, 2022/4/11

A 100 000 $ alatti franchise-ok jellemzően alacsony költségű franchise-lehetőségeknek számítanak. Bár sok esetben (de természetesen nem minden esetben) a magasabb befektetést igénylő franchise-ok magasabb jövedelmi potenciált kínálhatnak, számos olyan alacsony költségű franchise-márka létezik, amelyek franchise-tulajdonosai nagyon elégedettek a kisvállalkozói tulajdonlással.

franchises under 100k

Ez a kezdeti befektetés magában foglalja a franchise-vevő díját, valamint számos egyéb költséget, amelyek a vállalkozás beindításához és működtetéséhez szükségesek. Az alábbi lista az üzleti típusok széles skáláját tartalmazza, de a szolgáltatásalapú és otthoni üzleti lehetőségek felé tolódik, mivel ezek gyakran nem járnak téglaépületekkel, amelyeknek meredek fejlesztési költségei lehetnek.

Fontos megjegyezni, hogy ezeknek a vállalkozásoknak a minimális befektetése nem éri el a 100 000 dollárt, de a maximális (vagy átlagos) befektetésük magasabb lehet. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mitől lesz egy nagyszerű franchise, és példákat hozunk néhány 100k alatti top franchise-ról, amelyet idén elindíthatsz.

A legjobb franchise-ok, amelyeket 100k dollár alatt kezdhetsz el

1. P3 költségelemzők: A legjobb költségcsökkentési tanácsadás

Minimális készpénzigény: $59,500

Otthoni munkavégzés: Igen

Biztosított képzés: Igen

Finanszírozási támogatás: Harmadik fél által elérhető

A P3 Cost Analysts franchise-rendszerének elindítása lehetőséget ad Önnek arra, hogy segítsen a vállalkozásoknak csökkenteni a kiadásaikat számos különböző költségkategóriában, beleértve a közüzemi szolgáltatásokat, a távközlést, a kereskedői feldolgozást, a fénymásolást/nyomtatást, az ingatlanadót, a hulladékkezelést, valamint az egyenruha és az ágynemű kiadásokat. Egy szakértői csapattal a hátad mögött megtanulhatod a költségcsökkentés minden típusú és méretű vállalkozás számára elérhető fortélyait.

A P3 Költségelemzők világszínvonalú támogatást nyújtanak franchise-partnereiknek széles körű képzéssel, a legszínvonalasabb eszközökhöz való hozzáféréssel, sőt, még coachingot is biztosítanak. Ha téged is érdekel, hogy a költségcsökkentés révén mindenhol segíts a vállalkozásoknak pozitívan befolyásolni a végeredményt, akkor a P3 Cost Analysts franchise-programjának elindítása remek választás.

2. American Business Systems: Legjobb az orvosi számlázáshoz

Minimális készpénzigény: 27 990 $

Otthoni munkavégzés: Igen

Biztosított képzés: Igen

Finanszírozási támogatás: Harmadik fél által elérhető

Az egészségügyi szolgáltatások ágazata növekvő iparág, és Ön is részese lehet ennek a növekedésnek, ha az American Business Systems franchise céggel indít franchise-t. Az American Business Systems több mint 25 éve van jelen ezen a területen, és olyan modellt épített ki, amelyben a franchise-tulajdonosok akkor is sikerrel járhatnak, ha nincs korábbi orvosi vagy számlázási tapasztalatuk.

A bevételi ciklus menedzsment, a praxismenedzsment és más szükséges megoldások széleskörű eszköztárával te magabiztosan vághatsz bele a vállalkozásba. Továbbá, ha úgy érzed, hogy ez a franchise nem megfelelő, az első 30 napon belül 100%-ban visszakaphatod a pénzét.

3. Utazásszervezők: A legjobb az utazásszervezéshez

Minimális készpénzigény: 10 995 dollár

Otthoni munkavégzés: Igen

Képzés: Igen

Finanszírozási támogatás: Harmadik fél által elérhető

Ha te egy utazási mániás vagy, aki arra is vágysz, hogy bárhonnan dolgozhass, a Cruise Planners franchise indítása nagyszerű lehetőség. Az ország legnagyobb utazási tanácsadói hálózatának franchise-ba való belépésével hozzáférhetsz a sikeres üzletvitelhez szükséges technológiai megoldásokhoz, marketingforrásokhoz és szakmai útmutatáshoz. Továbbá, hozzáférést kapsz az utazási kedvezményekhez is, így te is folytathatod a világ felfedezését.

4. 360clean: A legjobb kereskedelmi takarítási szolgáltatásokhoz

Minimális készpénzigény: 15 000 dollár

Otthoni munkavégzés: Részmunkaidő:

Biztosított képzés: Igen

Finanszírozási támogatás: Harmadik fél által elérhető

Ha szeretnél segíteni a vállalkozásoknak irodáik és egyéb épületeik tisztán és higiénikusan tartásában, érdemes megfontolnia egy 360clean franchise indítását. Az te feladatod lesz egy takarítói csapat irányítása és olyan vállalkozások felkutatása, amelyek igénybe vehetik a 360clean szolgáltatást. Hozzáférésed lesz a legkorszerűbb tisztítószerekhez és technikákhoz, hogy ügyfeleid boldogok, egészségesek és hajlandóak legyenek ajánlani a szolgáltatásodat.

Nagyszerű kulcsrakész lehetőségként kihasználhatod a 360clean központosított marketingrendszerét annak érdekében, hogy nap mint nap állandó ügyféláramlásra tegyél szert.

5. Weed Man: A legjobb a lakossági és kereskedelmi gyepápoláshoz

Minimális készpénzigény: $69,000

Otthoni munkavégzés: Részmunkaidőben

Képzés: Igen

Finanszírozási támogatás: Harmadik fél által elérhető

Ha érdekel a fenntartható és környezetbarát gyepápolás, akkor a Weed Man franchise indítása lehet számodra a megfelelő franchise. Díjnyertes gyepgondozási franchise-ként a Weed Man egy bevált üzleti modellel rendelkezik, amely segít neked az ügyfelek megszerzésében és a vállalkozásodnak növelésében.

A Weed Man franchise indításának néhány előnye közé tartozik a kizárólagos jogok megszerzése az általad üzemeltetett területekre, az átfogó képzés, a legmodernebb menedzsmenteszközökhöz és marketingrendszerekhez való hozzáférés, valamint az iparági szakértők útmutatása. Ebben az iparágban is sok lehetőség van a növekedésre, és a visszatérő bevételek gyakoriak ebben a franchise-ban.

6. Tutor Doctor: A legjobb otthoni korrepetáláshoz

Minimális készpénzigény: 84 000 dollár

Otthoni munkavégzés: Igen

Képzés: Igen

Finanszírozási támogatás: Harmadik fél által elérhető

Ha szeretnél változást hozni az óvodától a főiskoláig terjedő időszak diákjainak életébe, akkor a Tutor Doctor franchise elindítása jó választás lesz. Franchise-üzemeltetőként egy különböző szakterületekről érkező oktatókból álló csapatot fogsz irányítani, akik otthoni vagy távoktatási szolgáltatásokat nyújtanak. Ez az iparág ellenáll a recessziónak, és a következő években növekedésre van kilátás.

Ráadásul nem kell oktatási háttérrel rendelkezni ahhoz, hogy Tutor Doctor franchise-t indíts. A Tutor Doctor által nyújtott támogatással és képzéssel mindent megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy elindítsd franchise-ját, és elkezd megváltoztatni a diákok életét szerte a világon.

7. GYMGUYZ: A legjobb otthoni személyi edzéshez és fitneszhez

Minimális készpénzigény: 92 200 dollár

Otthoni munkavégzés: Igen

Biztosított képzés: Igen

Finanszírozási támogatás: Harmadik fél által elérhető

Ha az emberek egészségesebbé és formásabbá tételének segítése a te szenvedélyed, akkor a GYMGUYZ franchise elindítása jó választás lehet. A GYMGUYZ az otthoni személyi edzésre specializálódott, amelyet te, családod vagy egy általad választott csoport számára kínálsz. A általad választott helyszínen és az általad választott időben tartanak workshopokat és órákat.

Franchise-vevőként te kezeled a területet és a fitneszszakértők csapatát, akik mindannyian különböző típusú órákat tarthatnak. Emellett hozzáférhetsz a csúcsminőségű fitneszeszközökhöz is, amelyeket a csapatod használhat. A GYMGUYZ nagyszerű támogatást nyújt a franchise-tulajdonosoknak, és minden olyan erőforrást biztosít, amelyre szükséged lesz ahhoz, hogy nyereséges legyél ebben a vállalkozásban.

8. Látogató angyalok: A legjobb otthoni idősgondozásra

Minimális készpénzigény: 59 950 dollár

Otthonról történő munkavégzés: Részmunkaidőben

Képzés: Igen

Finanszírozási támogatás: Harmadik fél által elérhető

Az otthoni idősgondozás piaca egyre növekszik, és nincs jele annak, hogy megállna. Ha a Visiting Angels franchise-szolgáltatóval indítasz, akkor képes leszel megragadni ennek a piacnak egy részét, és hosszú távú növekedést biztosíthatsz magadnak. Gondoskodó és együttérző otthoni ápolókból álló csapatot irányíthatsz, miközben tudhatod, hogy a közösségedben élő idősek a lehető legjobb ellátásban részesülnek.

Mivel ez egy célorientált munka, a franchise-tulajdonosok gyakran érzik a teljesítés érzését, és tudják, hogy változást hoznak az idősek számára. A Visiting Angels széles körű képzést és támogatást is nyújt a franchise-partnereik sikerének biztosítása érdekében. Továbbá nincs szükség előzetes tapasztalatra az idősek gondozásában, de alapvető puha készségekre, például empátiára, türelemre és erős kommunikációra igen.