelmiszerüzemi biztosítást igényelnek, ezért lépjen kapcsolatba a helyi egészségügyi hivatallal, hogy megtudja, mire lesz szükség.

Autómosó szolgáltatások

A következő a legjövedelmezőbb vállalkozások listáján: mobil autómosó szolgáltatások. Biztonságosnak tűnik, hogy sokan fizetnének prémiumot egy olyan mobil autómosóért, amelyik eljön hozzájuk, ahelyett, hogy át kellene vezetniük a városon, hogy hozzáférjenek egy autómosóhoz. Ez különösen igaz az előkelő autókkal rendelkező emberek esetében, akik jobban kedvelik a személyre szabott szolgáltatást.

Mobil autómosóként és autófelszerelési szolgáltatásként nem csak a mobilitásból fakadó egyedi értékteremtő előnyöket élvezhetné, hanem elkerülhetné a fizikai telephellyel járó jelentős rezsiköltségeket és indulási költségeket is. Nem tudod, hogyan indítsd el saját mobil autómosó szolgáltatásod? Számos online nagykereskedő kínál autómosási induló készleteket, valamint képzést azoknak, akik saját vállalkozásukat szeretnék elindítani ebben a piaci résben.

Mobilalkalmazások és szórakoztatás gyerekeknek

Másrészt, ha az érdeklődési köröd közelebb áll a technológiához vagy a szórakoztatáshoz, fontold meg, hogy technológiádat a legfiatalabb fogyasztók felé irányítod. A kutatások azt mutatják, hogy a szakértői ajánlásoktól függetlenül a gyermekek számára készült táblagépek, alkalmazások és mobilszórakoztatás iránti kereslet egyre nő.

Van ötleted egy gyerekeknek vagy szülőknek szóló oktatási alkalmazáshoz? Ha igen, itt az ideje, hogy továbblépj a következő generációnak szánt ragyogó ötleteddel, és megvalósítsd ezt a potenciálisan jövedelmező üzletet.

Megosztott kiegészítők és ruházat

Az olyan oldalak, mint a Rent the Runway és a Gwynnie Bee a megosztáson alapuló gazdaság ötletére építenek - ahol kevesebb cuccot akarunk és kell birtokolnunk, így ehelyett megosztjuk az erőforrásokat. Ez a trend kisvállalkozási lehetőségeket eredményezett ezeknek a cégeknek, amelyek kölcsönzött vagy bérelt ruhákat és kiegészítőket kínálnak a beszerzési ár töredékéért.

És mivel ugyanaz a leltári darab többszörös bevételt generálhat, ezeknek a vállalkozásoknak a jövedelmezősége elég jelentős. Van szemed a divathoz és olyan stílusérzéked, amelyet jelenleg más kölcsönzési szolgáltatások nem kínálnak? Talán készen állsz arra, hogy te legyél a következő nagy dobás. De még ha nem is állsz készen arra, hogy egy több millió dolláros divatipari startupot indíts, ugyanolyan könnyen profitálhatsz a helyi szinten megosztott divatból.

Gyűjts össze néhány kedvenc kiegészítőt vagy ruhaválogatást, és rendezz kölcsönzős partit a középiskolásoknak a következő hivatalos bál előtt. Ha egy egyetemi városban élsz, a görög élet formális báljai is remek lehetőséget kínálnak arra, hogy profitálj a megosztott gazdaságú divatból. És mivel a szállítási költségeket kiveszed az egyenletből, még nagyobb nyereségre tehetsz szert, mint a nagyobb startupok.

Nyaralóbérlés

Az olyan oldalak, mint az Airbnb vagy a VRBO minden eddiginél könnyebbé tették a kihasználatlan nyaralóingatlan - vagy akár a plusz hálószoba - hasznosítását. Ráadásul nem túl nehéz Airbnb-házigazdává válni, és az ilyen típusú bérlemények iránti kereslet az elmúlt években csak nőtt. Ezért, ha egy nagyon kívánatos turistacélponton él, könnyen profitot termelhet abból, hogy otthonában helyet ad ki az utazóknak.

Személyes wellness

Te terapeuta vagy tanácsadó, jógaoktató, életvezetési tanácsadó vagy, vagy régóta meditálsz? Ha mély szenvedélyed van a személyes wellness iránt, akkor talán segíthetsz másoknak megtalálni a saját zenjüket - miközben jelentős jövedelemre is szert tehetsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy megosztod, amit tudsz. Ha szkeptikus vagy a személyes wellness és az online tanfolyamok kombinációjával kapcsolatban, ne keress tovább Oprah-nál.

Ő a személyes wellness királynője, és már korán az online tanfolyamok szószólója volt - többek között Brene Brown író a sebezhetőség erejéről. Minden ember vágyik arra, hogy jobbá tegye magát, és az online tanfolyamok pontosan erről szólnak. Ha rendelkezel ezzel a megosztandó szakértelemmel, könnyen az egyik legjövedelmezőbb vállalkozássá teheted a tudásodat.

Autósiskola/ taxiszolgálat

Ha valaki jó vezetési készségekkel rendelkezik, és tud vásárolni egy járművet, például autót, akkor vezetési leckéket lehet adni az embereknek. Ugyanazzal a járművel a személy 10-15 ügyfelet taníthat egy hónap alatt, és minimális befektetéssel tisztességes összeget kereshet. Nem biztos, hogy nagyon nehéz kisvállalkozói kölcsönt igénybe venni és autót vásárolni. Az autósiskolából származó bevétel egy részét a hitel törlesztésére lehet fordítani.

A megtakarítások függvényében bővíthető az autópark, több gépjárművezető-oktatót lehet felvenni, és az üzlet virágozhat. Egy személy új autó vásárlásához is igénybe vehet kisvállalkozói kölcsönt. Ha rendelkezik a szükséges vezetési készségekkel, beiratkozhat egy fuvarmegosztó szolgáltatáshoz, például az Ola-hoz vagy az Uberhez. Ha ezt megteszed, fuvart kínálhatsz a fuvarmegosztó alkalmazáson keresztül, és pénzt kereshetsz, hogy visszafizethesd a hiteleid, és megtakaríthass a további üzleti terjeszkedésre.

Élelmiszer-étkeztetési vállalkozás

Mindenki szereti a jó ételeket. Az ételkiszolgáló üzlet soha nem fogy ki a keresletből. Minden alkalomra, például születésnapi partikra, esküvőkre, évfordulókra stb. van ételkínálat, és a vendéglátósok keresettek, hogy a felszolgált ételek ízletesek legyenek. Az ételkiszolgáláshoz mindössze egy konyhára és néhány alkalmazottra van szükség, akik főznek, felszolgálnak, kiszállítanak és logisztikát irányítanak.

Mindig is egy álom étteremlánc tulajdonosa akartál lenni? Elkezdheted az élelmiszer-étkeztetési üzletágat, mivel ez egy viszonylag alacsony befektetésű és magas megtérülésű üzletág. A Capex beruházásokhoz hitelt vehetsz igénybe, és lassan felépíthetsz egy nagyszerű üzletet. Figyelembe véve hazánkat és az egész évben tartott ünnepségeket, rituálékat és eseményeket, az étkeztetési szolgáltatás mindig keresett lesz. Ez az egyik legjobb kis befektetési ötlet Indiában.

Boutique, szalon, gyógyfürdő, stb.

Mindig van igény a személyi higiéniával, divattal és ápolással kapcsolatos szolgáltatásokra. Ha egyszer már megtetted a kezdeti befektetést az üzletbe és az alapanyagba, és ha az értékesítésre és a márkakapcsolatokra tudsz összpontosítani, akkor nagy valószínűséggel nyereséges üzleti ötletté válik. Ugyanehhez könnyen igénybe vehető kisvállalkozói hitel. Ha érdekled, hogy saját főnököddé válj egy ilyen vállalkozással, akkor most van itt az ideje!

Gyermekek játszó/kaland terület

A gyermekjátszótér elindítása az egyik nagyon jövedelmező ötlet egy kisvállalkozás számára. Az ilyen vállalkozáshoz szükséges beruházás közepes.

Tea/kávézó

A kávézóban való munkavégzés új trend. Egy jól berendezett, jó hangulatú kávézó, valamint különféle teák és kávék választékával nyereséges üzlet. Egy kávézó indításához bérelt/tulajdonban lévő hely szükséges, kis befektetéssel.

Egyedi ajándékbolt

Az ajándékbolt az egyik legjobb kreatív ötlet. A vásárló mindig testreszabást keres az ajándékában. Ha azt adjuk nekik, amire szükségük van, az biztosan előnyös lesz az üzletének és növeli a nyereséget.

Antik üzlet

Egy kis antik üzlet megnyitása különböző antik tárgyakkal és bútorokkal biztosan vonzza a tömeget. Az antik üzlet rendkívül nyereségessé válhat, ha megtalálja a megfelelő ügyfeleket, akiket érdekelnek az antik tárgyak.

Játékszervező rendezvényen

A játékszervező nagy keresletnek örvend különböző partikon, például születésnapokon, évfordulókon stb. Ez egy kreatív üzleti ötlet, ahol jónak kell lennie a kommunikációban és a kreativitásban.

Hőlégballon vagy csónakázás szolgáltatások

Ez az egyik legkalandosabb üzleti ötlet. Az itt szükséges beruházás nagy, és képzett munkaerőre van szükség az ügyfelek biztonságának garantálásához. Egy ilyen vállalkozás beindításához nagyobb térre van szükség.

Fagylaltüzlet

Az egyik innovatív üzleti ötlet a fagylaltok értékesítése. Készítsen egyedi ízeket az évszakoknak megfelelően, hogy vonzóvá tegye vásárlóit. Ez az üzlet különleges készséget és türelmet igényel, hogy különböző fagylaltkombinációkat próbáljon ki.

Hajüzlet

Az emberek talán furcsa ötletnek tartják a hajüzletet, de a hajipar az egyik legjövedelmezőbb iparág. A hajipar 2018-ban 248 millió dollárral járult hozzá a bevételhez. India hajat exportál az Egyesült Államokba, Európába, Kínába és a Közel-Keletre.

Műszaki szabadúszó

Ha rendelkezel logikus gondolkodással, analitikus készségekkel és bármilyen programozási nyelv ismeretével, akkor kipróbálhatod magad műszaki szabadúszóként. Ha például tudod, hogyan kell weboldalakat létrehozni és megszépíteni, népszerűsítsd weboldalfejlesztési szolgáltatásaidat olyan platformokon, mint a Fiverr és a Freelancer. Milyen befektetésre lesz szükséged? Esetleg online tanfolyamok és tanúsítványok kifizetése, hogy növeljed hitelességed és tudását. Az interneten ingyenesen elérhető források sokaságával pedig nulla befektetéssel is belevághat a műszaki szabadúszásba.

Jóga és Meditációs Központ

A zsúfolt időbeosztás, a hektikus élet és a sok munkahelyi stressz mellett senki sem élhet egészséges életet. A jóga és meditációs központja segít az embereknek, hogy megküzdjenek ezekkel a soha véget nem érő problémákkal. Ettől eltekintve ez is egy nagyon jövedelmező üzleti ötlet. A befektetés csak egy jó hely és néhány dolgozó (opcionális). Ha nem rendelkezel jóga- és meditációs ismeretekkel, akkor felbérelhetsz egy oktatót is.