, 2021/11/26

Minden vállalkozás sikere azon múlik, hogy mennyire képes kontrollálni a költségeket. Amikor a költségek ellenőrzéséről van szó, fontos a funkcionalitás és a dollárért kapott érték megbecsülése, különösen az olyan eszközök esetében, mint a fénymásolók, szkennerek és nyomtatók.

kontrollálni a költségeket

Az ilyen irodai kellékek rutinszerű beszerzéseket igényelnek, és költségeik összeadódhatnak. A nyomtatótinta lehet, hogy a vállalkozásodnak legnagyobb költségei közé tartozik ebben a szezonban. Különösen akkor, ha az ünnepi marketingtartalmakat házon belül tervezed és nyomtatod ki.

Ha sok nyomtatott anyagra támaszkodsz marketingtevékenységed során, számolj azzal, hogy idén megugrik az irodaszerek költségvetése. Az eredeti nyomtatótinta drága. Sőt, egyes esetekben drágább lehet a tintapatronok megvásárlása, mint egy új nyomtatóé.

A tinták típusai

A piacon alapvetően háromféle nyomtatótinta létezik: generikus, újragyártott és márkás tinta. A márkás tintát eredeti berendezésgyártó (OEM) tintának is nevezik. A generikus tintát gyakran sokkal alacsonyabb áron forgalmazzák, mint a márkás tintákat. Egy generikus tintát 15 dollárért árulnak, szemben a 65 dolláros márkás tintával - ami csábító, négyszeres megtakarítást jelent.

A generikus tintához közel állnak az újragyártott vagy felújított patronok. Ha vállalkozásod környezettudatos, az újrahasznosított patronok használata csökkenti a szénlábnyomot, és nem fogyasztasz további gyártási erőforrásokat. Meg fogod tapasztalni, hogy a felújított tintapatronok az új eredeti tintapatronokhoz nagyon hasonló nyomatokat biztosítanak, az ár töredékéért.

A jó felújító gyártók ügyelnek arra, hogy csak a legjobb minőségű kellékeket, berendezéseket és eljárásokat használják. Ez biztosítja, hogy minden patronalkatrészt megfelelően megtisztítanak és újrakötnek, mielőtt az felújított tintapatronokba kerülne. Az olcsó tinta képes biztosítani a kívánt minőséget, feltéve, hogy ismeri a tintanyomtatót és a kellékeket. A kellékek ismerete segíthet a megfelelő nyomtatási feladatok elvégzésében anélkül, hogy tönkretennéd a költségvetését.

Legolcsóbb helyek, ahol nyomtatótintát vásárolhatsz online

Az online kiskereskedők rendelkeznek a legjobb nyomtatótinta-kínálattal, amely több márkára és tintatípusra terjed ki. Bár egyes kiskereskedők nagy választékkal rendelkeznek, ez általában az új nyomtatókra korlátozódik. Az áraik pedig általában sokkal magasabbak, mint az online kiskereskedőké. Ha pénzt szeretnél megtakarítani a nyomtatótintán, itt van 10 a legolcsóbb helyek közül, ahol online nyomtatótintát vásárolhatsz.

123inkjets

A 123inkjets OEM és újragyártott patronokat is kínál, amelyek olyan márkákat hordoznak, mint az EPSON, a DELL, a HP, a Canon és mások. Ezen kívül a nyomtatási kellékek széles választékát kínálja, beleértve a papírt, a nyomtatótartozékokat és a 3D nyomtatási anyagokat. A 123inkjets nagy készletével és számos fizetési lehetőségével, beleértve a PayPal és az Amazon Pay-t, jó választás a nyomtatással kapcsolatos termékek beszerzésére. A vállalat ingyenes szállítást kínál az 55 dollár feletti megrendelésekhez, és 3-5 munkanapon belül szállít.

499inks

A 499inks azt állítja, hogy tintapatronjait mindössze 4,99 dollárért árulja. Azt is állítja, hogy az eredeti márkájú nyomtatótintákhoz képest akár 50%-os vagy még nagyobb megtakarítást kínál. Ez magában foglalja az 1 éves elégedettségi garanciát - ezt érdemes megfontolni, ha szűkös a költségvetése. A 499inks élő chat ügyfélszolgálati képviselőt kínál, aki válaszol a fiókjával kapcsolatos kérdésekre.

4inkjets

Ha alternatív, olcsó patronokat keres, érdemes megfontolnia a 4inkjets-t. Azzal hirdeti magát, hogy alternatív nyomtatókészleteket biztosít ügyfeleinek és vállalkozásainak, amelyek megfizethető áron nyújtanak professzionális eredményeket. Patroncserét, utántöltő készleteket és egyéb nyomtató kellékeket kínálnak. A 4inkjets számos biztonságos fizetési lehetőséget, kuponajánlatot és kódot kínál, amelyeket a pénztárnál alkalmazhat, hogy még nagyobb kedvezményeket kapjon.

Amazon

Az Amazon, az online vásárlások behemótja nyomtatótinták széles választékával rendelkezik. Márkás nyomtatópatronok széles választékát kínálja az árösszehasonlításokkal együtt. Ha rendelkezel az Amazon prime szolgáltatással, akkor a gyors kiszállítási szolgáltatás is az előnyére válik.

Best Buy

A Best Buy, nyomtatótinták és tartozékok széles választékát kínálja az iparág vezető márkáitól. A platform vásárlói értékeléseket, árösszehasonlító árakat és fizikai üzleteket kínál, ha további segítségre van szüksége. Az ingyenes tagsággal minden elköltött dollárral pontokat gyűjthet. Ez jól jön a kedvezményekhez és egyéb kedvezményekhez. A Best Buy Rewards programhoz csatlakozva minden 250 megszerzett pont után 5 dolláros jutalomutalványt kap. Ez megnyújtja a dollárodat, hogy több vásárlást végezhess.

Carrot Ink

A Carrot Ink felújított és kompatibilis tinta- és tonerkazettákat kínál. Kompatibilis és generikus patronjaik állítólag akár 75%-os megtakarítást jelentenek. Olyan népszerű márkákat kínálnak, mint a Brother, Canon, Dell, Samsung és mások. Több mint 300 000 pozitív ügyfélértékeléssel büszkélkedhetnek. És amellett, hogy költséghatékony alternatívát kínálnak az OEM-ek helyett, környezetbarátok is.

Clickinks

A Clickinks nyomtatótintapatronok, fax tintapatronok, lézertoner, fotópapír és egyéb irodai kellékek nagy választékát kínálja. OEM tintapatronokat és márkás csere tintapatronokat egyaránt kínálnak. Az alacsony árak mellett a cégnél 2 tintapatron vásárlásával 1 tintapatron ingyen kapható, valamint ügyfélhűségpont-programot is kínálnak.

eBay

Az eBay széles választékot kínál minden tinta- és tartozékszükséglethez. A legkelendőbb termékek rangsorát biztosítja, így lehet, hogy szerencséje lesz, és a licitálás során kedvező ajánlatot kapsz. Az Amazonhoz hasonlóan az eBay is hozzáférést biztosít a világméretű piachoz, a biztonsághoz és az ellenőrzött eladókhoz. A választék elsöprő lehet, de ha megtalálod a megfelelő szállítót, jelentős összeget takaríthatsz meg.

Inkcatridges

Ez az eladó ingyenes szállítást kínál minden megrendelésre az Egyesült Államokon belül. Ez jól jön, ha nagybevásárlást végez, anélkül, hogy a szállítási költségek miatt kellene aggódnia. Az Inkcatridges a népszerű márkák eredeti és kompatibilis nyomtatótinta- és tonerkazettáinak választékát kínálja. Két év 100%-os elégedettségi garanciát nyújt. Egyéb termékeket, például papírt és kábeleket is tart, így könnyen, egy üzletből vásárolhatja meg a kellékeket.

Inkgrabber

Az InkGrabber 135 márkájú patront kínál. Ezek között OEM és újragyártott patronok is vannak. A vállalat az OEM-ek esetében 3-7 munkanap közötti szállítással nyújt kedvezményeket. A vásárlás után készpénz-visszatérítést biztosít, ha 90 napon belül visszaküld egy bontatlan vagy hibás patront.

A honlapon található hasznos tudnivalók.

Amíg a vállalkozások napi működésük részeként papírt használnak, a nyomtatók és a szükséges tinta a folyamat részei lesznek. A hátránya, hogy a nyomtatótinta visszatérő kiadás, és nem olcsó. Az ezen a listán szereplő vállalatok alternatívát kínálnak a helyi kiskereskedőknél történő tintavásárlás helyett.

Az online vásárlással pénzt és időt takaríthatsz meg. Nemcsak a vásárláskor, hanem akkor is, amikor megkapod a terméket. Ha nem kell elmenni a boltba, és ingyenes a szállítás, eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódni. Azonban van néhány kockázat, ha olyan online eladótól vásárolsz akit nem ismersz. Sok olyan eladó van, aki azt kínálja, hogy ő a legolcsóbb hely, ahol nyomtatótintát vásárolhat online.

Legyél nagyon óvatos, amikor újragyártott vagy generikus nyomtatótintát választasz. Bár ezek az ajánlatok alacsonyan tartják a költségvetését és a nyomtatási igényeit, kockázatokat rejtenek magukban. Nem mindig tartják be az általuk ígért minőségi nyomtatási minőséget. Utána kell járnia, hogy kompatibilis-e az adott nyomtatóval. Kutatásoddal megállapíthatod, hogy melyik gyártó kínálja a legjobb árat és minőséget.

Márkák

De vajon a költséghatékony választás jobb választást jelent? A válasz igen és nem. A generikus nyomtatótinták között ugyanannyi lehetőséget találhat, mint a márkák között. De néhány általános márka ára lehet, hogy nem hozza a kívánt minőségű nyomatokat. Egyrészt meg kell győződni arról, hogy az adott tintapatron kompatibilis-e a nyomtatóddal. Másodszor, a generikus tinták viszonylag kevésbé tolerálják az UV-tűrést, mint az OEM-ek, mivel főként vízbázisúak.

A márkás tinták garanciát jelentenek a nyomatok éles minőségére - ezért magas az értékük. Más tinták marginális minőségű kivitelben készülhetnek, de többé-kevésbé megfelelnek a célnak. Meg kell azonban győződnie arról, hogy a generikus tinta szállítójának jó hírneve van, és betartja az ígéreteit. Az egyik módja annak, hogy fedezd a vásárlást, az online vélemények elolvasása.

Online vélemények

Ha átnézed a vásárlók értékelését, hogy látod, más vásárlók hogyan értékelték a terméket, az az egyik módja annak, hogy megvédd magát. Ne hagyd, hogy az akciós ajánlat csábítása elvakítsa a kellő körültekintést. Nézd meg a visszaküldési politikájukat is, és azt, hogy vannak-e rejtett költségek a vásárlás során.