, 2021/12/15

A Tulajdonos címnél egyszerűbbet nem is kaphatsz. Ha a kisvállalkozása nem társaság vagy társulás, a Tulajdonos lehetővé teszi, hogy Önt mint azt a személyt azonosítsa, aki, nos, a vállalat tulajdonosa. A Tulajdonos címet akkor érdemes választania, ha nincs vagy csak nagyon kevés alkalmazottja van. A Tulajdonos cím jól használható olyan kisvállalkozások számára, amelyek üzleti struktúrája LLC vagy egyéni vállalkozás. Úgy közvetíti az Ön szerepét, hogy közben nem sugallja, hogy nagy csapattal rendelkezik.

 owner of business title

Tulajdonos

Mivel a Tulajdonos nem bír akkora súllyal, mint a vezérigazgató vagy más címek, ez egy nagyszerű "kezdő" cím is. Választhatja, hogy a cég tulajdonosaként ismert, amíg a vállalkozása még kicsi, és más címet választhat, amikor a vállalkozása növekszik.

A tulajdonos elnevezés hátránya? A cím nem könnyen közvetíti, hogy mit csinálsz a pozíciódban, mivel néhány cégtulajdonosnak nincs aktív szerepe. Ezért dönthet úgy, hogy lemond a Tulajdonos címről, ha olyan címet szeretne, amely kifejezi, hogy mit csinál.

Mi az a cégtulajdonos?

Az üzlettulajdonosok olyan személyek vagy partnerek, akik pénzbeli vagy működési szintű döntéseket hoznak egy vállalatban. Ők gyakorolják a végső ellenőrzést a vállalat felett. Az üzlettulajdonosoknak több szinonimája is van. Az üzlettulajdonos szinonimája függhet a vállalkozás típusától. Népszerű szinonimák a vállalkozó, a kiskereskedő, a nagykereskedő, a vezérigazgató és az igazgató kisvállalkozói címek alatt.

Mik a kisvállalkozói munkakörök megnevezései?

Ha kisvállalkozó vagy, akkor a pozíciódnak megfelelő címet szeretnél választani. A választott üzleti címeknek összhangban kell lenniük a vállalat céljaival. A címnek tükröznie kell az Ön szerepét. De mi is az az üzleti cím? Az üzleti cím egy olyan vállalati cím, amelyet az alkalmazottak kapnak, hogy tükrözze feladataikat és felelősségi köreiket.

Top cégtulajdonos címek

Most, hogy úgy döntöttél, hogy választasz egy üzleti munkahelyek címek a cégnek, adunk néhány lehetőséget a kisvállalkozások címek. Felsoroltuk a top üzleti tulajdonos címeket, amelyeket választhatod. Válaszd ki azt, amelyik a legjobban megfelel a stílusodnak.

A vezérigazgató egy gyakori cím az üzleti világban. A cím tudatja az emberekkel, hogy te vagy a vállalat vezetője, és azt sugallja, hogy a vállalat jól megalapozott. A cím nem megfelelő, ha egy vállalkozás egyedüli tulajdonosa.

Az elnök olyan munkakör, amely tekintélyt sugall. Ideális, ha megalapozottabb külsőt szeretne adni vállalkozásának. A cégcímek kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a cég növekedésével hogyan fogod a címeket hozzáadni.

A tulajdonos egy olyan cím, amelyet akkor használnak, ha cége még nem töltötte ki a szervezeti dokumentumokat. A kisvállalkozói cím tulajdonos teljes pénzügyi ellenőrzést mutat. A tulajdonos ideális, ha te egy LLC vagy egyéni vállalkozás tulajdonosa vagy.

A tulajdonos a cégtulajdonos szinonimája. A tulajdonos egy régebbi kifejezés, és ideális, ha te kiskereskedelmi vállalkozást vezetsz.

Az alapító cím az utóbbi években egyre népszerűbbé vált. Többen az üzleti tulajdonos szinonimájának tekintik. Te befektetetsz a vállalat növekedése érdekében, és részt veszel a napi működésben.

Top startup címek

A startupokban a szerepek dinamikusak. A kisvállalkozói címeknek reagálniuk kell. Függetlenül a névjegykártyákon szereplő címektől, a startupokban dolgozó embereknek rugalmasságra van szükségük. A kisvállalkozói címek listája a startupok számára meghatározza a hierarchikus struktúrát. Néhány startup címek az üzleti életben,

A webfejlesztők segítenek a weboldal vagy a digitális alkalmazás kódjának létrehozásában. Kezelhetik a front-end munkát vagy a back-end munkát. A webfejlesztőkre vonatkozó egyéb üzleti címek a következők: Chief Technology Officer, Vice President of Engineering, és Tech Guru.

A felhasználói élménytervező vagy UX-tervezők azon dolgoznak, hogy a felhasználók hogyan lépnek kapcsolatba a szoftverrel, az alkalmazásokkal vagy a weboldallal. Az üzleti életben használt egyéb címek a User Interface Designer, User Researcher és Product designer. A termékmenedzser vagy PM azonosítja az új termékek lehetőségeit.

Szükségük van projektmenedzsment-képességekre, piackutatásra és üzleti modellekre. Egyéb üzletfejlesztési címek a névjegykártyákon: Chief Product Officer, Product lead stb. Az adatelemzők adatokat gyűjtenek és rendszereznek, ellenőriznek és ajánlásokat tesznek. Az induló vállalkozások marketingese a hagyományos marketingkészségeket új technológiákkal együtt használja. A marketingesek kisvállalkozói címei a marketingvezető, marketingigazgató stb.

Top partner címek

A partnerség két vagy több ember közötti üzleti megállapodás, amelynek célja egy vállalkozás irányítása és a nyereség megosztása. A partnerek osztoznak a nyereségen és a kötelezettségeken. itt vannak a kisvállalkozói tulajdonosi címek,

Az ügyvezető felügyelheti az üzlet bizonyos területeit, például a marketinget vagy a pénzügyeket. Az általános menedzser tökéletes munkaköri cím az üzleti stratégiára összpontosító kisvállalkozó tulajdonosok számára. Ez az egyik leggyakoribb kisvállalkozói titulus

Az adminisztrátor ideális cím a kisvállalkozó tulajdonosok számára. Az adminisztrátorok részt vesznek a napi műveletekben.

Az X igazgató akkor hasznos, ha a partnerek segítenek az üzlet működtetésében. A kisvállalkozói munkakör címe közvetítheti a munkaköri leírást.

Az ügyvezető partnerek ideális partneri cím. Azt közvetíti, hogy te vagy a vállalat egyik tulajdonosa.

Az igazgató, hogy a kisvállalkozó tulajdonosok számára szóló címek azt mutatják, hogy te kulcsfontosságú döntéshozó vagy.

Is Read: Social Media Consultant | Átfogó útmutató

Top LLC tag címek

Az LLC vagy korlátolt felelősségű társaságok rugalmasabb struktúrával rendelkeznek. Az LLC tulajdonosait tagoknak nevezik, és az egyik leggyakrabban előforduló kisvállalkozói címek. Egy LLC-nek egy vagy több tagja lehet. A tagok vagy vezetők működtethetnek egy LLC-t. Az LLC tulajdonosi címek kiválasztásakor ne feledje, hogy olyan címet válasszon, amely azt mutatja, hogy te irányítasz, és biztosítd, hogy az LLC címek ne legyenek félrevezetőek. Íme néhány üzleti cím az LLC számára, amelyet fontolóra vehet,

Tulajdonos a cégtulajdonosok címeinél akkor használatos, ha csak egy tag vagy korlátozott számú tag van.

Az ügyvezető tagok nagyszerű LLC tulajdonosi címek. Ők részt vesznek a vállalat működtetésében, és képviselhetik az LLC-t.

A vezérigazgató népszerű LLC tulajdonosi címek. Az ügyvezető tagok olyan vállalati címeket választhatnak, mint a vezérigazgató, az elnök vagy a pénzügyi igazgató.

Az ügyvezető igazgatót az LLC tulajdonosi címeknél használják. Egyes LLC-knek van igazgatótanácsa, amely a vállalati ügyek megvitatására ülésezik.

Az igazgatót az LLC tulajdonosi címeknél használják. A főrészvényes felelős tag. Ők képviselhetik a vállalatot jogi ügyekben.

Szakmai cím a kisvállalkozásoknál

Az üzleti életben a munkaköri címek a standardoktól (vezérigazgató, tulajdonosok) a speciálisakig (vezető vízvezeték-szerelő, üzemeltetési igazgató) terjedhetnek. Az alábbiakban összeállítottunk egy kisvállalkozói munkakörökre vonatkozó listát.

A vezérigazgató vagy vezérigazgatói iroda a kisvállalkozásoknál használt standard szakmai cím. Azt mutatja, hogy te az egész vállalatért felelős vagy. Segít abban, hogy vállalkozásod megalapozottnak tűnjön.

Az elnök egy olyan munkakör megnevezés az üzleti életben, amely tekintélyt sugall. Az emberek a hierarchikus felépítéstől függően használják az elnök és a vezérigazgató megnevezést.

Az igazgató egy másik munkakör megnevezés az üzleti életben, amelyet arra használnak, hogy azt közvetítse, te vagy a felelős személy. Hivatalosabban hangzik, mint a tulajdonos.

Az alapító az egyik ideális kisvállalkozói cím, ha te vagy az üzlet alapítója. A kisvállalkozói pozíciócímek, azt mutatják, hogy ismered az üzletet, és te vagy a felelős személy.

A menedzserigazgatók nagyszerű lehetőség a munkakörcímek számára az üzleti életben, ha több tulajdonos van.

Top üzleti cím társtulajdonosok számára

A vállalkozás indításakor el kell dönteni, hogy milyen címet adj az üzlettulajdonosnak. Ez egy kicsit bonyolultabbá válik, ha több üzlettulajdonos van. Íme néhány foglalkozási cím az üzlettulajdonosok számára a leggyakrabban használt kisvállalkozói címek alatt,

C-szint - A tulajdonosok a címekkel meghatározhatják a szakterületet. Használhatja a kisvállalati CEO (vezérigazgató), CFO (pénzügyi igazgató), CTO (műszaki igazgató), VAGY COO (operatív igazgató).

A Owner Principal ideális, ha azt szeretné, hogy az egyik társtulajdonos jogi hatáskörrel rendelkezzen.

Az X igazgatót akkor használják, ha a cég egy LLC. Bár a tagok tulajdonosokat jelölnek, nincs leíró cégtulajdonos cím. A tulajdonosok az x igazgatót választják a szereptől függően, mint például a technológiai igazgató, kreatív igazgató stb.

A társtulajdonos egy egyszerű üzlettulajdonos cím, amelyet használhat. Azt mutatja, hogy segít a vállalat működésében.

Az elnök szintén tekintélyt sugall. Használhatja a cégtulajdonos címként. Biztosnak kell lennie abban, hogy a társtulajdonosok egyetértenek a címmel.